Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 612
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 49 830
Скрит текст:
Black_Sapphire, за да прецени правилно някаква ситуация и да вземе важно решение, човек трябва да има някакъв минимален бекграунд. За по-сложните решения се иска  повече.
 И за това е нужна подготовка.
 Има  тук  един човек  Wink, с който често си разменяме реплики, вкл. и в други теми, защото мислим различно. Но тя е ерудирана и четяща. Всичко, по което се изказва поне го е прочела. Уважавам мнението на всеки, който го е взел след определена подготовка, независимо че е различно от моето.

Една голяма част от това, което ти  пишеш е елементарна пропаганда, абсурдни идеи, за ниско-подготвени хора.

В темата пишат и други хора, които понякога я омешват с анти-Борисов призиви.
Но някои от тях, които много харесвам  и които няма да споменавам и на които  не съм  опонирила открито,
 или  пък Василена, напр. , с която наскоро се сдъвкахме  Hug
 ми се струват искрени в останалото.
И са по-прибрани, мисля, че го правят неволно, като част от изказа си.

За теб отдавна не мога да кажа същото.
 Не знам и дали повече ще ти отговарям, а много вероятно ще спра и да те чета. Просто ще те прескачам. Да си наясно, за да не го приемаш като безсилие.

Тъй, тъй. Имам смътното подозрение, че подготвената личност е Вейпър. Така да си хвърляме квалификации за абсурдни и неграмотни идеи - без конкретни примери, на които да се опонира - е от областта на ...празните приказки. Високомерният тон, с който ги изказваш, не ги изпълва със съдържание. Както впрочем и повечето ти изказвания, от които трудно се долавя категоричната ти позиция по конкретния казус, обсъждан тук.

Като бивш верен избирател на Б. мога само да посоча връзката между него и настоящото положение на България в контекста на обекта на темата. Това освен ако се счита за предизборна агитация...по тази логика трябва днес да се блокира целият мрежов (и в голяма степен медиен) трафик на български език.

# 49 831
  • Сред мелниците
Понеже глобалният изход  от тази криза не ми е ясен,  то ако зависи от мен ще приложа  крайни мерки, вкл. противоречащи на всички международни документи , които сме подписали.
Сбитото им резюме е следното:
 Ще пазя границата с оръжие.  Не че охранителите ще носят оръжие, а ще се стреля след предупреждение, че се навлиза  в чужда територия.
Ще събера всички мигранти и ще ги затворя в един единствен голям лагер от затворен тип в отдалечена от населено място област. Той също ще се пази с оръжие. Лагерът  ще поставя на издръжка на ЕС.
 Колкото пари ми отпуснат, толкова ще харча за тях.
 Могат да ядат обилно , да се обличат в маркови дрехи, или да се хранят само с това, което си отгледат в стопанството към Лагера. Лагера ще се обслужва от самите тях. Вкл. да си направят полиция, която да ги пази да не се избият.
В случай, че не им допада начина на живот в Лагера, им плащам обратния билет до страната, в която се върнат. Това вече ще го направя с пари от бюджета.  

Да видим как ще ни санкционират. Ще ни изключат от ...Къде?

PS Мащабно ще информирам целия свят за начина на живот на страдалците в България. Да са наясно. Grinning

Това е добра предизборна платформа, която подарявам на политиците. Или пък....  newsm78 е началото на моята предизборна кампания. Ще видим. Grinning
 Сега оставям избирателят да търси отговори във виртуалното,  а аз се връщам в реалния живот.

# 49 832

В (като Вятър), що сега, баш в деня на изборите, по-рано да беше излязъл/ла с платформата, пък да видиш за кой щях да гласувам без да се чудя и не само аз! Simple Smile bouquet

# 49 833
Скрит текст:
Понеже глобалният изход  от тази криза не ми е ясен,  то ако зависи от мен ще приложа  крайни мерки, вкл. противоречащи на всички международни документи , които сме подписали.
 Ще пазя границата с оръжие.  Не че охранителите ще носят оръжие, а ще се стреля след предупреждение, че се навлиза  в чужда територия.
Ще събера всички мигранти и ще ги затворя в един единствен голям лагер от затворен тип в отдалечена от населено място област. Той също ще се пази с оръжие. Лагерът  ще поставя на издръжка на ЕС.
 Могат да ядат обилно , да се обличат в маркови дрехи, или да се хранят само с това, което си отгледат в стопанството към Лагера. Лагера ще се обслужва от самите тях. Вкл. да си направят полиция, която да ги пази да не се избият.
В случай, че не им допада начина на живот в Лагера, им плащам обратния билет до страната, в която се върнат. Това вече ще го направя с пари от бюджета.  

PS Мащабно ще информирам целия свят за начина на живот на страдалците в България. Да са наясно. Grinning

Кой е номерът на твоята бюлетина, та да я пусна? Laughing Хайде, мир  Hug

# 49 834

Това е добра предизборна платформа, която подарявам на политиците. Или пък....  newsm78 е началото на моята предизборна кампания. Ще видим. Grinning
 Сега оставям избирателят да търси отговори във виртуалното,  а аз се връщам в реалния живот.

Представям си каквито са първосигнални, как лесно някой платен умник ще ги насъска да се бият на живот и смърт и как ще пометат като лавина който им се изпречи на пътя.

# 49 835
Глупости! Защо не го правят в Турция? Те разбират чудесно от езика на оръжието.

# 49 836
Аз не мисля, че България би се справила с 1 милион напиращи да влезнат. Ако турците ги пуснат всички накуп и те знаят, че Европа няма да ни подкрепи, тогава ще отвърнат на оръжието с оръжие.
Не забравяйте, че една част от тях с нетърпение чакат да отидат в рая с девиците.

# 49 837
Аз не мисля, че България би се справила с 1 милион напиращи да влезнат. Ако турците ги пуснат всички накуп и те знаят, че Европа няма да ни подкрепи, тогава ще отвърнат на оръжието с оръжие.
Не забравяйте, че една част от тях с нетърпение чакат да отидат в рая с девиците.

Ти какво точно предлагаш?

# 49 838
Аз не предлагам нищо.
Но нека бъдем реалисти все пак.
Не мисля, че България и Гърция могат да се справят сами и е много важно да бъдат подкрепени от другите европейски държави.
Под подкрепени нямам предвид разселване и строеж на бежански лагери, а опазване на външните граници.
Ердоган е способен на всичко и според мен съвсем скоро ще изпълни заплахите си.

# 49 839
  • Varna
Добре де, как турците ще ползват оръжие, при положение, че безценните не са техни граждани? newsm78

# 49 840
Добре де, как турците ще ползват оръжие, при положение, че безценните не са техни граждани? newsm78
Не турците ще използват оръжие, а е възможно техните гости да използват.

# 49 841
  • София
Аз не мисля, че при евентуален опит за масов пробив на границата пришълците ще ползват оръжие - изключвам камъните. Това би дало основание за ответен огън, което не им изнася. Все пак самоубийците между тях не са чак толкова много, повечето си искат новия хубав живот при Мама.  Wink
Далеч по-лесно е да намерят няколко жени и деца и да ги сложат отпред - действа безотказно. Но все пак има примери на успешна съпротива срещу нахлуванет, ако нашите управници решат все пак да пазят границата, вместо да стягат лагери за десетки хиляди незвани гости. Само дето вече не се чуват подобни идеи, а се набляга на състраданието към нещастните страдалци.  Sad Малко късно се сетиха да ни промиват мозъците, а и българските глави са бая дебели, така че няма да успеят, за щастие.

# 49 842
  • Varna
Ох, дано има все пак някои и други мъже на честта от нашите които пазят границата. Praynig
Все се надявам, че биха отговорили при огън, а не биха си дали и другата страна за шамар.

Абе, какво става, ние жените ли да нарамваме калъчките, вече #Cussing out
 #Cussing out #Cussing out
 Само ние ли имаме чувство за самосъхранение #Cussing out

Де си Кан Тервеле, да видиш какво е настанало по нашите земи. Къде ли се въртиш като
свредел в гробницата си, като виждаш какво правят твоите наследници............. ooooh!

# 49 843
Нищо не ги спира. Вижте колко са спасени само за ден. Shocked
Над 2,2 хил. мигранти са спасени в Средиземно море в рамките на деня
Били натоварени в 13 гумени лодки, два малки плавателни съда и един голям кораб
http://www.blitz.bg/svyat/nad-22-khil-migranti-sa-spaseni-v-sred … a_news460279.html
А по въпроса, кой ги е подгонил към лодките, никой нищо не споменава.
Много ни отива да се перчим, че спасяваме бегълци, които никой не гони от домовете им.
И твърде малко се говори, че европейци също напускат домовете си, изгонени от тази безумна политика и пресмятат последните си пари за осигуряване безопасно място за живот. Sick

# 49 844
  • София
Че и виновни изкараха европейците, задето авантюристите се накачулват в продънени лодки, барабар с бебетата си, и се давят в морето. Интересно все пак какво очакват самаряните да се направи, за да се избегне това? Явно не е логичния отговор - да се връщат обратно, за да не тръгват следващите.
Хуманитарни организации обвиниха ЕС,че игнорира смъртността при бежанците
Повече от 725 бежанци са намерили смъртта си през 2016 г., в сравнение с миналата година.
„Предвид възмутителния доклад, ЕС не може да си позволи да се преструва, че нищо не се случва и да се превръща в съучастник в тази трагедия”, каза Тамасо Фабри, ръководителят на италианската мисия за медицинска благотворителност към „Лекари без граници”
Само днес кораб на „Лекари без граници” е спасил край Италия 867 човека, включително 119 жени и 8 бебета, сред които 4 са били само на няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт