Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 930
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 250
  • София
Обвиняват се взаимно, Унгария,Хърватия и Словения,че не регистрирали "бежанците". И на други места не ги регистрират, и те какво, сега си ходят където искат и си правят каквото искат.

# 5 251
http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D0%B8_561101.html

Това пък що за решение е? ДПС ли са го натиснали?

# 5 252
  • Пловдив
3. Защо не ходят в необятна Русия, където има толкова ненаселени области, че цяла федеративна държава ще могат да си спретнат? А нали РФ на всичкото отгоре е съюзник на Сирия?

В Русия става само това, което Путин каже. Той не ходи на инструктаж в американското посолство, както редовно правят нашите Боко&Ко. На Путин му е през шлифера какво ще му нарежда изкуфялата Меркел или клепоушкото Обама. Но да помислим логично - за какво са му на Путин милиони араби, пък били те инженер до инженера?
Това е така и според мен  Peace
.......Меркел сама ги повика. Но дали е възможно някой "услужливо" да я е изманипулирал, че Германия ше удари кьоравото с евтини сирийски инженери, лекари, високотехнологични специалисти и черноработници? Дали този някой не е отвъд Океана? Разбира се, услужливият съветник може да е и някой немец от екипа на Меркел......

Мислиш,че Ангела не се ориентира и не разбра овреме,че това са нелегални мигранти(мързеливи търтеи,искащи всичко и по много)възползващи се от ситуацията,а не сирийци?!?

# 5 253
  • София
Четох в арабски сайт, че недоволстват,че им давали малки жилища, в порутени сгради,със стари и използвани мебели и носени дрехи и далече от каквито и да е магазини или голям град.Или ги настанявали в халета с легла, дори без завеси.Те какво очакват,че на границата ги чакат с мерцедеса и ключовете от обзаведената луксозна многофамилна къща.
Охо, тепърва със застудяването ще започне истинското "недоволство"! Те пристигат с розовите очила за "светло бъдеще" в богата Германия, но реалността ще им разбие илюзиите на пух и прах!
Е сега ги чух,че в Турция даже работили, но понеже не ги били уважавали, та затова искат в Германия.И интересно,че всички искат да стават инженери, лекари, пилоти,астронавти.... Така ли са ги подучили?

# 5 254
  • София

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Не мога да повярвам що за политици са тези, които нарочно мълчат и укриват подобна информация..които си затварят очите пред болката на хората - по дяволите, много от пострадалите са германки  ooooh! Меркел заслужава един такъв да я насили нея, пък белким схване как безумните й решения се отразяват на обикновените хора  Sick
тия цитати са от  някакъв измислен гейтстоун институт. посочи ми нормална официална медия, която казва за тези иснасилвания?
Истината е, че  бежанците са подлагани на изнасилвания, смърт и тормоз, а не обратното. Поне такива са фактите.

Гейтстоун изобщо не е измислен. Всъщност какво ли се обяснявам..има факти, по дати - вземи и прочети статията. Или не ти изнася, точно както не й изнася на Фрау ти Меркел  Stop

# 5 255
След подвига на 300-те спартанци в Античността, в 21-век ние ще пренапишем историята с 111-те войничета на границата!  Joy
Надявам се, че ще има и българи, които да ги подкрепят.

# 5 256

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Не мога да повярвам що за политици са тези, които нарочно мълчат и укриват подобна информация..които си затварят очите пред болката на хората - по дяволите, много от пострадалите са германки  ooooh! Меркел заслужава един такъв да я насили нея, пък белким схване как безумните й решения се отразяват на обикновените хора  Sick
тия цитати са от  някакъв измислен гейтстоун институт. посочи ми нормална официална медия, която казва за тези иснасилвания?
Истината е, че  бежанците са подлагани на изнасилвания, смърт и тормоз, а не обратното. Поне такива са фактите.

