Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 187
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 805
След като Асад е избран от народа и е лигитимен...Защо на Америка не е удобен?
------------------

Избран е трънци.

Точно толкова легитимно, колкото е избран и йеменският президент. Защо тогава единият е легитимен, а другият - не. Това не мога да разбера. Ако толкова не може да не се бъркаме в политиката на чужди държави, поне да има един аршин. Не че някъде има добри последствия от бъркането.

# 8 806
Her_76-нищо не разбрах от объркания ти пост, освен  че кюрдите нямат право на самоопределение, защото у нас имало турско малцинство.

Тоест разбрах, че не те разбирам, ама изобщо

ПП:
Скрит текст:
Ако искаш от мен да се покланям пред Матушката ти си объркала човека и държавата.
На Русия се кланят обикновено руснаци. А аз не съм рускиня...

# 8 807
  • постоянно
Her-нищо не разбрах от объркания ти пост, освен  че кюрдите нямат право на самоопределение, защото у нас имало турско малцинство.
[/b]

Тоест разбрах, че не само не те разбирам, ами и плямпаш некви глупости..

Герри,
това го правиш за втори път . Пише си го в поста черно на бяло  , сигурна съм, че който може да чете - ще разбере какво се опитвам да ти кажа .

Разочароваш ме предвид че си уж образована особа  Joy Joy Joy

Hug

# 8 808
  • постоянно

ПП:
Скрит текст:
Ако искаш от мен да се покланям пред Матушката ти си объркала човека и държавата.

Това на кой се кланиш си е лично твой избор.

Stop

# 8 809
Малко се увлякохме по отношение на кюрдите, а темата е друга. Naughty

# 8 810

ПП:
Скрит текст:

Stop
Естествено. И кого да мразя също.

Малко се увлякохме по отношение на кюрдите, а темата е друга. Naughty
Ами тук обясниха как щели кюрдите да се изженят за полякини, все едно полякините са изкарани на пазара за булки и ги раздават на кило...

# 8 811
След като Асад е избран от народа и е лигитимен...Защо на Америка не е удобен?
------------------

Избран е трънци.

Точно толкова легитимно, колкото е избран и йеменският президент. Защо тогава единият е легитимен, а другият - не. Това не мога да разбера. Ако толкова не може да не се бъркаме в политиката на чужди държави, поне да има един аршин. Не че някъде има добри последствия от бъркането.

Бъркаме? Кои сме ние? СА, Иран, САЩ + коалицията, Русия?Косвено Турция... Нали се сещаш защо му казват прокси война.

# 8 812
  • постоянно
[

Stop
Естествено. И кого да мразя също.
[/quote]

+1  Mr. Green
и аз така  Joy

# 8 813
  • постоянно

Ами тук обясниха как щели кюрдите да се изженят за полякини, все едно полякините са изкарани на пазара за булки и ги раздават на кило...

Хахаха , това истински ме ентърнтейнва  hahaha
Ти мислила ли си за кариера като Аниматор ?

Joy

# 8 814
Бъркаме? Кои сме ние? СА, Иран, САЩ + коалицията, Русия?Косвено Турция... Нали се сещаш защо му казват прокси война.

Сещам се, че заиграването с понятия като "легитимност/нелегитимност", "народът иска/не иска" се използва само за оправдаване и налагане на нечии интереси. И сега гледаме последствията.

# 8 815
Те ви туристическа индустрия-Майгрънт стайл...
http://www.dnes.bg/world/2015/09/30/predi-5-zvezden-hotel-sega-b … -v-baseina.277955

# 8 816
Големи сте спамъри Laughing

Германия принтира конституцията си ( първите 20 части) на арабски и ги раздава на "бежанците". Започват с 10 000 копия.
http://www.reuters.com/article/2015/09/30/us-europe-migrants-ger … eedName=worldNews

# 8 817

Германия принтира конституцията си ( първите 20 части) на арабски и ги раздава на "бежанците". Започват с 10 000 копия.
Ентусиасти...
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Немеца е простодушен плюшен мечо..... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 8 818
  • постоянно

Интересно , колко от тях ще успеят да прочетат арабския ?  Mr. Green

# 8 819
  • София

Интересно , колко от тях ще успеят да прочетат арабския ?  Mr. Green

Твърде малко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт