Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 370
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 195
  • постоянно
И от мен попътен вятър Таис в НЗ.  Ние сме фенове на ръгби отбора и на хака-та 😆

......
Херр от острова

# 6 196
  • София
Мерси, take a smile   bouquet
Все пак още не сме се наканили напълно..макар че като гледам накъде вървят нещата, май ще се окаже единственото разумно решение.

Арабски съм пробвала да уча - много ми е сложен, отказах се. Де да знаех, че в Европа ще стане толкова вървежен  Joy

Герриии, те и Балкана ще ти превземат, моме македонке  Hug

# 6 197
Истината е, че и тълпите, които са тръгнали за по-добър живот са жертви, а  и ние също на едни алчни и обезумели хора. И едните и другите сме марионетки.
И хлябът и ножът не са в наши ръце.
Ще видим докъде ще я докарат, по точно нас.

# 6 198
Нещо не ми се връзват нещата, ама никак. Германия, Швеция и някои други будали се нагълтват с емигранти и за да ги хранят им вдигат данъците, работят с 1-2 часа повече за същите пари, цените се увеличават...... В същото време половината държави не допускат пиле да прехвръкне у тях и си карат спокойно. И всички- в ЕС и се усмихват доволни. Не виждам как ще стане....
От друга страна са емигрантите. Едни в Германия, Швеция, други - у нас. Разликата в стандарта ни ще ги удари и тях, няма как да им се дава колкото в Швеция, нали? Обаче тези у нас ще се усмихват също и ще живеят в пълно доволство.
Или ЕС ще изчезне, или ще принудят всички да вземат от тия без значение дали ги искат и богатите страни ще плащат и на по-бедните , за да хрантутят тия мързели, че да седят тук. Не виждам как иначе ще предотвратят новото преселение.

# 6 199
  • София
Истината е, че и тълпите, които са тръгнали за по-добър живот са жертви, а  и ние също на едни алчни и обезумели хора. И едните и другите сме марионетки.
И хлябът и ножът не са в наши ръце.
Ще видим докъде ще я докарат, по точно нас.

Нас нищо не мож ни мръднА. Попадне ли в ръцете на Ганьо нЕкой лев от небето, той няма да се поколебае да го вземе. Ама тва държава, тва сирийски инженери, голям праз. Важното е алъш веришът да върви. Да се докопаме ние до тия заветни 6000 евро на инженер, пък пей сърце!

Пък инженерите - кучета ги яли.  Wink Кат не им харесва, Германия ей къде й... bowuu

# 6 200

Герриии, те и Балкана ще ти превземат, моме македонке  Hug
Оправните турци не можаха бре Таис, че тези ли? Тези, които чакат чека с помощите всеки месец и се назлъндисват на Австрията?
Хе-хе.
Бас хващам, че ни един няма да дойде да върти мотиката...
А ако дойде....ще се откаже при първата зима, ако оцелее разбира се..

# 6 201
Ама циганите как са се умълчали сега... Joy
Дори не смеят да се слеят и те с тълпите по пътя за лелеяния запад - кво ли си викат, тия, сирийските инженери, ще ни разкажат играта. Не са като нашите стари приятели българите, дето мож ги въртим на малкия си пръст на тема расизъм, дискриминация, пробация и прочие -ация... hahaha
Чак се просълзих от хилеж, не ми се беше случвало наскоро Hug
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Таис    Hug

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 21:51 от take a smile

# 6 202

Нас нищо не мож ни мръднА. Попадне ли в ръцете на Ганьо нЕкой лев от небето, той няма да се поколебае да го вземе. Ама тва държава, тва сирийски инженери, голям праз. Важното е алъш веришът да върви. Да се докопаме ние до тия заветни 6000 евро на инженер, пък пей сърце!

Пък инженерите - кучета ги яли.  Wink Кат не им харесва, Германия ей къде й... bowuu
Аха. Баш.

Ей тва е майсторлък. Да си предлагаш постоянно услугите, но никой да не ти ги иска!!!

# 6 203

днес чета , че Швеция досега е приела 100 хил. бежанци - това е 1 % от населението , тия нямат мозък в главата просто , осъзнават ли каква бомба залагат на следващите поколения ...
Ето ти почти цялата квота е само в Швеция.
В Сърбия били 75 хиляди регистрираните.

На едро се работи вече.
Туй стотици хиляди да преминат в милиони няма и да го усетим...
Юнкер ще ги разпределя милионите .
На мен един-на теб два, на него три....докато всичките 9 милиарда се съберем в Европа и почнем да се усмихваме мило един на друг.

Вие си се усмихвайте, аз си взимам детето, мъжа, 2 броя котки и емигрирам  Flutter
Къде? Сaмо aнтрaктидa остaнa мaи?

# 6 204
  • София
Или ЕС ще изчезне, или ще принудят всички да вземат от тия без значение дали ги искат и богатите страни ще плащат и на по-бедните , за да хрантутят тия мързели, че да седят тук. Не виждам как иначе ще предотвратят новото преселение.

Има само една възможност - да ни изравнят заплатите на всичкото европеец. Вече чух размисли и страсти в тази посока. Мисли се, демек, по въпроса. Тогава, като натъманят парите - нашите ще ги увеличат, на германците ще ги намалят и воала, ще изравним стандарта и всичкото това в името на щастливото добруване на сирийските лекари, пърдон инженери. Само това е изхода и колкото по-бързо добрите чичковци от Европарламента го гласуват, толкова по-добре. И въпреки майтапчийският ми тон, който сега сменям със сериозен - това е единственият изход на обединена Европа. Ако ли не, ще стане така - кой от къде е - дай си ми куклите, на ти си парцалките и ариведерчи, чао Бамбина, сори.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 00:36 от Popule

# 6 205

Колко си права Popule! Peace
Откога сърбаме тая попара на алъш вериша.
То не бяха проекти, то не бе чудо. Специалисти сме в тази област, няма що.

# 6 206
Егати шушумигите сте  Whistling всички хванахте пътя
яз ке седа тука и ке ги утепам  newsm66

# 6 207
.... или ще принудят всички да вземат от тия без значение дали ги искат и богатите страни ще плащат и на по-бедните , за да хрантутят тия мързели, че да седят тук. Не виждам как иначе ще предотвратят новото преселение.
Ами те вече принудиха дори и страните, които гласуваха против квотите днес, да си приберат дяла.
За мен лично това е изключително обезпокоителен акт по отношение на суверенитета на всяка отделна държава. Не че не си знаем, че сме марионетки, но в случая се налагат чужди решение по абсолютно безпардонен и принудителен начин, че чак и заплашват със санкции, което си е чисто изнудване.

Ето част от репортажа на ББС от срещата днес:

Criticism is already ringing out from countries that voted against the relocation scheme, but under EU law they are now obliged to take part. It is highly unusual - unprecedented, really - for a majority vote to be used in a situation like this, which involves basic issues of national sovereignty.
But the European Commission says it is determined to enforce what was agreed. What's not yet clear is what will happen if any country simply refuses to comply - and that has certainly been the suggestion from some capitals.
Will financial sanctions be sufficient? It is another sign that this crisis is testing European unity like no other.

# 6 208
Егати шушумигите сте  Whistling всички хванахте пътя
яз ке седа тука и ке ги утепам  newsm66
И на границата ли ке ги дебнеш или у центаро на Софето?

# 6 209
  • София
https://www.facebook.com/vestnikbanker/photos/a.1042750755759660 … ype=1&theater

Моля, накой, който е по-добре със зрението и е по-вещ в обработката на кадри, да ми загради в кръгче детските главици в този кадър.
Извинявам се предварително за създаденото неудобство.

Общи условия

Активация на акаунт