Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 148
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 270

Не мога да си представя, че няма да имат проблеми с ниски доходи и много деца. Те трябва да се обличат и  образоват освен да се изхранват. Здравеопазване - също понякога платено. Поне за нас е така. От друга страна виждам, че раждат дори по пътя за Европа, тоест лошите битови условия не влияят отрицателно върху раждаемостта. Просто се мъча да си го представя. Тук детските са 35 лева на месец, на 18 години се спират.
Много е просто бре, mili, просто тези които идват тук имат пари. Имат пари повече от теб.
Тези, които нямат пари -те не идват.
Елементарно е.

В момента тук се преселва върхушката на арабския свят. Нашата върхушка отдавна е в Германия, забрави ли ?
Първи отидоха нашите комуняги в Швеция, в Германия-че даже и бежанци и репресирани се писаха...
Учих в университета  с едно  отроче на бившо ком. величе. Е-отрочето си плати на адвокати и взе документв Холандия като репресиран от комунистическия режим . После взе паспорт. Как е бил репресиран не знам. Татко му го е шамаросвал сигурно...и на тази база е репресиран...

Пари играят тука. Много пари.

Добре, бе, Гери, богатите викаш. Те не са дошли за малко, та готовите им пари да им стигнат. Никаква сума накуп не е достатъчна за цял живот, освен ако не говорим за милиони евро кеш. Днес са богати, утре парите ще свършат. И тогава? Rolling Eyes

# 6 271
  • България
Скрит текст:
, тя се смее и ми вика - ами нашето мислене е такова.
nelig - не гледам български новини.
Когато живееш на готови пари и на малко си доволен.
Просто не трябва да има помощи.
Никакви помощи за ничии деца.

Който иска деца-да си ги гледа сам.
Бял човек, като прави дете едва ли разчита на мижавите детски, но за черньото (добавям и вносните) това си е бизнес.
  И никакви социални помощи, не само за деца.

# 6 272
Била съм в Мароко и там има точно стремеж у някои жени да тръгнат на работа. По този начин те се чувстват независими от съпрузите си. Имам впечатление, че и там малко по малко понамалява раждаемостта, поне при по-образованите слоеве. Те не са и много добре икономически също така като държава. Но има и доста религиозни семейства, където си е постарому  Mr. Green В Казабланка например ми направи впечатление, че си съществуват мирно и тихо жени, облечени в рокля с презрамки /немислимо за мюсюлмани/ и забулени в черно от горе до долу, като се виждат само очите. Обясниха ми, че става въпрос за разлика във вярванията и възпитанието на фамилиите. От друга страна пък ни разпознаваха безпогрешно като чужденци и досаждаха доста неприятно /бях със съпруга си при това/.

# 6 273
Тъй като не можах да гледам по Нова за трафикантите на хора, може ли някой да ми каже този Бесел Алгафари го показаха ли, че взема пари от бежанците? В смисъл директно ли него показаха или просто някой е казал, че взема пари. Благодаря!

Разследването беше заснето със скрита камера. Дадоха записи на разговори, а после интервю с въпросния Алгафари, който естествено отрича.

Мерси.  bouquet Да разбирам, че на записа със скритата камера е бил и въпросният Алгафари, в ролята си нa трафикант?

Анна-Бел,

след като така блестящо ни обясни какъв икономически подем да очакваме, понеже бежанците ще получават помощи и ще си ги харчат тук в Германия,
реши сега да станеш адвокат на Алгафари ли ?
Явно имаш второ вИшу- Право, след първото Икономика.

# 6 274

Добре, бе, Гери, богатите викаш. Те не са дошли за малко, та готовите им пари да им стигнат.
Дошли са с достатъчно пари, за да инвестират за адвокати да им извадят документи като бежанци в Германия, Швеция, Швейцария, Норвегия, Дания...че защо не и в България.
После идват благата-готови пари кеш от системата и пей-сърце-лягат на помощите и до живот ще им отглеждаме поколенията.

После като вземат паспорти и лягат на социални помощи-самотни майки с десет деца, трайно безработни, пари за интеграция, реализация, свободи и всякакви други благинки и т.н...

Мислиш че е някаква тайна тази схема ли?

Или че хората не я знаят? Проблема е бялата, европейска мафия-мафията от каналджиите, от тези, които им правят чадър, адвокатите, които оформят документите , подкупните чиновници. Всички тези цицат от нас, от мен, от Ханс, от Джордж, от Иван, от Жан....Цицат като печелят от "бежанците" и после ни ги трупат на нашата сметка-ние да ги отглеждаме.

А хора като Ана Бел ни обясняват, как тези "бежанци" идвали, видите ли, да работели за нашите пенсии. А чисто и просто ние пенсии няма да видим, защото парите, които изкарваме ще отиват за манджата на тези, които викат
"манджа йок"....и вече тропат с лъжицата за допълнително. После и тоягата ще вземат...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 12:17 от Герри

# 6 275
  • България
И от границата новините не са добри:
"ЕВРОПА•БАЛКАНИ•БЛИЗЪК ИЗТОК•АМЕРИКА•АЗИЯ•АФРИКА•АВСТРАЛИЯ Обновена на 23.09.2015 07:59 Бунт на бежанците в Одрин прогони валията, искат незабавно отваряне на границата с Гърция Около 2 000 сирийски бежанци в Одрин се опълчиха на валията Шахин, прекъснаха речта му и настояха да бъда допуснати до границата с Гърция, като заплашиха, че ще я прегазят, но ще я пресекат, предаде репортер на БГНЕС. Това се случи в късния следобед в спортния комплекс за пехливанските борби, превърнат в лагер по спешност, когато управителят на областта Дурсун Али Шахин пристигна да предупреди настанените преди дни и желаещи да стигнат до Германия и другите европейски страни. Предния ден той ултимативно заяви, че пришълците трябва да опразнят района най-късно във вторник и да не напират към границата, тъй като Турция е длъжна да спазва международните договорености и законите. В края на ултимативния срок обаче лагерниците протестираха срещу него и скандираха „Отворете границите, ще ги прегазим и ще минем“. Мощните им викове принудиха валията Шахин да се оттегли от лагера, а неизвестността и за двете страни в проблема остава и до момента. Не помогнаха и посланията на арабски език от специализирания автомобил на валийството, нито присъствието на областните директори на полицията Аднан Ердоан и на жандармерията Албай Ерсан. Упоритото очакване на голямата маса сирийски бежанци границата с Гърция да бъде отворена и достъпът им до нея да бъде разрешен продължава и в момента. Малкото, което валията Шахин успя да каже на непреклонните бежанци, беше това: „ От 10 дни сте ни гости, ако щете харесвайте, ако щете не това. Правим за вас всичко, което успяваме, говорихме и с медиите, и с вас. Правим това в продължение на 4 години. Коя друга държава ви прегърна от 2011 г. насам и ви даде подслон?“, обърна се валията Шахин към бежанците. Той специално акцентира на факта, че Гърция и България вече изпратиха подкрепления по границите си и не биха допуснали мигрантски колони да преминат през тях. Шахин огласи, че предния ден близо 1 500 бежанци бяха транспортирани с автобуси към лагерите в Истанбул. „Ако от Европа дойде някакво решение за вас, вие ще сте първите, които ще изпратим, такова обаче до момента няма. България и Гърция подсилиха охраната по границите си, за да ви отблъснат. Осигурете си документите и който има къде да отседне, да отиде там, другите да разчитат на усилията на държавата за подслон по хотелите. Ще ви настаним в районите по ваш избор“, обеща одринският валия Шахин. Той се обърна към протестиращите с препоръката да пожалят поне децата и жените си, които са крайно изтощени от дългите преходи пеша. Тогава обаче обръщението му беше прекъснато от мощните викове на бежанците, които в хор скандираха „Убедени сме, че ще минем границата“, „Газим и минаваме“. В този момент той се видя принуден да напусне лагера на бунтуващите се бежанци. По-рано през деня президентът Реджеп Ердоган поиска от него сведения за ситуацията в телефонен разговор. „Съобщих, че бежанците не желаят да останат повече в Турция и настояват незабавно да преминат през границата в Гърция , за да се насочат към европейските страни. Обясних в детайли, че полагаме всички усилия за осигуряването им с всичко необходимо за що годе нормалното им съществуване, но те настояват за Европа“, заяви пред журналисти в Одрин валията Шахин. Той прогнозира, че останалите след оттеглилите се към Истанбул мигранти нямат шанс да пресекат границите с България и Гърция, защото и двете държави са изпратили солидни подкрепления. Валията Дурсун Али Шахин припомни и срещата си с главния секретар на МВР Георги Костов на 17 септември, по време на която задочно получи благодарностите на българския премиер Бойко Борисов за усилията на турската страна в преодоляването на кризата с бежанците. Охраната около лагера в Одрин от полиция и жандармерия продължава, местните власти полагат неимоверни усилия да удържат устрема на сирийците към границите. С наближаването на свещения за мюсюлманите по цял свят празник Курбан байрам обаче напрежението и сред бежанците, и сред управляващите граничния район ескалира./БГНЕС"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4372298/

# 6 276
Гери, нали знаеш,че този номер в БГ няма да мине? Няма пари  Mr. Green Притеснявам се да не се разбунтуват, гладен не се седи. Само отоплението колко струва за едно жилище през зимата, не ми се мисли. А и като гледам недоволни от лагерите за настаняване, твърдят че се отнасят с тях лошо, че са гладни от една страна ме е яд, от друга се чувствам зле, че не можем да им осигурим елементарни условия. А като станат още повече? То няма визия за интегрирането им, какво ще учат, какво ще работят, искат ли да работят........Ние не сме като немците, дето не искаме да си чистим сами къщите, че да припечелват от това на черно. Тука наистина НЯМА!

# 6 277
  • София
А защо не забегнат в обратна посока към събратята си Араби ? Богати страни с много пари, сходна храна, религия.....  Mr. Green

Скрит текст:
Сега ще видите  едни купони за дрехи , за храна , за квартири. Българина ще си отделя от залъка  си за да прати детенце на лагер ,а те ще ходят безплатно защото са бежанци.

Mr. Green

И аз зададох този въпрос в началото на темата и се оказа, че тези страни са готови да им помогнат финансово, но не ги искат на своя територия (имаше пуснати много линкове по въпроса).

# 6 278
Тъй като не можах да гледам по Нова за трафикантите на хора, може ли някой да ми каже този Бесел Алгафари го показаха ли, че взема пари от бежанците? В смисъл директно ли него показаха или просто някой е казал, че взема пари. Благодаря!

Разследването беше заснето със скрита камера. Дадоха записи на разговори, а после интервю с въпросния Алгафари, който естествено отрича.

Мерси.  bouquet Да разбирам, че на записа със скритата камера е бил и въпросният Алгафари, в ролята си нa трафикант?

Анна-Бел,

след като така блестящо ни обясни какъв икономически подем да очакваме, понеже бежанците ще получават помощи и ще си ги харчат тук в Германия,
реши сега да станеш адвокат на Алгафари ли ?
Явно имаш второ вИшу- Право, след първото Икономика.

Моля? Адвокат на Алгафари ли? А ти реши да търсиш под вола теле ли? Я ми кажи от кое направи този извод? С какво точно го защитих,м? Недей да лъжеш.

Не съм писала за бежанците. Писала съм за емигрантите и с това са свързани статиите, които съм пускала. Много по - полезни ще са на работа, отколкото да стоят и да чакат на помощи.

# 6 279
Гери, нали знаеш,че този номер в БГ няма да мине? Няма пари  Mr. Green Притеснявам се да не се разбунтуват, гладен не се седи. Само отоплението колко струва за едно жилище през зимата, не ми се мисли. А и като гледам недоволни от лагерите за настаняване, твърдят че се отнасят с тях лошо, че са гладни от една страна ме е яд, от друга се чувствам зле, че не можем да им осигурим елементарни условия. А като станат още повече? То няма визия за интегрирането им, какво ще учат, какво ще работят, искат ли да работят........Ние не сме като немците, дето не искаме да си чистим сами къщите, че да припечелват от това на черно. Тука наистина НЯМА!
Като няма тук ще бягат в Германия, докато и там почне да няма.
Нишката на логическата мисъл не е трудно да се следи.

Тази тълпа, която се е задала и щяла да "гази и минава" точно това смята да прави.
Да гази и минава, а после да гази и да взима.
Ако искаше да работи щеше да работи у дома си...

Но щом има желаещи да ги газят така става. Намира се кой да ги гази...

# 6 280
Но аз прочетох някъде /може и във форума да е било/, че ако някой дръзне да се мести от държавата, в която е разпределен незабавно ще бъде екстрадиран. Не вярвам на "началниците" да не им е било ясно, че без такава мярка ордите пак ще се юрнат накъдето им кефне веднага след транспортирането им към приемащите страни.

# 6 281
  • постоянно

И аз зададох този въпрос в началото на темата и се оказа, че тези страни са готови да им помогнат финансово, но не ги искат на своя територия (имаше пуснати много линкове по въпроса).

А ние нали сме дупедавци  пари нямаме  за своите , но сме толкова солидарни и милостиви , че сме готови да помогнем на чуждите.

Пенсионерите ни ходят да просят  или продават по улиците за да могат да добавят някой лев към оскъдните си 200 лв  пенсия . 400 лв на месец за бежанец , който  нито говори езика ни , нито знае историята ни , нито му пука кои сме .

Ашкулсум Братя Българи !

#2gunfire

...
херр

# 6 282
  • MI
Не се радвайте толкова бързо че ще избягат заради липсата на помощи, всичко са измислили  Laughing Говорим за разпознати и регистрирани, а не за тези бягащите. Та тези ще получават нещо като специален паспорт, с който няма да имат право да се идвижат никъде освен извън страната, в която са разквартировани. Т.е. ако избягат автоматично ги връщат...

# 6 283
Но аз прочетох някъде /може и във форума да е било/, че ако някой дръзне да се мести от държавата, в която е разпределен незабавно ще бъде екстрадиран. Не вярвам на "началниците" да не им е било ясно, че без такава мярка ордите пак ще се юрнат накъдето им кефне веднага след транспортирането им към приемащите страни.
Дъблин спазиха ли?
Не нали?
Как ще им повярвам че ще екстрадират когото и да било?
Фронтекс щеше да пази границите-Е-вижда се как ги пази.

# 6 284

Добре, бе, Гери, богатите викаш. Те не са дошли за малко, та готовите им пари да им стигнат.
Дошли са с достатъчно пари, за да инвестират за адвокати да им извадят документи като бежанци в Германия, Швеция, Швейцария, Норвегия, Дания...че защо не и в България.
После идват благата-готови пари кеш от системата и пей-сърце-лягат на помощите и до живот ще им отглеждаме поколенията.

После като вземат паспорти и лягат на социални помощи-самотни майки с десет деца, трайно безработни, пари за интеграция, реализация, свободи и всякакви други благинки и т.н...

Мислиш че е някаква тайна тази схема ли?

Или че хората не я знаят? Проблема е бялата, европейска мафия-мафията от каналджиите, от тези, които им правят чадър, адвокатите, които оформят документите , подкупните чиновници. Всички тези цицат от нас, от мен, от Ханс, от Джордж, от Иван, от Жан....Цицат като печелят от "бежанците" и после ни ги трупат на нашата сметка-ние да ги отглеждаме.

А хора като Ана Бел ни обясняват, как тези "бежанци" идвали, видите ли, да работели за нашите пенсии. А чисто и просто ние пенсии няма да видим, защото парите, които изкарваме ще отиват за манджата на тези, които викат
"манджа йок"....и вече тропат с лъжицата за допълнително. После и тоягата ще вземат...

Не ви обяснявам това, бе хора. Обяснявам ви, че ислямизацията няма да се случи, че се драматизира изищно и се търси под вола теле. Това ви обяснявам. Обяснявам ви, че ще ги върнат, както направиха с иракчаните. Обяснявам ви, че прекалено се вживявате и търсите под вола теле. След три месеца точно никой няма да помни, че е имало бежанци, така както всички забравиха, че ни караха да приемем 50 000 косовари и Костов ги отказа. Това помните ли го? Не. И тогава имаше истерии истрах от ислямизация, и тогава някои вече бяха сложили бурките.
А ти какво казваш Гери? Какво обясняваш ти и подобните ти? Че са дошли терористите араби и са ни заставили дав приемем Шериата? Това ли? Края, настъпи краят на ЕС, нали? И извън бежанците в момента, има ли алтернатива Западният свят без имгранти? Има ли, Гери? Знаеш отговорът много добре. Иначе да, признавам за убиване на скука става човек да си се самонавива.

Общи условия

Активация на акаунт