Гейтстоун изобщо не е измислен. Всъщност какво ли се обяснявам..има факти, по дати - вземи и прочети статията. Или не ти изнася, точно както не й изнася на Фрау ти Меркел  Stop
Дай нормален вестник , немски английски. Нали от някъде черпи гейтстоун информация. Къде е статията на ББС на СНН  на Шпигел по темата за тези изнасилвания?
Малко за перспектива,  преди 70 години немците бяха бежанци:
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/09/03/the … ere-the-refugees/

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 19:18 от OX'AMAH

# 5 257
Не съм чела последните 100на страници, но коментирали ли сте изказванията на Sheikh Muhammad Ayed?

Не знам как може да се коментира нещо, което не се знае какво е - точно, както вчерашния линк към Ютюбско видео, незнайно защо озаглавено "Започва се". Един - вероятно арабин - си излива мислите пред камера. Луд ли е, постановка ли е или просто си говори, каквото му е накипяло - не се знае и няма значение. важното е, че който го снима, си е постигнал целта да го тиражира. Иначе съм убедена, че има много араби, които си мислят по този начин, както явно има и много европейци, които искат да завардим бреговете на гнусните арабески, за да си седят по местата, докато белите им братя си правят коалиции и им разсипват държавите.

# 5 258
Вместо белите и добри съфорумки да дрънкат за гривнички, по-добре да коментират линка, който пуснах - от Гейтстоун, за изнасилванията и бежанците. Или може би той не се връзва с розовата картинка, която се опитват да си изградят. .

Е, нали вече стана дума за Швеция и изнасилванията.
Всяка статия ли да коментираме? Нямам капацитет за толкова.
Ужасно е естествено.

Обаче ти ме подсети, че така и никой не намери статистика за изнасилванията в България.

# 5 259
  • София
Вместо белите и добри съфорумки да дрънкат за гривнички, по-добре да коментират линка, който пуснах - от Гейтстоун, за изнасилванията и бежанците. Или може би той не се връзва с розовата картинка, която се опитват да си изградят. .

Е, нали вече стана дума за Швеция и изнасилванията.
Всяка статия ли да коментираме? Нямам капацитет за толкова.
Ужасно е естествено.

Обаче ти ме подсети, че така и никой не намери статистика за изнасилванията в България.

Няма, и аз пробвах да намеря. Ако откриеш, пусни. Но ме съмнява да е пълна - циганите изнасилват доста, но се прикрива, много от жертвите, също циганки, изобщо не стигат до полицията, по ред причини.

# 5 260
  • Другата България
Аз ще ти кажа какво е.
Надупване към турската общност заради това, че все още ги удържат при Одрин.
Додрайфа ми се. Sick

# 5 261
  • София
Аз ще ти кажа какво е.
Додрайфа ми се. Sick
Значи те почиват и по българските и по мюсюлманските празници, да дават и на българските деца ваканции по мюсюлманските празници, иначе не е справедливо.

# 5 262
Не съм чела последните 100на страници, но коментирали ли сте изказванията на Sheikh Muhammad Ayed?

Не знам как може да се коментира нещо, което не се знае какво е - точно, както вчерашния линк към Ютюбско видео, незнайно защо озаглавено "Започва се". Един - вероятно арабин - си излива мислите пред камера. Луд ли е, постановка ли е или просто си говори, каквото му е накипяло - не се знае и няма значение. важното е, че който го снима, си е постигнал целта да го тиражира. Иначе съм убедена, че има много араби, които си мислят по този начин, както явно има и много европейци, които искат да завардим бреговете на гнусните арабески, за да си седят по местата, докато белите им братя си правят коалиции и им разсипват държавите.
Кое точно не се знае?! Всичко си се знае. Мястото е джамията Ал-Акса в Йерусалим, имамът е шейх Мухамад Айед. Какво е казал също се знае.

# 5 263
  • Другата България
Аз ще ти кажа какво е.
Додрайфа ми се. Sick
Значи те почиват и по българските и по мюсюлманските празници, да дават и на българските деца ваканции по мюсюлманските празници, иначе не е справедливо.
Честно казано, наистина ми стана гнусно.
Мислех, че няма какво повече да ме изненада от нашите "политици", но това просто ме остави безмълвна за момент.

# 5 264
изобщо не стигат до полицията, по ред причини.

Именно.Снахата на моя приятелка е от Швеция. Та тя разказваше точно на събирането миналия петък, че шведките били много еманципирани и самоуверени и пускали сигнали на полицията дори за едно подсвиркване или сексистки подмятания. Темата била съвсем нормална и не се срамували. А нашите примерно дори не водят явно статистика за тези престъпления, все една такива няма. Намерих за толкова много страни, дори Южна Африка... Уж сме в ЕС, а голямо табу ще се окаже.

Не познавам други, само това момиче. Форумките могат да кажат, дали и техните наблюдения са такива.
Иначе поддържам връзка и със състудентка от Финландия, но не ми е толкова близка, че да я питам за мигрантите итн.

Общи условия

Активация на акаунт