Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 563
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 865
Аз като я чета от време на време тази тема, ми то няма смисъл да се напъвам за Европа, направо да почна да уча японски или корейски. Ако положението е толкова ужасно в Германия.

# 8 866
Скрит текст:
Добре, благодаря!  HugЩе й кажа, че имам витамин В Wink
Вилата й е насам, към немската граница....

А, бг-мамма е нещо страшно. На мен ми се смееха преди, като се регистрирах, обаче покрай форума завързах много приятни запознанства. Да не говорим колко помощ и за чужбинските въпроси и в България са ми оказали. А и не кой знае колко трудно. Аз съм проверявала за форумки това-онова, тук всичко е много прозрачно. Нотариални, извлчения от Kreditschutzverband.. А, ако наистина и го причиняват това, ти обещавам, че ще размиришем историята чрез Krone Zeitung. Те обичат такива неща и знаеш ли какъв цирк ще направим. Това просто не е правилно.. А и аз през октомври нямам работа, само да се свърже с мен  Grinning

Тук официално казват, че Путин не стреля по ИД.
Французите и САЩ не били доволни.

# 8 867
  • България
Утре ще я питам дали ще им дават пари.

Пиши ми на лични утре, ако искаш. Ако тя твърди, че е насила и не им дават нищо, нека ти каже някакво име или някой, който я е накарал. Нещата тук са доста прозрачни и бързо ще разберем, дали е слух.

Ние имаме едно малко колибче, което също е празно, води се Kleingarten и от дружеството бяха пуснали оферти миналата седмица. После пък се оказало, че за Виена нямало оферти и махнаха обявата.

ПП Пак да кажа, де.
Всички българи, които познавам в Австрия работят или са добре подсигурени от наеми и други.
 Ли Лу и аз бях пуснала цитат на руски от моя приятелка във Фейсбук, че на техен познат в къщата, където живее с 15 годишната си дъщеря ще им натресат "квартиранти". В собствената им, изплатена с ипотека къща. И какво като им плащат.
Представи си, да ти натресат такива на главата във вила и т.н.
Ами на мен хилядарки да ми дават не си давам дома.
Скрит текст:
И аз имам жилище, в което в момента не живея- но там са ми всички спомени от без време заминали си скъпи хора, мои вещи, направила съм си го по мой вкус и продължавам да правя по нещо.
  Или пък направо при теб, защото имаш по-голяма квадратура.  Sick Sick Sick.
- Има си Турция- който смята, че е турчин и не му харесва в БГ, има изход.
Обаче какъв е изхода на кюрдите?

http://www.mediapool.bg/islyamska-darzhava-zasilva-pozitsiite-si … n-news239845.html
Нищо няма да е лесно, само здраво пазене на границите, зид ли ще строят, мини ли ще нареждат, не знам. Praynig Praynig Praynig
Това са много милиони потенциални "бежанци". Ако стане нещо в Турция, заради кюрдите, ще трябва да махнем кавичките.

Абсолютно! Моето разбиране е например, изграждане на телена ограда по външната граница на целият ЕС. Така нито ще идват нелегални, нито пиле ще префръкне. За мен това е решение, ще видим обаче какво ще стане. Ключови са границите, това е истината. Пък те ако искат и 20 милиона да дойдат. Ти им пусни ток по телта, пък да видим как ще дойдат.
 Това, ако наистина го мислиш...ами значи Мислиш.  Peace
Могат да си подават молбите за убежище от местообитаването, все пак имат интернет, модерни телефони, не са толкова закъсали. Когото одобрят, да тръгва, а не да "газят и минават".

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 21:30 от MoiraineD

# 8 868
Кaто четa последните постове нaпрaво нaстръхвaм. Кaкво е товa чудо!? Меркел добре не е излязлa някaде с буркa? Mr. Green
Товa ли беше крaя нa добре подреденaтa и чистa зaпaднa европa? Товa си е чистa инвaзия,мaи нямa никaкви бежaнци,инженери и ит специaлисти. Дa не би дa им плaтихa от ИДИЛ дa превземaт европa без дa гръмне пушкa?

# 8 869
  • София
Добре де, след като очевадно немците обикновени хора не са Ок със случващото се и градовете се превръща в Син Сити на какво разчитат управляващите? Проверяват търпението на хората или искат да предизвикат гражданска война?
Ами нямам представа. Наистина ми е необяснимо. Искрено се надявам да не е второто.
Щяхме да пътуваме до там края на ноември с децата. Ще си спестим тази емоция.

# 8 870
Добре де, след като очевадно немците обикновени хора не са Ок със случващото се и градовете се превръща в Син Сити на какво разчитат управляващите? Проверяват търпението на хората или искат да предизвикат гражданска война?
Ами нямам представа. Наистина ми е необяснимо. Искрено се надявам да не е второто.
Хората (тези, с които аз контактувам)имат доверие на здравата си система, на страната си  и на това, че не веднъж са оцелявали. Вярват, че въпреки трудностите, които са очевидни, в крайна сметка ще успеят да се справят.

# 8 871
Нели, мерси за превода. Изумява ме как може да се иска да се потулва случай.
Единственото по-гнусно от това ми е изказване на жена, за изнасилена жена "Търсила си го е" и т.н. Sick

В Германия явно не е изобщо розово положението, но има пропагандно налагане на теорията за мили, добри и образовани бежанци. Като голям розов балон е, който се пука.

Дa не би дa им плaтихa от ИДИЛ дa превземaт европa без дa гръмне пушкa?
Това ми е познато от някъде, но не се сещам откъде.

И други са така и решават да не рискуват...

# 8 872
  • София
ММ половин час говори с неговия приятел в Мюнхен. Той направо е в шок. казва, че всеки ден пристигат по 10 000 души и че от всичките зелени площи, страхотни, големи, няма и помен. Всичко е населено с палатки. Никой не знае какво се случва и какво ще се случва. Изключително рязко е скочила престъпността. Майката на момчето е лекар, карали ги да дават благотворителни дежурства, за да преглеждат мигранти. Паниката сред германците там е повсеместна. По същия начин много притеснени са и турците, които обяснявали, че това са хора, които няма как да се интегрират. Масово се говори, че нещата вече са излезнали извън контрол!
Аз не мога да си обясня идеята да се затрие Бавария ли е?
Take a smile, когато имаш повече информация, разкажи. Това е абсурдно просто!

Мюнхен беше много хубав град  Tired
Пишат ли медиите за рязко скочилата престъпност..изобщо полицията прави ли нещо смислено?

# 8 873
  • Сред мелниците
Zhani, дa, тaкa е. Добре че стaнa проблем нa Гермaния че дa се зaдействa ЕС.... Въпреки че в интерес нa истинaтa се окaзa че специaлно зa хотспотовете в Итaлия се е рaботело от достa месеци. След огромно ослушвaне нa северните държaви пaк....
Ясно  е, ,че всеки си пише , каквото смята за важно, но Нели(?), ти как точно си свързана с тези хотспотове, че толкова настървено ни ги навираш в полезрението?
От три дни чета едно и също! Дай шанс на измъчената аудитория, разнообрази малко, то се видя че мантрата за спокойствие не действа.
 Sick
Сигурно ако го бях видяла утре нямаше да има значение, но на фона на лошите новини от последните страници тук и по медиите от тази вечер, силно се издразних, признавам.

# 8 874
  • Сред мелниците
Аз като я чета от време на време тази тема, ми то няма смисъл да се напъвам за Европа, направо да почна да уча японски или корейски. Ако положението е толкова ужасно в Германия.
Да си призная  Sick, че част от настроението ми към темата се дължи точно на това, че съсипаха мечтите и усилията на няколко близки до мен  деца.
Европа вече не е същата и дори АКО  и при някакъв КойЗнаеКак реализаран ХепиЕнд, ще мината години преди нещата да се върнат по местата си.
Аз лично нямам грам вяра „е това ще стане изобщо някога вече. Отворихме кутията на Пандора.

# 8 875
И защо е тази цензура и криене на ужасяващи факти?
Не мислят ли, че по този начин самите граждани са изложени на риск, след като не
са информирани за случващото се и как да се пазят?
Те самите нямат навика да се пазят дори от джебчии по улицата, пък какво остава за нещо по-страшно. Sad
Не мога да им разбера логиката и мисленето на тези хора от уж цивилизована държава.
Настръхва ми косата.

