Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 745
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 6 705
Много ми хареса последния коментар под първата статия. Няма да е чудно буквално да си избират кои бежанци да приемат в държавите си, а при нас да оставят потенциално опасните.

# 6 706
-ксенофилите избягаха преди 50 страници... да пекат курабийки за "бежанците" предполагам.

За мое най огромно съжаление. Все пак имаше няколко разумни девойки, които аргументирано коментираха събитията. И съобщаваха за случващото се в страните, в които живеят. Но някои от расистките са толкова агресивни, че ми заприличаха на част от "бежанците". Та не се учудвам на момичетата, които се отказаха да коментират в темата.

Забележете колко често Орбан използва думите "унгарците" и "унгарския народ". Имам чувството, че другите политици напълно са забравили, че трябва да се ръководят на първо място от волята и интересите на народите си.
Ще го призная Орбан за добър политик, ако сега Унгария напусне ЕС и се лиши от екстрите. Ако не го направи, за мен ще е най обикновен популист.

# 6 707
  • София
За потенциално опасни не знам, но те и сега бежанците в БГ не са особено образовани, да не кажа хич. Ето цитат от вчерашната статия, която пуснах (от Дойче веле):

''Спас Ташев цитира статистика на Агенцията за бежанците, според която 77% от установилите се по-трайно в страната бежанци, предимно от Близкия изток, имат образование не по-високо от осми клас, а 50 на сто от тях на практика са функционално неграмотни.''

Уж трябва да пробваме да ги заселим по обезлюдените ни села, но това ми се струва в сферата на фантастиката  Wink

Изобщо не ми е ясно тези хора какво ще правят тук..само ще ги хрантутим явно - с наши, и с европейски пари. Пък те ще раждат.

# 6 708
Това понеже цшганите са ни малко за хрантутене...

# 6 709
Зa тези орки Европa е кaкто кaзa Рaичев по новa -посрещaт те и те хрaнят a нaвсякaде е пълно с голи жени с две думи рaя нa земятa. Нa моменти си мисля че те нямaт никaквa винa. Всеки искa дa живее по добре,нормaлно е дa нaпирaт aрaбските племенa сa по природa воини и зaвоевaтели. Виновните сме ние прекaлено рaзлигaвенaтa и милосърднa до глупост европa. Трябвaше кaто нa воинa,зaщото товa си едно нaхлувaне в чужди земи,дa се изкaрaт тaнкове и воиски дa се гръмнaт няколко хиляди и aко им стискa дa идвaт още.A то вместо куршуми-курaбиики е кои е този които ще се спре или върне. Никои. Нaпротив ще стaвaт все по нaгли и aругaнтни докaто нaкрaя ние ще се чудим къде дa отидем.

# 6 710
Всеки ден пристигат по нови 6000.
Вчера в Унгария главно през Хърватия са влезли 10046 човека Shocked
Доналд Туск е казал, че най-голямата вълна от мигранти тепърва предстои!!!
Май са приели отпускането на 1 милиард евро помощ за тях.
Забелязвам на много места, че думата бежанец вече не се споменава...

Европа трябва да се събуди спешно!

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 16:23 от Барелина

# 6 711
Барелина, обсъждат броя им и само за пари говорят, къде колко да отпуснат, като че ли сме длъжни всички да ги приемем. Ужасяващи размери добива тази криза, а никой няма и не търси решение. Наливането на още пари е ясен сигнал да идват и да идват. Толкова ли е трудно да се каже - Край! Не можем да приемаме повече?
Предлагам Кристалина - Сталинка да ги осинови, нали тя говореше за решаване на демографските ни проблеми със сирийци и галеше по главичките децата.

# 6 712
За потенциално опасни не знам, но те и сега бежанците в БГ не са особено образовани, да не кажа хич. Ето цитат от вчерашната статия, която пуснах (от Дойче веле):

''Спас Ташев цитира статистика на Агенцията за бежанците, според която 77% от установилите се по-трайно в страната бежанци, предимно от Близкия изток, имат образование не по-високо от осми клас, а 50 на сто от тях на практика са функционално неграмотни.''

Уж трябва да пробваме да ги заселим по обезлюдените ни села, но това ми се струва в сферата на фантастиката  Wink

Изобщо не ми е ясно тези хора какво ще правят тук..само ще ги хрантутим явно - с наши, и с европейски пари. Пък те ще раждат.

Нямам време да търся днес статистика, но някъде ми беше  попаднало, че от 3-4000 установили се вече тук, регистрирани в бюрата по труда са 30-40.

Много работливи, много.

# 6 713
Как са влязли в Унгария от Чехия Shocked.
Между другото тези новини секнаха - унгарците къде ги дяват?

# 6 714
  • София
Ц, ц, колко са милички жените и децата от последната снимка  Wink  Mr. Green

мсг7, не влизат само араби. Има и много негри от Нигерия, Сомалия и Судан, както и много пакистанци, афганистанци, бангладешци и албанци. Даже косоварите се бутат и те в тълпата.

# 6 715
Ще го призная Орбан за добър политик, ако сега Унгария напусне ЕС и се лиши от екстрите. Ако не го направи, за мен ще е най обикновен популист.
И защо трябва Унгария и която и да е страна да напуска ЕС?! Членството в ЕС не е еквивалентно на загуба на суверенитет на отделните държави. Нали уж имало равноправие между тях - както едните могат да имат собствена позиция, така и другите. И откъде накъде т.нар "облаги" дават право на по-богатите страни да извиват ръцете на по-бедните след като са сключили "равноправен съюз".

# 6 716
Моя грешка, обсъждаме за Чехия и съм го написала.  ooooh!Joy
От Хърватия главно са влезли, нали със Сърбия затвориха границата.

# 6 717
Ц, ц, колко са милички жените и децата от последната снимка  Wink  Mr. Green

мсг7, не влизат само араби. Има и много негри от Нигерия, Сомалия и Судан, както и много пакистанци, афганистанци, бангладешци и албанци. Даже косоварите се бутат и те в тълпата.
Таис, ама ти съвсем расистко изказване правиш, може ли така да споменаваш онази дума, започваща с не.... и завършваща на ...гри?  Wink Преди седмица луд скандал се беше разразил, че един немски министър нарекъл техен чернокож комик "превъзходен негър". Изписаха се тонове мастило по "проблема".
Ето това е, което Райчев днес нарече- "преяждане с либерализъм". Дондуркаме ги и сме готови и долните си гащи да им дадем, само и само да не кажат, че сме расисти. Ами негри са си и това няма как да се промени. Както и ромите са си чисти цигани.

# 6 718
И защо трябва Унгария и която и да е страна да напуска ЕС?! Членството в ЕС не е еквивалентно на загуба на суверенитет на отделните държави. Нали уж имало равноправие между тях - както едните могат да имат собствена позиция, така и другите. И откъде накъде т.нар "облаги" дават право на по-богатите страни да извиват ръцете на по-бедните след като са сключили "равноправен съюз".

Толкова е равноправен, просто... На Европа и трябват пешки, които да пожертва. Лошото е че ние ще сме една от първите такива пешки.

# 6 719
Когато влизаш в някакъв съюз, ти приемаш да играеш по правилата в него. Ако не си съгласен с правилата, наложени от мнозинството, просто напускаш. Казано по нашенски - га яде кИфтетата, не рИва....

Общи условия

Активация на акаунт