Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 087
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 375
  • София
https://www.facebook.com/240638706109428/videos/vb.2406387061094 … ype=2&theater

Това видяхте ли го? А някои наивно си мислят,че ще уважават страната в която са ги приели.
По-лошо от цигански катун.
Направо ми се повдига вече като видя боклуците, които оставят. И на всичко отгоре властите твърдят, че нямало опасност от епидемии. Тези неваксинирани хора, носещи всякакви болести от пустинята, живеещи като скотове не ни носят нищо добро.
Като избухна ебола много ги беше страх, та чак по летищата камери за температура слагаха, а сега ходят по гарите, поднасят им мечета и се ръкуват с тях.
Видя ли какво правят с гробищата?

# 6 376
Ами за тях християнските гробища са едно нищо. Но недай Боже някой да посегне на техните, не знам дали ще остане жив. Един даже е гушнал букета.

# 6 377
  • София
Ако християни осквернят мюсюлмански гробища, последствията ще са ужасяващи. Но тук, в християнска Сърбия, никой не смее да им каже да се разкарат. Нещастници.

# 6 378
# 6 379
Ердоган май наистина не знае на кой свят е Whistling.

# 6 380
Явно забравяме, че само 1/3 от света тъне в охолство, останалата част живее с под 3 долара на ден. Заобиколени сме от подобни хора и не само мюсюлмани, но и индийци, и прехвалените китайци. Заради тях на света липсват над 170 млн. жени.  Заобиколени сме от море на мизерия и простотия. От къде да се вземат културни имигранти? От къде? И, да разчита се на науката, много. Ключова роля има тя.
Grinning Че то и ние сме от тия с трите долара, Анабел. От тук следва и следващият ми въпрос - за чии...праз са ни изобщо, че да се вземат? На нас? Бедните? ooooh!

Е, не сме от тях. Стига моля ви се. Говорим за хора, които нямат и течаща вода, даже. Я имат на месец 100 долара, я не. Но за сметка на това са с по 10 деца. Нищо общо нямат с това.

Цитат
Анна Бел, след като сама признаваш сериозните културни проблеми и разлики, как е възможно да твърдиш, че подобен ''внос'' ще бъде добър за бъдещето на Европа  

Къде съм казала това "добър"? Объркала си, че казвам, че "нямаме избор" с  "това е добро"? Аз никога и никъде не съм твърдяла и няма и да твърдя подобно нещо, че е добро. Но навсякъде твърдя, че е абсолютно безалтернативно, защото е най - евтино, практически реализируемо и оттам рационално. Но "добър избор" няма как да кажа, защото то просто не е добър, а още по - малко избор. Затова и попитах каква алтернатива имат европейците да попълват недостига на хора? Но такава, която хем ще им позволи да са номер едно и хем да имат много деца? Такава, която хем ще коства малко, хем ще има резултат?

Цитат
Нищо не разбираш начи.
Вземаме си араби, защото няма други на пазара и ставаме богати като германците

Други има ли? Не ти чух предложенията и алтернативите?

Цитат
Внасяме си, тоест.
Последните страници ме разсмяха, спирам да се обяснявам на Анабел, защото гледам и други ѝ казват, че това са смешни и несериозни неща. С вноса, износа, производството и продуктивността арабска.
Пардон, мюсюлманска

Ок, смешно е. Добре, съгласна. Кажи как тогава не е смешно. Явно и политиците са тъпаци и смешници, вие сте по - умни, ама не искате да сте на тяхно място, да си дадете решенията. Ок, дайте алтернатива. Иначе всеки знае да казва как  не е и кое е смешно, но когато трябва да каже как е, мълчи. Те политиците са тъпаци, знам. Има хиляди начини, хиляди, милиони само дето никой не ги казва. Изобщо задавали ли сте си въпроса защо Европа и САЩ приемат имигранти? Как мислите?

Цитат
Анабел, първо, и имигрантите като дойдат спират да правят по 5 деца, доказано е. И като раждат по 2-3 вместо по максимум 1 като в България според теб разлика няма ли?! Сериозно?! Те отдавна не дават лесно гражданство (имаше шега, че във Франция е по-лесно да завършиш консерваторията спейки под прозорците й, отколкото да вземеш гражданство), ама късно е либе за китка. Като са напускали преди на кило сега си имат проблеми с 2ро и 3то поколение основно. Сега гледах че към 2015 г. Франция има по-малък процент имигранти (от общото население) дори от Италия  Shocked 6,2 към 7.4 %. За справка, Германия е с 9,4 %, Австрия почти 12, Испания 11....

И наистина ли не правиш разлика между правене на деца на корем и раждане на 2-3 и поддържане на броя на населението?! Интелигентна жена си, недей така.

