Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 487
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 200
Anna-Bell , лично познавам М. Хил. Работли сме заедно. Тя има езикова работилница, разбирай частен бизнес. Естествено, че е каже да се учи английски.
Още повече, че напоследък в България се наблюдаваше възраждане на немския.
Конкретно китайския- имам познати немци, които учат китайски Wink. Бизнес взаимоотношенията на Германия и Китай са много инетензивни.

# 7 201
Малко да разведрим темата: момичетата от "Фемен" се появяват без сутиени на ислямско събитие в Париж, докато двама имами спорят дали съпругата трябва да бъде бита или не.
https://www.youtube.com/watch?v=_1BkYEGxrKY

# 7 202
Anna-Bell , лично познавам М. Хил. Работли сме заедно. Тя има езикова работилница, разбирай частен бизнес. Естествено, че е каже да се учи английски.
Още повече, че напоследък в България се наблюдаваше възраждане на немския.
Конкретно китайския- имам познати немци, които учат китайски Wink. Бизнес взаимоотношенията на Германия и Китай са много инетензивни.

Това е ясно, ставаше въпрос за това, че тя някога била насърчавала хората да учат китайски и твърдяла, че щял да измести английският. Та разбрала, че това няма как да се случи и се извиняваше публично по Нова.

# 7 203
Малко да разведрим темата: момичетата от "Фемен" се появяват без сутиени на ислямско събитие в Париж, докато двама имами спорят дали съпругата трябва да бъде бита или не.
тези животни ги пребиха....

# 7 204
  • на брега на морето
Ох, горките имами, какво доживяха да преживеят

# 7 205
Според мен, това изобщо не е верно. Че не ги знаят не ги следят и прочее. Следят се тези хора и още как. Потенциално опасните особено.

Надявай се.
Никой дори не знае точната бройка на влезлите в Европа.
Всеки ден от камиони и хостели извират нови  инови, движат се напред-назад из Европа, имало и такива, дето и в Германия не искали да се регистрират.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 14:03 от нова

# 7 206
  • България
ЕВРОПА•БАЛКАНИ•БЛИЗЪК ИЗТОК•АМЕРИКА•АЗИЯ•АФРИКА•АВСТРАЛИЯ Обновена на 26.09.2015 12:27 Австрийски експерт: С жертвите Европа приема и терористи, до 5 месеца ислямистите ще атакуват континента Ислямистите знаят как да използват настоящата ситуация с мигрантите в Европа / БГНЕС На територията на Европа заедно с бежанците влязоха и бойци на Ислямска държава. Това предупреждение отправи бившият директор на Австрийската разузнавателна агенция за борба с тероризма и спазване на конституционния ред Герт Поли. Според него най-късно до пет месеца това негово предупреждение ще стане ясно на базата на събитията и действията на бойците. В интервю за виенския вестник "Кронен цайтунг" Поли определя сегашните събития като "Сляп политически полет" засягащ и сигурността. От политическа гледна точка, както и по отношение на сигурността сегашната ситуация вече не може да бъде поставена под контрол", каза Поли, който ръководи до 2008 година австрийското разузнаване. Поли вижда огромна опасност и в неконтролираната миграция на десетки хиляди души. "За всеки е ясно, че между тях има и бойци на Ислямска държава. Те знаят как да използват сегашната ситуация в Европа и за това не им е необходимо оръжие", предупреждава още експертът. "Поради тази причина германското разузнаване е доста загрижено, защото ислямските бойци няма да чакат да бъдат открити от служителите на реда, а много преди това ще действат. На това нещо ще бъдем свидетели най-късно до 5 месеца", подчертава Герт Поли. Според него "европейците посрещат както жертвите, така и престъпниците" и поради тази причина трябва да се има предвид опасната ситуация в лагерите за бежанци. Сегашният директор на австрийската служба Петер Гридлинг потвърди информацията, че известни ислямисти са се опитали да предлагат помощ на бежанците в Австрия. Той признава, че е възможно да има злоупотреба на бежанската вълна, но неговата служба реагирала на тези информации. Той обаче не приема тезата на Поли, че терористите ще използват бежанската вълна за влизане в Европа. В тази връзка Гридлинг посочва условията за транспорт, които са опасни за техния живот, както и потенциалната възможност терористите да се движат непрекъснато сред хора, които бягат от тях. /БГНЕС

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/evropa/4373073/

# 7 207
... но е съвсем реалистична опция да поемат на изток, особено след като се погледне потока на западни инвестиции в Русия Sunglasses.
Peace И моите мисли на там клонят. Но е факт, че както на управниците ни, така и на голяма част от населението като че ли им е атрофирала способността за стратегическо мислене и дипломация. Къде-къде е по-лесно да се пуснеш по течението на предразсъдъците и стереотипите.

Какви предразсъдъци и стереотипи? Срещам реални живи хора родени в Русия, някои са ми приятели емигрирали, познай къде? В САЩ. Една рускиня, същата която се записа да учи в Германия, за да не се върне в родината ми разказваше, че я привикали на разпит в полицията: защо е взела стипендия от Англия, за какво била и кой и я дал? Казва че има прикрит натиск над другомислещи хора, тотална пропаганда по телевизията и че голяма част от състудентите и се чудят как да емигрират, а някои вече са. И от това страда по-будното и образовано население в Русия, докато масите с базови битови изисквания са доволни като им сервират 12 000$.  Ако беше толкова хубаво не знам защо емиграцията продължава в тази страна.  
Точно с този си пост показваш, че си предубедена. Натиск над другомислещи, медийна пропаганда и емиграция има и в други държави. Българските емигранти да не би да бягат от хубаво?! Защо като сте толкова обективни се дразните само на руските недостатъци. Дори на държавно ниво е от изключителна важност да демонстрираме антируска политика. Проблемите в Русия не са основание да се нарушават добрите дипломатически взаимоотношения и да се настройва целия народ срещу тях. Светът ври и кипи, а ние си играем на русофили и русофоби. Аз лично не принадлежа на нито една от тези групи. И за да не спамим темата, да припомня, че спорът всъщност тръгна от това, на кой можем да разчитаме като нация, ако съвсем хипотетично нещата излязат от контрол и се наложи да си спасяваме кожата. Да не дойде ден в който да съжаляваме, че затворихме, та дори и залостихме вратата си с Русия.

# 7 208
Ох, горките имами, какво доживяха да преживеят
всъщност охраната с помощта на свинете от публиката пребиха двете момичета с ритници. Такава злоба у тези "мъже"! Ако тия момичета са бежанки-бих им помогнала,но се съмнявам че са-смелите не бягат,а се борят за каузата си.

# 7 209
Anna-Bell това ще да е било някакво нейно поредно преиграване. Wink  И пак насочване към изходния пункт; нямам наблюдения да е насърчавала някой да учи китайски, честно Laughing
iany , при мен видеото не се отваря, има предупреждние за подтвърждение на възраст...

На мен пък вчера ми се нарушиха някои мозъчни способности за логическо интерпретиране или естествено възприемане, след като гледах репортажа с бг- журналистка, която отишла на лов за бежанци , намери ги, нахрани ги и ги предаде на полицията.
Та като ги нахрани- жената в групата НЕ яде с мъжете; а седеше отстрани като наказана. Нямала право да се храни с мъжете?!Дори в такива екстремни ситуации.....А дори не беше забрадена... Е гати. Sick

# 7 210
Какво гавра с религията на правоверните... Laughing , макар че правоверните не личи да имат нещо против.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12042979_789 … 6&oe=56918004

# 7 211
Цитат
С жертвите Европа приема и терористи, до 5 месеца ислямистите ще атакуват континента

Ако трябва да сме честни това е най - голямата опасност. Създаването на терористични клетки на територията на цяла Европа е напълно реална опасност. Разузнаването точно сега трябва да работи на пълни обороти повече отвсякога.

Цитат
Anna-Bell това ще да е било някакво нейно поредно преиграване. Wink  И пак насочване към изходния пункт; нямам наблюдения да е насърчавала някой да учи китайски, честно Laughing

О, възможно е. Аз просто го чух от нейната уста по Нова, та това само коментирам, не друго. Simple Smile Peace
Твърдеше, че някога така била говорила, а сега си връщала думите назад.

Цитат
iany , при мен видеото не се отваря, има предупреждние за подтвърждение на възраст...

И при мен е същото.

# 7 212
maruska, тези реакции на русофобство не са имагинерни, а съвсем обусловени , със своите политико- исторически причини. Нормално е да има както русофобство, така и -филство.
А приказките тук, че Европа ще опре/опира до Русия са си съвсем на място.
 И да, не става дума за БЪЛГАРИЯ> А ЗА ЕВРОПА. Peace

# 7 213
... но е съвсем реалистична опция да поемат на изток, особено след като се погледне потока на западни инвестиции в Русия Sunglasses.
Peace И моите мисли на там клонят. Но е факт, че както на управниците ни, така и на голяма част от населението като че ли им е атрофирала способността за стратегическо мислене и дипломация. Къде-къде е по-лесно да се пуснеш по течението на предразсъдъците и стереотипите.

Какви предразсъдъци и стереотипи? Срещам реални живи хора родени в Русия, някои са ми приятели емигрирали, познай къде? В САЩ. Една рускиня, същата която се записа да учи в Германия, за да не се върне в родината ми разказваше, че я привикали на разпит в полицията: защо е взела стипендия от Англия, за какво била и кой и я дал? Казва че има прикрит натиск над другомислещи хора, тотална пропаганда по телевизията и че голяма част от състудентите и се чудят как да емигрират, а някои вече са. И от това страда по-будното и образовано население в Русия, докато масите с базови битови изисквания са доволни като им сервират 12 000$.  Ако беше толкова хубаво не знам защо емиграцията продължава в тази страна.  
Точно с този си пост показваш, че си предубедена. Натиск над другомислещи, медийна пропаганда и емиграция има и в други държави. Българските емигранти да не би да бягат от хубаво?! Защо като сте толкова обективни се дразните само на руските недостатъци. Дори на държавно ниво е от изключителна важност да демонстрираме антируска политика. Проблемите в Русия не са основание да се нарушават добрите дипломатически взаимоотношения и да се настройва целия народ срещу тях. Светът ври и кипи, а ние си играем на русофили и русофоби. Аз лично не принадлежа на нито една от тези групи. И за да не спамим темата, да припомня, че спорът всъщност тръгна от това, на кой можем да разчитаме като нация, ако съвсем хипотетично нещата излязат от контрол и се наложи да си спасяваме кожата. Да не дойде ден в който да съжаляваме, че затворихме, та дори и залостихме вратата си с Русия.

Маруска, тези неща ми ги каза рускинята, с която бяхме на специализация миналата година.  На нея и се е случило това. Факт. Казвали са ми ги и други руснаци.
Другите интерпретации са само и единствено твои и се базират на структурата на твоите схващания за световния ред.

# 7 214
  • България-Швейцария
Eдно нещо не отчитате. Повечето европейци, в частност германци, нямат обичай да бягат.
Те ще бият. И когато вече не могат да бият, тогава ще бягат.
Няма кой да се бие, писах някъде по-напред.
Да, бих хванала пушката, за да си защитя собствеността и ще стрелям на месо без да се замисля.
Доброволка обаче няма да се запиша, нито бих позволила на мъжете около мен да отидат на истинска война.
И не само аз мисля така, а масово хората около мен.

Ако трябва да сме честни това е най - голямата опасност. Създаването на терористични клетки на територията на цяла Европа е напълно реална опасност. Разузнаването точно сега трябва да работи на пълни обороти повече отвсякога.
Аха, сетиха се след дъжд качулка колко е важно разузнаването.
Дано поне чуждите са си на място, 'щото ако трябва да се разчита на калинките и връзкарчетата, останали в нашето, пишете ни бегАли Stop

Общи условия

Активация на акаунт