Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 060
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 000
# 6 001

САЩ, Канада, Австралия защо не приемат всеки желаещ да емигрира при тях, като има толкова ползи?

Защото вредите са вече повече от ползите.  Така става със всяко нещо, когато се прекали.
Не може да се яде само сол. Безсолно също не върви нали?

Около поне 10 пъти написах, че Австралия има точкова система за легални имигранти. Бежанците не подлежат на този статут и се приемат, както и на всякъде другате - според Хагската конвенция. Преимуществото на Австралия е, че е на Гъ.а на географията и е остров.
Сега ще приемат бежанци, без усложненията, но само от наистана засегнати от войната раьони, което е честно, имайки предвид, че вчера ги бомбардираха.

# 6 002
Даун, и къде ги настанявате бежанците? Всички ли приемате?

# 6 003
Поствам една интересна карта откъде идват бежанците. Любопитна съм дали наистина в Гърция и Испания са наистина толкова много сирийците или италианското разпознаване е малко по-ефективно? Че то ако е така жив сириец няма да остане в Турция/Сирия Laughing

http://www.corriere.it/esteri/15_agosto_29/i-numeri-2b39135c-4e3 … 6365b575f76.shtml
В Испания не са много сирийците да не кажа че няма, но си имаме много африканци, които прииждат всекидневно. Правителството си прави тихо за сега и отнася луди критики от разни .... Мисля че ще приемат колкото им кажат, Рахой обяви че няма да дискутира цифрата, но самоинициативи за сега никакви.

# 6 004
Правителството си прави тихо за сега и отнася луди критики от разни .... Мисля че ще приемат колкото им кажат, Рахой обяви че няма да дискутира цифрата, но самоинициативи за сега никакви.
Рахой ще стане скоро разноглед. Каталонците го плашат че ще се отцепват, негри пристигат на тълпи...

Не му е лесно и на него.

# 6 005
  • MI
Скрит текст:
Поствам една интересна карта откъде идват бежанците. Любопитна съм дали наистина в Гърция и Испания са наистина толкова много сирийците или италианското разпознаване е малко по-ефективно? Че то ако е така жив сириец няма да остане в Турция/Сирия Laughing

http://www.corriere.it/esteri/15_agosto_29/i-numeri-2b39135c-4e3 … 6365b575f76.shtml
В Испания не са много сирийците да не кажа че няма, но си имаме много африканци, които прииждат всекидневно. Правителството си прави тихо за сега и отнася луди критики от разни .... Мисля че ще приемат колкото им кажат, Рахой обяви че няма да дискутира цифрата, но самоинициативи за сега никакви.

Да но според официалните данни (виж картата) са 57 %. И на мен ми се вижда странно, но явно тъй като са доста по-малко не се морят много да проучват откъде са. Друго обяснение наистина нямам...

# 6 006
Мас я мъти водата, защото пак го натиснаха за корупция. Там са навързани като свински черва. Отдели ли се обаче Каталуня ще цъфне та ще върже, ама да видим.
Африканци има много и все нови и нови идват. Не знам колко ще му сложат от сирийците, ама той не е привърженик на чужденците.
Току що по новините - открито заявяват, че им е все тая в коя държава ще отидат, само да няма война, но в Испания, Италия и Гърция няма пари така че по добре Германия, Англия, Швеция ...

# 6 007
Не съм Down Under,но ще кажа пак,че Австралия мн.отдавна приема ''бежанци''.В Мелбърн има много афганистанци.Докато върви изясняването дали са бежанци били разхвърляни по близките острови.През това време получават всичко  по много даром.Може да минат години докато видят кой какъв е и дали е бежанец.Съответно жените раждат през това време колкото могат.Нали австралийските данакоплатци ги издържат.Схемата е позната и не вярвам,че ще ''вдигнат'' нечия икономика.В Канада също от мн.години всичко е почерняло.Имам предвид бурките.Може да си връткат точковата с-ма на 6м.,но към ''бежанците'' са много щедри.
Чакам в някоя медия да излезне инфо,защо към 14,30 района на центр.Хали беше отцепен и имаше полиция,пожарна,линейка.Аз нали си имам мойте страхове,а и района е мулти ''културен''.

# 6 008
Европейските бежанци не искат по острови, под нивото им е. Колкото по на север, толкова по им отива и се чувстват у дома си.

# 6 009
  • постоянно
Европейските бежанци не искат по острови, под нивото им е. Колкото по на север, толкова по им отива и се чувстват у дома си.

Офф успокоих се , до мен няма да стигнат , NOT !

какво значи по на север ? Острови на север няма ли ?  Peace

....
херр

# 6 010
Австралийците не ги питат,а и дават мнооого.Добре им е на ''бежанците''.Няма протести и капризи.Те тукашните ако знаят ще се преориентират натам.Въпроса е,че освен,че тук мама им любезно ги покани,някой друг ги насочва точно към Европа и към точно определени страни.В Автралия се коментирало между хората,че ''европейската криза'' с бежанците се насочва от Сащ.Официално не се споменава такова нещо!

# 6 011
  • Norge
От норвежки вестник.
Историята е с щастлив завършек Grinning

http://www.vg.no/spesial/2015/flukten-fra-krigen/

# 6 012
Нина, както казах, пристигането на "бежанци" е ограничено от географската специфика. Тези, които пристигат с лодки се настаняват в лагери, както е по спогодбата. Повечето от тях са като тези, идващи в Европа  - без документи. Докато са в лагера им се разглежда произхода, правото им за получаване на статут, а те, имат право да поискат убежище от всяка една държава. Процесът е ужасно скъп и дълаг.

Силверстон, протестират и тук и в Индонезийските лагери непрекъснато. Положението в лагерите е трагично. Стоят там с години. Имаше случаи на опити за самоубийства на деца между 6 и 8 години. Никак не е розово положението и всеки нормален човек съчувства.
Факт е, обаче, че като затегнаха политиката и ги насочиха към Индонезия, драстично намаля прихода.
На всички ни е ясно, че между истински нуждаещите се прокарват и много незаконни.
Малко ми се вижда пресилена драмата с ислямизацията на Европа.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 16:47 от Down Under

# 6 013

Офф успокоих се , до мен няма да стигнат , NOT !

какво значи по на север ? Острови на север няма ли ?  Peace

....
херр

Например Гренландия? newsm78 Тъкмо има достатъчно място. Peace

# 6 014
Даун, и къде ги настанявате бежанците? Всички ли приемате?
изпидираха ги на Индонезия , доколкото си спомням  hahaha ах, колко са хитри австралийците ,

Общи условия

Активация на акаунт