Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 883
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 265
  • София
Аз ще ти кажа какво е.
Надупване към турската общност заради това, че все още ги удържат при Одрин.
Додрайфа ми се. Sick
Значи те почиват и по българските и по мюсюлманските празници, да дават и на българските деца ваканции по мюсюлманските празници, иначе не е справедливо.
Честно казано, наистина ми стана гнусно.
Мислех, че няма какво повече да ме изненада от нашите "политици", но това просто ме остави безмълвна за момент.

И аз съм в потрес. Освен това излиза, че ще имат повече ваканции от другите деца - това е недопустимо  ooooh!

# 5 266
  • вятър в маслините, вятър над хребета
При нас винаги е весело Mr. Green. С яйца го замеряха обаче не заради проруската му позиция, а на лекция в университета в Бърно- студентите бяха недоволни от изказването му, че половината чакащи висше образование в страната са нискоинтелигентни (позиция, в която иам голяма доза истина предвид какви са им цедките за университет и липсата на такси).

# 5 267

Аз честно казано изпитвам такъв гняв, виждайки какво се случва, но ми прави впечатление, че много хора около мен въобще не ги интересува темата! Вероятно голям процент от българите са така и затова и мълчим. Явно ще се стреснат, когато ни опрат до оградата Tired Но дано не е късно...
Права си..Каквото и да си говорим, моето мнение е, че тези хора още от раждането си биват възпитавани в агресия и носят войната в сърцата си. Не вярвам идвайки в една цивилизована страна като Германия, нещо да се промени. По-скоро ще бъдат спокойни някой и друг месец, докато все още са в еуфория, че са достигнали целта си, след което ще си покажат рогцата...
По същия начин се чувствам и аз . Почти  физически ме свива като гледам тълпите варарски орди
как презпрепятствено си преминават . Искам да се събудя от този филм .
Имам си и хора много , много близки в Германия и общуващи със  професори, медици .
Разговорите с тях ме отчайват , защото те не виждат германците да се опомнят .

# 5 268
  • София

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Не мога да повярвам що за политици са тези, които нарочно мълчат и укриват подобна информация..които си затварят очите пред болката на хората - по дяволите, много от пострадалите са германки  ooooh! Меркел заслужава един такъв да я насили нея, пък белким схване как безумните й решения се отразяват на обикновените хора  Sick
тия цитати са от  някакъв измислен гейтстоун институт. посочи ми нормална официална медия, която казва за тези иснасилвания?
Истината е, че  бежанците са подлагани на изнасилвания, смърт и тормоз, а не обратното. Поне такива са фактите.

Гейтстоун изобщо не е измислен. Всъщност какво ли се обяснявам..има факти, по дати - вземи и прочети статията. Или не ти изнася, точно както не й изнася на Фрау ти Меркел  Stop
Дай нормален вестник , немски английски. Нали от някъде черпи гейтстоун информация. Къде е статията на ББС на СНН  на Шпигел по темата за тези изнасилвания?
Малко за перспектива,  преди 70 години немците бяха бежанци:
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/09/03/the … ere-the-refugees/

Ами нали това ти казват - има медийно затъмнение за неща, които не биха се харесали на широката публика, когато иде реч за имигрантите. Това е гадното - медиите крият истината от нас, заблуждават ни.

# 5 269
изобщо не стигат до полицията, по ред причини.

Именно.Снахата на моя приятелка е от Швеция. Та тя разказваше точно на събирането миналия петък, че шведките били много еманципирани и самоуверени и пускали сигнали на полицията дори за едно подсвиркване или сексистки подмятания. Темата била съвсем нормална и не се срамували. А нашите примерно дори не водят явно статистика за тези престъпления, все една такива няма. Намерих за толкова много страни, дори Южна Африка... Уж сме в ЕС, а голямо табу ще се окаже.

Не познавам други, само това момиче. Форумките могат да кажат, дали и техните наблюдения са такива.
Иначе поддържам връзка и със състудентка от Финландия, но не ми е толкова близка, че да я питам за мигрантите итн.
Освен това шведките като се събудят след пиян секс, решават, че е изнасилване. това и по българското черноморие го правят. От там съм леко скептична.

# 5 270
  • София
Току-що казаха по новините, че от 4000 регистрирани вече бежанци само 60-на (дано не бъркам цифрата) са регистрирани в бюрата по труда и търсят работа. Останалите не желаели да работят. Как се издържат тези хора? newsm78

# 5 271
Кое точно не се знае?! Всичко си се знае. Мястото е джамията Ал-Акса в Йерусалим, имамът е шейх Мухамад Айед. Какво е казал също се знае.

Не, нищо не се знае. Знае се, че в интернет има един клип, в който се твърди, че това е Ал Акса. И в новинарския анонс към клипа се твърди, че това е някой си Мухамад Айед, който даже бил имам, та дори и топ-имам. според медиите, които цитират клипа. Какво е казал виждам, има превод. Но дали не е мъжът на журналистката от Мемри ТВ, дали са го снимали те и какво цели тази телевизия освен сензация - не знам. Всъщност нищо не знам. Интернет е голям, всеки може да си заснеме, каквото поиска и да качи, каквото поиска. Както вече отбелязах - не споря, че сигурно много араби мислят така, чувствата са взаимни. Но този клип просто нищичко не казва, освен че едни хора искат да го тиражират.

# 5 272

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Не мога да повярвам що за политици са тези, които нарочно мълчат и укриват подобна информация..които си затварят очите пред болката на хората - по дяволите, много от пострадалите са германки  ooooh! Меркел заслужава един такъв да я насили нея, пък белким схване как безумните й решения се отразяват на обикновените хора  Sick
тия цитати са от  някакъв измислен гейтстоун институт. посочи ми нормална официална медия, която казва за тези иснасилвания?
Истината е, че  бежанците са подлагани на изнасилвания, смърт и тормоз, а не обратното. Поне такива са фактите.

Гейтстоун изобщо не е измислен. Всъщност какво ли се обяснявам..има факти, по дати - вземи и прочети статията. Или не ти изнася, точно както не й изнася на Фрау ти Меркел  Stop
Дай нормален вестник , немски английски. Нали от някъде черпи гейтстоун информация. Къде е статията на ББС на СНН  на Шпигел по темата за тези изнасилвания?
Малко за перспектива,  преди 70 години немците бяха бежанци:
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/09/03/the … ere-the-refugees/

Ами нали това ти казват - има медийно затъмнение за неща, които не биха се харесали на широката публика, когато иде реч за имигрантите. Това е гадното - медиите крият истината от нас, заблуждават ни.
Ами ако заблуждаването е в обратната посока? И много десни партии използват момента за да затвърдят позициите си сред избирателите, всявайки паника омраза и ксенофобия? Имаше много сходни акции срещу българи и румънци и имам ясни спомени.

# 5 273
  • София
изобщо не стигат до полицията, по ред причини.

Именно.Снахата на моя приятелка е от Швеция. Та тя разказваше точно на събирането миналия петък, че шведките били много еманципирани и самоуверени и пускали сигнали на полицията дори за едно подсвиркване или сексистки подмятания. Темата била съвсем нормална и не се срамували. А нашите примерно дори не водят явно статистика за тези престъпления, все една такива няма. Намерих за толкова много страни, дори Южна Африка... Уж сме в ЕС, а голямо табу ще се окаже.

Не познавам други, само това момиче. Форумките могат да кажат, дали и техните наблюдения са такива.
Иначе поддържам връзка и със състудентка от Финландия, но не ми е толкова близка, че да я питам за мигрантите итн.
Освен това шведките като се събудят след пиян секс, решават, че е изнасилване. това и по българското черноморие го правят. От там съм леко скептична.

Добре, че тук си имаме сериозно количество жени, които за едно питие в бара се продават. Щото иначе щяха и нас да ни налетят тия загорели мъжкари, дето ги гледаме по ТВ-то и на Лъвов мост.

Знаеш ли за какво служи страхът (фобия на гр.) в природата? Защо го има като чувство в животните и у хората?

# 5 274
По телевиията дават, че бежанци v Germanija са изчезнали от лагера си.
Направо си е за ужас...

# 5 275
ОХ АМАН, ти на коя планета живееш? Направо ми е гадно да чета, че една жена не може да прецени,кое и изнасилване и кое не. Прилича ми на едно гнусно мнение на друга потребителка, което беше изтрито ако не се лъжа.

# 5 276
Явно европеецът е доста ограничен в собствения си свят, наивен и лесно манипулируем, казва му някой от тв, че източноевропейците ядат хора, а арабите са работливи пчелички и той вади софрата, опъва плакати и скача от радост.
Колко терористични акта са извършени от българи и румънци и колко от "бежанци",  такива въпроси не им ли хрумват, наистина ли са толкова облъчени!?
Сред тези бежанци как един ранен не видях, ей така, за пред хората.
Но пък преди малко гледах един " работлив"сириец по новините, у нас е, получил статут, но нямал намерение да работи, баба му имала бизнес в Сирия и му пращала по ,1000 евро на месец. Значи бабата там, той тук, избягал от войната, милия. Почти се разплаках.

# 5 277
  • Другата България
Направо си е за ужас...

И версията е? Thinking

# 5 278
Направо си е за ужас...

А германците си мислят, че ще могат да ги задържат в тези импровизирани лагери? Чакай още малко да се поотпуснат съвсем, пък да се смесят с тълпата, пък да си покажат характера. Е па ти, нали трябва да се интегрират Mr. Green И за финал: Господ да ни пази!

# 5 279
  • София
ОХ АМАН, ти на коя планета живееш? Направо ми е гадно да чета, че една жена не може да прецени,кое и изнасилване и кое не. Прилича ми на едно гнусно мнение на друга потребителка, което беше изтрито ако не се лъжа.

+ 100

Всяко инфо ще се завърти на 180 градуса, само и само, за да не се признае проблемът с разни африканци и араби - особено сега, из бежанските лагери.

Шведките си фантазират, германките също  Sick

От такива жени понякога ми се повдига повече, отколкото от самите извършители. Без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт