Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 476
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 365
Е, първо е имало една лодка с пуритани, които и те са били преследвани. После е имало кораб след кораб с бедняци и диваци.  За оръжието, нали и аз казвам същото? За жалост.  Laughing

Само че тези, "от лодката", са създали основите на САЩ.
Е, глупости. Фаундинг фадърите изобщо не са били религиозни, обратното. Пуританите нямат общо с конституцията, която е доста атеистична и изобщо не е религиозна. Но това няма общо с арабите, мигрантите и Европа!

За да съм по темата ще кажа, че намерих целия филм, ако някой го интересува:
Europe or die:
https://www.youtube.com/watch?v=Tj3AkgVqiF4

За съжаление, много от хората даже не са от близкия изток, от целия свят са. Този проблем няма как да бъде решен за Европа. Поне аз решение не виждам  Sad Cry.
хич не им е лесно да идват на тия мигранти, мрат по пътя и все пак идват.  Даже останах с впечатлението, че въпреки всичките ми критики към наш бойко, България доста контролира притока на бежанци ан фона на другите държави. На Мороко се дават луди пари за да пази Европа от мигранти и въпреки това. За цял трети свят, Европа е обетованата земя. Даже арабите са ни най-малкия проблем.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:45 от OX'AMAH

# 7 366
  • София
две новини от посдния час
  В Либия е убит един от босовете на трафика през Средиземно море, Ал-Маскут опериращ от пристанище Зуара.От едно от либийските правителства са обвинили италианските спец служби
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2293897
Армения и Азърбейджан са пред война след като при атртилерийски обстрел от Азърбйджан са убити четрима арменски военни на арменска територия.

# 7 367
  • София
Е, първо е имало една лодка с пуритани, които и те са били преследвани. После е имало кораб след кораб с бедняци и диваци.  За оръжието, нали и аз казвам същото? За жалост.  Laughing

Само че тези, "от лодката", са създали основите на САЩ.
Е, глупости. Фаундинг фадърите изобщо не са били религиозни, обратното. Пуританите нямат общо с конституцията, която е доста атеистична и изобщо не е религиозна. Но това няма общо с арабите, мигрантите и Европа!

За да съм по темата ще кажа, че намерих целия филм, ако някой го интересува:
Europe or die:
https://www.youtube.com/watch?v=Tj3AkgVqiF4

За съжаление, много от хората даже не са от близкия изток, от целия свят са. Този проблем няма как да бъде решен за Европа. Поне аз решение не виждам  Sad Cry.
хич не им е лесно да идват на тия мигранти, мрат по пътя и все пак идват.  Даже останах с впечатлението, че въпреки всичките ми критики към наш бойко, България доста контролира притока на бежанци ан фона на другите държави.

Недей да въртиш и да сучеш сега. Намери и си прочети сама, има доста информация по въпроса.

Но пак казвам - ценностите, заложени в Конституцията на САЩ не се спазват дори и там. Така че, няма какво да ги даваш за пример за това, колко добре си живеят мигрантите там. Прочети и за кървавите работнически бунтове, кървавата гражданска война и пр. и пр. Извоювали са си свободата с кръв хората както там, така и в Западна Европа, че и в Източна. А твоите приятели, арабите, какво правят, като дойдЕ моментът да си извоюват правата в държавите си с кръв? - БЯГАТ. Искат някой друг да се погрижи за тях и да им извади горещите кестени от огъня. Нали уж арабски пролети, ала бала? Глупости, биха си камшика към Европата...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:50 от Popule

# 7 368
маце, аз американска история съм учила в Америка в училище. Simple Smile Сериозно, гледай този филм Europe or die. Арабите са най-малкият проблем на Европа. Целия трети свят мечтае да дойде тук. вече се полагат какви ли не усилия за да бъдат спрени тези хора но нищо не помага. Просто го виж филма. Европа брани граници, нарушавайки международни закони, но пак не успява.

# 7 369
  • София
маце, аз американска история съм учила в Америка в училище. Simple Smile

Благодаря за мацето - приемам го като комплимент, въпреки, че вече далеч не съм на "маценски" години. Колкото до това каква история си учила в Америка - ами не ти личи. Защото ако беше учила, щеше много бързо да си открила разликите между това, което е записано в Конституцията и това, което е в реалността в САЩ в момента, че да ги даваш за пример на европейците. Wink

Редактирала си се, та да добавя - Европа ИМА право да брани границите си и това трябва да бъде ясно за всеки. Много дълбоко се заблуждават тези, които смятат, че това положене, което е в момента, ще продължи до безкрай.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:56 от Popule

# 7 370
А, в Америка , в училище? Ясно.
Клипчето, дето пусна  е с 'нормални сирийци', нали? Благодаря. Peace

# 7 371
  • България
Има полза от американската история.
Нека ни служи, като урок по толерантност!

# 7 372

Благодаря за мацето - приемам го като комплимент, въпреки, че вече далеч не съм на "маценски" години. Колкото до това каква история си учила в Америка - ами не ти личи. Защото ако беше учила, щеше много бързо да си открила разликите между това, което е записано в Конституцията и това, което е в реалността в САЩ в момента, че да ги даваш за пример на европейците. Wink
аз ги давам за пример за различен тип миграционна политика.

Не е клипче, а е филм. И е за миграционния проблем изобщо, а не сирийци конкретно. За каналджийството, за законите, за мерките по границите. Абе доста по-интересен е от истеричните едностранни и патосни дискусии тук в темата, поне за мен. Границите се пазят адски сериозно и се прави всичко възможно легално и нелегално за да бъдат спирани тези хора.

# 7 373
  • София

Нали? Имат си лотария "Зелена карта". Това ли визираш? Wink Така като гледам, Европа май е закъсняла за подобна лотария...

Щото ако имаш предвид едновремешната миграционна политика, бая кръв се е проляло, за да стигнат до сегашния резултат ще знаеш...

# 7 374
Скрит текст:
http://www.focus.de/politik/deutschland/imam-verweigerte-handsch … p;ts=201509261431

На някаква патка-политик имам от мигрантите отказал да й подаде ръка за здрависване (понеже е жена) и тя предлага да се приеме закон за задължителна интеграция. В този закон ще се казва, че мигрантите следва да живеят съгласно основния закон на Германия и да се съобразяват с него. "Ние сме либерална страна и ако се откажем от своята либералност, ще се събудим на някакво друго място"

Защо да е патка?
На мeн ми се струва много разумна и твърда позиция.

Защото в Германия е пълно с такива граждани. Имат си даже шериатска полиция (май беше Вюртемберг, аме не съм се интересувала точно.) Защото имаше изкукуригали твърдения, че ислямските деца не бива да бъдат принуждавани да изучават история на Германия, защото това не е тяхната история и да ги карат да я учат е насилие над тях. Защото учебните занятия по спорт са проблем в някои училища. Защото жълтите издания (преди наплива) не се свеняха да пускат истории от типа на "еди кое си дете при преместването си в нов квартал, се оказва единственото немскоговорящо в класа и е пребито, защото говори немски" ....
А тази не е имала представа, какви разбирания имат така желаните мигранти. Ако си политик (не метач, да речем), как може да нямаш поне вестник, ютюб или каквото и да е, че да се информираш от преобладаващите порядки (спрямо жените) в очарователни места като Пакистан или Афганистан...

# 7 375
Скрит текст:
http://www.focus.de/politik/deutschland/imam-verweigerte-handsch … p;ts=201509261431

На някаква патка-политик имам от мигрантите отказал да й подаде ръка за здрависване (понеже е жена) и тя предлага да се приеме закон за задължителна интеграция. В този закон ще се казва, че мигрантите следва да живеят съгласно основния закон на Германия и да се съобразяват с него. "Ние сме либерална страна и ако се откажем от своята либералност, ще се събудим на някакво друго място"

Защо да е патка?