Ами ако ме беше прочела внимателно щеше да видиш, че казвам именно, че урбанизацията и еманципацията намаляват броят на децата. Даже дадох и статия, в която показах, че намалява скоростта, с която се размножават мюсюлманите, благодарение на спада на фертилността, и увеличението на урбанизацията на световно ниво. Ами ти като правиш разлика я ми кажи колко деца трябва да се раждат от местните за да е положителен прираста? Защото аз това не съм си го измислила, а го знам от демографи. За балансиран прираст са три, за положителен над три. Че той дори и Ердоган го говореше на турците. Да раждат минимум 4 деца. Ти мислиш, че много са лесни нещата и ей така са пуснали имигрантите от добро сърце.

# 6 381

Четкат си се взаимно. Сега обаче ще видят едни религиозни свободи в Русия. Сигурно навсякъде в джамията има бръмбари. Joy

# 6 382
Тцъ, Ердоган наистина се е овъртолил и се чуди какъв ход на направи преди изборите.
Всъщност аз подозирам, че тази вълна към Гърция е подгониха точно турците.
В Москва тези дни е върволица и предстоят още посещения свързани с Близкия изток.

В Русия винаги се е отличала с релиозни свободи, друг е въпроса как водят борбата с радикалите Wink.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 16:25 от flambe

# 6 383
  • България

"Та, той ми каза, че от 700 бежанци едва 10-15 са били сирийци. Само че защо се представят като сирийски бежанци? Защо по медиите се насажда, че това са сирийци, като едва шепа от тях са такива? Един сириец, прекарал почти целия си живот в Сирия, моментално би разпознал по акцента кой от коя област е и дали въобще е сириец."
  Не можело значи. Трудно било и други подобни глупости, с които ни пълнят главата.  Confused

flambe, за мен Ердоган е новия с мустачките, но е по-подмолен, действа с модерни военни стратегии.

# 6 384
  • постоянно

Четкат си се взаимно. Сега обаче ще видят едни религиозни свободи в Русия. Сигурно навсякъде в джамията има бръмбари. Joy

В Русия има много мюсюлмани  Mr. Green

....
херр

# 6 385

В Русия винаги се е отличала с релиозни свободи, друг е въпроса как водят борбата с радикалите Wink.

Атентати в Русия има.
И то  кървави.
Не е много напреднала в борбата с радикалите очевидно...

# 6 386
http://www.focus.de/kultur/kino_tv/focus-fernsehclub/tv-kolumne- … e_id_4963261.html

В град Нихайм до Падеборн жители на общински жилища са изгонвани, защото мигрантите се нуждаят от жилища...

# 6 387
  • MI
АнаБел, учила съм демографска статистика и аз.  Laughing При 2-3 деца е неутрален прираста, т.е. поддържа се броя на населението и не застарява. А това е напълно постижима цел. Много повече от 4-5. Остави го ти Ердоган, той има идеи империи да прави. И като всеки диктатор уонаби се захваща с демографията и то не против застаряване, а за увеличаване и подмладяване на нацията.  Laughing Даже не си е измислил сам мерките за "насърчаване", виж Мусолини какво е правил 20те и 30те години. Здраво копиране пада  Laughing

Алтернативата ти я казах - регулирана имиграция, като в Канада и Австралия. Ясни критерии за подбор и спазването им. Има достатъчно интелигенти хора в по-бедните страни, които напълно биха ни стигнали. При това затягане на режима за разпознаване и бързо екстрадиране (това се подготвя). Плюс насърчаване на раждаемостта. Малко ли ти се вииждат мерките?  Simple Smile

# 6 388
Ще видим на изборите дали ще му се получи и дали няма да се наложи да му слагат усмирителна риза.

her_76 - знам.
Гери, разкарай се. За разлика от теб аз наистина съм ходила в няколко града, имам познати руснаци и работещи там българи. Как не се усети, че ставаш за смях не ми ясно Peace.

# 6 389

her_76 - знам.
Гери, разкарай се. За разлика от теб аз наистина съм ходила в няколко града, имам познати руснаци и работещи там българи. Как не се усети, че ставаш за смях не ми ясно Peace.

Аха. Само ти си ходила и само ти имаш....
Другите пасем зелено и нищо не знаем.
Че и ще ме разкарваш а?

Joy Joy Joy
Но и ти не можеш да отговориш на вечния въпрос:
"Защо като е толкова хубаво, богато, свободно в Русия, ЗАЩО, по дяволите, защо никой не иска да ходи там?" И защо руснаците гледат да дойдат тук и да кандидатстват за наши паспорти, при положение, че в Русия е толкова по-добре????

Общи условия

Активация на акаунт