И за това е нужна подготовка.
Има тук един човек

Една голяма част от това, което ти пишеш е елементарна пропаганда, абсурдни идеи, за ниско-подготвени хора.
В темата пишат и други хора, които понякога я омешват с анти-Борисов призиви.
Но някои от тях, които много харесвам и които няма да споменавам и на които не съм опонирила открито,
или пък Василена, напр. , с която наскоро се сдъвкахме

ми се струват искрени в останалото.
И са по-прибрани, мисля, че го правят неволно, като част от изказа си.
За теб отдавна не мога да кажа същото.
Не знам и дали повече ще ти отговарям, а много вероятно ще спра и да те чета. Просто ще те прескачам. Да си наясно, за да не го приемаш като безсилие.
Тъй, тъй. Имам смътното подозрение, че подготвената личност е Вейпър. Така да си хвърляме квалификации за абсурдни и неграмотни идеи - без конкретни примери, на които да се опонира - е от областта на ...празните приказки. Високомерният тон, с който ги изказваш, не ги изпълва със съдържание. Както впрочем и повечето ти изказвания, от които трудно се долавя категоричната ти позиция по конкретния казус, обсъждан тук.
Като бивш верен избирател на Б. мога само да посоча връзката между него и настоящото положение на България в контекста на обекта на темата. Това освен ако се счита за предизборна агитация...по тази логика трябва днес да се блокира целият мрежов (и в голяма степен медиен) трафик на български език.