Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 527
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 015
Европейските бежанци не искат по острови, под нивото им е. Колкото по на север, толкова по им отива и се чувстват у дома си.

Офф успокоих се , до мен няма да стигнат , NOT !

какво значи по на север ? Острови на север няма ли ?  Peace

....
херр

Например Гренландия? newsm78 Тъкмо има достатъчно място. Peace
Не може там. Там няма парно. Няма кабелна телевизия, няма молове и няма къде да карат новите БМВ-та, които мама Меркел е опаковала вече и раздава.

# 6 016
Down сигурно е както казваш за лагерите.Мойте хора си живеят живота и не се интересуват много от забулените.Аз им проглуших ушите.Карам ги да гледат в нета безчинствата на ''бежанците'' тук.Иначе около тях също се увеличават.По едно време мислеха да сменят квартала.Децата са в католическо у-ще умишлено.Освен,че им поемат част от таксата.

# 6 017
  • постоянно
честит празник България !

22/09/1908  Praynig

"Манифест към българския народ

"По волята на незабвенния Цар Освободител, великият братски Руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна.

От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под Мое ръководство и онова на о' Бозе почившия Княз Александър, държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването ѝ. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля - да бъде според както той иска.

Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и едно да желаят.

Фактически независима, държавата Ми се спъва в своя нормален и спокоен развой от едни узи, с формалното разкъсване на които ще се отстрани и настаналото охлаждение между България и Турция.

Аз и Народът Ми искрено се радваме на политическото възраждане на Турция. Тя и България - свободни и напълно независими една от друга, ще имат всички условия да създадат и уякчат приятелските си връзки и да се предадат на мирно вътрешно развитие.

Въодушевен от това свето дело и за да отговоря на държавните нужди и народното желание, с благословението на Всевишния прогласявам съединената на 6 септемврий 1885 година България за независимо Българско Царство и заедно с народа си дълбоко вярвам, че този Ми акт ще намери одобрението на Великите Сили и съчувствието на целия просветен свят.

Да живее свободна и независима България!

Да живее Българският Народ!

Издаден в древната столица на Българското царство Велико Търново на 22 септември 1908 год., двадесет и втората годишнина от Нашето царуване

На първообразното със собствената ръка на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО подписано:

ФЕРДИНАНД I "

.....
херр

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 17:06 от her_76

# 6 018
Европейските бежанци не искат по острови, под нивото им е. Колкото по на север, толкова по им отива и се чувстват у дома си.
Офф успокоих се , до мен няма да стигнат , NOT !

какво значи по на север ? Острови на север няма ли ?  Peace
....
херр

Например Гренландия? newsm78 Тъкмо има достатъчно място. Peace
Не може там. Там няма парно. Няма кабелна телевизия, няма молове и няма къде да карат новите БМВ-та, които мама Меркел е опаковала вече и раздава.
Е, ще им назначат по един личен асистент да им поддържа камината или там с каквото се топлят, нали покрай хората на помощи икономиката тръгвала във възход и бизнесът разцъфтявал, пък и все има някакви магазини за шопинг и убиване на времето, докато местните са на работа.

# 6 019
  • Sofia
Не съм Down Under,но ще кажа пак,че Австралия мн.отдавна приема ''бежанци''.В Мелбърн има много афганистанци.Докато върви изясняването дали са бежанци били разхвърляни по близките острови.През това време получават всичко  по много даром.Може да минат години докато видят кой какъв е и дали е бежанец.Съответно жените раждат през това време колкото могат.Нали австралийските данакоплатци ги издържат.Схемата е позната и не вярвам,че ще ''вдигнат'' нечия икономика.В Канада също от мн.години всичко е почерняло.Имам предвид бурките.Може да си връткат точковата с-ма на 6м.,но към ''бежанците'' са много щедри.
Чакам в някоя медия да излезне инфо,защо към 14,30 района на центр.Хали беше отцепен и имаше полиция,пожарна,линейка.Аз нали си имам мойте страхове,а и района е мулти ''културен''.
http://news.ibox.bg/news/id_1431996435

# 6 020
Честит ден на независимостта! България не трябва да бъде част от Русия, колония на САЩ или на дъното в класациите на ЕС.

# 6 021
Честит ден на независимостта! България не трябва да бъде част от Русия, колония на САЩ или на дъното в класациите на ЕС.
Въпросът е сега да се сетим от кого точно сме независими или дали  просто нищо не зависи от нас......... Thinking

# 6 022
.Карам ги да гледат в нета безчинствата на ''бежанците'' тук.
Опасна си  Mr. Green
Тия дето са в Канада сигурно са пристигнали със самолет и с документи,
а тукашните с лодки от Турция до Гърция- и на бежанци не случихме да му се не види

# 6 023
- и на бежанци не случихме да му се не види
Да.
На нас, българите най-неориентираните и тъпи ще се паднат.
Както винаги... Mr. Green

# 6 024
  • Norge
......
Grinning
Абе има си и топло там, и молове си има, обаче с автобаните сериозно ще се затруднят.  Sunglasses

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 22:26 от nelka.nelka

# 6 025
  • Пловдив
Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийският бежанец от Алжир и сирийският бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.

# 6 026
# 6 027
Скрит текст:
Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийският бежанец от Алжир и сирийският бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.
Joy
Малко смях няма да ни навреди.
И да се ядосваме и прогнозираме, истината е, че други решават.
Плащането от нас. ooooh!

# 6 028
Моля ви се, предупреждавайте с какви културни особености ще ни запознавате в линковете. Praynig

# 6 029
Моля ви се, предупреждавайте с какви културни особености ще ни запознавате в линковете. Praynig
Е, що? Нали за мултикултура се споменаваше одеве. rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт