Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 766
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 515
Освен постовете на ОХ' АМАН, вече ще пропускам и тези на Anna-Bell .

# 7 516
Като почнат да ви гонят от собствените ви къщи за да настаняват бежанци, друга песен май ще запеете.

# 7 517

Като почнат да ви гонят от собствените ви къщи за да настаняват бежанци, друга песен май ще запеете.
Би ли ми показала къде се е случило това?  Laughing Laughing Shocked

# 7 518
ей тука
http://www.gatestoneinstitute.org/6583/germany-migrants-housing

# 7 519
Освен постовете на ОХ' АМАН, вече ще пропускам и тези на Anna-Bell .

Аз го правя отдавна. Яко скролване пада.
Едно и също си баем и някои хора не разбраха или не искат да разберат. Тяхна си работа, не смятам да се ядосвам и чета само смислените неща.

# 7 520
Ана Бел, Има всякакви сред българите, но да наричаш всички паразити при положение, че не съм протегнала ръка за помощи и бачкам по 12 часа на ден, както и всичките ми познати ми идва прекалено. Те че не ни обичат на Запад е вярно, но пък ние сами да се наричаме с обидни имена вече е върхът.

О, Господи, как може да се припознаете в такова нещо? А като наричате друг народ със същото определение какво е?
Хайде малко факти - България е нетен бенефициент от ЕС т.е.получава повече отколкото дава. Това как се нарича? Защото виждам, че отлично го виждате у чуждите, но когато опре до нас, незнайно как изведнъж ослепявате? Знаете ли колко европейци изгърмяха от нашите, които източваха банковите им карти? Ами онези, които незаконно точат холандската социална система, какви са? http://www.mediapool.bg/holandiya-razsledva-balgari-za-nezakonno … a-news205525.html Да не говорим колко се възмущавате от двойните стандарти пък ги прилагате същите? Ако питаш средностатистически западноевропеец, ще ти каже, че българите като цяло, не поименно са точно "паразити", да. Какво се правите на неразбрали, много добре знаете в какъв смислъл пиша. Какво се припознавате лично не мога да разбера. Кой от вас лично нарекох "паразит" или то стана гузен не гонен бяга? Освен нарочно, да се правите на интересни, нямам друго обяснение.

Цитат
Би ли уважила пишещите в темата, като следиш внимателно постовете, както правя аз?
Иначе тъпчем на едно място.
За Трети път пускам едно доказателство във времето за мултикултурните общества и интеграцията в частност. Да не пускам за четвърти път, Моля!

А ти би ли уважила пишещите в темата и би ли ми отговорила на въпроса, който задавам вече за десети път? Каква е алтернативата на имигрантите, относно недостиг на работна ръка, първо от нежеланието на местните да заемат определени професии, второ от отрицателният праст на населението? Но такава алтернатива, която естесвено да е практически приложима и сравнително евтина? И какво като Ангела Меркал била признала, че мултикултуризмът бил мъртъв, че тя онзи ден ги покани всичките в Германия? Това, кой какво казал, особено публично и то политик изобщо не е доказателство.
Да, де и аз искам да оставим теориите, точно така, да си говорим на практика. За това моля отговори, каква е алтернативата?

# 7 521
  • сред маслини и портокалов цвят

Ами аз бих казала, че са се интегрирали. Въртят търговия и говорят добре, даже някои български. Ти какво искаш точно от тях, хоро ли да играят?

Защо измежду тях български семейства не могат да живеят, а бягат. Защо се получава така, че в махалата 99% са само араби? И така е в цял свят, не само на ул. Цар Симеон...

Това ли ВИ е интеграцията? А? Да заселите в махалата тълпа араби и българите да избягат?
И в един момент като няма къде да бягат тогава какво?
М?

Гери, живея в тая махала откак се помня. Искам да те уверя, че единици са тези араби, които живеят тук. Имат магазини, да, повечето от години, но не живеят в района. Познавам ги повечето, да не кажа всичките. Говоря за тези с постоянно и временно пребиваване. Българите не са тръгнали да се изселват, спокойно.
За нелегално пребиваващите грижата е на полицията, ама не са особено усърдни, да ти кажа. Разни показни акции и до там. На нелегалните кой им предоставя квартирите, как мислиш? Българи естествено, знаеш ли какви пари правят. Да си чула за някой санкциониран, щото дава подслон на нелегално пребиваващи?
Това за нашта махала, за останалия свят незнам.

# 7 522
ей тука
нали разбираш какво значи vacant ?

# 7 523
Скрит текст:

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Р
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?
Като са от времето на комунизма та какво? Интегрирали ли са се? Колко време мина а? Станаха ли българи? Ти сама си противоречиш.

6% бързо стават 70%, когато идват всеки ден с хиляди и всяка ражда тризнаци през година.
Споко -ако не 70%, то 30% скоро ще станат и тогава ще ги видиш колко пенсия ще ти изкарат...
[/spoiler]

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?
Интересно ми е, като са женени за българки, децата им по колко са и каква вяра изповядват.

Аз ще ти отговоря,по 1-2 деца рядко 3,за религията рядко са мюсюлмани поне тези които аз познавам а те са много,или не виждам признаци на религиозност,тук да уточнш ,че става въпрос за бракове по15 год и повече? По новите бракове тенденцията е обратна,децата клонят към исляма.

Отговора ми също няма да промени мнението,нито ще те успокои!

# 7 524
Би ли ми показала къде се е случило това?  Laughing Laughing Shocked
ей тука
нали разбираш какво значи private property? И прочети цялата статия! Това,че нещо е празно в момента,не значи,че може да бъде конфискувано в полза на орките. Също има случаи,когато хора са извеждани от жилищата,които обитават,за да се настанят бежанци- в статията са посочени поне 2 такива-на една 52 годишна медицинска сестра и на самотна майка с 2 деца. Това са немски данъкоплатци,но са изхвърлени от жилищата,които наемат от общината. Предсрочно прекратени договори. Айде сега и ние знаем английски-не сме паднали с последния дъжд,а някои от нас са и юристи

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 14:16 от Diana D

# 7 525
Цитат
Да, точно.  Smile
в темата се пише наизуст за някаква теоретична утопична интеграция, която се доказа, че няма как да се случи.

Къде се доказа, че няма как да се случи? В темата или на практика? Защото в Запданият сват отдавна, отдавна има имиграция. И се е доказала, че върши работа?
Скрит текст:
Какво ще стане след тази вълна не може да се каже еднозначно. Това, което със сигурност обаче може да се твърди е, че Европа няма да се затрие, те няма да ни унищожат, това не е краят на Европа и всички апокалиптични утопии, които тук се изписаха.

Цитат
Защо измежду тях български семейства не могат да живеят, а бягат. Защо се получава така, че в махалата 99% са само араби? И така е в цял свят, не само на ул. Цар Симеон...

Въобще не е вярно това. Не малък процент живеят и съжителстват без проблем. Къде в България бягат? Продават си жилищата на "Симеон" масово, заради арабите ли? Стига, моля те!

Цитат
Не стига че го отнасят, но и такива като Ана Бел сами наричат народа си "паразити". Горките запазноевропейци, в един съюз с паразити, тези хора явно нещо са се объркали  newsm78

А какъв е народа ни? Много работлив ли?
[/spoiler]
Разбира се, че не в темата. Laughing
На практика.
Още 2010-та Ангела Меркел призна пълния провал на опитите за интегриране на имигрантите - мюсюлмани.

Преди да поставяш така  безразборно въпросите си, бих те помолила да прочетеш внимателно какво съм написала. Понятието интеграция се заменя с понятието ИНКЛУЗИЯ. Peace

Все едно е с какво ще се замени. Това са само имена, обаче имигрантите не са спрели да приемат. Какво значение има в случая името? Това са само имена, в крайна сметка, на практика всичко остава същото. Приемат се хора, с чужда култура или изобщо без култура, инвестират се средства, с които тези същите да бъдат сравнително полезни на обществото, а дали ще се интегрират или инклузират, значение няма. Това са само понятия.
https://europajugendbg.files.wordpress.com/2010/01/vkliuchvane.pdf

# 7 526
ей тука
Добре де, нека тогава ви вземат вилите и къщите на село Simple Smile.

# 7 527
Би ли ми показала къде се е случило това?  Laughing Laughing Shocked
ей тука
Добре де, нека тогава ви вземат вилите и къщите на село Simple Smile.
Еми , ако копат и поддържат защо не??? иначе плащаме на хора да поддържат вилата. Абе ако мен ме гони ИД, ще се надявам да мога да се подслоня някъде. Ей така от човещина. Както като ходя в планината, знам, че ако закъсам, са длъжни да ме вземат в някоя хижа и да ми направят чай а не да ме оставят да мра. 

# 7 528

Сирийците, обаче, също НЕ СА араби!

Я пак?
Нещо пак, отново НЕ си разбрала. В Сирия 90% са араби.
Останалите 10% са били повече, но постепенно са били изтиквани и унищожавани методично.
Ако искаш да знаеш какво значи геноцид на един етнос над други запознай се с историята на арабите в близкия изток.

Това ТЕ чака и в Германия, ако се продължава така!

# 7 529

Еми , ако копат и поддържат защо не??? иначе плащаме на хора да поддържат вилата.
Ако имаш vacant легло в спалнята си, какъв е проблема да ти доставят малко араби, които да го оползотворяват?
ТамЪн ще има кой да им сменя чаршафите.
Знаем ние какво е vacant. Освен за къща, която на никой не трябва, може да се приложи и за стая, и за легло нали?
А освен това на теб не ти трябват две стаи-марш в боксониера или направо си заминавай в България, защото арабскато семейство с 18 деца не може да чака. Децата са гладни...и имат нужда от качествен подслон ВЕДНАГА!!!

Общи условия

Активация на акаунт