Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 894
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 650

Герри, Герри, стига си говорила глупости. Първо, приети сме в ЕС по милост, заради натиск от САЩ. Нас в ЕС никой от ЕС не ни е искал! Нито ни е смятал и нито ни смята за равноправни.

Те на тебе ли ти ги съобщават тези секретни данни. Или на сайта на ЕК го пише?
абе нали както сега плашат с бежанци, миналата година истерията беше с българи и румънци. Апокалиптични картини се рисуваха. И в Германия и в Англия. Чела съм коментари на хора. А и си личи по отношението към българските политици колко сме равноправни и уважавани като държава членка. една Хрватска беше много по-добре приета и без такива истерии, каквито имаше към нас.  В Бавария бяха предложили да ни фингърпринтват  Laughing Laughing. Пак че жълта звезда не предложиха да си сложим.

# 7 651
  • София
Аз и 2 милиона българи сме мигранти, заради това ме изненадва настроението в тази тема и ми е смешно как се пенят хора които ако не са мигранти, то имат мигранти в родата си. Но видиш ли, те са други, по-добри мигранти, по-интегрирани ! Най-после с теб постигнахме съгласие по темата. България е нация на икономически мигранти. Все пак аз благодаря на съдбата, че не ми се налага да бягам с лодка и да бъда затваряна по лагери.

Моите прадеди са били бежанци и мигранти и всякакви. Бягали са от беломорието, а преди това са дошли на прекрасния балканси п-в. Намирам го за логично и естествено.  Simple Smile

Знаеш ли какъв е проблемът на тезата ти? Проблемът е, че ТИ САМА СИ РЕШИЛА ДА СИ МИГРАНТ. Никой не те е гонил. Не искай от българите, които останаха в България и работиха, за да подобрят нещата тук, да те разберат. Няма да те разберат, нали се сещаш?

Същото е и с икономическите имигранти от арабския свят. Тръгнали са на своя глава, търсят нещо по-добро, но това си е ТЕХЕН избор и никой НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН! За бежанците вече се разбрахме - следва да минават през КПП-тата, да докажат, че идват от държава, която е в списъкът с такива, от които се приемат бежанци и ДА БЪДАТ ГОТОВИ, когато тази държава бъде обявена за мирна, да се върнат обратно. А не да смятат, че ще останат в държавата-гостоприемник завинаги и че някой е длъжен да ги издържа до живот. А нелегално преминаващите граници - в затвора. Защото са престъпници. Същото и за трафикантите на хора.

# 7 652
  • България
Аз и 2 милиона българи сме мигранти, заради това ме изненадва настроението в тази тема и ми е смешно как се пенят хора които ако не са мигранти, то имат мигранти в родата си. Но видиш ли, те са други, по-добри мигранти, по-интегрирани ! Най-после с теб постигнахме съгласие по темата. България е нация на икономически мигранти. Все пак аз благодаря на съдбата, че не ми се налага да бягам с лодка и да бъда затваряна по лагери.

Моите прадеди са били бежанци и мигранти и всякакви. Бягали са от беломорието, а преди това са дошли на прекрасния балканси п-в. Намирам го за логично и естествено.  Simple Smile

Знаеш ли какъв е проблемът на тезата ти? Проблемът е, че ТИ САМА СИ РЕШИЛА ДА СИ МИГРАНТ. Никой не те е гонил. Не искай от българите, които останаха в България и работиха, за да подобрят нещата тук, да те разберат. Няма да те разберат, нали се сещаш?

