Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 792
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 485
Винаги по-агресивния паразит печели.
Со-ри!

Да, а в случая, той е и по-многоброен, и по-бързо размножаващ се.

# 7 486
На теб лично съм ти давала списък с немците математици. Ако искаш пак да ти го дам? Моля те, не само математици имат, а и физици. Естествено и французите, но в някой области на математиката немците са пионери. Фридрих Гаус, например и ученикът му Николай Лобачевски са само един пример.

Изобщо няма списък с немски математици от такова ниво, който да е дълъг дори наполовина колкото френския. Гаус да, да речем Ойлер и Риман, и Абел - колко са? Четири. Я преброй французите, дето ти изброих, колко пъти по четири са? И не съм изброил всички. Николай Лобачевски е руснак.

Знам, че е руснак, Дадох го за пример, защото без Гаус, не знам дали щеше да успее с този вид геометрия.
Ето ти списък, само го сравнявай:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0% … D0%BE%D1%81%D1%82

# 7 487
http://www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-100-000-verla … an-a-1054936.html
Нови бежанци се чакат предимно от Афганистан и Ливан. Откакто германското правителство е съобщило за очакваните 800 000 бежанци, са се юрнали още по-стремително. В Афганистан трафиканти на хора разпространявали слуха, че над тази бройка няма да приемат повече хора и затова сега се избивали да търчат насам.
В друга статия пишеше ,че в Германия имало над 130 000, на които им е отказано убежище, които обаче по никакъв начин не смятат да напускат и властите не предприемат нищо. Само  28 000 са напуснали, след като им е отказано убежище.
За каква Сирия говорим ние тогава  и какви горещи точки, целия свят се е понесъл насам?

# 7 488
Има хора, които успяват да се интегрират, но факт е че арабите дори интегрирани си остават лоялни към родните им държави и никога към страната приемник. Имам досег до араби, българи, които са конвърти и честно казано не им се кефя .... Намирам ги за адски лукави и агресивни.

http://ovarna.bg/spodeleno/edna-jurnalistka-za-putuvaneto-si-s-v … pulen-s-migranti/

# 7 489
А на Ох Аман да й кажа, че в България може да сме най-зле по корупция, развитие и всичко каквото се сетиш в ЕС, но в ЕС.
Неизмеримо и несравнимо сме по-добре от Афганистан, Пакистан, Ирак и откъдето идват тези потоци.

Иран е друга бира, но в Иран не са араби, ако не знаете - а са перси, и не говорят арабски, а основно фарси. Там има наука, да, Техеранският университет е много по-напред в световните класации от който и да било български университет, но пак казвам, там не са араби.
Да, Иран наистина имат  силна нАука.
Сирийците, обаче, също НЕ СА араби!
Дали сме по-добре или по-зле от арабите, не знам --може би.
Но, знам че си иаме доста трески за дялане и е лицемерно точно ние да тръбим как ЕВРОПА сега щяла да го закъса с тези неинтегрираните. При положение, че и нашата култура не е точно немска или френска.

Това ми напомня темата за Гърция, в която пак ние по-трудолюбиви и по-честни от ангели, а гадните ни съседи гърци сега трябва да ги храним, а те цоцат ли цоцат Европата, мамицата им мръсна. Просто не се погледнем на какъв ХАЛ сме ние, докъде сме го добутали, а съдим и роптаем срещу другите. И някакси никой не ни е на нивото, ние сме най най, тия по-на запад са гадни лицемери и са скучни, тия на юг са некви мързеливи шмекери и търтеи, тия наизток са мюсюлмански варвари. Само ние сме си най!  (е, да не бяха комунистите и циганите, щяхме да блеснем, ама и така вътрешно си знаем че ние сме си най). Изобщо нямаме реална преценка за себе си.

# 7 490
Има хора, които успяват да се интегрират, но факт е че арабите дори интегрирани си остават лоялни към родните им държави и никога към страната приемник. Имам досег до араби, българи, които са конвърти и честно казано не им се кефя .... Намирам ги за адски лукави и агресивни, но по малко агресивни от чернокожите.

http://ovarna.bg/spodeleno/edna-jurnalistka-za-putuvaneto-si-s-v … pulen-s-migranti/

Да, разбира се. Това обаче не е от значение за икономиката, дали са лоялни или не. Въпросът е да работят без да пречат, да плащат данъци, да не правят престъпления, а дали са лоялни на държавите си, докато това не пречи, не виждам да е проблем.

# 7 491
А на Ох Аман да й кажа, че в България може да сме най-зле по корупция, развитие и всичко каквото се сетиш в ЕС, но в ЕС.
Неизмеримо и несравнимо сме по-добре от Афганистан, Пакистан, Ирак и откъдето идват тези потоци.

Иран е друга бира, но в Иран не са араби, ако не знаете - а са перси, и не говорят арабски, а основно фарси. Там има наука, да, Техеранският университет е много по-напред в световните класации от който и да било български университет, но пак казвам, там не са араби.

Но, знам че си иаме доста трески за дялане и е лицемерно точно ние да тръбим как ЕВРОПА сега щяла да го закъса с тези неинтегрираните. При положение, че и нашата култура не е точно немска или френска.

Това ми напомня темата за Гърция, в която пак ние по-трудолюбиви и по-честни от ангели, а гадните ни съседи гърци сега трябва да ги храним, а те цоцат ли цоцат Европата, мамицата им мръсна. Просто не се погледнем на какъв ХАЛ сме ние, докъде сме го добутали, а съдим и роптаем срещу другите. И някакси никой не ни е на нивото, ние сме най най, тия по-на запад са гадни лицемери и са скучни, тия на юг са некви мързеливи шмекери и търтеи, тия наизток са мюсюлмански варвари. Само ние сме си най!  (е, да не бяха комунистите и циганите, щяхме да блеснем, ама и така вътрешно си знаем че ние сме си най). Изобщо нямаме реална преценка за себе си.

Направо не само лицемерно, ами и смешно на всичкото отгоре, присмял се хърбел на щърбел. Да, и тук, и в темата за Гърция, личеше много.

# 7 492
Аз разглеждам по-скоро темата като отрезвяване. Не зная какво е решението. Но е ясно какво ще последва. Всичко друго, но не и интеграция. Капсулиране, мизерия... Какво друго да стане.

# 7 493
За жалост и там не са в челните позици , така че да не ги хвалим като много работливи. Факт е че мъжете се захващат с някоя далавера, а жените им седят в къщи и се превръщат в машини за произвеждане на деца.
Учила съм на вън и съм работила и смея да твърдя, че не съм имала нито една колежка арабка!

# 7 494
За жалост и там не са в челните позици , така че да не ги хвалим като много работливи. Факт е че мъжете се захващат с някоя далавера, а жените им седят в къщи и се превръщат в машини за произвеждане на деца.
Учила съм на вън и съм работила и смея да твърдя, че не съм имала нито една колежка арабка!

В никакъв случаи не ги хвалим като много трудолюбиви. Все пак са много малка част от населението,  ето кои са най - големите групи имигранти:
http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Migr … ion_statistics/bg
В началото на 2011 г. в ЕС пребивават общо 7,6 милиона граждани от европейски държави извън ЕС-27; повече от половината от тях са граждани на Турция, Албания или Украйна. Втората по големина група е от Африка (24,9 %), следвана от Азия (21,3 %), Северна и Южна Америка (15,8 %) и Океания (0,8 %). Повече от половината граждани от африкански държави, които живеят в ЕС, са от Северна Африка, предимно от Мароко или Алжир. Много от живеещите в ЕС азиатци са от Южна или Източна Азия, по-специално от Индия или Китай. Гражданите на Еквадор, Съединените Щати и Бразилия са с най-голям дял сред живеещите в ЕС чужди граждани от Северна и Южна Америка.

# 7 495

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Р
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?
Като са от времето на комунизма та какво? Интегрирали ли са се? Колко време мина а? Станаха ли българи? Ти сама си противоречиш.

6% бързо стават 70%, когато идват всеки ден с хиляди и всяка ражда тризнаци през година.
Споко -ако не 70%, то 30% скоро ще станат и тогава ще ги видиш колко пенсия ще ти изкарат...

Ами аз бих казала, че са се интегрирали. Въртят търговия и говорят добре, даже някои български. Ти какво искаш точно от тях, хоро ли да играят?
Така или иначе заради натиска на общината там няма да могат безкрайно да се разрастнат. Вчера казаха, че са открили 50 нелегални афганистанци в орландовци, там явно успяват да се слеят.

# 7 496
Бройката няма значение, а от къде идват! Едно е да съжителстваш с някой с който имате подобни традиции, култура и религия и съвсем друго с някой, който идва от друга планета. При арабите и разни други мюсюлмани, за жалост след като хвърлят някъде котва и почват с претенциите си!
Погледни статията! Много е показателна!
http://www.gatestoneinstitute.org/6583/germany-migrants-housing

# 7 497
Аз разглеждам по-скоро темата като отрезвяване. Не зная какво е решението. Но е ясно какво ще последва. Всичко друго, но не и интеграция. Капсулиране, мизерия... Какво друго да стане.
Съгласна съм.
Но с отрезвяването се почва. После е махмурлука и после трябва да се седне и да се реши!!
Дано да не е вече късно.

# 7 498
Кметът на Дуисбург после се извини и обясни, че не се е изразил правилно.Освен, че беше остро криткуван както от неговата партия, така и от останалите.

Понеже в България няма функционираща съдебна система, всичко е корупция и затова 2-та милиона, дето сме навън, сме такива.  Crazy Логика - слушай и пълней.

Да, точно.  Simple Smile
в темата се пише наизуст за някаква теоретична утопична интеграция, която се доказа, че няма как да се случи.

Интеграцията все по- често се заменя с друго понятие- инклузия. Поне в моята работа. Peace

И последно,
Някои упорито призовават да не се пише тенденциозно, а сами не се усещат(или пък съвсем осъзнато) , че тяхната обективност е рамкирана и че въртят една и съща тенденциозна плоча. Peace

# 7 499

Ами аз бих казала, че са се интегрирали. Въртят търговия и говорят добре, даже някои български. Ти какво искаш точно от тях, хоро ли да играят?

Защо измежду тях български семейства не могат да живеят, а бягат. Защо се получава така, че в махалата 99% са само араби? И така е в цял свят, не само на ул. Цар Симеон...

Това ли ВИ е интеграцията? А? Да заселите в махалата тълпа араби и българите да избягат?
И в един момент като няма къде да бягат тогава какво?
М?

Общи условия

Активация на акаунт