Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 791
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 955
  • Другата България

Ох, здрав, прав сириец е представителна извадка. Несериозно е Мери.

Дали можеш сериозно да представиш официално инфо отнякъде, гарантиращо или подкрепящо официално твърдението ти, че тези хора /които сега идват или са вече тук/, ще работят? Flutter
Това също ли е несериозно?
По-назад в темата нали имаше данни, че от 4400 в България, 31 имали желание за работа. Явно и на тях им се работи само в Германия.

Каква работа ще започнат  майките с по 5-10 деца? Чистачки, болногледачки, домашни прислужници, готвачки, камериерки? Или какво ще работи бащата, за да ги издържа?
Дай нещо сериозно, не празни приказки и разсъждения, споделяни вече 12345678 пъти.

# 5 956

МИ че то над 300 страници е едно и също.
Защото нещата отдавна са кристално ясни на къде вървят.
Едни искат да ни напълнят с "мигранти", за да ни спасят демографията. А други искат да ни подарят курбан на "Великая Рус",  за да ни спасяли от мигрантите и да заселят с нашата леш Сибирските полета.

А нашего брата само сумти, псува наум и опъва хомота както винаги...

# 5 957
Малко ми е тъпо, че търсите кой да ни спаси и на кой да се кланяме. Защо да не сме си просто единен български народ със собствена позиция и политика. Стига сме робували някому. Уважавам и Русия и Германия и Англия, за тарикатите отвъд океана имам специално мнение, но не се кланям на никого. Аз съм една обикновенна българка, но горда и обичаща страната и традициите си.

# 5 958
И какъв е този мерак за по-висока раждаемост, планетата е пренаселена, в Бурунди и Сомалия да не са цъфнали и вързали с високата раждаемост.
Той ако цъфтежът зависеше от високата раждаемост, нямаше в Китай да я ограничават. Само като се погледне в световен мащаб кои страни са с висока раждаемост и как просперират...

# 5 959

Знаех си , че е имало защо да си пазя Руския паспорт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А аз сега разбрах защо я обичаш Русията.

Предпочитам сирийците и турците пред "братските" услуги на Матушката Ви...

А тя, самата ви Матушка и без това няма да я бъде в скоро време..
Не казвай толкова силни думи, Гери! Няма да се учудя, ако след някоя друга година Русия се окаже единствената сигурна държава около нас...Запомни думите ми - много европейци ще побегнат натам да търсят убежище! Освен това езикът ни е близък, а религията същата...

# 5 960

Не казвай толкова силни думи, Гери! Няма да се учудя, ако след някоя друга година Русия се окаже единствената сигурна държава около нас...Запомни думите ми - много европейци ще побегнат натам да търсят убежище!
Запомни моите. Никой европеец няма да бяга никъде!!
Те ако бягаха, Европа нямаше да е това, което е.
Нямаше да е най-силната, просперираща и технологично развита територия.

Но явно любовта ви към Матушката Ви е толкова сляпа, че и вие сте станали слепци!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 14:35 от Герри

# 5 961
  • постоянно
А аз сега разбрах защо я обичаш Русията.

Предпочитам сирийците и турците пред "братските" услуги на Матушката Ви...

А тя, самата ви Матушка и без това няма да я бъде в скоро време..
[/quote]

Да, чудех се колко време ще ти отнеме  Hug

Ще те помоля само да не ме " нападаш " въз основа на това какви паспорти имам , а въз основа на това какво е мнението ми по даден въпрос.  Peace Peace Peace

Дали Русия ще я бъде или не ? Както е приказката  " поживём - увидем " Нека ние си гледаме и пазим  пъницата,а  не да мислим другите .  Mr. Green

...
херр

# 5 962
[
Скрит текст:
quote author=Merri_An link=topic=868510.msg31636151#msg31636151 date=1442920967]
Скрит текст:

АнаБел, с демографския проблем можем и по други начини да се борим. Не с неконтролирана имиграция.
Разбира се, че можем.
Това не е причина да тръгнат, нека не се лъжем.
И подесетваме отново. Tired

Ти си убедена, че сега прииждащите ще се разработят? И държавите приемат емигранти, когато имат нужда, а не постоянно. Те нас не ни искат, но тях ги очакват свободни работни места? Ти чувала ли си за младежката безработица в Европа?
Само вчера коментирахме млад, зрав и прав сириец, на когото баба му му праща от Сирия по 1000 евро месечно, за да си пребивава у нас в център за бежанци и да казва пред камера и на всеослушание, че не иска да работи.
Ама наистина вече едно и също си повтаряме като латерни.

Ох, здрав, прав сириец е представителна извадка. Несериозно е Мери.
И какви са начините са по - висока раждаемост на местните, че никой не казва?

МИ че то над 300 страници е едно и също.
[/quote]
Дали можеш сериозно да представиш официално инфо отнякъде, гарантиращо или подкрепящо официално твърдението ти, че тези хора /които сега идват или са вече тук/, ще работят? Flutter
Това също ли е несериозно?
По-назад в темата нали имаше данни, че от 4400 в България, 31 имали желание за работа. Явно и на тях им се работи само в Германия.

Каква работа ще започнат  майките с по 5-10 деца? Чистачки, болногледачки, домашни прислужници, готвачки, камериерки? Или какво ще работи бащата, за да ги издържа?
Дай нещо сериозно, не празни приказки и разсъждения, споделяни вече 12345678 пъти.
[/quote]

Ами от края на 80-те години имигрантите работят. От това по - голямо инфо здраве му кажи. Ти, Мери можеш ли да предоставиш сериозно инфо, осен единственият сириец по ТВ? Защото онова  пък другото беше, че от 4400 само 31 са регистрирано в бюрото по труда. И то ставаше въпрос за България, където емигрантите са смешно малко количество сравнени с тези в Германия. И да, в Българи няма какво да работят, затова и не искат да стоят тук. За това и нямаме никакви имигранти, ние сме в тази роля, уви.
Ами ще работят това, което работят от повече от 30 години в Западна Европа. Не знам какво несериозно има, при положение, че това са реалните факти, затова и в Европа приемат ежегодно имигранти. Ако не беше сериоано нямаше да ги приемат.

# 5 963
Го каза тънкия познавач на европейската култура....
Чудя се на пост ли ви плащат"".

Не знaм дaли нa някои му плaщaт но нa мен не просто изкaзвaм мнение. По близки сa ми тези които сa си остaвили костите тук през 1878г.руснaци,отколкото тези които сa ни рaздробили.
.

# 5 964
Малко ми е тъпо, че търсите кой да ни спаси и на кой да се кланяме. Защо да не сме си просто единен български народ със собствена позиция и политика. Стига сме робували някому. Уважавам и Русия и Германия и Англия, за тарикатите отвъд океана имам специално мнение, но не се кланям на никого. Аз съм една обикновенна българка, но горда и обичаща страната и традициите си.

Да бе, нали днес е 22 септември, може да се погордеем малко.

Манифест към българския народ

Скрит текст:
"По волята на незабвенния Цар Освободител, великият братски Руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна.

От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под Мое ръководство и онова на о' Бозе почившия Княз Александър, държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля - да бъде според както той иска.

Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и едно да желаят.

Фактически независима, държавата Ми се спъва в своя нормален и спокоен развой от едни узи, с формалното разкъсване на които ще се отстрани и настаналото охлаждение между България и Турция.

Аз и Народът Ми искрено се радваме на политическото възраждане на Турция. Тя и България - свободни и напълно независими една от друга, ще имат всички условия да създадат и уякчат приятелските си връзки и да се предадат на мирно вътрешно развитие.

Въодушевен от това свето дело и за да отговоря на държавните нужди и народното желание, с благословението на Всевишния прогласявам съединената на 6 септемврий 1885 година България за независимо Българско Царство и заедно с народа си дълбоко вярвам, че този Ми акт ще намери одобрението на Великите Сили и съчувствието на целия просветен свят.

Да живее свободна и независима България!

Да живее Българският Народ!

Издаден в древната столица на Българското царство Велико Търново на 22 септември 1908 год., двадесет и втората годишнина от Нашето царуване

На първообразното със собствената ръка на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО подписано:

ФЕРДИНАНД I

# 5 965

Не знaм дaли нa някои му плaщaт но нa мен не просто изкaзвaм мнение. По близки сa ми тези които сa си остaвили костите тук през 1878г.руснaци,отколкото тези които сa ни рaздробили.
.
Те точно за теб са си оставили костите...а не за да завладеят територията ти и да ти смучат кръвчицата.
Но пък щом ти харесва...

Чакайте я Европата да се срина, та барем блесне Матушката ви.
Но ще има да почакате...дъъъъъъълго.

Да бе, нали днес е 22 септември, може да се погордеем малко.

Някои не знаят що е то национална гордост и затова чакат да дойде някой голям и силен , за да " ги спаси". Да ги спаси от това да се наричат "българи" . И те да му се кланят до гроб...

Жалка работа. И срамна.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 14:37 от Герри

# 5 966
  • MI
По близки сa ми тези които сa си остaвили костите тук през 1878г.руснaци,отколкото тези които сa ни рaздробили.
.

Значи финландците са ти по-близки от сърбите?  Laughing Чакам отговор коя европейска държава за теб е по-малко европейска от Русия...

# 5 967
# 5 968

Не казвай толкова силни думи, Гери! Няма да се учудя, ако след някоя друга година Русия се окаже единствената сигурна държава около нас...Запомни думите ми - много европейци ще побегнат натам да търсят убежище!
Запомни моите. Никой европеец няма да бяга никъде!!
Те ако бягаха, Европа нямаше да е това, което е.
Нямаше да е най-силната, просперираща и технологично развита територия.

Но явно любовта ви към Матушката Ви е толкова сляпа, че и вие сте станали слепци!
Да, до сега беше най-силната и просперираща, но скоро Европа вече няма да е това, което е (беше)! Тук вече няма да е сигурно за живеене..Причините са ясни..Всички тези хора, които дойдоха на континента - нищо хубаво няма да дойде от това! Затова казвам, че тогава Русия може би ще се окаже спасението за много европейци. Но времето ще покаже..Надявам се все пак да бъдем обединени българския народ и да се справим с това положение.

# 5 969
  • България
Как може да вярвате на мита за демографския срив?
С тая роботизация в заводите и селското стопанство няма кой знае какво нужда от неквалифицирани кадри. Ще става и по-зле. За това има и такава висока младежка безработица. Не че не им се работи на младите.
  Хората сме станали толкова много на Земята, че ще дойде съвсем скоро момент, в който планетата няма да може да ни изхрани.
 След 40 години идва световен гладКопирано от standartnews.com
Към 2050 г. населението на планетата ще се увеличи с 2,5 млрд. души, достигайки 9,6 млрд., прогнозират учени от Минесота.

Нарастването на населението ще доведе до голямо търсене на храни. Производителите ще могат да отговорят само временно на нарасналото потребление на продукти, чиято цена на това отгоре ще расте. Което означава, че все повече хора ще страдат от недохранване.

Проблем ще бъде и глобалното затопляне. Повишеното количество парникови газове и вредни отработени вещества, изхвърлени в атмосферата, постепенно ще увредят дърветата и посевите. Това ще намали обема на селскостопанското производство.

Заради нарасналото население на Земята ще е необходимо удвояване на обема на селскостопанското производство, но това едва ли ще е възможно предвид вредите от глобалното затопляне. Така към 2050 г. голяма част от жителите на планетата ще са заплашени от глад.

Най-застрашени са най-многолюдните страни - Индия и Китай. Как да се избегне гладът? Като се намалят вредните емисии в атмосферата и производството на горива, въглища и прочие енергоносители бъде заменено с вятърни и соларни паркове.
Копирано от standartnews.com
 http://www.standartnews.com/svyat-svyat/sled_40_godini_idva_svet … glad_-195381.html
 http://www.blitz.bg/news/article/209463
 Е, има алтернатива  Mr. Green
http://www.cross.bg/nasekomi-planirat-ycheni-1467521.html#axzz3mSxf2gqU
 Понякога си мисля, че ония горе във върхушката правят войни за да намалят популацията на бързо роящите се. Но, това е вече теория на конспирациите.  А че ние не си пазим границите- сами сме си виновни. Не трябва да чакаме да ни спасява някой Peace

Общи условия

Активация на акаунт