Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 111
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 915
Гледах клипа с ББ и си загубих умението да говоря , гледам и разсъждавам.
срам. срам. срам.

Представите на Alexandria* за далечното Бъдеще на Европа звучат напълно реалистично.
 С колежка преди доста месеци си говорихме как езиците измират, (статистически всеки ден умира по някой език- на някое племе) и как неизбежно ще дойде деня и на немския език.

Добре де нaли европa е свободнa зонa нa движение,тези които сa рaзпределени у нaс нaли ще имaт прaво дa пътувaт aко решaт дa отидaт нa гости при родaтa в шфеция кои ще ги спре?кaк ще стaвa сaмото рaзптеделение? Дaно ни дaдът повечко инженери и учители.

Аха, надявай се! Аз като гледам тълпите по ТВ, пълно е с инженери, учители, ИТ специалисти и т.н.

*Emia*, преди години в Германия имаше големи караници по този въпрос. Искаха забрана на забрадките в училищата. Лелееее, каква врява се вдигна тогава. ooooh! Като скочиха тия ми ти хора, като взеха да викат, че са дискриминирани.........стана страшно. Tired
В това предаване единият участник ясно си каза: "подбор на бежанците".
Опасявам се кои къде ще се разпределят и дали България , като по- слаба страна няма да поеме поредният 'боклук' на Европа.
Немците по принцип умеят да подхождат грамотно, без паника, да мислят в дългосрочен план и  да сложат нещата под контрол и в добра организация. Така че шанса е по- скоро на тях да им се получи, а не на нас....

# 6 916
Добре де нaли европa е свободнa зонa нa движение,тези които сa рaзпределени у нaс нaли ще имaт прaво дa пътувaт aко решaт дa отидaт нa гости при родaтa в шфеция кои ще ги спре?кaк ще стaвa сaмото рaзптеделение? Дaно ни дaдът повечко инженери и учители.
Ами тези от квотите веднъж зачислени в  една страна, нямало да имат право на помощи в друга, пък нека си обикалят по гостита. Само не знам как ще се примирят с българския стандарт, както някой по-назад писа, като знаят колко вземат на запад "колегите им". Mr. Green
Кaкъв е проблемa дa рaботят в гермaния нa черно и дa вземaт мaлко помощ от тук

# 6 917

Опасявам се кои къде ще се разпределят и дали България , като по- слаба страна няма да поеме поредният 'боклук' на Европа.
Немците по принцип умеят да подхождат грамотно, без паника, да мислят в дългосрочен план и  да сложат нещата под контрол и в добра организация. Така че шанса е по- скоро на тях да им се получи, а не на нас....

След речите вероятно ще решат, че имаме вопиюща нужда от политици.
Пожарникар. От Пакистан.

# 6 918
Пука им за нашата нужда от политици. Колкото са по-зле, толкова по-добре за тях. Сметката отдавна са си я направили германците и още няколко големи и силни държави, няколко поколения преди ние да се родим. И не се отнася само за нас, а за Балканския полуостров въобще. Ако случайно почнем да се оправяме, ще ни разбутат, както направиха със съседите ни от запад.

На мен са ми малко чудни изказванията в стил "Европа е нашата земя". Нито земята е наша, нито ни смятат за 100% европейци.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 00:57 от Анонимен

# 6 919
  • София
Ами тези от квотите веднъж зачислени в  една страна, нямало да имат право на помощи в друга, пък нека си обикалят по гостита. Само не знам как ще се примирят с българския стандарт, както някой по-назад писа, като знаят колко вземат на запад "колегите им". Mr. Green
Кaкъв е проблемa дa рaботят в гермaния нa черно и дa вземaт мaлко помощ от тук

Ами проблемът е, че това взимане на помощи е до време. Те нали не си мислят, че ще ги хрантутим цял живот безплатно? Wink Въобще, не мога да разбера какво си мислят тия мигранти - че ще живеят на гърба на германците цял живот ли? newsm78

Виж, вече като помощите спрат, тогава ще се радикализират и ще станат агресивни. И тогава вече ще станат проблемите...кражби, убийства, изнасилвания. Всичко това ще стресира и без това стресираният западноевропеец. Мдам. А че тука няма да стоят, то това е ясно като бял ден.

# 6 920
  • София
Абе, те да ни ги нататрузят на главата, пък нека дават пари. Ще плащат и ще ни гледат сеира. Дреме им на тях, че след няколко поколения и тук ще е на мода бурката (или другите й там разновидности).

# 6 921
Ще видим, Чек.
На мен повече на криви сметки ми прилича случващото се в момента.

# 6 922
  • София

Чакай малко, take a smile. Първо, Фрау-то решава, че им трябва работна ръка и ги кани. После обаче за нейн ужас вижда, че идват повече ръце и гърла отколкото е поискала, от всяко кътче на света. След което кресва на другите държави, че трябва да помагат с излишъка. Ти казваш, че на немците мейби ще им се получи. Явно ние, чехите, унгарците, и прочие, просто трябва да се примирим с меркеловите ''подаръци'', които дори не сме искали.
Нагло, та нагло.

# 6 923
  • София
Абе, те да ни ги нататрузят на главата, пък нека дават пари. Ще плащат и ще ни гледат сеира. Дреме им на тях, че след няколко поколения и тук ще е на мода бурката (или другите й там разновидности).

Ако направят подобна гавра с българските пенсионери, инвалиди и хора в неравностойно положение - на мигрантите помощи по-големи от бг пенсиите, аз лично отивам да протестирам на площада!

Немците по принцип умеят да подхождат грамотно, без паника, да мислят в дългосрочен план и  да сложат нещата под контрол и в добра организация. Така че шанса е по- скоро на тях да им се получи, а не на нас....

Чакай малко, take a smile. Първо, Фрау-то решава, че им трябва работна ръка и ги кани. После обаче за нейн ужас вижда, че идват повече ръце и гърла отколкото е поискала, от всяко кътче на света. След което кресва на другите държави, че трябва да помагат с излишъка. Ти казваш, че на немците мейби ще им се получи. Явно ние, чехите, унгарците, и прочие, просто трябва да се примирим с меркеловите ''подаръци'', които дори не сме искали.
Нагло, та нагло.

Аз затова казвам - Меркел - ОСТАВКА!

# 6 924
  • София

Ако направят подобна гавра с българските пенсионери, инвалиди и хора в неравностойно положение - на мигрантите помощи по-големи от бг пенсиите, аз лично отивам да протестирам на площада!

Ако има резултат от протест, много хора ще са на площада, но според мен това ще се реши на високо ниво, извън пределите на България и ще ни бъде спуснато като указание, което ние ще трябва да изпълним.

Скрит текст:
Във вторник като гледах честванията, се чудих, дали изобщо сме независими в момента. Тъжна история.

# 6 925
Първо, Фрау-то решава, че им трябва работна ръка и ги кани.

Не реши ли бгмамма, че фрау ги кани като работна ръка? Тя може да ги смята за бежанци, а може и да ги смята за потребители. Тъй де, като ще търсим под вола теле ...

Извинете, но искам да попитам с колко точно ще се вдигнат пенсиите ако няма бежанци? С 5%, т.е. 3 лева?

# 6 926
  • София

Ако има резултат от протест, много хора ще са на площада, но според мен това ще се реши на високо ниво, извън пределите на България и ще ни бъде спуснато като указание, което ние ще трябва да изпълним.

Скрит текст:
Във вторник като гледах честванията, се чудих, дали изобщо сме независими в момента. Тъжна история.

Знаеш ли през къде са ми техните указания? Излизам на протест и толкова! Меркел - оставка!

# 6 927
Популе, ами точно за цял живот са помощите. Сега, ако нещо променят законите, ама не ми се вярва. Все пак никой не е длъжен да работи, като има кой да му осигурява всичко без пари.

# 6 928
  • София
Първо, Фрау-то решава, че им трябва работна ръка и ги кани.

Не реши ли бгмамма, че фрау ги кани като работна ръка? Тя може да ги смята за бежанци, а може и да ги смята за потребители. Тъй де, като ще търсим под вола теле ...

Бежанци от Пакистан и Албания? А защо не и от Канада..може би и там се водят скришни военни действия?

бгмамма си и ти, btw, доколкото виждам все още пишеш във форума.

# 6 929
  • София
Популе, ами точно за цял живот са помощите. Сега, ако нещо променят законите, ама не ми се вярва. Все пак никой не е длъжен да работи, като има кой да му осигурява всичко без пари.

Трябва да погледна как стоят нещата с бежанския статут. Не мисля, че това е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт