Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 233
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 560

За нас ясно, но на бюргерите как ще им подейства да осъмнат един ден без пенсии, след като цял живот са им прибирали половината доходи за данъци и издръжка на системата ......не знам....

А аз знам.
Но не искам да получа БАН.

# 7 561

За нас ясно, но на бюргерите как ще им подейства да осъмнат един ден без пенсии, след като цял живот са им прибирали половината доходи за данъци и издръжка на системата ......не знам....

А аз знам.
мокри нацистки сънища сънува нашето Герри. Убийства на комунисти и араби, цигани. Възтържествуването на бялата раса!  Ще ти се Герри, мечтай си.  Съвсем друго поколение расте в Германия .

# 7 562
Европа е стар континент от различни държави,като всяка си има собствен език,култура ,история, доминантно християнска и т.н.....Това,че някои хора или страни не прегръщат въодушевено мултикултурализма и миш-маша по американски образец с техните либерални възгледи е съвсем обяснимо.Стига с това обвиняване в расизъм.....Нереалистично е да се очаква да сме копи-пейст на Америка и да сме както те там и както сега се опитват да го направят и тук,за да сме удобни и лесни за контрол.Ще има съпротива-много ясно....винаги ще я има.... Peace

Срещу кое ще има съпротива? Имигрантите изобщо, ама изобщо не желаят да остават у нас. Ние ги гоним, ама те сами си бягали, така малко става.  Дори вече и коридорът на каналджиите ни избягва? Та срещу кое ще има протест?

# 7 563
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.

Всъщност последствията ще усетят и богатите държави Wink,  идва края на социалната държава и те няма да издържат. А това ще и краят на европейския модел, граден след ВСВ.

Отдавна говорят за миграцията като средство за решаване на демографските проблеми и за спасяване на огромните социални привилегии и пенсии. Никога досега обаче не беше се чуло, че ще се спасяват чрез интегриране на араби и обучение на неграмотни. Винаги се казваше, ДА, на мигрантите но на образованите и висококвалифицираните, че дори и тях подбираха откъде идват. Просто не мога да си обясня това малоумие и това безконтролно приемане на хора, които не само няма да решат проблемите, но ще създадат хиляди нови и ще източат социалната система. Беше каквото беше. сегашното им поколение пенсионери, наречено "златно", е последното. Отсега нататък, не изгонят ли паразитите / а аз изобщо не виждам как ще стане това/ започва сривът.

# 7 564
  Съвсем друго поколение расте в Германия .
Което ще ви храни всички гореизброени, ще ви подарява къщи, и накрая ще се гътне бездетно без пенсия и ще ви завещае Германията да се разпореждате?

# 7 565
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.

Всъщност последствията ще усетят и богатите държави Wink,  идва края на социалната държава и те няма да издържат. А това ще и краят на европейския модел, граден след ВСВ.

Викаш, ще секнат групите на бабен швабен с розовите панталони и черните очила да обикаля света, живеейки си безгрижна с голямата пенсия. Това никога не сме го имали тук, но нека се замислят западняците. Скоро говорих с една норвежка, интелигентен човек, много симпатична, каза, че харесвали бежанците, имала впечатление от едни сирийци.....нямали никакви проблеми с тях. Чудно ми стана, но отново с нивото на икономиката си го обяснявам. Настъпят ли ги обаче лично по портмонето се съмнявам да остане този безгрижен позитивизъм.....

# 7 566
Става още по интересно

"Докъде се докараха: И концлагерът в Дахау отвори вратите си за бежанци"

http://www.blitz.bg/news/article/363811

# 7 567

Ана Бел-не разбирам тезата ти. Ако мислиш че можеш да ми докажеш, че Париж го осраха и опикаха белите французи, то няма да успееш. Ако се опитваш да ми докажеш, че тези, които опикаха Париж и махалите във всички Европейски градове всъщност са носители на някакъв прогрес, освен демографски, също няма да успееш.
Хората гледат, виждат, страдат -защото бягат от такива места-и лека полека почват силно да се нервират.