Същото е и с икономическите имигранти от арабския свят. Тръгнали са на своя глава, търсят нещо по-добро, но това си е ТЕХЕН избор и никой НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН! За бежанците вече се разбрахме - следва да минават през КПП-тата, да докажат, че идват от държава, която е в списъкът с такива, от които се приемат бежанци и ДА БЪДАТ ГОТОВИ, когато тази държава бъде обявена за мирна, да се върнат обратно. А не да смятат, че ще останат в държавата-гостоприемник завинаги и че някой е длъжен да ги издържа до живот. А нелегално преминаващите граници - в затвора. Защото са престъпници. Същото и за трафикантите на хора.
+1

# 7 653
Ето ти отговор (Ако наистина те интересува, прочети цялата статия.):
http://www.bolgari.net/novite_dzhamii_i_nashestvieto_na_isliama-gl-50.html

Пак не разбирам какво общо има това с мигрантите, които бягат най-вече от ИДИЛ и размирни райони. Иначе, тези, които изливат пари, винаги ще намират последователи - мисля, че това е извън всяко съмнение. Темата за "фундаменталистката група", която "Не е клетка на ИД, но можеше да бъде" /според прокуратурата и ДАНС/,  е достатъчно стара, за да я вадят от нафталина. Но за това се сетили - това извадили.

# 7 654
За бежанците вече се разбрахме - следва да минават през КПП-тата, да докажат, че идват от държава, която е в списъкът с такива, от които се приемат бежанци и ДА БЪДАТ ГОТОВИ, когато тази държава бъде обявена за мирна, да се върнат обратно. А не да смятат, че ще останат в държавата-гостоприемник завинаги и че някой е длъжен да ги издържа до живот.
Тук не споря!

Аз не желая българите, които са в България да ме разберат, а ми е смешно, че българите, които НЕ СА в България се правят. Simple Smile ето това за мен е парадокс...

Темата за "фундаменталистката група", която "Не е клетка на ИД, но можеше да бъде" /според прокуратурата и ДАНС/,  е достатъчно стара, за да я вадят от нафталина. Но за това се сетили - това извадили.
Тия фундаменталисти си сменят боята със спонсора, дреме им на тях за идеологии...парите да идват от там ако трябва и маоисти ще станат. Тези хора са безобидни.

# 7 655
Първо, приети сме в ЕС по милост, заради натиск от САЩ. Нас в ЕС никой от ЕС не ни е искал! Нито ни е смятал и нито ни смята за равноправни.

Рече и отсече, значи трябва да е така  Tired
Въпиющата некомпетентност в постовете ѝ и едно намилане - не се чете, не се осмисля, да се напише пост! Плантациите и робите в САЩ преди 6 века илюстрират прекрасно - първо колко се разбира, когато се чете и второ способността за мислене изобщо.

Написах си скрипт, който ми изтрива мненията на Аман - еми то по 5 на страница  Stop

# 7 656
Плантациите и робите в САЩ преди 6 века илюстрират прекрасно - първо колко се разбира, когато се чете и второ способността за мислене изобщо.
Slavery in America began when the first African slaves were brought to the North American colony of Jamestown, Virginia, in 1619, to aid in the production of such lucrative crops as tobacco.

5 века Wink като се обръщат към мен защо да не отговарям?

# 7 657

глупости Simple Smile Пак не ми отговори на въпроса. По какво си личи, че сме по-трудолюбиви от турците?
Мисля че много пъти ти отговорих. По спокойната ни, хубава и достатъчно нормална ЕВРОПЕЙСКА държава!

Това, че теб не те кефи нашата държавица говори лошо за теб...

Съвсем скоро бях за 1 ден в Лозенгард и смея да твърдя, че града изглежда много по чист, спретнат и уреден от повечето градове в Бг, а хората изглеждат доста по добре облечени и изглеждащи доста по европеидни в сравнение с някои българи Simple Smile. Не понасям мъжете им и винаги съм се чудела какво правят някои чужденки с тях, обаче какво беше очудването ми като видях доста привлекателни мъже Wink.

# 7 658
  • София
Стана ми интересно, някой дали може да ми даде линк към видеото, в което Меркел кани всички, и им обещава нови къщи, коли и всичко безплатно? Интересно ми е  защо се чувстват излъгани.

# 7 659

Решила е сама, друг път. Принудил я е животът в България, както е принудил останалите 2 милиона да заминат.

В момента дават филм по БТВ за корупцията по нашата граница и закрилата на полицията на каналджиите. Влизат си буквално като разграден двор, с помощта на полицията.

# 7 660
в Сирия само с бомбандиане на ИДИЛ няма да стане. бяха създадени условия там да се нароят стотици малки и големи ислямиски групи които воюват всеки срещу всеки. И в момента когато ИДИЛ изчезне някой друг ще му заеме мястото.Същото е положението и в Либия, трябва да се реже много и до корен. Ето тука един обзор за това какво представляват другите участници в конфликта освен ИДИЛ и армията на Асад:

Цитат
1. Сириска Свободна Армия ССА
лидер Абдулах Ал Башир
45000 бойци държащи бранда на демократична опозиция. Съставен е от няколко основни формирования "Южен фронт" около 30000 бойци опериращи основно в провинция Дарра, получаващ подкрепа от територията на Йордания "13 Девизия" действаща в Алепо и Хама и още стотина по малки групировки. Повечето групировки действа автономно и не се подчиняват на главното комадване и се бия както за ССА така и за "Ан Нусра".  Голяма част от тях препродават доставеното им американско оръжие на  ИДИЛ и "Ан Нусра". Скоро в амерериканският конгрес един генерал обясни как обучили и въоръжили една бойна група за 500 милиона долара а тя с влизането си в Сирия предала по-голямата част от въоръжението си  на Ан Нусра.. На страната на ССА воюва и извесният Абу Сакар - който яде сърцата и дробовете на убитите от него сирийски войници, след което побликува клиповете в нета.

2. ДжхабаТ ан Нусра
лидер - Абду Мохмед ал Джулани, численост 10000 , официалният представител на Ал Кайда за района. Какато и при ИДИЛ така за ан Нусра се бият голямо количество чужденци. състой се от стотина малки банди който действат повече или по-малко автономно. Примерно в райна на Алепо имат група водена от узбек състояща се изцяло то руско-говорящи. От бившите републики, Чечня и Дагестан.

3- Коалиция "Ислямски фронт"
лидери Ахмед Абу Исса и Захран Аллуш , численост 70000., салафити подържани от страните в Персийският залив. За разлика от ИДИЛ и ан Нусра , смятата че джихада трябва да се води само на територията на Сирия до създаването на ислямски емират, като засега нямат желание за световен халифат. смятата ан нусра за братя и провеждат съвместни операции.

това са голямите , но има и някои интересни по малки самостоятелни групи

«Джунуд аш-Шам» с лидер Валид аш-Шишани чеченец , воювал заедно със Шамил басаев.  Предимно чужденци от Северен Кавказ, Турция и  германски мюсюлмани.  2014 г нападнаха и ограбиха  населения с арменци град Кесаб в провинция Латакия при което избиха голяма част от населението.

«Ансар ад-Дин»  коалиция от три групировки координираща провеждането на джихада в северна Сирия. една от тях «Джейш ал-Мухаджирин вал-Ансар» е рускоговоряща и се смята за официалният представител на "Емират Кавказ" в Сирия.

Франция вече е нанесла въздушни удари по ИД.

# 7 661
Отново не разбра, извинявай - не мисля да се изяснявам до смърт и да доказвам нещо.  Whistling
Вярвам останалите разбраха каквото исках да кажа.

като се обръщат към мен защо да не отговарям?

Защото пречиш да всички останали или не е достатъчно  newsm78.

# 7 662
  • постоянно

В момента дават филм по БТВ за корупцията по нашата граница и закрилата на полицията на каналджиите. Влизат си буквално като разграден двор, с помощта на полицията.

И пак нарушения и виновни не са намерили.  Колко удобно ( за някои )
😎

# 7 663
  • постоянно

Защото пречиш да всички останали или не е достатъчно  newsm78.
[/quote]

На мен не ми пречи 😆

# 7 664
  • София

И пак нарушения и виновни не са намерили.  Колко удобно ( за някои )
😎

Как да намерят нарушения, като ще ги засегне лично.Тук се гледат парите, те са по-важни от всичко.Не знам защо се мислят за богоизбрани, защо си мислят,че тях няма да ги засегне всичко,което се случва.

Общи условия

Активация на акаунт