Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 406
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 150
http://www.dnes.bg/world/2015/09/22/bylgariia-za-podialbata-na-1 … -imigranti.277300
Тези хорa въобще не ги интересувa кaкво мисли обикновеният човек

# 6 151
Тази бройка е предвидена за 2015 и 2016 година.
А какво става с тези дето не са сирийци? Работи ли се по въпроса с установяването на самоличността на хората без документи или всичко се пуска и се слага в сметката?
Че то има ли сметка изобщо?

# 6 152
Ако Популе е права, ние си имаме достатъчно цигани, други не ни трябват. Да си взимат бежанците там където им трябва евтина работна ръка. При нас по-евтино няма накъде.

# 6 153
И аз се уморих да повтарям, но за сега по - добър начин за справяне с отрицателният прираст, освен имигрантите не е измислен.

Пълни глупотевини са това. Веднага ще ти дам пример за справяне с отрицателният прираст - дай на германските майки 10 000 евро за дете и добри детски надбавки и гледай какво става. Дай на българските майки 5000 лв. за родено дете и добри детски надбавки гледай какво става. Само че, това не е изгодно за еврейските корпорации. Те искат прираст на ТЪПА РАБОТНА РЪКА, която да работи за БЕЗ ПАРИ, а те да си карат яхтите в Монако. Сега разбра ли или да обяснявам още?

Съгласна!!
И как така има милиарди за издръжка на Бонго и Кутайба,а няма за насърчаване на раждаемостта е Европа??Много чудно как....!!

Като чета новините срещам думите мигрант,чужденец.....бежанец обаче ми липсва!Така го усещам,като че ще ни натресат едни 852 африкански и афганистански левента.Дано да греша.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 23:37 от santini999

# 6 154
Не съм следила новините  и сега чета изнеенадаааа - Полша гласувала "за". Тайничко злорадствам и очаквам новини от интеграцията им точно в тази страна Laughing.

Не се чудете за бройката и сметката - бях го писала и преди - бройката, която се върти е сметната преди драмата с това нашествие.
По нататък приемат, че по същата схема на квотите за всяка страна  ще разпределят новите и това ще е принципа, по който ще ги разхвърлят и го прилагат за напред. Sunglasses

Продължавам да мисля, че това въобще няма да сработи и ми е много интересно как ще ги задържат в конкретната страна.

# 6 155
Diana D, много се посмях  Grinning Laughing
Naneto, от такава действителност е лесно да се паникьоса човек. Спокойно, някои анализатори и експерти казват, че    III С.В. вече е започнала. Нали не си мислиш, че формата на воюване ще повтаря предишната?  Съвременните средства са други,  модерни  Wink
Не че не са страши де. Но поне често на пръв поглед са  по -  невидими.

# 6 156
. Те искат прираст на ТЪПА РАБОТНА РЪКА, която да работи за БЕЗ ПАРИ (на тях интелигенти не им трябват), а те да си карат яхтите в Монако. Сега разбра ли или да обяснявам още?
Тя и тази тъпата прекалено много стана, а и не е особено работна.
Предпочита да лежи на помощи.

Освен еврейските корпорации да я изхранват...

# 6 157
http://www.dnes.bg/world/2015/09/22/bylgariia-za-podialbata-na-1 … -imigranti.277300
Тези хорa въобще не ги интересувa кaкво мисли обикновеният човек

То кога ли ги е интиресувало...

# 6 158
каква война , тия ще катурнат Европа просто така ,
това са региони с общо 1 млрд. хора горе-долу , всички ще се юрнат насам , европейските глупаци няма да откажат на никого и така , докато се изподавим колективно ,
просто работата е отчайваща ...

# 6 159
Не съм следила новините  и сега чета изнеенадаааа - Полша гласувала "за". Тайничко злорадствам и очаквам новини от интеграцията им точно в тази страна Laughing.
А аз не разбрах на тези несъгласните - Чехия, Словакия, Румъния ще им пращат ли?

# 6 160
  • София
Те искат прираст на ТЪПА РАБОТНА РЪКА, която да работи за БЕЗ ПАРИ, а те да си карат яхтите в Монако. Сега разбра ли или да обяснявам още?

какво точно да работят, след като в Европа си има достатъчно официално безработни ( 10-12 %  тук -там и повече ), а неофициално числата са нагоре  ?!?!

За миячи на чинии работа има. То и тука има работа за миячи на чинии (метафорично казано) - ниско квалифицирана работа се намира навсякъде.  Wink Не, че някой се е засилил де. Явно се очаква от сирийците да заемат тези работни места. Ама...дупе ги лъже. Тия няма да работят миячи на чинии, вервайте ми. Ще висят на социални помощи до откат, щот не са тъпи като нашите, дето ходят в Германия да мият чинии. Sunglasses

# 6 161

Продължавам да мисля, че това въобще няма да сработи и ми е много интересно как ще ги задържат в конкретната страна.

Както ги задържат и сега. Ще си ходят, където си искат, погазвайки всякакви закони.
На мен ми се струва, че това с квотите няма да сработи, както си го представят.

# 6 162
  • София
Все си мисля, че и днешните ни политици са закачили нещичко от байТошовската хитрост.
Говорят, как сме много ОК да заселят "бежанци" у нас, като се знае, че никой не иска (и слава Богу!!!) да бъде регистриран тук.
Та по тази причина засега някакси "бежанското" цунами ни заобикаля.

Някаква политическа мъдрост съзирам в изявите на социоложката, изяваваща се като БГ вътрешен министър.

# 6 163
А аз не разбрах на тези несъгласните - Чехия, Словакия, Румъния ще им пращат ли?

Ще им пращат, те какво си мислят Whistling.
http://bnr.bg/post/100604693/vavedoha-zadajitelnite-kvoti-pri-ra … neto-na-bejancite

delpel, така е, но това ще породи още по-големи проблеми в бъдеще.
Направо си представям как прескачат  от държава в държава и идва края на Шенген като започнат проблемите им с блуждаенето напред-назад Wink.

# 6 164
Тия няма да работят миячи на чинии, вервайте ми. Ще висят на социални помощи до откат, щот не са тъпи като нашите, дето ходят в Германия да мият чинии. Sunglasses
Не са тъпи я.
Кой е тъпият е повече от ясно.
Но нищо. Сега ще си отглеждаме бъдещите началници.„
Да са ни честити.

Някаква политическа мъдрост съзирам в изявите на социоложката, изяваваща се като БГ вътрешен министър.
Според мен нещо ти се е сторило или привидяло...

Общи условия

Активация на акаунт