Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 112
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 510
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся

Кой го казва  ku-ku bishop ...добре убеди ме , товарят ги и ги връщат ...и ноу проблем
Всичко друго , че няма къде да ги настаняват вече са долни инсинуации

Ами те първо ги настаняват по лагери. После преглеждат всеки случай поотделно и тези, които нямат основание да са бежанци, ги депортират. Докато им разгледат случаите, трябва да ги настанят някъде.

Ето и статия официална за депортацията. Даже наш (български) самолет е на снимката. Тези, кото не са от ЕУ, ги депортират навън директно. Много е организирано всичко.

http://www.zeit.de/feature/refugees-in-germany-deportation-flights-laws

Ходят нощно време по лагерите, събират ги, с автобусите ги отвеждат до градове хъбове от там ги качват на самолети, които летят за конкретни дестинации. В цяла Европа Фронтекс са организирали депортационен транспорт, който не е от вчера. Статията е  от много официален източник, да не ми намирате кусури и е на английски.

# 9 511
  • България
Лекари в Германия отказват да посетят бежански лагер без полицейски ескорт   
Германски лекари отказват да се отзовават на повиквания в импровизирания бежански лагер край Калден, ако не им бъде осигурен полицейски ескорт, пише британският вестник The Daily Express, позовавайки се на информация от местните сили на реда. Медицинските лица съобщават, че са били тормозени от банди, настанени във временния подслон за бежанци в провинция Хесен, където през последните седмици са регистрирани няколко бунта и сбивания, предава Фокус
Доклади на полицията сочат, че през изминалия месец септември екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал от лагера, в който са настанени над 1,3 хил. бежанци, но медиците и линейката са били нападнати. Оттогава лекарите призовават полицейските сили да бъдат в непосредствена близост дори и при извършване на прегледи в регламентираните за това места, за да не бъдат медиците нападнати от пациентите.
Властите уверяват, че местните жители са посрещнали добре чужденците и са направили дарения от дрехи и други предмети. Но насилието в лагера ескалира: повече от 300 мигранти участваха в сбиване с метални прътове и лютиви спрейове, след като албанец пререди пакистански гражданин на опашка за храна.
  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5023120
Разбира се, не приличат на циганите по манталитет и не са имигранти  Grinning

# 9 512
  • София
Лекари в Германия отказват да посетят бежански лагер без полицейски ескорт   
Германски лекари отказват да се отзовават на повиквания в импровизирания бежански лагер край Калден, ако не им бъде осигурен полицейски ескорт, пише британският вестник The Daily Express, позовавайки се на информация от местните сили на реда. Медицинските лица съобщават, че са били тормозени от банди, настанени във временния подслон за бежанци в провинция Хесен, където през последните седмици са регистрирани няколко бунта и сбивания, предава Фокус
Доклади на полицията сочат, че през изминалия месец септември екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал от лагера, в който са настанени над 1,3 хил. бежанци, но медиците и линейката са били нападнати. Оттогава лекарите призовават полицейските сили да бъдат в непосредствена близост дори и при извършване на прегледи в регламентираните за това места, за да не бъдат медиците нападнати от пациентите.
Властите уверяват, че местните жители са посрещнали добре чужденците и са направили дарения от дрехи и други предмети. Но насилието в лагера ескалира: повече от 300 мигранти участваха в сбиване с метални прътове и лютиви спрейове, след като албанец пререди пакистански гражданин на опашка за храна.
  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5023120
Разбира се, не приличат на циганите по манталитет и не са имигранти  Grinning

Супер, вече и лекарите си патят  Tired

ОхАман, честно си признавам, че не ми се вярваше. И на мен ми звучи някак ъъъ гестаповско. Лошото е, че потокът е твърде голям и май-май не успяват да връщат достатъчно бързо. Нали виждаш какво се случва, ето поста на Морайн, преди и аз, и други момичета сме пускали подобна кофти инфо за насилия и кражби  Rolling Eyes

# 9 513

ОхАман, честно си признавам, че не ми се вярваше. И на мен ми звучи някак ъъъ гестаповско. Лошото е, че потокът е твърде голям и май-май не успяват да връщат достатъчно бързо. Нали виждаш какво се случва, ето поста на Морайн, преди и аз, и други момичета сме пускали подобна кофти инфо за насилия и кражби  Rolling Eyes
Ами ако не вярваш на този малкия параграф, прегледай статията на цайт, това им е един от по-консервативните вестници, бих го нарекла сериозен източник. Мисля, че не се разбираме. Те не ги депортират веднага като дойдат. Процедурата е много бавна и мудна, докато преценят на кого да дадат статут и на кого да откажат. Разглеждат всеки случай индивидуално. Може да отнеме месеци, в някои много крайни случаи, даже години. Проучват ги внимателно.
 Сирийците уж ги обработват по друга по-бърза процедура. Тази статия е за процедурите през годините, а не за ситуацията точно в момента. В момента са назначили повече персонал уж за по-бързо обработване. Но пак ще отнеме време.

Насилия и кражби според мен са естествени, това не значи, че всички хора сред тях са крадци и насилници.

# 9 514
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

vasilena***
Ох Аман чете като дявола евангелието.
Действително бежанците ги вземат около полунощ от домовете им и затова си има нормално обяснение, но Ох Аман не е свикнала da внимава дали  дава коректна информация.

Ето го обяснението
http://www.zeit.de/feature/fluechtlinge-in-deutschland-abschiebung-fluege-gesetze

Die deutschen Beamten kommen meist mitten in der Nacht. Die Behörden der Zielländer wollen die Angelegenheit in ihrer normalen Arbeitszeit abwickeln, deshalb müssen die Flieger möglichst kurz nach Mittag dort ankommen. Häufig heißt das: Geht das Flugzeug um sieben Uhr morgens, muss der Abzuschiebende zwei Stunden vorher am Flughafen sein, also um fünf. Zwei Stunden Autofahrt dorthin sind in Flächenländern wie Niedersachsen oder Nordrhein-Westfalen keine Seltenheit. Deshalb klingeln die Beamten manchmal um halb drei nachts.

Германските служителите обикновено идват през нощта.
 Органите на целевите страни искат да обработят касусите на възвръщенците по време на  техните нормални работни часове, така че пилотите трябва да пристигнат малко след обяд  там.
Често, това означава: Ако  се лети в седем часа на сутринта,  депортираните  трябва да бъдат на летището два часа преди  това , в пет часа: Два часа път там не са рядкост в страни като Долна Саксония или Северен Рейн-Вестфалия. Ето защо, понякога  две длъжностни лица  звънят В ДВА И ПОЛОВИНА ПРЕЗ НОЩА  през нощта на бежанците, които са за депортиране.

Извинете за лошия превод, но вече ми се спи.

И да - става въпрос за по-стари случаи- някъде през 2014 година. Целеви страни са тогава Босна, Албания, Косово.

Сега може за Афганистан по друго време да започнат да ги събират.
Сутрин в 9.00  с кафе и кроасан на изпроводяк.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 00:47 от liana_2

# 9 515
  • София
http://www.gatestoneinstitute.org/6607/sweden-migrants-fear

Който иска може да си преведе статията с гугъл.

# 9 516
Всяко 2ро мнение в темата на OX'AMAH. Вече се чудя, дали не е само заради трупане на мнения. Laughing

Много лицемерно и подло отношение от страна на австрийците. Shocked
Изпращат бежанците в други страни членки - "Изпратихме над 5000 или 5500, главно към България и Румъния". http://www.reuters.com/article/2015/09/24/us-europe-migrants-aus … KCN0RO12520150924
Разпространяват листовки, че бежанците ще трябва да спят на улицата:
Скрит текст:

После правят концерти, че бежанците са добре дошли Joy

Миналата седмица на бежанците са раздавани карти с нов маршрут:

# 9 517
# 9 518
# 9 519
Нещо съвсем малко за германската" радост" от присъствието на толкова емигранти в страната.

Неизвестни са запалили още един център за настаняване на имигранти в Германия. Инцидентът е станал в община Фримар в провинция Тюрингия, информира местната полиция, цитирана от световните информационни агенции.
Запалени са били преносими тоалетни край спортна зала, в която са настанени 10 души. След това пламъците са обхванали фасадата на сградата. Пожарникарите са потушили огъня, няма пострадали.
Според премиера на провинцията това е „покушение срещу живота и здравето на хора, които намериха защита в Тюрингия". Той отбеляза, че ще бъде направено всичко, за да бъдат открити виновните.
Предната нощ пожар избухна в подготвяно за настаняване на бежанци убежище в град Ксантен в провинция Северен Рейн-Вестфалия.
В последно време в Германия зачестиха случаите на нападения срещу центрове за бежанци.
http://apps.arpecop.com/interesno/?id=4f2b0ba02e2a4265e9535e33f4792ef4

От картата, постната от Барелина се вижда, че следващия маршрут на ордите минава през нас Sick Да видим колко време ще е нужно да се поправят щетите след тях.

# 9 520
  • София
Ами те първо ги настаняват по лагери. После преглеждат всеки случай поотделно и тези, които нямат основание да са бежанци, ги депортират. Докато им разгледат случаите, трябва да ги настанят някъде.

Докато не ми кажеш КЪДЕ ги депортират, не ти вярвам! Искам факти, а не голи приказки. Дай ми линк да прочета къде се депортират тези, които не са одобрени за статут.

# 9 521
  • Пловдив
Каквото и да си говорим в детайли, генерално - управляващите и на ЕС и на САЩ и на Русия искат да създават конфликти между обикновените хората , за да се изпокараме, за да има войни, за да има терор, изнасилвания, пълно беззаконие и хаос и да подготвят хората за харизматичния бял спасител , който ще каже "Мир и безопасност", за който се говори в Библията - Антихрист.
Това ще бъде троянския кон, който ще влоши още повече положението, вместо да го подобри.

За съжеление и аз мисля така  Cry

# 9 522
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Докато не ми кажеш КЪДЕ ги депортират, не ти вярвам! Искам факти, а не голи приказки. Дай ми линк да прочета къде се депортират тези, които не са одобрени за статут.

Fast 50 Prozent aller Ab- und Zurückschiebungen erfolgten in EU- oder Schengen-Staaten. Rund 35 Prozent waren Dublin-Überstellungen. Ein Großteil des „Abschiebungsverkehrs“ dient also einzig und allein dazu, Flüchtlinge in den für sie zuständigen Staat zurückzuschieben, aus dem viele aus guten Gründen weitergeflohen sind – ein immenser Aufwand für ein nicht funktionierendes Zuständigkeitssystem, in dem Menschen wie Stückgut hin- und hergeschoben werden.

почти 50% на депортациите са в ЕС или Шенгенските държави. около 35% са по Дъблинското споразумение. останалата част от текста или статията - гугъл.

източник: http://www.proasyl.de/de/themen/zahlen-und-fakten/
това е 2014, сега предполагам ще се променят нещата, но няма още статистика.

# 9 523
След като е наложена тотална цензура от германката Меркел и кьорав бежанец не показват , а само сухи цифри ....вече очаквам всичко .

И докато ние си пишем във форума, тя станала фаворитка за Нобелова награда за мир. Обаче не е зле да дойдат да видят, че има и Rückstrom. Тоест връщат хора от Германия и остават на улицата в Залцбург. А австрийците казаха, че Германия, като спре да взима, ще започнат и те да връщат. Все пак си имат вече сто хиляди от актуалната вълна, а парите им стигат за половината. Концерти-протести-демонстрации, но тези хора музика и знаменца не ядат.

При нас влизат през Никелсдорф по 5000  на ден. Канцлерът вече каза, че нямат места за поне 25 000. Не знам какво ще правят тези хора тук, вечер стават единайсет градуса в града,а в планинските райони сигурно са шест.

# 9 524
Концерти-протести-демонстрации, но тези хора музика и знаменца не ядат.

Не може ли да им дадете една от двете си ризи и да им отчупите половината си хляб?
Папата нали призова? Нали сте христиени у Австрията?

Общи условия

Активация на акаунт