Защото в Германия е пълно с такива граждани. Имат си даже шериатска полиция (май беше Вюртемберг, аме не съм се интересувала точно.) Защото имаше изкукуригали твърдения, че ислямските деца не бива да бъдат принуждавани да изучават история на Германия, защото това не е тяхната история и да ги карат да я учат е насилие над тях. Защото учебните занятия по спорт са проблем в някои училища. Защото жълтите издания (преди наплива) не се свеняха да пускат истории от типа на "еди кое си дете при преместването си в нов квартал, се оказва единственото немскоговорящо в класа и е пребито, защото говори немски" ....
А тази не е имала представа, какви разбирания имат така желаните мигранти. Ако си политик (не метач, да речем), как може да нямаш поне вестник, ютюб или каквото и да е, че да се информираш от преобладаващите порядки (спрямо жените) в очарователни места като Пакистан или Афганистан...

Sharia полицията е организирана от чист арийски немец, който е приел исляма.

"The leader of the Wuppertal Salafists is a German who converted to Islam - Sven Lau, alias Abu Adam..." Мигрантите не са виновни за идиотизма на местни хора!

# 7 376
Скрит текст:
Скрит текст:

Защо да е патка?

"The leader of the Wuppertal Salafists is a German who converted to Islam - Sven Lau, alias Abu Adam..." Мигрантите не са виновни за идиотизма на местни хора!

Не, бе ставаше въпрос, че оня обидил жената, като отказал да й подаде ръка  и тя чаааак сега стигнала до извода, че трябва закон за интграцията, ня коя планета  е била досега?
Иначе че най-големите фанатици са ренегатите и новопокръстените си е вярно.

# 7 377
Скрит текст:
Скрит текст:

Защо да е патка?

Не, бе ставаше въпрос, че оня обидил жената, като отказал да й подаде ръка  и тя чаааак сега стигнала до извода, че трябва закон за интграцията, ня коя планета  е била досега?
Иначе че най-големите фанатици са ренегатите и новопокръстените си е вярно.
ми те немците са между чук и наковалня...хем да не са лоши нацисти и расисти. Може да се е притеснявала да говори официално по темата. Неофициално, надали толкова им се е радвала и досега.  Laughing

# 7 378
Скрит текст:

Не е клипче, а е филм. И е за миграционния проблем изобщо, а не сирийци конкретно. За каналджийството, за законите, за мерките по границите. Абе доста по-интересен е от истеричните едностранни и патосни дискусии тук в темата, поне за мен. Границите се пазят адски сериозно и се прави всичко възможно легално и нелегално за да бъдат спирани тези хора.
Ако наистина не разбираш, ще приема, че нещо ти пречи да разбираш. Ако се преструваш, ще ти кажа, че не ти прави чест. Ти призова за клипчета. И с конкретно съдържание в тях.
Благодаря за линка, филмът ще го изгледам с интерес. Европа не е единствената обетована Земя.
По какви критерии и защо изобщо сравняваш въпросния конкретен филм ( направен от професионалисти с конкретна цел, поръчка, замисъл).....и съдържанието на цялата тема тук, която се списва от една дузина разностилни и разноцветни потребители и в която се пускат многобройни линкове от филми, анализи, клипчета, материали ?

# 7 379
тейк а смайл, дала съм линк към филм, който е бил полезен и интересен за мен, постнала съм го в тази тема, тъй кто може да е полезен и интересен и за други хора, които четат тази тема. Другото не ми е интересно да го коментирам.
За мен, в темата се повтарят натрапчиво конкретни мнения (истерични, нефактологични и патосни, в стил "идват орките"), не мисля, че изощбо е разнородна и разноцветна.
Ще ми позволиш ли да имам това мнение?  Grinning
Между другото, беше казала, че няма да ме четеш. Мисля, че е добре да се придържаш към това си решение.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 01:51 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт