Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 990
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 625
  • София
И аз съм с гугъл преводач, но не ми извади коментарите, затова попитах.

Атаките над християните, от страна на мюсюлманите, в лагерите са се увеличили толкова много, че шефът на полицията Jörg Radek (deputy head of Germany’s police union) е заявил, че мигрантите трябва да бъдат разделяни според религията им.
Чудно ми е как мислят, че ще се интегрират тези хора?
Което не ми превежда, копирам и слагам направо в прозорчето на преводача и така чета.

# 8 626
Цитат
"Полага се" в какъв смисъл? Германците са длъжни да осигурят за децата си, а на мигрантите държавата им осигурява мезонета?
Коментирах, че има законови изисквания за квадратура на човек от семейство, но това не означава, че няма изключения. Просто се следи стриктно от агенциите за наемане на жилища.

За многолюдните арабски фамилии ще трябва да осигуряват дворци. Но арабките раждат всяка година, така че скоро дворците в Германия ще се изчерпат...

За мен положението с цензурата в момента в Германия си е чиста диктатура!

И не само в Германия е така. Къде , къде четох как българите били овце и роби.
Я ги вижте сега западняците? Що се не бунтуват а?

Само ние сми били овцете така ли?

Време е да се преосмислят някои постулати...

# 8 627
За тези, които знаят руски - прелюбопитно за всички въпроси, които тук си задаваме, за двойния стандарт, за ролята на САЩ и Великобритания, за младите мъже със смартфони и карти за банкомат, които изискват, изискват.....и получават  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=lm80S-82UQA

# 8 628
И ще трябва българите да им строим дворци.

# 8 629
  • Сред мелниците

Аз не мога да намеря никакво оправдание на това:
Скрит текст:

Разбира се, че Меркел няма никаква вина, кой би помислил друго Crazy
Скрит текст:

В Полша:
Скрит текст:
  bouquet Три снимки са = на 300 стр. аргументи.

Какво ли мислят собствениците на гробните места? Частната собственост не беше ли неприкосновена?

От последната снимка ми възниква въпрос . В България има ли някой който да се е опитал да организира някаква проява на настроенията? Не говоря за Болен и подобни. Щото ние хубаво си пишем, ама...

# 8 630
Затичали сме се...
Те арабите си го знаят де-за тва не са тук да изискват. Щото знаят, че няма.

# 8 631
Скрит текст:
Скрит текст:
Не бих нарекла Меркел изкукуригала бабичка, а политик, който няма избор. Основната линия от репликите й  на даденото по-нагоре видео е 'да не се страхуваме', проникването на исляма в дома ни е незибежен, но да не се страхуваме- трябва да имаме кураж да ходим на църква и и да сме християни.  

Хайде сега, какво ще помогне ходенето на църква (в материален аспект) - избитите в църквата в Батак, даже не са избивани от етнически турци, ами от българи мюсюлмани, за които религията е била по-важна - Ливан и Египет и други страни са имали християни - а сега четем, как арабите християни са подлагани на всякакви ужаси дори ако са се добрали до Европа, но в лагери за нашественици.
Да не ме баннат - затова ви казвам "Лозето не ще молитва, а мотика". Сега някои, че я виждат мотиката като плакати с "добре дошли"..... ooooh! ooooh! ooooh!

Според мен посланието е да  да се молим на Господ, да не разчитаме на политиците.
[/spoiler]

Замисляте ли се, че в интервюто се говори за 4 мил. мюсюлмани. А Германия е 80 милиона. Как ви се вижда съотношението, че чак за страх, дебати, присъствие на исляма/ ислямизация да се говори?  Wink

Ето ви я статистиката (с картинка), че да не приказвате наизуст: http://de.statista.com/statistik/daten/studie/1365/umfrage/bevoe … ch-altersgruppen/

От тези 80 милиона, много грубо сметнато 40% са над 40 години (т.е. извън естествената детеродна възраст, макар че много хора умишлено желаят да нямат деца, за да не си развалят стандарта).Останалите, да кажем приблизително 50 милиона,  вероятно ще имат същите нагласи, като предходното поколение, може и те да не решат да се възпроизвеждат. Не може да се сравнява с възрастовата структура и манталитета по отношение на раждането на деца на прииждащите. Вземи и факта, че дъртите са живели в предна епоха, без радиации и ГМО и всички прелести днес - те ще живеят по-дълго (нарастването на продължителността на живота се дължи на забавянето на смъртта сред най-възрастните - сега и в момента, а  не означава някакви прогнози за младите хора сега, колко ще живеят в бъдеще).
Простите изчисления са, че до 30 години Германия ще е намаляла с 10 милиона бруто и по призива на Меркел - като цъфнат айде не цяла Африка, ама примерно 10 милиона нехристияни, небудисти и неатеисти - изглежда, че ще стане като в нашите села отдавна стана - старци, безпомощни пред циганските нападения.

Другото е вариант Южна Африка - бяло малцинство, което със сила държи властта - загубва я и следват зверства и репресии над белите африканци, (макар, че те там са пришълци- това е единствената разлика).
Моллите в края на краищата не говорят глупости - коренното население няма деца, не желае да има деца (нищо че могат - ако не те е срам на социални помощи - ще си имаш дом, храна, деца, образование някакво за децата, здравеопазване) и си вярва, че идват хора със същите нагласи. А нагласите са, че мъжът получава малка заплата, защото се приема, че жена му работи. Някога в същите страни жените като цяло не са работили (до Втората световна), но семействата са се издържали със заплатата на мъжа. Сега е друго разбирането за общество и икономика.

# 8 632
Затичали сме се...
Абе няма няма ама като ни покажат някое евро и душата си продаваме. Виж колко еничари има в ДПС

# 8 633
  • София
Като гледам снимките и видеата от гробищата, се задушавам от безсилие и гняв, но още по-виновни са военните,които седят покрай тях и не ги гонят от там, само наблюдават как се гаврят с гробовете.Това ако стане в тяхно гробище, смятайте,че нарушителите отдавна няма да са живи.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 12:24 от Тайна

# 8 634
Естествено,че НЯМА да се интегрират новодошлите.С тези помощи местната власт им отнема възможността за интеграция.Пък нека си пише някой тук,че има 100 колеги(цифрата е по-назад в темата)араби от най-различни страни.Все изучени и изтънчени,висококвалифицирани кадри. hahahaИнтересно в какава сфера има такъв голям колектив,в западноевропейска страна от супер изучени араби?За нас трябва да е чест,че наша съфорумка работи между толкова ценни кадри!Ние естествено подразбираме,че и тя е високо квалифициран и достоен служител в техните редове.Да се радваме,че пише тук при паразитите и ''толерантно''ни трие сол на главата.
Няма какво да мислят собствениците на гробните места!''Бежанците''затова ги пазят с автомати.Аз ако видя такива охранители ще се правя на разсеяна.
За протест не знам...Ако някой независим направи,Болен ще дойде с агитките да го оглави.По-напред в темата някой беше постнал за протест през октомври на пл.''Ал.Невски''.НЕ искам на това място!Искам пред немското посолство например.И без въпроси искам ли в Европа,защото ние СМЕ в Европа!

# 8 635
Затичали сме се...
Абе няма няма ама като ни покажат някое евро и душата си продаваме. Виж колко еничари има в ДПС
И западняците си имат еничари. Мисля, че всички ги видяха.
А аз досега си мислих, нали така стръвно ни се обясняваше, че само ние сме тези с еничарите...докато западняка бил супер-дупер свободолюбив...и национално отговорен... Mr. Green
Ето ви го западняка-вижте го какво представлява-готов е да се самоунищожи, защото го е страх да не го обвинят, че е ксенофоб и да не го уволнят. Трепери си за топлото местенце...страхлив и с наведена главица.

Вижте го и имайте малко самочуствие, загубени българи такива!

# 8 636
Нека ги променят, време беше. Просто са си чакали явно повод. При нас четиричленно австрийско семейство на социални помощи получава 2200 евро на месец. Ако мислите, че боли по-малко, защото са местни, ами не, същият обир е. При нас правата на социални помощи ще преразглеждат (да доуточня, де, че май не стана ясно какво имам предвид).

За съжаление ако всички "австрийци" ги боли по един и същи начин да ги дерат за собствените им сънародници и за новите "сирийци" това значи единствено - Европа е готова за интеграция. Наистина границите се размиват и оставаме само на "човешка трагедия".
  Thinking
А историята направо да се заличава. Свобода, равенство и братство.
Като се снижи стандартът ще заприличаме на една сиво-кафява овехтяла територия от битаци, магазини за левче, Zeeman, Wibra, Lidl, Aldi и т.н.

p.s. Новите по някое време ще започнат да гласуват, да си правят партии, да влизат в управлението на държавата. Интересно да... Diversity. Thinking

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 12:32 от Naeva

# 8 637
Аз друго се чудя
Сега като цензурата във ФБ стана официална, защо е еднопосочна?
Защо освен отрицателните мнения за пришълците не се трият и всички съвети къде и как да отидат и колко ще намажат?
Лошо, Меркел, лошо ...

И аз това се чудя.
И след като навсякъде пише, че всичко се координира през ФБ, защо не се интервенира направо там, а се дават милиони за безсмислени акцци по границите.

# 8 638
Скрит текст:
За тези, които знаят руски - прелюбопитно за всички въпроси, които тук си задаваме, за двойния стандарт, за ролята на САЩ и Великобритания, за младите мъже със смартфони и карти за банкомат, които изискват, изискват.....и получават  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=lm80S-82UQA

Тцъ, този не, не че не казва някои истини, но си е чист агитатор.
 От руснаците си заслужават да се чуят Сатановский и Багдасаров.
Най-малкото се разбират много подробности от района, за които нямаме идея.

# 8 639
  • България
Аз друго се чудя
Сега като цензурата във ФБ стана официална, защо е еднопосочна?
Защо освен отрицателните мнения за пришълците не се трият и всички съвети къде и как да отидат и колко ще намажат?
Лошо, Меркел, лошо ...

И аз това се чудя.
И след като навсякъде пише, че всичко се координира през ФБ, защо не се интервенира направо там, а се дават милиони за безсмислени акцци по границите.
 Чисто и просто- Фейсбук е мрежата на трафикантите, друго не се толерира.
Унгария предлага да бъдат въведени световни квоти за приемане на мигранти и призовава ЕС да поеме финансирането на бежанските лагери в Йордания, Турция и Ливан, съобщи ДПА. Унгарският външен министър Петер Сиярто, чието правителство бе критикувано за политиката му към мигрантите, заливащи Европа, каза пред журналисти, че на утрешната среща за миграцията, организирана в ООН, той ще препоръча да се установят световни квоти за бежанците. Всички големи играчи в световната политика трябва да участват в решаването на този проблем, "не е честно само Европа да носи това бреме", подчерта Сиярто. Той изрази надежда, че генералният секретар на ООН Бан Ки-мун ще приеме унгарските препоръки и ще помогне да се създаде система , която да даде "глобален отговор" на проблема. Унгарският външен министър заяви, че ЕС трябва да поеме издръжката на бежанските лагери в съседните на Сирия държави, така че хората, напуснали домовете си, да остават възможно най-близо до тях. Ако се наложи създаването на нови лагери, ЕС трябва да финансира и тях, заяви Сиярто. Европа не бива да очаква, че Турция, Ливан и Йордания сами ще носят този товар, добави той. Ръководителят на унгарската дипломация призова също за създаване на общи европейски сили за опазване на гръцките граници, за да се овладее влизането на мигранти в Европа. Той отбеляза, че тази година Унгария вече е посрещнала 275 000 мигранти и каза, че се очаква броят им да се удвои до края на годината, тъй като с наближаването на зимата трафикантите минават към сухопътни маршрути, пише БТА.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/307775-%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80% … %D1%86%D0%B8.html
  Най-много ми харесва тази част:
"Унгарският външен министър заяви, че ЕС трябва да поеме издръжката на бежанските лагери в съседните на Сирия държави, така че хората, напуснали домовете си, да остават възможно най-близо до тях. "

Общи условия

Активация на акаунт