Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 166
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 360
  • София
Кои съжаляват? Като нямат друга алтернатива какво да правят?. И какво за Франция? Да не би да раждат по 5 деца французойките? Нищо не са насърчили, внасят емигранти като луди.
Ами явно гледаме заедно с политиците прекалено идеализирано, защото аз не съм видяла икономически развита държава да насърчава собствено производство хора. Това е икономическо безумие и не е далеч от разума да се сметне, че не става. И въобще няма такъв, който да се самозаблуждава, че това е възможно. Тези, които произвеждат хора на килограм и имат младо население ги видяхме вече. Стоят на прага на Европа. Няма как да имаш развита икономика и да произвеждаш деца същото време. Няма такава държава в света. Всичките разчитат на вносно производство.

Не внасят емигранти, а те сами се добират дотам.
Ти била ли си скоро във Франция, да видиш какво чудо е?
Голяма част от Париж вони на урина, мръсотия до шия, в метрото не можеш да влезеш без противогаз.
И това в центъра, където са туристическите забележителности, представям си какво е в гетата.
Производството на хора, произвежда само бедност, не и просперитет.

# 6 361
Анабел, прочете ли за това какво си "внасяме"?
 Joy
Цитат
Тези, които произвеждат хора на килограм и имат младо население ги видяхме вече. Стоят на прага на Европа. Няма как да имаш развита икономика и да произвеждаш деца същото време. Няма такава държава в света. Всичките разчитат на вносно производство.
И да си прочела, и да не си - след горното нямам какво да кажа по въпроса.
Безсмислено е.

Още прочитайки първото изречение ти казвам, да, точно така е. Първи братовчеди се женят, факт е. Нашите работиха в Ирак, та имаха такъв приятел с генетични увреждания от много, много кръвосмешения, но той и сестра му не бяха женени, за щастие. Съвсем наред умствено, но физически с увреждания. И не само това. Педофилията също е съвсем легална и широко разпространена, пак благодарение на "пророка" Мохамед. Той бил на 60, когато се оженил за 6 годишната Аиша, а на 9 консумирал брака си. Затова не виждат нищо нередно и се женят за деца, съвсем легално.
Пак ти казвам, няма как да се внесат по - добри хора, защото просто никой, който живее добре, няма да напусне питомното, за да гони дивото в чужда страна. Явно забравяме, че само 1/3 от света тъне в охолство, останалата част живее с под 3 долара на ден. Заобиколени сме от подобни хора и не само мюсюлмани, но и индийци, и прехвалените китайци. Заради тях на света липсват над 170 млн. жени.  Заобиколени сме от море на мизерия и простотия. От къде да се вземат културни имигранти? От къде? И, да разчита се на науката, много. Ключова роля има тя.

# 6 362
Кои съжаляват? Като нямат друга алтернатива какво да правят?. И какво за Франция? Да не би да раждат по 5 деца французойките? Нищо не са насърчили, внасят емигранти като луди.
Ами явно гледаме заедно с политиците прекалено идеализирано, защото аз не съм видяла икономически развита държава да насърчава собствено производство хора. Това е икономическо безумие и не е далеч от разума да се сметне, че не става. И въобще няма такъв, който да се самозаблуждава, че това е възможно. Тези, които произвеждат хора на килограм и имат младо население ги видяхме вече. Стоят на прага на Европа. Няма как да имаш развита икономика и да произвеждаш деца същото време. Няма такава държава в света. Всичките разчитат на вносно производство.

Голяма част от Париж вони на урина, мръсотия до шия, в метрото не можеш да влезеш без противогаз.
И това в центъра, където са туристическите забележителности, представям си какво е в гетата.

Именно. И аз това казвам.

Бях много отдавна, преди повече от 10 години. Имаше и тогава араби, и негри. Сега сигурно са повече.
Да, те се добират до там, ама ги приемат, не ги връщат.

# 6 363
Явно забравяме, че само 1/3 от света тъне в охолство, останалата част живее с под 3 долара на ден.
А защо според теб се е получило така?
Или просто е случайно това? Ей така съвсем случайно Германия е богата.

# 6 364
  • Другата България
Явно забравяме, че само 1/3 от света тъне в охолство, останалата част живее с под 3 долара на ден. Заобиколени сме от подобни хора и не само мюсюлмани, но и индийци, и прехвалените китайци. Заради тях на света липсват над 170 млн. жени.  Заобиколени сме от море на мизерия и простотия. От къде да се вземат културни имигранти? От къде? И, да разчита се на науката, много. Ключова роля има тя.
Grinning Че то и ние сме от тия с трите долара, Анабел. От тук следва и следващият ми въпрос - за чии...праз са ни изобщо, че да се вземат? На нас? Бедните? ooooh!

# 6 365
  • MI
[
Скрит текст:
b]АнаБел[/b], тези които следваха тази рецепта сега горчиво съжаляват, но няма връщане назад. Включително Франция. Те поне имаха благоразумието и национализма да насърчават и раждаемостта за разлика от други. Предполагам си забелязала колко често се говори напоследък за проваления модел за интеграция на имигрантите? Не е случайно. Понякога наистина гледаш прекалено идеализирано на проблемите.

Същото е и с потока - няма да спре през зимата, ще намалее малко. Тук всяка година е така - пик лятото, после намалява, но никога не спира. Да не говорим че разстоянието Турция - Гръцки острови е по-малко и като нищо може и да не намалее чувствително...

