Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 317
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 400
Новини от Дания:

Danish police say a 25-year-old man who was to be deported has been arrested and is suspected of attempted murder for stabbing a police officer in the neck, arm and shoulder in Denmark's largest asylum center.

Spokesman Henrik Suhr says the suspect was "a stateless Palestinian," and the victim, a 56-year-old male officer, was no longer in a life-threatening condition.

The suspect, who was not named in line with Danish privacy rules, stabbed the policeman after he had entered a room Tuesday before dawn to find out why the lights had been turned on. Suhr added they were investigating what the suspect was doing inside the room at Center Sandholm.

Груб превод: Датската полиция казва, че 25 годишен мъж който трябвало да е депортиран е арестуван и е подозиран в опит за убийство на полицай в най-големия бежански център в страната. Заподозреният е палестинец, а полицаят вече не е в опасност за живота. На друго място пишеше, че е в критично състояние.

# 8 401
.пушбековете са незаконни. .
А "Газенето" на Европа е законно. Има го във всички конвенции. Който иска-влиза. Ограничения няма.

# 8 402

До Валета ще ги закарат разбира се. И ще ги стоварят пред вратата ти.
Дано тогава ти мине киселото настроение.

Жалко, че не можеш да ме видиш на живо за да видиш колко ми е "кисело" настроението. А ако случайно ги стоварят във Валета, не бери грижа за мен и вратата ми. Между другото във Валета точно могат да се стоварят само туристи от круизни кораби. Там където са бежанците, други хора не живеят, просто защото няма жилища.

# 8 403
Май вече напънаха и нашата граница:

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/sp … s-turciia-6043111

Знаеше се, че като им се затворят другите врати, ще се сетят и за нашата. И сега?
Сега кресливите толерантни ревли вместо да врякат и да пръскат сополи в тази тема да ходят и да обслужват.
Нали за това си мечтаха?
Това в Каталуня отдавна се пече и не е свързано с мигрантите. Още от времето на Франко, когато се е влизало в затвора за говорене на каталан и  разстрели на борци за Каталунска независимост. Тези хора в Каталуня имат пълната ми, тотална морална подкрепа. Бих се помолила за тях!

и аз искам да се отделят,но не мисля 4е някои ще им позволи.а по темата с мигрантите - ако трябва да ме разприделят в испания ще искам да е в барселона така 4е там избирателите може и това да са премислили

# 8 404
ако случайно ги стоварят във Валета, не бери грижа за мен.
Естествено, че няма. Тогава ще съм спокойна за теб. Нали това искаше?
Чуствам се добре, когато мечтите на хората се сбъдват.

# 8 405

Аз съм доста объркана честно казано, защото Дъблинската конвенция очевидно не се спазва от никой. Имам чувството, че всичко се прави ad hoc . Тая гореща точка защо трябва да е в БГ, след като не сме външна шенгенска граница? Или са ни приели И в там без да знаем и сега услужливо ни се напомня, че трябва да ручаме и тези жабета, понеже, нали...сме в един съюз. Ама малко недалновидни излязоха братята западняци като ни размахваха високомерно пръст колко не сме за Шенген.

Оф, пак от начало... Нали след като приеха за квотите казаха че не е в сила вече Дъблинската конвенция (трактат?  newsm78) И няма как да действа щото в 2-3 страни влизат огромни тълпи и ти им казаваш аааа, справяй се.

За хотспота нали стана ясно че ние сме го искали? Ти какво искаш, като почнат да влизат от Турция да се чудим какво да ги правим ли? Аз лично предпочитам да ги затварят в този хотспот и да ги идентифицира и храни друг, а не нашите.  Това и във връзка с поста на Маги. Тези 310 са си предупреждание от Ердоган. После няма да са 3000  Sick
Какво е станало ясно за хотспота?
"Бойко Борисов: Не съм искал България да бъде обявена за "гореща точка" за бежанците". Ако някой е разбрал какво е искала БГ и какво не на онази среща да дойде да ми се обади. Щото май и преките участници нищо не са разбрали. А това какво аз и ти предпочитаме се страхувам, че няма никакво значение в момента. Даже няма значение какво нашето правителство предпочита. Доживяхме да се надяваме на добрата воля на Турция да пази нашите граници.

# 8 406
  • София
Е как ще ги отклонят? Идва лодката примерно до бреговете на Валета или Лампедуза и малтийците или италианците казват по рупора: "Няма места, ще ви ескортираме до Лампедуза/Валета!". До бреговете на Либия няма как да ги закарат без бой.
До Валета ще ги закарат разбира се. И ще ги стоварят пред вратата ти.
Дано тогава ти мине киселото настроение.

Тя и самичка да остане в Малта с още 367892 либийци, със или без самолети, пак ще се бие в гърдите колко истинска толерантна европейка е. Комплексите не прощават  Joy  hahaha

# 8 407

Не бе, Герри. Нищо не съм искала от теб или от когото и да било в темата или форума.

Таис, ако бях с твоя умствен капацитет, досега да ти бях отговорила на простащините с поне толкова големи простащини, но уви, ще те оставя незадоволена.

# 8 408

Аз съм доста объркана честно казано, защото Дъблинската конвенция очевидно не се спазва от никой. Имам чувството, че всичко се прави ad hoc . Тая гореща точка защо трябва да е в БГ, след като не сме външна шенгенска граница? Или са ни приели И в там без да знаем и сега услужливо ни се напомня, че трябва да ручаме и тези жабета, понеже, нали...сме в един съюз. Ама малко недалновидни излязоха братята западняци като ни размахваха високомерно пръст колко не сме за Шенген.

Оф, пак от начало... Нали след като приеха за квотите казаха че не е в сила вече Дъблинската конвенция (трактат?  newsm78) И няма как да действа щото в 2-3 страни влизат огромни тълпи и ти им казаваш аааа, справяй се.

За хотспота нали стана ясно че ние сме го искали? Ти какво искаш, като почнат да влизат от Турция да се чудим какво да ги правим ли? Аз лично предпочитам да ги затварят в този хотспот и да ги идентифицира и храни друг, а не нашите.  Това и във връзка с поста на Маги. Тези 310 са си предупреждание от Ердоган. После няма да са 3000  Sick
Какво е станало ясно за хотспота?
"Бойко Борисов: Не съм искал България да бъде обявена за "гореща точка" за бежанците". Ако някой е разбрал какво е искала БГ и какво не на онази среща да дойде да ми се обади. Щото май и преките участници нищо не са разбрали. А това какво аз и ти предпочитаме се страхувам, че няма никакво значение в момента. Даже няма значение какво нашето правителство предпочита. Доживяхме да се надяваме на добрата воля на Турция да пази нашите граници.
Да не би Бареков пак да е превеждал ... Така и не стана ясно и за мен ще има ли гореща точка или не, но при всички случаи нас няма да ни питат и без това.

# 8 409
Изказването на Путин на асамблеята на ООН: https://www.youtube.com/watch?t=7&v=q13yzl6k6w0

Ето и разбор на българсик език: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5011826

# 8 410
.....еквивалентът му в женски пол е превеждал.

# 8 411

Не бе, Герри. Нищо не съм искала от теб или от когото и да било в темата или форума.
Че защо да го искаш от мен? Да не ги развозвам аз тези араби нагоре-надолу а?
Просто се радвам, че ще дойдат повечко араби във Валета, защото останах с впечатление, че много ги харесвате.

Знам че парадираш за много богата и лустросана и че тези проблеми  не те засягат, защото са за долните лузъри, а не за тези с круизите и яхтите, които са хванали дядо Боже или самия Аллах за шлифера. Не знам доколко наистина  си голямата работа, не те познавам, но и до вас ще дойдат, когато другаде се запълни. Въпрос на време.

# 8 412
# 8 413
Ето едно мнение на българин пишещ в немски форум, което доста съвпада с моето, относно защо Германия приема бежанци. Проблемът ще е по-скоро за работещите, тъй като бежанците ще бъдат експлоатирани, както става до момента с други бедни чужденци в Германия:

" Ще се получи това което е в момента на степен N. Немския пазар на труда вече е доста пълен със всякакви нискоквалифцирани кадри от цял свят. Някои от тях са си научили правата и си ги търсят, други биват мачкани и експлоатирани до последно. Примери за това има предостатъчно. Бежанците след няколко години ще почнат да се включват лека полека в купона, което ще свали драстично качеството на работните места и условия, най малкото защото тез хора в началото ще работят за храна и спане. Тоест всички ние мизерници с непризната квалификация (включвам и себе си в това число)от България ще бъдем изправени пред по-малко и по-лоши възможности за работа и живот. Лека полека националистите в Германия ще набират сила и издевателствата над чужденци ще зачестят. Като цяло лайното лека полека се насочва към вентилатора.

Смисъла от цялата работа е че развитите държави си вкараха автогол. Лично мнение. Африка от векове е най-експлоатирания континент. Всички искат ресурсите но не и хората. Е сега хората като нямат вече нищо за ядене и каквато и да била възможност за нормален живот се насочват волно или неволно към тези които ги ограбиха. Ситуацията в Сирия и Ирак за мен е оркестрирана но дори и да не е пак действията или бездействието на тез "развити" държави доведоха до касапницата в момента. Може и да са знаели какви ги дробят, но моментната полза да е била по-важна."

# 8 414
Ле-ле, това вече е сериозно Shocked

Според тези данни, Италия  е направо супер сравнение с Гърция.
http://www.segabg.com/article.php?id=771381

Това не е просто сериозно, а началото на сериозното, ако в Сирия има военна операция, както май е на ръба да стане. Лошото е, че бежанците, изпреварват като действия, мерките спрямо настаняването им в зона за сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт