Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 016
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 5 175
Австрийската вътрешна министъра е жена, поне това да бяха проверили.
Дайте статията на други езици, не вярвам, че го е казала.
Както писах, само вчера са влезли 18 000 в Австрия.
Пуснах и източници.

Гледам горе се е отместила малко темата.
Българите, които познавам, работят.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 16:34 от Ли Лу

# 5 176
Алооо,темата не е ли за тълпите емигранти хукнали към Европа....Знаем тия "българи" по статистика колко са българи...от един определен етнос.

Нивото на дискусията падна...стана много махленско нещо.

# 5 177
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я сравни Обама с наш сельо Бойко. Единият елегантен, красив, оратор, с чар и харизма. Другият ръмжи нечленоразделно да копаме картофите.
С удоволствие ще ти ги сравня. Един некомпетентен за длъжността си редом с друг такъв. и двамата хитреци и манипулатори, популисти, които знаят как да се харесат на масата, чиито гласове трябва да оберат- единият го играе образован и харизматичен, другият тестостеронен и харизматичен. И двамата не са нито едното, нито другото.
Та къде е разликата, казваш?
айде айде Simple Smile
Изключително елегантен аргумент. Признавам, че ме обори Simple Smile

# 5 178
Чудно ми е защо и се ловите на глупостите .
Нима не виждате , че все едно четете кмета Дуйсбург , който бяхте побликували тук .
Тя е тотално облъчена , не случайно го написах .

# 5 179
  • Пловдив
Аз искам да попитам няколко неща малцината тук,които упорито се опитват да ни убеждават,че този човекопоток са "сирийски бежанци" ,а вие се занимавайте с моите въпроси само ако поискате и ако може с конкретни отговори,не локуми от 1001 нощ.
1.Как ще ми обясните факта,че 98% от "бежанците" са основно момчета в разцвета на силите си,съпровождани тук-там с някоя жена и детенце? Една снимка със старец не видях,ей така за мостра. Как оставят родителите си тези хора във войната?
2. Ако са "бежанци" защо не се задоволят с първата страна,в която са попаднали и,в която няма война,а напират за конкретна такава,като помитат всичко по пътя си до там?
3. Защо не ходят в необятна Русия, където има толкова ненаселени области, че цяла федеративна държава ще могат да си спретнат? А нали РФ на всичкото отгоре е съюзник на Сирия?
4. Как всички до един си "изгубиха" паспортите? Хората искат да ги видят от коя част на Сирия са,нищо кой знае какво,но уви.
Нека съм си безсърдечна аз,гледам пишещите тук в преобладаващата си част също не ви разбират,а вие си говорете,не ми пречите.

# 5 180
Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!

Ами само преди две години заплахата беше, че ние ще мигрираме целокупно. ние мигрираме достатъчно за да висим на гърба на розовобузестия данъкоплатец --цели 30% от нас. Темата е за мигрантите в ЕВРОПА, а не в България. В Европа мигранти сме и ние, българите! Въз основа на какво се смятаме за нещо толкова по-висше от презрените арабески, не става ясно, при положение, че явно създаваме бая проблеми и ние.
А има ли справка за процента неработещи и от другите народи? И преди питах, няма отговор. Само се повтаря - българите са мързеливи. Ами дайте да ги сравним с другите.

# 5 181
  • София
Я сравни Обама с наш сельо Бойко. Единият елегантен, красив, оратор, с чар и харизма. Другият ръмжи нечленоразделно да копаме картофите.
С удоволствие ще ти ги сравня. Един некомпетентен за длъжността си редом с друг такъв. и двамата хитреци и манипулатори, популисти, които знаят как да се харесат на масата, чиито гласове трябва да оберат- единият го играе образован и харизматичен, другият тестостеронен и харизматичен. И двамата не са нито едното, нито другото.
Та къде е разликата, казваш?
айде айде Simple Smile

Ето малко за българите в Германия от статия:

"Български "специалитети"
От докладите на Федералната криминална служба и на регионалните дирекции може да се заключи, че българите са "специализирани" в три основни вида престъпления. 20% от всички извършени в Германия престъпления, свързани с трафик на хора, са дело на български граждани.
Бизнесът с фалшифицирани евробанкноти също е предпочитан бранш. След румънци и турци, българите са на трето място сред чуждестранните фалшификатори на пари в Германия. Измамите и кражбите също често са дело на хора с българско гражданство. Освен това се забелязва нарастване на броя на престъпленията в сферата на наркотрафика. "

Статията май е от 2011, но нещата не са се променили много, напротив. Е, не са всички роми, колкото и да им се иска на някои. Сред българите има всякакви, точно както и сред бежанците. Ако не искаме за нас да съдят по гнилочта, не е хубаво и ние да съдим за другите по този начин. Така поне виждам аз нещата. Не мисля, че ние като имигранти превъзхождаме с нещо чак толкова хорицата от Сирия. Ккто сред нас има всякакви, така и сред тях. Самите ние сме доста далеч от принципни, изпълнителни и почтени хора, говоря като цяло, а не по отделно и това си личи от дереджето на България.

Не всички, но повечето със сигурност са цигани. Това, че за тъпите немци разлика няма, си е техен проблем  Stop

Трафикът на хора е запазена циганска територия. Онези с камиона и жертвите също бяха цигани. В наркотрафика циганите също играят голяма роля - знам, защото съм живяла с дилър близо година.
.
е този дилър циганин ли беше или българин?

О, българин. Но покрай него, понаучих доста вътрешна инфо за наркотрафикът по света и най-вече у нас. И да, бг циганите са силно замесени - особено в чужбина.

# 5 182
Ако продължат така нещата май ние ще търсим къде да ходим... Rolling Eyes
И Бойко да не се прави че няма никакъв проблем, да вземе да иде с кортежа си и да постои малко в квартала около синагогата и халите в София да види колко тъмнокожи и араби имаме вече, повечето са нелегални. Сигурно и по селищата до границите е пълно. И ние станахме мултикулт, много голяма гордост! Те превзеха столицата и вътрешността на страната, тия чак сега се сетиха да вардят границите. Сетила се Мара...

# 5 183
  • Атина
Съжалявам, че ще се включа с нещо тъжно, но предполагам, че медиите пак ще "гръмнат"..
На остров Лесвос се е случила нова трагедия със "бягащите", мъртво е 6 годишно момиченце,9 дечица и 10 жени са в неизвестност. Малката моторна лодка/катерче,нещо подобно/ е била със 48  Shocked пасажера на борда..
Признавам си, когато прочетох се ужасих..Деца и жени в неизвестност, мъжете спасени и гневни..

# 5 184
Някой беше казал:"За да се правим на много толерантни трябва или да сме много силни и да се чувстваме защитени или много глупави".....Ясно,че не сме силни...тогава остава да сме от глупавите в стил "ела вълчо изяж ме". Sick

# 5 185
  • София
Съжалявам, че ще се включа с нещо тъжно, но предполагам, че медиите пак ще "гръмнат"..
На остров Лесвос се е случила нова трагедия със "бягащите", мъртво е 6 годишно момиченце,9 дечица и 10 жени са в неизвестност. Малката моторна лодка/катерче,нещо подобно/ е била със 48  Shocked пасажера на борда..
Признавам си, когато прочетох се ужасих..Деца и жени в неизвестност, мъжете спасени и гневни..

Трагедия е, да. Но пък ще е поредната такава, по която медиите ще вият истерично. Сега ще последват едни драматични, сантиментални призиви, снимки и прочие. Сори, този филм вече съм го гледала.

П.П. Първия коментар, който прегледах (знам малко гръцки) беше, че на снимката са черни африканци..пък уж всички са от Сирия  Wink

# 5 186
  • България
Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!

Ами само преди две години заплахата беше, че ние ще мигрираме целокупно. ние мигрираме достатъчно за да висим на гърба на розовобузестия данъкоплатец --цели 30% от нас. Темата е за мигрантите в ЕВРОПА, а не в България. В Европа мигранти сме и ние, българите! Въз основа на какво се смятаме за нещо толкова по-висше от презрените арабески, не става ясно, при положение, че явно създаваме бая проблеми и ние.

"Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?"
Всъщност темата е за мигранти КЪМ Европа, а доколкото знам българите сме част от Европа.  Wink
 А това доколко висим на гърба на някого може да е обект на отделна тема. Ако искаш пусни такава, да не разводняваме тази.  Simple Smile

# 5 187
Аз искам да попитам няколко неща малцината тук,които упорито се опитват да ни убеждават,че този човекопоток са "сирийски бежанци" ,а вие се занимавайте с моите въпроси само ако поискате и ако може с конкретни отговори,не локуми от 1001 нощ.
1.Как ще ми обясните факта,че 98% от "бежанците" са основно момчета в разцвета на силите си,съпровождани тук-там с някоя жена и детенце? Една снимка със старец не видях,ей така за мостра. Как оставят родителите си тези хора във войната?

Статистиките оборват казаното от теб. Болшинството от бежанците са именно жени и деца от женски пол. дай статистика за тези 98%.

Наистина се изненадвам от липсата на логика при участниците в тази тема. Как така живеем в мафиотска държава, 90-те години бяхме известни с мафия, проституция и наркотици, наши нецигански сънародници ги гърмяха по Амстердам, Аруба и не знам още къде, взимат се рушвети на всякакво ниво, изчезнаха пари от банки, но в емиграция сме много почтени, дисциплинирани и интегрирани. е, няма логика. Така, че ми се вижда лицемерно толкова да се притесняваме за Европа, при положение, че и от България мигрират хора из Европа и далеч не всички ни се радват. Но когато е спрямо нас, тогава ни е гадно.

Точно както плашат сега със сирийците, така плашеха с българи и румънци само преди две години. Че ще дойдем на талази и ще завладеем Европата.

"Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?"
Всъщност темата е за мигранти КЪМ Европа, а доколкото знам българите сме част от Европа.  Wink
За нас:) За други сме тъмни балкански субекти, барабар с румънците, които не са съвсем добре дошли. Просто се опитвам да направя паралел, за да се усетят някои хора.

# 5 188
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Силно съжалявам тези, които наистина бягат от война и заради икономически емигранти няма да получат убежище. Но в онзи регион на света етносите, племена, групи и групички, както щете ги наричайте, не се съжаляват взаимно и в момента се тъпчат едни други като стадо побеснели слонове.
А дали ще съжалят нас след време е отделен въпрос.

# 5 189
2. Ако са "бежанци" защо не се задоволят с първата страна,в която са попаднали и,в която няма война,а напират за конкретна такава,като помитат всичко по пътя си до там?
3. Защо не ходят в необятна Русия, където има толкова ненаселени области, че цяла федеративна държава ще могат да си спретнат? А нали РФ на всичкото отгоре е съюзник на Сирия?
4. Как всички до един си "изгубиха" паспортите? Хората искат да ги видят от коя част на Сирия са,нищо кой знае какво,но уви.
Нека съм си безсърдечна аз,гледам пишещите тук в преобладаващата си част също не ви разбират,а вие си говорете,не ми пречите.
по то4ка 1-това са проу4вателните легиони другите ще доидат после
по то4ка 2-бяха у4тиво поканени от башханъм Меркел
по т.3-в РФ никои няма да ги пусне там на границата стрелят ако някои оцелее ще го довършат студът и белите ме4ки #2gunfire
по т.4-губят ги наи-ве4е в средиземно море,по ТВ ЕВРОПА казаха 4е има поне 10000 албанеца от тия "бежанци"

Общи условия

Активация на акаунт