За това колко човека са влезли през 2015 вчера публикувах карта. Ето я пак. Данните на Гери са за всички пристигнали, не за новите.

Анабел, първо, и имигрантите като дойдат спират да правят по 5 деца, доказано е. И като раждат по 2-3 вместо по максимум 1 като в България според теб разлика няма ли?! Сериозно?! Те отдавна не дават лесно гражданство (имаше шега, че във Франция е по-лесно да завършиш консерваторията спейки под прозорците й, отколкото да вземеш гражданство), ама късно е либе за китка. Като са напускали преди на кило сега си имат проблеми с 2ро и 3то поколение основно. Сега гледах че към 2015 г. Франция има по-малък процент имигранти (от общото население) дори от Италия  Shocked 6,2 към 7.4 %. За справка, Германия е с 9,4 %, Австрия почти 12, Испания 11....

И наистина ли не правиш разлика между правене на деца на корем и раждане на 2-3 и поддържане на броя на населението?! Интелигентна жена си, недей така.

# 6 366

Grinning Че то и ние сме от тия с трите долара, Анабел. От тук следва и следващият ми въпрос - за чии...праз са ни изобщо, че да се вземат? На нас? Бедните? ooooh!
Нищо не разбираш начи.
Вземаме си араби, защото няма други на пазара и ставаме богати като германците

# 6 367
Не знам Таис, не знам. Тук медиите не показват отрицателни мнения. И преди писах, леят се едни високопарни простотии и ожесточено се отричат предположенията сред бежанците да има престъпници. Рахой обаче е голям противник на чужденците като цяло и изгони доста къде културно, къде не толкова та се надявам да продължи с тази политика, въпреки че му размахват пръст и нареждат Испания до Унгария и Гърция в критиките.

# 6 368
  • София

Добре, че успях да видя Германия и любимият ми Мюнхен преди скакалците да са налазили и осрали всичко.
Жалко, че все отлагах Франция - а сега вече е безсмислено. Доста познати се върнаха отвратени последните няколко години, заради мръсотията и тълпите арогантни негри. Мерси съм.

Анна Бел, след като сама признаваш сериозните културни проблеми и разлики, как е възможно да твърдиш, че подобен ''внос'' ще бъде добър за бъдещето на Европа  Shocked

# 6 369
  • Другата България

Нищо не разбираш начи.
Внасяме си, тоест.
Последните страници ме разсмяха, спирам да се обяснявам на Анабел, защото гледам и други ѝ казват, че това са смешни и несериозни неща. С вноса, износа, производството и продуктивността арабска.
Пардон, мюсюлманска. Tired

# 6 370
Няма гаранция, че са били тръгнали към българската, а не към гръцката граница, иначе и на мен ми  естранно това връщане обратно на какво се дължи.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3245900/British-mother-f … o=social-facebook

Отишла, за да убеди мъжа си да се върне. Който се биел за ИДИЛ. И ако се върне, ще посрещнат с хляб и сол ли, интересно. newsm78

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 15:53 от Tatti

# 6 371
  • София

Нищо не разбираш начи.
Внасяме си, тоест.
Последните страници ме разсмяха, спирам да се обяснявам на Анабел, защото гледам и други ѝ казват, че това са смешни и несериозни неща. С вноса, износа, производството и продуктивността арабска.
Пардон, мюсюлманска. Tired

Там е работата, че голяма част от влизащите дори не са араби. Нигерийци, пакистанци, албанци. Чуууден мат'рял за бъдещия строеж на Европа  Tired

# 6 372
http://www.sueddeutsche.de/politik/migration-warum-fluechtlinge- … utm_medium=social

Взе да им светва на германците, че не всички "бежанци" са сирийци.
"Защо бежанците казват, че са сирийци?"
Купуват си фалшиви сирийски паспорти, учат националния химн наизуст, за да имат по-големи шансове.
Сирийците се считат за "привилигеровани" сред бежанците, регистрират ги бързо, не  са застрашени от  връщане за момента, почти всички могат да останат, като случаите им се решават по бързата процедура. Получават временно разрешение за пребиваване, могат да вземат семействата си. Затова все по-често се срещат хора с фалшиви сирийски документи, не е ясно обаче колко фалшиви сирийци има. При една четвърт от бежанците не става дума изобщо за бежанци по думите на някакъв марокански преводач на Виенската гара. Двама египтяни му разказали ,че се представили като сирийци заради уникалната възможност да дойдат в Европа, сега или никога. Сирийски бежанец твърди дори, че само 10 до 12 % са сирийци. Идват много от Пакистан и Ирак.

Резюме на една част от текста.

# 6 373
  • София
https://www.facebook.com/240638706109428/videos/vb.2406387061094 … ype=2&theater

Това видяхте ли го? А някои наивно си мислят,че ще уважават страната в която са ги приели.

# 6 374
https://www.facebook.com/240638706109428/videos/vb.2406387061094 … ype=2&theater

Това видяхте ли го? А някои наивно си мислят,че ще уважават страната в която са ги приели.
По-лошо от цигански катун.
Направо ми се повдига вече като видя боклуците, които оставят. И на всичко отгоре властите твърдят, че нямало опасност от епидемии. Тези неваксинирани хора, носещи всякакви болести от пустинята, живеещи като скотове не ни носят нищо добро.
Като избухна ебола много ги беше страх, та чак по летищата камери за температура слагаха, а сега ходят по гарите, поднасят им мечета и се ръкуват с тях.

Общи условия

Активация на акаунт