Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 708
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 350
  • София
Popule, мюсюлманството не е раса, а религия. Арабите са различни от персите,  пакистанците, афганистанците, малайците и прочие народи по света, които изповядват въпросната религия. Да се слагат всички под един знаменател е смешно - само в Малайзия има към 20-тина милиона мюсюлмани.

Сред всички тях има достойни, нормални хора, и обикновени граждани, и такива със заслуги към науката и изкуството. Не можеш само на базата на няколко десетки хиляди луди от ИДИЛ и Боко Харам, да заявиш, че всички тези народи са калпави и не стават за нищо  Peace

Ти остави тая работа. Арабите не принадлежат към бялата раса, както и да го въртите и сучете.

Пак казвам - като са толкова готини и начетени и ок във всичко, защо са се юрнали сега отвсякъде да ходят в Германия? На фона на милионите араби, които населяват различни арабски държави, я има я няма 1-2 процента, дето да стават за нещо. Другите са представители на алъш-веришната класа и дъвчат "кат" (амфетамини) по цял ден.

# 7 351
http://www.focus.de/politik/deutschland/imam-verweigerte-handsch … p;ts=201509261431

На някаква патка-политик имам от мигрантите отказал да й подаде ръка за здрависване (понеже е жена) и тя предлага да се приеме закон за задължителна интеграция. В този закон ще се казва, че мигрантите следва да живеят съгласно основния закон на Германия и да се съобразяват с него. "Ние сме либерална страна и ако се откажем от своята либералност, ще се събудим на някакво друго място"

Защо да е патка?
На мeн ми се струва много разумна и твърда позиция.

# 7 352
  • София
Ти кувейтец видяла ли си как работи? От 9 до 14 ч. най-много, ако въобще.
е и аз да бях кувейтец и аз не бих работила. А ти видяла ли си служител в администрацията как работи?

Именно това казвам - като спре консумацията на черно злато и кувейтецът ще се върне там, откъдето е тръгнал - бедуинската палатка в пустинята. Щото за толкова години благоденствие, не си направиха никакъв труд да научат нещо, да постигнат нещо. Плащат си за хора да им работят, а те да лежат по цял ден. И не, аз не бих лежала, независимо от това колко пари имам. За тебе не знам - може да имаш арабски корени, знае ли човек (не целя обида, просто констатация, защото и аз съм живяла в арабски държави и добре познавам манталитетът и мисленето на коренното население там)? Wink

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:08 от Popule

# 7 353
  • България
OX'AMAH, аз все още те чета внимателно, но не видях да ми отговори.
Какво е мнението ти за ставащото в Пазарджик?
съжалявам, но не те прочела. кое визираш, циганите ли? Някъде гледах коментар на специалист по този въпрос. Тези цигани на всеки 5-6 години получават нов спонсор. В 90тте години била някаква друга радикална групировка, те развели били флага, циганките пак така нещо покрити. Парите свършили, флагът бил свален и циганките с минижупи. След това някой друг спонсор, пак вживяване в роля, парите свършват и циганите пак цигани. Сега са уахабисти, полъучават пари  от някого и влизат в роля. Циганите са си цигани, гледат да има далавера и хич не им пука за конкретни идеологии.  това беше мнението на някакъв български специалист, когото го интервюираха дали представляват опасност тези пишман уахабисти за България.  Как виждаш циганин да се бие за религия? Simple Smile Техният манталитет е много различен и от тях религиозни фанатици не става, помниш как в черна котка бял котарак циганинът носеше всички свети символи за всеки случай. Естествено, аз не съм специалист, не съм служител на спец служби, но това съм запомнила по случая.
Благодаря:)
Не съм много наясно с психологията им и могат ли да бъдат лоялни към нещо (освен към парите).
Но пък ми е интересно мнението на човек за тях, който мисли различно от мен, например в тази тема Hug

# 7 354

Благодаря:)
Не съм много наясно с психологията им и могат ли да бъдат лоялни към нещо (освен към парите).
Но пък ми е интересно мнението на човек за тях, който мисли различно от мен, например в тази тема Hug

Ми и аз не съм сигурна, но знам, че те са следени. Иначе това исках да пиша, че специалист ми е казвал, че много голяма опасност от джихадисти има от Босня и Косово. Там имало много опасни течения и бойци за ИД. Наистина ен знам в България какво е положението с тези мули. За този от ДПС , не му помня името, един екстремен типаж, много хора от неговия край, се бяха оплаквали, че е салафист и българоомразец даже и турците са го били избягвали. Но точно за циганите нищо освен хуморески не съм чувала.

# 7 355
Толкова глупости не бях чела. Първата жена филтцов лауреат - иранка. Абдус Салам - нобеллов лауреат по физика - пакистанец. списъкът е много дълъг и ме мързи да пиша многото светила в науката които са араби. Имам сума ти колеги от Иран и от Пакистан и са отлични специалисти, от Сирия имам няколко. Имала съм и преподавател от Иран изключителен човек. За сведение, българи в информатиката на такова ниво като него, не познавам.  Вие милиони хора ги изкарахте всичките някаква плява.
Не знам кой пише глупости?! Първо да знаеш, че се пише филдсов, на Джон Филдс. И второ и двамата учени, които споменаваш са учили, а иранката и работи в чужбина. Списъкът с най-добрите математици по държави е повече от красноречив, можеше да провериш, преди да пишеш.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D1%81%D0% … D0%B4%D0%B0%D0%BB

С това изобщо не искам да кажа, че арабите са тъпи, а просто, че са случили на некомпетентна адвокатка.

# 7 356
Толкова глупости не бях чела. Първата жена филтцов лауреат - иранка. Абдус Салам - нобеллов лауреат по физика - пакистанец. списъкът е много дълъг и ме мързи да пиша многото светила в науката които са араби. Имам сума ти колеги от Иран и от Пакистан и са отлични специалисти, от Сирия имам няколко. Имала съм и преподавател от Иран изключителен човек. За сведение, българи в информатиката на такова ниво като него, не познавам.  Вие милиони хора ги изкарахте всичките някаква плява.
Не знам кой пише глупости?! Първо да знаеш, че се пише филдсов, на Джон Филдс. И второ и двамата учени, които споменаваш са учили, а иранката и работи в чужбина. Списъкът с най-добрите математици по държави е повече от красноречив, можеше да провериш, преди да пишеш.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D1%81%D0% … D0%B4%D0%B0%D0%BB

С това изобщо не искам да кажа, че арабите са тъпи, а просто, че са случили на некомпетентна адвокатка.
ок, благодаря че ми отделяш толкова много време:) Иначе иранката е образована в Иран до ниво докторантура.  Нали се говореше за вроден мързел, бездарност, тъпота на мюсюлманите. Това не се променя като си смениш географското положение. Това, че нещо е грешно спелувано , не значи че е глупост и обратно. Човек може да пише пълни глупости по много грамотен начин.
Относно най-добрите математици от списъка виждаме че най-умните са американците.  Laughing Mr. Green
О йе Simple Smile По-скоро силна школа, пари и ГЛОБАЛИЗИРАНЕ на приема на умни студенти от цял свят.
В мигрантите е истината и САЩ го доказват!

П.С. Сега видях че Абдус Салам също си е образован в Пакистан.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:10 от OX'AMAH

# 7 357
  • България
Оставете науките на учените  Simple Smile
Видяхте ли това?
"Обновена на 26.09.2015 16:06 Новият маршрут на мигрантите: Гърция - Албания - Черна гора - Хърватия Новият -"Южен маршрут" отново ще тръгва от Гърция / БГНЕС Хърватските власти признаха, че в района на Дубровник е започнало изграждането на временни бежански лагери, които ще могат да приютят между 3000 и 5000 души. Новият -"Южен маршрут" отново ще тръгва от Гърция, но този път ще преминава през Албания, Черна гора и ще достига до Хърватия. "Получихме информация, че бежанците обсъждат възможността поради лошото време, затварянето на границата с Унгария и напрежението на границата между Хърватия и Сърбия да започнат да използват долната част на маршрута", се казва в съобщение на областната управа в Дубровник. Загребското издание "Ютарни лист" пише, че "Южният маршрут" ще минава през Албания, Черна гора и Хърватия, а бежанците ще използват граничните пунктове - Виталини, Горни Бъргат и Ново Село. Като най-удобно място за приемането на бежанци е избран полуостров Превлака, където е налице необходимата инфраструктура и оборудване, се казва още в съобщението на областната управа в Дубровник. Подготовката в Превлака вече е започнала, защото там очакват да пристигнат и първите мигранти по море. В този случай те ще бъдат посрещнати на пристанището в Дубровник. Неофициално се споменава и най-отдалеченият населен хърватски остров Ластово, където има изоставена стара военна база. Ластово може да се превърне в хърватската Лампедуза, се казва в анализа на експертите. БГНЕС припомня, че само за последните 10 дни от Сърбия в Хърватия пристигнаха над 65 000 души. Вчера след обяд приключи блокадата на границата между двете държави, която бе въведена в нощта на неделя срещу понеделник, поради огромната бежанска вълна, която заля Хърватия. /БГНЕС"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4373107/

# 7 358
  • София
Тя изобщо ОхАман има проблем с правописа. Ей сега стоях и се дзверих в предишния й пост, докато накрая ми просветна, че думата ''мули'' най-вероятно означава ''молли'' (от молла, ед. ч.).  Laughing

# 7 359
Ох, голям кошмар. Ето, виждате ли, че има плюсове от това, че Бългрия не е нито на три, нито на две морета. Както винаги по-бедните опират пешкира. И бежанци и държави.
В гърция също така някои острови като Кос, били залети.
Таис, тъкмо, ти ми помагаш да се ограмотя.  Laughing

# 7 360
  • София
Скрит текст:
ок, благодаря че ми отделяш толкова много време:) Иначе иранката е образована в Иран до ниво докторантура.  Нали се говореше за вроден мързел, бездарност, тъпота на мюсюлманите. Това не се променя като си смениш географското положение. Това, че нещо е грешно спелувано , не значи че е глупост и обратно. Човек може да пише пълни глупости по много грамотен начин.
Относно най-добрите математици от списъка виждаме че най-умните са американците.  Laughing Mr. Green
О йе Simple Smile По-скоро силна школа, пари и ГЛОБАЛИЗИРАНЕ на приема на умни студенти от цял свят.

За твое сведение нищо от това, което е направило САЩ такава, каквато е, в момента не се спазва в Европа, та да казваш, че "в мигрантите било истината". "Форфадърите" (основателите) на САЩ, се въртят в гроба, като дават държавата им за пример. По света в момента нито има свобода на словото, нито може да се носи оръжие, нито демокрацията е демокрация. Нещата и в САЩ вече не са такива, каквито са били. Нежели за други места по света, където се опитват да налагат "американски" тип демокрация. За Европа пък съвсем.

# 7 361
Скрит текст:
ок, благодаря че ми отделяш толкова много време:) Иначе иранката е образована в Иран до ниво докторантура.  Нали се говореше за вроден мързел, бездарност, тъпота на мюсюлманите. Това не се променя като си смениш географското положение. Това, че нещо е грешно спелувано , не значи че е глупост и обратно. Човек може да пише пълни глупости по много грамотен начин.
Относно най-добрите математици от списъка виждаме че най-умните са американците.  Laughing Mr. Green

За твое сведение нищо от това, което е направило САЩ такава, каквато е, в момента не се спазва в Европа, та да казваш, че "в мигрантите било истината". "Форфадърите" (основателите) на САЩ, се въртят в гроба, като дават държавата им за пример. По света в момента нито има свобода на словото, нито може да се носи оръжие, нито демокрацията е демокрация. Нещата и в САЩ вече не са такива, каквито са били. Нежели за други места по света, където се опитват да налагат "американски" тип демокрация. За Европа пък съвсем.
Не мога да схвана нишката ти? Едно време точно най-изпадналите и бедните са мигрирали към Щатите. Как да не може да се носи оръжие? то това им е един от големите социални проблеми.
Иначе, да. става дума за различен подход към имиграцията. Европа традиционно внася бедна работна ръка за черната работа, а тя самата се занимава с "белите науки". По Италии, Гърции, Франции и тн имигрантите вършат работа която местните не биха я вършили. А за мозъци те си разчитат на свойте си.

Америка, обратно, си внасят мозъци, а местните реднеци работят на фермите Stuck Out Tongue
 Но Европа няма голям избор в момента с бежанците.

# 7 362
  • София
Скрит текст:

Не мога да схвана нишката ти? Едно време точно най-изпадналите и бедните са мигрирали към Щатите. Как да не може да се носи оръжие? то това им е един от големите социални проблеми.
Иначе, да. става дума за различен подход към имиграцията. Европа традиционно внася бедна работна ръка за черната работа, а тя самата се занимава с "белите науки". По Италии, Гърции, Франции и тн имигрантите вършат работа която местните не биха я вършили. А за мозъци те си разчитат на свойте си.

Америка, обратно, си внасят мозъци, а местните реднеци работят на фермите Stuck Out Tongue
 Но Европа няма голям избор в момента с бежанците.

Това съвсем не е вярно. В Америка са емигрирали РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ първоначално. Wink САЩ е изключително религиозна и консервативна страна и в момента. Правото да имаш лично оръжие е записано в Конституцията на САЩ и НИКОГА няма да го премахнат. Wink

# 7 363
Е, първо е имало една лодка с пуритани, които и те са били преследвани. После е имало кораб след кораб с бедняци и диваци.  За оръжието, нали и аз казвам същото? За жалост.  Laughing Между другото, там има 8 милиона мюсюлмани и си живеят хората.

# 7 364
  • София
Е, първо е имало една лодка с пуритани, които и те са били преследвани. После е имало кораб след кораб с бедняци и диваци.  За оръжието, нали и аз казвам същото? За жалост.  Laughing

Само че тези, "от лодката", са създали основите на САЩ.

За оръжието е за жалост, да. Ако европейците имаха право на оръжие, знаеш ли как разни мигранти ще им се катерят по главите? Wink

Общи условия

Активация на акаунт