Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 210
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 190
Силно съжалявам тези, които наистина бягат от война и заради икономически емигранти няма да получат убежище.
А защо смяташ, че бягащи от война няма да получат убежище заради икономически емигранти?

# 5 191
  • Атина
Таис, да, права си, но няма значение какви са точно..Нещата просто са извън всякакъв контрол..
В този ред на мисли, дали няма да се окаже по-ефикасно, ако почнем да пазим техните брегове да не избягат, отколкото нашите граници за да не влязат?!

# 5 192
Пожелавам им не да са на загуба,а да фалират!!По-скоро ако може.
Тоест предпочиташ родните мутри да те крадат?
Това като ходенето на море - някои предпочитат да хранят родните мутри и да получават кофти услуга вместо да отидат в Гърция или Турция при по-добрите условия. Като се махне ЧЕЗ и другите да не мислиш че няма да дойде някоя мутренска фирма? Те БТК го приватизираха, какво остава за енергото.

Някъде да написах,че предпочитам?
Какво да кажа,че ме устройва Франк да ме краде,само и само да не е Ганьо?
Не ме устройва нито единия,нито другия вариант.
Може ли да ми кажеш къде и в коя голяма компания няма мутри,та да се притеснявам за енергетиката?

# 5 193

В този ред на мисли, дали няма да се окаже по-ефикасно, ако почнем да пазим техните брегове да не избягат, отколкото нашите граници за да не влязат?!

.... Божее боже. Хора, вие съвсем откачихте. Laughing Laughing newsm78.

# 5 194
  • България
Статистиките оборват казаното от теб. Болшинството от бежанците са именно жени и деца от женски пол. дай статистика за тези 98%.

Ако може статистика за това, че повечето са жени и деца?
Аз веднага давам:
Според официални данни на ООН, 72% от мигрантите нахлуващи в Европа са мъже, като само 13% са жени и 15% деца.
  http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php

И да не забравяме, че ако някой може да твърди на прима виста, че е сириец, ОК, води се такъв.
Но при определянето на пола, данните са много по-точни.

Опа, малък пропуск - не се знае под купчината чаршафи мъжко ли е, женско ли е newsm78 (за тия, които се представят за жени)

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 17:14 от MoiraineD

# 5 195
  • Другата България
Таис, да, права си, но няма значение какви са точно..Нещата просто са извън всякакъв контрол..

Ето, дойдохме си на думата.
ОХ АМАН, не се ли усещаш, че дразниш и вече наистина досаждаш с по 34567 поста на страница?

# 5 196
  • София
Аз искам да попитам няколко неща малцината тук,които упорито се опитват да ни убеждават,че този човекопоток са "сирийски бежанци" ,а вие се занимавайте с моите въпроси само ако поискате и ако може с конкретни отговори,не локуми от 1001 нощ.
1.Как ще ми обясните факта,че 98% от "бежанците" са основно момчета в разцвета на силите си,съпровождани тук-там с някоя жена и детенце? Една снимка със старец не видях,ей така за мостра. Как оставят родителите си тези хора във войната?

Статистиките оборват казаното от теб. Болшинството от бежанците са именно жени и деца от женски пол. дай статистика за тези 98%.

Наистина се изненадвам от липсата на логика при участниците в тази тема. Как така живеем в мафиотска държава, 90-те години бяхме известни с мафия, проституция и наркотици, наши нецигански сънародници ги гърмяха по Амстердам, Аруба и не знам още къде, взимат се рушвети на всякакво ниво, изчезнаха пари от банки, но в емиграция сме много почтени, дисциплинирани и интегрирани. е, няма логика. Така, че ми се вижда лицемерно толкова да се притесняваме за Европа, при положение, че и от България мигрират хора из Европа и далеч не всички ни се радват. Но когато е спрямо нас, тогава ни е гадно.

Точно както плашат сега със сирийците, така плашеха с българи и румънци само преди две години. Че ще дойдем на талази и ще завладеем Европата.

Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!

Ами само преди две години заплахата беше, че ние ще мигрираме целокупно. ние мигрираме достатъчно за да висим на гърба на розовобузестия данъкоплатец --цели 30% от нас. Темата е за мигрантите в ЕВРОПА, а не в България. В Европа мигранти сме и ние, българите! Въз основа на какво се смятаме за нещо толкова по-висше от презрените арабески, не става ясно, при положение, че явно създаваме бая проблеми и ние.

"Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?"
Всъщност темата е за мигранти КЪМ Европа, а доколкото знам българите сме част от Европа.  Wink
За нас:) За други сме тъмни балкански субекти, барабар с румънците, които не са съвсем добре дошли. Просто се опитвам да направя паралел, за да се усетят някои хора.

Всъщност според новите данни на Евростат, само 1 на всеки 5 от ''бежанците'' е истински бежанец сириец. Останалите са икономически нелегални имигранти - от Пакистан, Албания, Судан и т.н. И да, както из форумите по цяла Европа се обсъжда, повечето са мъже.

TO listen to the BBC, you might believe that every one of the hundreds of thousands of migrants clamouring to get into the EU was a Syrian refugee fleeing the horror of Islamic State or tyrannical president Bashar al-Assad.

But new Eurostat figures show the truth: 80 per cent are economic migrants from as far afield as Pakistan, Nigeria and Albania simply looking for a better life.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees- … r-torn-Syria.html

# 5 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Силно съжалявам тези, които наистина бягат от война и заради икономически емигранти няма да получат убежище.
А защо смяташ, че бягащи от война няма да получат убежище заради икономически емигранти?
Защото е видно, че кепенците на хуманните западни прозорци ще хлопнат съвсем скоро. За всички.
Естествено, тогава остава вариантът за убежище при бедния източен брат, права си.

# 5 198
  • Пловдив
ОХ АМАН, написала съм,че част от тези са съпроводени от жени и деца. Попитах за възрастни хора? Не си търси под вола теле. Или ми отговори,ако имаш някакъв отговор,или ми подмини поста и продължи да си меляш сухо и сурово  Peace

# 5 199

Ако може статистика за това, че повечето са жени и деца?
Аз веднага давам:
Според официални данни на ООН, 72% от мигрантите нахлуващи в Европа са мъже, като само 13% са жени и 15% деца.
  http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php

Това е, което прочетох пък аз

http://www.factcheck.org/2015/09/stretching-facts-on-syrian-refugees/

"The United Nations High Commissioner for Refugees — which refers refugees for resettlement in other countries — says there are more than 4 million registered Syrian refugees. Its figures on the demographic makeup of refugees is based on available data on the 2.1 million who were registered by the UNHCR in Egypt, Iraq, Jordan and Lebanon. (Another 1.9 million Syrian refugees were registered by the Government of Turkey, and more than 24,000 were registered in North Africa.)
UNHCR’s data show that 50.5 percent of refugees are women. Females age 18 to 59 make up 23.9 percent of the refugees, while males in that age group make up 21.8 percent.
Even younger males — age 12 to 17 — represent 6.5 percent of refugees, while females that age are 6.1 percent. The majority of refugees — 51.1 percent — are under age 17, including 38.5 percent who are younger than 12 years old. These numbers were as of Sept. 6.
We have seen a different set of UNHCR numbers cited on a few conservative websites — figures for refugees and migrants who have tried to enter Europe by crossing the Mediterranean Sea. There have been more than 400,000 such “sea arrivals” in 2015, and 51 percent are Syrian. The rest have come mainly from nine other countries. Most of these refugees and migrants have been men — 72 percent — but these are not figures on Syrian refugees or even solely the 200,000-some Syrians who have been willing to take some type of boat to reach Europe by sea."

Според мен, някой нарочно всява паника...

# 5 200
ОХ АМАН , само това ще ти отговоря: АЙ СИКТИР на тая стъкмистика.
Ти съвсем за мезе ни взе. Joy

# 5 201

Ами щото са си техни брегове....Гърците там в Азия ли да идат да ги пазят?

Нали сега турците  ги пазят уж да не се юрнат насам....ама до кога ще е .

Ама вие там от гръцко кво стана ,та ги изпуснахте към Македония?Не можахте да ги удържите май.Що не ги държахте там или не ги връщахте и не ги регистрирахте и сега стана една....ЕС не се трогна да ви помага да си защитите границите и ви прегазиха,нали?

# 5 202
Аз искам да попитам няколко неща малцината тук,които упорито се опитват да ни убеждават,че този човекопоток са "сирийски бежанци" ,а вие се занимавайте с моите въпроси само ако поискате и ако може с конкретни отговори,не локуми от 1001 нощ.
1.Как ще ми обясните факта,че 98% от "бежанците" са основно момчета в разцвета на силите си,съпровождани тук-там с някоя жена и детенце? Една снимка със старец не видях,ей така за мостра. Как оставят родителите си тези хора във войната?

Наистина се изненадвам от липсата на логика при участниците в тази тема. Как така живеем в мафиотска държава, 90-те години бяхме известни с мафия, проституция и наркотици, наши нецигански сънародници ги гърмяха по Амстердам, Аруба и не знам още къде, взимат се рушвети на всякакво ниво, изчезнаха пари от банки, но в емиграция сме много почтени, дисциплинирани и интегрирани. е, няма логика. Така, че ми се вижда лицемерно толкова да се притесняваме за Европа, при положение, че и от България мигрират хора из Европа и далеч не всички ни се радват. Но когато е спрямо нас, тогава ни е гадно.

Точно както плашат сега със сирийците, така плашеха с българи и румънци само преди две години. Че ще дойдем на талази и ще завладеем Европата.

Добре, бе Ох Аман, разбрахме че българите сме кофти нация  според теб, обаче темата не е за това, че ние искаме да мигрираме целокупно, нека спят спокойно розовобузите европейци!

Ами само преди две години заплахата беше, че ние ще мигрираме целокупно. ние мигрираме достатъчно за да висим на гърба на розовобузестия данъкоплатец --цели 30% от нас. Темата е за мигрантите в ЕВРОПА, а не в България. В Европа мигранти сме и ние, българите! Въз основа на какво се смятаме за нещо толкова по-висше от презрените арабески, не става ясно, при положение, че явно създаваме бая проблеми и ние.

"Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?"
Всъщност темата е за мигранти КЪМ Европа, а доколкото знам българите сме част от Европа.  Wink
За нас:) За други сме тъмни балкански субекти, барабар с румънците, които не са съвсем добре дошли. Просто се опитвам да направя паралел, за да се усетят някои хора.

Съгласна съм с теб, много от българите не сме по-добра стока от бежанците от близкия изток. Но проблемът е в това, че през границите трябва да се осъществява някакъв контрол, който да казва този може, а този не. Той уж важи за всички. Ти не можеш да си изведеш детето без разрешение от другия родител, нали? Или пък не можеш да прекараш 3-4 кг. кокаин, нито можеш да пътуваш, ако си обвинена в тежко углавно престъпление, нито ако си джихадист с анулиран паспорт. А всички тези хора могат, независимо какви са. Това е просто пълна анархия.

# 5 203
Ето една снимка на дечица, които се бутат да влязат в училищния автобус.
Мамини сладки.
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%94%D0%B5 … D0%B8_561046.html

А на второто видео си играят на "Убий полицая." Как да не им се радваш?

# 5 204
  • България
Ето една снимка на дечица, които се бутат да влязат в училищния автобус.
Мамини сладки.
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%94%D0%B5 … D0%B8_561046.html

А на второто видео си играят на "Убий полицая." Как да не им се радваш?
 Sick Все жени и дребни дечица  Sick

Аман от вашите евроатлантически ценности, г-да либерали!

/Поглед.инфо/ Колкото повече с всеки изминал ден нараства “бежанската”, а по-точно организираната мигрантска вълна от Близкия и Средния изток и Северна Африка в Европа и нараства съпротивата на отделни европейски държави, толкова повече подконтролните медии на местните васални и на отвъд океанските им ментори структури “плачат” и зоват за милосърдие към тълпите млади мъже, сред които тук там се вижда някоя забулена с дете жена. А наредените на коритата на Соросоидните и други американски фондации “анализатори”, бидейки по същество политически помияри, тръгнали от комунизма и стигнали до антикомунизма и либерализма чевръсто обясняват, че евро-атлантическите ценности, в чиято основа са заложени били християнските ценности, ни призовават да окажем топъл прием на неканените гости, да ги приютим, да ги нахраним и да им осигурим спокойствие. Защото видите ли, те бягали от ужаса на войната. Коя война? Войната, която предизвикаха техните господари, с активната подкрепа на някои евробюрократи, против светските режими в страните от Близкия и Среден изток и Северна Африка, защото видите ли, били “диктатори”. Но кой се появи на сцената на властта в тези държави ? Ислямският фундаментализъм в лицето на “Мюсюлмански братя” и всичките им производни – “Ал Кайда”, “Ал Нусра”, “Ислямска държава” и т.н., и т.н. , т.е. появиха се структурите на ислямския тероризъм. Нещо повече, тези структури просто бяха отгледани, въоръжавани и обучавани от САЩ като оръжие, инструмент срещу същите тези светски режими, при които съответните държави, бивши колонии на Европа, бяха разделени така ,че между тях винаги да има напрежение, т.е. при “деколонизацията” беше приложен стария Римски принцип “разделяй и владей”.

http://avtorski.pogled.info/article/67794/Aman-ot-vashite-evroat … m_campaign=author

До тук !
Тук е земята на фините !
И само за фините!
Границите за вас са затворени !
Финландският народ ги затваря!
Вървете си ИД! Тук не е ислямистка държава!
Тук не е Западна Европа!
Народът не ви иска !

С тези думи изписани по лозунги днес финландският народ направи жива стена на границата си с шведите, от, където до сега влизаха по 1000 на ден икономически и ИД бежанци. Протестите са из цялата страна по площади, магистрали и граници. Някои протестират на улицата пред домовете си. Гледам ги и им се възхищавам. Тези северни хора сплотени са сила както винаги!
А за тъмнокожите мигранти си мисля със загриженост и съжаление.
Драги, ми мигранти, тук наистина не ви е мястото. Тук не е Централна Европа, където си разигравате камилите от години и я претопявате. Освен, че е студено тук, хората са националисти и обичат земята и почитат заветите на дедите си. Тук няма да ви е лесно, а пагубно, тъй като по тези места живеят свободни духом хора и няма да позволят да ги притеснявате икономически и психически. Вие не сте за тук. Идете си с мир, да не ви смаже истинският северен народ, който не си поплюва, тъй като не слугува никому в този свят от векове!
http://bultimes.com/blog/finlandiya-varvete-si-islyamski-ikonomi … te-na-zemyata-ni/

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 17:38 от MoiraineD

Общи условия

Активация на акаунт