Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 981
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 745
  • Русе
  Въпросът е какво се чакаше, че не гътнаха ИД досега. Какво разиграха под масата в ООН

# 8 746
  • постоянно

В Афганистан се биеха и с Америка , която обучаваше талибаните и им пращаше амуниции .

Mr. Green

Такъв прочит на събитията в Афганистан може да идва само от Кремъл.
Поздрави на товарищ Путин! Кажи му , че му пека курабийки! На него и на момчетата. И му плета пуловер с къс ръкав, да му се виждат мускулите.
Само  искам да устиска при ИД!

Вятър ако идваше от Кремъл щях да започна с "Говорит Моксва " .......
Няма да се откажа от курабийките ти , за пуловерче и сама мога да си оплета ( баба ме е учила )

Mr. Green

# 8 747
Няма да разберем.
Мен не ме интересува, какво искат да разиграват, само тоя ужас и воини да спрат Peace.

# 8 748

Гери, въздух, на земя асад + кюрди и евентуално руски спецчасти, които са към ВВС.
Аха. Спецовете целят отдалеч нещо си, а на Асад асланите стрелят във въздуха и бягат...ВВС-то бомби нещо, където няма нищо и харчи едни големи суми...
Кюрдите си разчистват тяхното парче и си стоят там...

Нещо съм скептична, ама айде да не развалям ентусиазма на аудиторията.

Ще си говорим пак след време.

# 8 749
  • София
Подозирам, че разиграха Украйна. Интересно наистина как ще реагира Ердоган.

# 8 750
  • постоянно

В Афганистан се биеха и с Америка , която обучаваше талибаните и им пращаше амуниции .

Mr. Green

Поздрави на товарищ Путин! Кажи му , че му пека курабийки! На него и на момчетата. И му плета пуловер с къс ръкав, да му се виждат мускулите.
Само  искам да устиска при ИД.
Вятър. Нищо не разбираш . В Афганистан са се били освен с муджахидините и  със Силвестър Сталоун ....в как му беше името на онзи филм...излезе ми от главата.

Сега чакаме товаришч Путин да гътне ИД. Пожелавам му успех.

Герри ,
това със забравянето може да е от ЕГН-то .  Mr. Green

# 8 751
Подозирам, че разиграха Украйна. Интересно наистина как ще реагира Ердоган.

Предполагам и на него са му направили предложение, което не може да откаже.
Европа имам впредвид, сигурно ще им дадат безвизов режим.

# 8 752
Русофобите откачиха след новината за руската намеса. В един от сайтовете само за минути има над 200 коментара, като масово се изразява подкрепа за действията на Путин. Има и отделни неадекватни коментари в стил Георги Жеков, на които очевидно никой не обръща внимание. На тоз народ май му просветна, че единствено Русия в момента води адекватна политика по въпроса Сирия!
Дано Б.Хюсеин.О не съзре агресия в действията на руснаците и не реши да подкрепи невинните цивилни жертви от ИД... Въпреки, че американците са хуманисти отвсякъде, знае ли човек...

# 8 753
Няма да разберем.
Мен не ме интересува, какво искат да разиграват, само тоя ужас и воини да спрат Peace.
Няма да спрат скоро. Няма как просто. Не е възможно теоритично да спрат.
За да спре една война, трябва причините за войната да ги няма.

А ако крепят Асад причините за войната ще си стоят и войната ще си я има...
Ако сменят Асад пак няма гаранция че няма да има война.

Чужда война, Фламбе-не е възможно да спреш. Тя може да спре за малко, но като мигнеш и пак ще е там...

# 8 754
  • Сред мелниците
 Въпросът е какво се чакаше, че не гътнаха ИД досега. Какво разиграха под масата в ООН
Чакай бе , A m b e r! Ще урочасаме нещата! Нищо не е свършило. Даже не е ясно какво започва.

Гуглето ще ти предложи достатъчно интересен прочит със съответните критики от

Не казвам че не са участвали, но нещата са много по-сложни. Не искам да  подхващаме исторически от малко преди края, нито да местя темата. Сигурна съм че няма  между нас хора които да не му стискат палци.

И в по-общ план, може пък в тази криза някои неща да се развият към добро в света?
 И тук във форума,  дори ми е приятно, че виждам хора с които сме се дърляли яростно, да се подписваме под едни и същи мнения. Може би трябва повече да се вглеждаме в това , което ни събира, а не в това, което ни разделя.
Може да се окаже , че си е струвало това което ни се случва.  Неведоми са пътищата Божии.

# 8 755
Русофобите откачиха след новината за руската намеса.
Напротив. Това е една добра новина за русофобите. Колкото повече войни води Путин, толкова по-добре. Ще фалира Русия по-бързо, отколкото Буш фалира САЩ...

Няма по-голямо източване на средства от войната.

# 8 756
Русофобите откачиха след новината за руската намеса.
Напротив. Това е една добра новина за русофобите. Колкото повече войни води Путин, толкова по-добре. Ще фалира Русия по-бързо, отколкото Буш фалира САЩ...

Няма по-голямо източване на средства от войната.
Ще фалира, Жеков, ще фалира! Дишай дълбоко!

# 8 757
Гери, нещо си опущила новините Crazy.
Товарищ Кери днеска заяви, че идеята Асад да падне веднага е  лоша.
По-добре било постепенно и обмислено, с преходен период, а това е било предложението на руснаците още 2011. Wink

# 8 758
Да не стане някой сакатлък само.

"Москва официално поиска американски самолети да не навлизат в сирийското въздушно пространство, докато се провеждат руски мисии срещу "Ислямска държава". САЩ обявиха, че няма да се съобразят с това искане."

И новини от Германия: Simple Smile
Германия превежда Конституцията си на арабски:

„Бежанците ще трябва да приемат правила като разделянето на църквата от държавата, равни права за мъжете и жените, правото на хомосексуални връзки и свобода на изразяването“, каза още той.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/ge … a-arabski-6043193

Ще се опитат да ги вкарат в правия път, а да видим.

# 8 759
Да се надяване, че не Praynig и подобни новини са пушилка.

Общи условия

Активация на акаунт