Абе ти нарочно ли се правиш на луда или наистина не разбираш какво пиша? Къде съм писала подобни неща, бе човек? Къде, посочи ми един пост мой с подобни неща? Наистина ли не разбираш какво пиша или умишлено си измисляш и лъжеш?
То тогава по твоята логика, да се чуди човек как изобщо оцеляват тези европейци? Те са толкова зле горките, социалната система разбита от някакви си 1-2% мюсюлмани. Ама на тъпи и упорити, продължават да си внасят имигранти, че и мюсюлмани на всичкото отгоре, пък нас ни не щат.

# 7 568
Настъпят ли ги обаче лично по портмонето се съмнявам да остане този безгрижен позитивизъм.....
Това 100%!

# 7 569
  • Пловдив
Ох аман,кракът ти някога стъпвал ли е в квартал с "интегрирани"(отдавна дошли) мюсюлмани в някой европейски град? Ама квартал,в който и полиция не влиза,дет' се вика. Представа си нямаш на какво съм била подложена аз и семейството ми в продължение на три седмици (само толкова издържах,след масовото им пристигане). Прибирах се с пулс 200 от притеснение и страх,децата мигновено в БГ,стараехме се да имаме по едно излизане и прибиране. Шум и улични сбирки денонощно и само,ако си помислиш да се покажеш на терасата,жална ти майка! Жестове за рязане на глави,заплахи за подпалване и какво ли още не. Дума не ща да чуя за тази сган,а какво остава да ги посрещна с "Добре дошли" и да повярвам,че ще се интегрират.
Обслужвала съм,също така,полети от и до арабски страни,ясни са ми и тези с големите образования и квалификации. Ами ужасна история са 99,9 % от тях. Не знам колко са тези кадърни и интегрирани,около теб,за да ни плакнеш очите с добрата си душа и широката си скроеност,но вече смятам,че се пениш наопаки,за да се правиш на интересна.

# 7 570

А аз знам.

Тцъ, не вярвам в твоите теории, сори нямам нищо против германците, но на това няма да са способни.
Както и другите европейци между другото Sunglasses

Скоро говорих с една норвежка, интелигентен човек, много симпатична, каза, че харесвали бежанците, имала впечатление от едни сирийци.....нямали никакви проблеми с тях. Чудно ми стана, но отново с нивото на икономиката си го обяснявам. Настъпят ли ги обаче лично по портмонето се съмнявам да остане този безгрижен позитивизъм.....

Не обръщай внимание, конкретно за норвежците да не мислим, те са нация от милионери  Wink.

# 7 571
Беше каквото беше. сегашното им поколение пенсионери, наречено "златно", е последното. Отсега нататък, не изгонят ли паразитите / а аз изобщо не виждам как ще стане това/ започва сривът.
Да. Именно.
Беше, каквото беше.
Всяко нещо, в което няма икономическа логика или историческа логика, или просто човешка-психологическа логика е  обречено на провал!

# 7 572
Става още по интересно

"Докъде се докараха: И концлагерът в Дахау отвори вратите си за бежанци"

http://www.blitz.bg/news/article/363811

Нещо искат да намекнат, не им е чиста работата. Laughing

# 7 573

А аз знам.

Тцъ, не вярвам в твоите теории, сори нямам нищо против германците, но на това няма да са способни.
Както и другите европейци между другото Sunglasses
Зависи от европейците. Например едно са украинци, поляци, унгарци, че и гърци., друго са  италиянци, французи и немци, белгийци. Но недай Боже!

# 7 574

Викаш, ще секнат групите на бабен швабен с розовите панталони и черните очила да обикаля света, живеейки си безгрижна с голямата пенсия. Това никога не сме го имали тук, но нека се замислят западняците. Скоро говорих с една норвежка, интелигентен човек, много симпатична, каза, че харесвали бежанците, имала впечатление от едни сирийци.....нямали никакви проблеми с тях. Чудно ми стана, но отново с нивото на икономиката си го обяснявам. Настъпят ли ги обаче лично по портмонето се съмнявам да остане този безгрижен позитивизъм.....

Естесвено. Предполагам ние ще искаме пари от ЕС за тези 1000 мигранти.

Общи условия

Активация на акаунт