# 8 876
  • България
Zhani, дa, тaкa е. Добре че стaнa проблем нa Гермaния че дa се зaдействa ЕС.... Въпреки че в интерес нa истинaтa се окaзa че специaлно зa хотспотовете в Итaлия се е рaботело от достa месеци. След огромно ослушвaне нa северните държaви пaк....
Ясно  е, ,че всеки си пише , каквото смята за важно, но Нели(?), ти как точно си свързана с тези хотспотове, че толкова настървено ни ги навираш в полезрението?
От три дни чета едно и също! Дай шанс на измъчената аудитория, разнообрази малко, то се видя че мантрата за спокойствие не действа.
 Sick
Сигурно ако го бях видяла утре нямаше да има значение, но на фона на лошите новини от последните страници тук и по медиите от тази вечер, силно се издразних, признавам.

В (като Вятър), Нели е умно момиче (без сарказъм, лично мнение), търси решение явно (може да е Везна  Grinning). Нищо не се пише за тия хотспотове при нас, да разберем що за птица са, но докато не затворят границата, какво да правим?  Confused
Вижте ги тия, продължават да чакат предложения за инженерни специалности.
"Бежанците у нас отказват работни оферти с 1200 лева заплата"
30.09.2015, 17:47
  http://news.ibox.bg/news/id_1822457012
Ех, че търтеи ни се плеснаха, сякаш си нямаме цигани на хранилка.  Banghead Banghead Banghead

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 22:00 от MoiraineD

# 8 877
Да са им платили от ИДИЛ?...По-скоро да са им платили тези,които плащат на ИДИЛ или имат някаква уговорка с тях.
Иначе как разумен човек да си обясни цялото това безумие,тая заспалост и пълна импотентност...ако не с някакъв сценарий.Германците са подреден,организиран и дисицплиниран народ и това ,което става не е никак естествено.
....Вместо да се впрегне целия военен потенциал и да направят и невъзможното  за да опазят южния фланг на ЕС те седят и дремят,приканват ги да идват и ги посрещат даже-какво е това ??? Shocked #2gunfire...Американците искат слаба Европа и го постигат,а цената я плащаме всички ние....

Диктатура на толерантността-пълно безумие е това.

# 8 878
  • MI
Бaрелинa,моля. Всъщност е било вид aвтоцензурa и не знaм кaк е възможно и aз. Aко визирaш мен,дaлеч съм от търсилa си го е, просто не рaзбирaм с кaкъв ум е отишлa нa прaзнество с тези и кaк е обмислялa дaли дa не послушa колегите си. Зa мен товa е пример зa прекaленa толерaнтност. Много повече ми е жaл зa двойкaтa възрaстни хорa в Минео, които уби и изнaсили (женaтa) един друг мигрa/т, все от стрaни дето нямaт прaво дa сa бежaнци...

Moiraine, много си близо с предположението,все въздушнa,но през лятото и с нетърпимо много девa в хороскопa Simple Smile

Вятър, ти не рaзбрa ли че лично ги проектирaм и ми плaщaт и то много? Grinning Просто не живея в Бг и имaм поглед нaд кризaтa от повече време. Съответно от повече време събирям информaция и срaвнявaм. И кaквa е връзкaтa им с Гермaния че кaто слушaш стрaшните новини от тaм не вярвaш нa нищо?

# 8 879
  • Сред мелниците
В (като Вятър), Нели е умно момиче
Възможно е.
Но хотспотовете ВЪТРЕ в ЕС не са решението. Нито ситуацията е била контролирана, както твърди настойчиво.
Защото ако беше, нещата нямаше да са каквито са.
Гледахме коментарните превадония по български и др тв.  Нещата определено отиват на зле. В т.ч. и с товарищ Путин.
Просто не живея в Бг ....
Това, че не живееш в България вероятно значи, че си по-обективна, по-добре информирана, по-интелигентна и с възможности да провиждаш в бъдещето? Браво!  bouquet
За още по-висок рейтинг ти предложих да разнообразиш малко мантрата.
Но иначе си пиши.

Общи условия

Активация на акаунт