Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 719
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 665
  • България
Ето ти отговор (Ако наистина те интересува, прочети цялата статия.):
http://www.bolgari.net/novite_dzhamii_i_nashestvieto_na_isliama-gl-50.html

Пак не разбирам какво общо има това с мигрантите, които бягат най-вече от ИДИЛ и размирни райони. Иначе, тези, които изливат пари, винаги ще намират последователи - мисля, че това е извън всяко съмнение. Темата за "фундаменталистката група", която "Не е клетка на ИД, но можеше да бъде" /според прокуратурата и ДАНС/,  е достатъчно стара, за да я вадят от нафталина. Но за това се сетили - това извадили.

ОК. Пиша го направо, както съм го написала вече в темата. Това не е просто миграция, а нашествие, нашествие на радикални ислямисти. Около 80% от масата са мъже между 15-40г.
Тези, които бягат, за да спасят живота си са в лагерите в съседни на Сирия страни.
Ние не граничим със Сирия, все още.
Толкова много се изписа за това, че нямам желание и енергия, да повтарям едно и също, по няколко пъти.
 Това, което се случва в Пазарджик е началото -в статията е написано какво следва.

# 7 666
ОК. Пиша го направо, както съм го написала вече в темата. Това не е просто миграция, а нашествие, нашествие на радикални ислямисти. Около 80% от масата са мъже между 15-40г.
Тези, които бягат, за да спасят живота си са в лагерите в съседни на Сирия страни.
Толкова много се изписа за това, че нямам желание и енергия, да повтарям едно и също, по няколко пъти.
 Това, което се случва в Пазарджик е началото -в статията е написано какво следва.
докажи че това е нашествие на радикални ислямисти? какъв процент от тези хора (бежанци и мигранти) са радикални ислямисти, какви са твоите доказателства?  Или защото са от Сирия те са радикални ислямисти? Те ако са радикални силямисти, защо не се бият в редиците на ИД, а бягат от тях? Това че някой е МЮСЮЛМАНИН не означава, че е ИСЛЯМИСТ!

Защото пречиш да всички останали или не е достатъчно  newsm78.
Тоест, когато се обръщат към мен аз трябва да си мълча, за да не преча (на хората, които се обръщат към мен с обиди)? Grinning Да, добре. Форумът си има правила и аз ги спазвам.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 19:53 от OX'AMAH

# 7 667
  • постоянно

В момента дават филм по БТВ за корупцията по нашата граница и закрилата на полицията на каналджиите. Влизат си буквално като разграден двор, с помощта на полицията.

И пак нарушения и виновни не са намерили.  Колко удобно ( за някои )
😎

Как да намерят нарушения, като ще ги засегне лично.Тук се гледат парите, те са по-важни от всичко.Не знам защо се мислят за богоизбрани, защо си мислят,че тях няма да ги засегне всичко,което се случва.

Да , навързани като свински черва.
Европейци с главно Е 😎

# 7 668
  • София
H&M вече пускат хиджаби  Wink Вместо мюсюлманките в Европа да стават по-светски ориентирани, май светските брандове започват да им играят по религиозната свирка.

http://www.independent.co.uk/life-style/fashion/hm-features-its- … jab-a6668211.html

# 7 669
  • постоянно
Маша и медведь за Лека Нощ 😍
Герри, как позволи това 😎

# 7 670
H&M вече пускат хиджаби  Wink Вместо мюсюлманките в Европа да стават по-светски ориентирани, май светските брандове започват да им играят по религиозната свирка.

http://www.independent.co.uk/life-style/fashion/hm-features-its- … jab-a6668211.html

Да ни е честита новата модна линия!  bouquet Joy

# 7 671
докажи че това е нашествие на радикални ислямисти? какъв процент от тези хора (бежанци и мигранти) са радикални ислямисти, какви са твоите доказателства?  Или защото са от Сирия те са радикални ислямисти? Те ако са радикални силямисти, защо не се бият в редиците на ИД, а бягат от тях? Това че някой е МЮСЮЛМАНИН не означава, че е ИСЛЯМИСТ!

Защото пречиш да всички останали или не е достатъчно  newsm78.
Тоест, когато се обръщат към мен аз трябва да си мълча, за да не преча (на хората, които се обръщат към мен с обиди)? Grinning Да, добре. Форумът си има правила и аз ги спазвам.
ужасно агресивна си,ох аман,която и да си. Това  докажи! докажи! го пищиш постоянно и удобно избягваш да уважиш приведени доказателства,като се правиш на разсеяна и не отговаряш на постове,които не ти изнасят или не можеш да опровергаеш. Няма да споменавам колко пъти нарече Герри фашистка - лично нея и колко пъти обиди всички,които са българи. Айде,като си толкова отворена, ТИ докажи,че не са радикални ислямисти тия орки,че да ни успокоиш

# 7 672
Хиджаби като модна линия има отдавна и никак не е за чудене. Пазарът се ориентира според търсенето. Естествено, че след като идват повече мюсюлмани, ще има и някой, който да им вземе парите, чрез мода, например.

# 7 673
ТИ докажи,че не са радикални ислямисти тия орки,че да ни успокоиш
С такава позитивна нагласа, накрая насила ще радикализираме и най-миролюбивите мюсюлмани.

# 7 674
Хиджаби като модна линия има отдавна и никак не е за чудене. Пазарът се ориентира според търсенето. Естествено, че след като идват повече мюсюлмани, ще има и някой, който да им вземе парите, чрез мода, например.

Ние си мислим, че им взимаме парите чрез "мода", а те ни взимам земите чрез "искам в Германия, че там взимат по-големи заплати".

Случка от миналата седмица на автогарата в Солун. Рано сутрин, първи автобуси. Купуват се билети за Евзони (границата с Македония) от млади мъже на групи от по 5-10. Никъде не видях жена, нито дете или стар човек. Да ги крият жените, колко да ги крият, че чак и в автобусите да ни ги качват?  newsm78

# 7 675
  • България
OX'AMAH, Диана вече ти е отговорила точно на място.
Аз само ще добавя, от два дни се опитвам да водя човешки диалог с теб, но и аз като другите вече се отказвам.
На всеки пост си като похлупак- ако аз започна като теб, докъде ще стигне темата?
Ето например, дай ми Факти, неопровержими, че тези "мигранти" не са нашественици.
Искам поименни биографии, как са живели до сега, кой финансира малкото им пътешествие, кой плаща интернета им, докато пресичат няколко държави, кой им дава пари за трафикантите?
Докато не ми отговориш и аз като повечето потребители в темата, ще игнорирам постовете ти.
  Млада си, според профила ти и това беше единственото, което до този момент ме караше да ти чета еднообразните постове, гласящи "Докажи"
  Който има сили и желание, нека те чете, форума е за всички.
Само, не обиждай българите и България, че както вече писах, ще докладвам, игнора ще е с ключ- българин/ България свързани с обида= информирай модератор.

# 7 676
Е, недейте така, де!
Аманчето е влюбчива натура. Може да се е влюбила в някое арабче. Wink

# 7 677
Скрит текст:
в Сирия само с бомбандиане на ИДИЛ няма да стане. бяха създадени условия там да се нароят стотици малки и големи ислямиски групи които воюват всеки срещу всеки. И в момента когато ИДИЛ изчезне някой друг ще му заеме мястото.Същото е положението и в Либия, трябва да се реже много и до корен. Ето тука един обзор за това какво представляват другите участници в конфликта освен ИДИЛ и армията на Асад:

Цитат
1. Сириска Свободна Армия ССА
лидер Абдулах Ал Башир
45000 бойци държащи бранда на демократична опозиция. Съставен е от няколко основни формирования "Южен фронт" около 30000 бойци опериращи основно в провинция Дарра, получаващ подкрепа от територията на Йордания "13 Девизия" действаща в Алепо и Хама и още стотина по малки групировки. Повечето групировки действа автономно и не се подчиняват на главното комадване и се бия както за ССА така и за "Ан Нусра".  Голяма част от тях препродават доставеното им американско оръжие на  ИДИЛ и "Ан Нусра". Скоро в амерериканският конгрес един генерал обясни как обучили и въоръжили една бойна група за 500 милиона долара а тя с влизането си в Сирия предала по-голямата част от въоръжението си  на Ан Нусра.. На страната на ССА воюва и извесният Абу Сакар - който яде сърцата и дробовете на убитите от него сирийски войници, след което побликува клиповете в нета.

2. ДжхабаТ ан Нусра
лидер - Абду Мохмед ал Джулани, численост 10000 , официалният представител на Ал Кайда за района. Какато и при ИДИЛ така за ан Нусра се бият голямо количество чужденци. състой се от стотина малки банди който действат повече или по-малко автономно. Примерно в райна на Алепо имат група водена от узбек състояща се изцяло то руско-говорящи. От бившите републики, Чечня и Дагестан.

3- Коалиция "Ислямски фронт"
лидери Ахмед Абу Исса и Захран Аллуш , численост 70000., салафити подържани от страните в Персийският залив. За разлика от ИДИЛ и ан Нусра , смятата че джихада трябва да се води само на територията на Сирия до създаването на ислямски емират, като засега нямат желание за световен халифат. смятата ан нусра за братя и провеждат съвместни операции.

това са голямите , но има и някои интересни по малки самостоятелни групи

«Джунуд аш-Шам» с лидер Валид аш-Шишани чеченец , воювал заедно със Шамил басаев.  Предимно чужденци от Северен Кавказ, Турция и  германски мюсюлмани.  2014 г нападнаха и ограбиха  населения с арменци град Кесаб в провинция Латакия при което избиха голяма част от населението.

«Ансар ад-Дин»  коалиция от три групировки координираща провеждането на джихада в северна Сирия. една от тях «Джейш ал-Мухаджирин вал-Ансар» е рускоговоряща и се смята за официалният представител на "Емират Кавказ" в Сирия.

Франция вече е нанесла въздушни удари по ИД.

Сериозно Mr. Green. И уби 2 -ма ислямисти hahaha Joy. Ударите на французите са пропаганда от долнопробен тип.
Поста Refrenolog е опит да се обясни нещо, което се обсъжда от доста време - няма да стане с въздушни удари и че групировките  брандирани като "умерени ислямисти" са почти толкова опасни .
Забравете, че проблемите там ще се решат като във виртуална игра.

Освен това французите си играят с огъня - всички вече знаят, че в Сирия летят руски самолети, с руски пилоти и има руско ПВО - удряйки цели на територията на Сирия самосиндикално може да стане някоя беля излишно. Не случайно Израел имаше разговори в Русия, а пък Франция точно в този момент реши да се прави на военна сила Wink.
Оланд е направо катастрофа като френски президент ooooh!.

# 7 678
Скрит текст:
в Сирия само с бомбандиане на ИДИЛ няма да стане. бяха създадени условия там да се нароят стотици малки и големи ислямиски групи които воюват всеки срещу всеки. И в момента когато ИДИЛ изчезне някой друг ще му заеме мястото.Същото е положението и в Либия, трябва да се реже много и до корен. Ето тука един обзор за това какво представляват другите участници в конфликта освен ИДИЛ и армията на Асад:

Цитат
1. Сириска Свободна Армия ССА
лидер Абдулах Ал Башир
45000 бойци държащи бранда на демократична опозиция. Съставен е от няколко основни формирования "Южен фронт" около 30000 бойци опериращи основно в провинция Дарра, получаващ подкрепа от територията на Йордания "13 Девизия" действаща в Алепо и Хама и още стотина по малки групировки. Повечето групировки действа автономно и не се подчиняват на главното комадване и се бия както за ССА така и за "Ан Нусра".  Голяма част от тях препродават доставеното им американско оръжие на  ИДИЛ и "Ан Нусра". Скоро в амерериканският конгрес един генерал обясни как обучили и въоръжили една бойна група за 500 милиона долара а тя с влизането си в Сирия предала по-голямата част от въоръжението си  на Ан Нусра.. На страната на ССА воюва и извесният Абу Сакар - който яде сърцата и дробовете на убитите от него сирийски войници, след което побликува клиповете в нета.

2. ДжхабаТ ан Нусра
лидер - Абду Мохмед ал Джулани, численост 10000 , официалният представител на Ал Кайда за района. Какато и при ИДИЛ така за ан Нусра се бият голямо количество чужденци. състой се от стотина малки банди който действат повече или по-малко автономно. Примерно в райна на Алепо имат група водена от узбек състояща се изцяло то руско-говорящи. От бившите републики, Чечня и Дагестан.

3- Коалиция "Ислямски фронт"
лидери Ахмед Абу Исса и Захран Аллуш , численост 70000., салафити подържани от страните в Персийският залив. За разлика от ИДИЛ и ан Нусра , смятата че джихада трябва да се води само на територията на Сирия до създаването на ислямски емират, като засега нямат желание за световен халифат. смятата ан нусра за братя и провеждат съвместни операции.

това са голямите , но има и някои интересни по малки самостоятелни групи

«Джунуд аш-Шам» с лидер Валид аш-Шишани чеченец , воювал заедно със Шамил басаев.  Предимно чужденци от Северен Кавказ, Турция и  германски мюсюлмани.  2014 г нападнаха и ограбиха  населения с арменци град Кесаб в провинция Латакия при което избиха голяма част от населението.

«Ансар ад-Дин»  коалиция от три групировки координираща провеждането на джихада в северна Сирия. една от тях «Джейш ал-Мухаджирин вал-Ансар» е рускоговоряща и се смята за официалният представител на "Емират Кавказ" в Сирия.

Франция вече е нанесла въздушни удари по ИД.

Сериозно Mr. Green. И уби 2 -ма ислямисти hahaha Joy. Ударите на французите са пропаганда от долнопробен тип.
Поста Refrenolog е опит да се обясни нещо, което се обсъжда от доста време - няма да стане с въздушни удари и че групировките  брандирани като "умерени ислямисти" са почти толкова опасни . Забравете, че проблемите там ще се решат като във виртуална игра.

Освен това французите си играят с огъня - всички вече знаят, че в Сирия летят руски самолети, с руски пилоти и има руско ПВО - удряйки цели на територията на Сирия самосиндикално може да стане някоя беля излишно. Не случайно Израел имаше развори с Русия Wink.
Оланд е направо катастрофа като френски президент ooooh!.

А незнам какво са убили и какво не. Чух го по новините, това.

# 7 679

Само, не обиждай българите и България, че както вече писах, ще докладвам, игнора ще е с ключ- българин/ България свързани с обида= информирай модератор.
Аз не обиждам българите и България, изразявам мнение за конкретни наши черти, които не могат да бъдат оспорени, ако сме откровени със себе си. Още Алеко е писал за тях.  Много по-сериозни обиди и пълно дехуманизиране се използва спрямо бежанците. Пишат се грозни и абсурдни нещ като например че били напественици ислямски фундаменталисти, а не бежанци, защото сме нямали граница със Сирия.

Можеш да ме докладваш, колкото пожелаеш, аз правила не съм нарушавала.

Според законите на европейския съюз, хората от регион, в който има война или бедствие се приемат от там нататък се проучват и тогава се преценява дали за безопасни или не. Тези хора по презумция са невинни бежанци. Радикалните ислямисти са един много мъничък процент от всички мюсюлмани по света. Тези хора са жертви на обстоятелствата в техния регион, и са загубили домове и близки. По закон всеки е невинен до доказване на противното.
За да дам отново еквивалент, може да ти стане по-ясно. Да се нарекат тези хора така категорично ислямски фундаменталисти, само защото са сирийци иракчани и афганистанци, е все едно да хванеш един българин и да го наречеш  автокрадец. Същото е. Това са стереотипи, отнасящи се за малък процент от дадена група хора, и не отговарят на истината в общия случай.

Франция наистина играе проформа и за красота, както обикновено. Без сухопътни войски може и да се мине, ако въоръжат по-добре кюрди и умерените бойци. Не е вярно, че умерените бойци са толкова опасни, напротив, много от тях са в съюз с кюрдите, и се бият срещу ИД.

Русия и САЩ се обединяват срещу ИД... да видим.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 20:31 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт