Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 295
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 49 965
  • The QC to be!!!
И к'ва стана тя… крадеца вика дръжте крадеца!  Whistling

# 49 966
  • София
У нас партиите, наричащи се десни, са промигрантски настроени, те не са от типа консервативно дясно, а са дефакто либерали. В Австрия не мисля, че е така, затова такива аналогии и сравнения са неуместни.

# 49 967
У нас партиите, наричащи се десни, са промигрантски настроени, те не са от типа консервативно дясно, а са дефакто либерали. В Австрия не мисля, че е така, затова такива аналогии и сравнения са неуместни.
Да де, докато левите са си леви от всякъде и изобщо не са "промигрантски настроени" Wink. Затова казвам - не тук агитацията и за 2-те двойки. И 2-те злини са си еднакви, да не се заблуждаваме.
Тези, за които в тази тема трябваше да се агитира (вече е късно) взеха само 15%

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 23:55 от го

# 49 968
Да де, докато левите са си леви от всякъде и изобщо не са "промигрантски настроени" Wink. Затова казвам - не тук агитацията и за 2-те двойки. И 2-те злини са си еднакви, да не се заблуждаваме

Мен ако питаш, нашите леви на практика са по-скоро десни, а в някои отношения важи обратното /доколкото изобщо има някаква разлика, а мисля, че няма/, но в крайна сметка агитацията наистина не е за тази тема.

# 49 969
Да де, докато левите са си леви от всякъде и изобщо не са "промигрантски настроени" Wink. Затова казвам - не тук агитацията и за 2-те двойки. И 2-те злини са си еднакви, да не се заблуждаваме

И ти се регистрира специално, за да даваш наклон на списващите от началото на темата??? newsm78
Брей!
Кой си ти? и За какво се бориш?

# 49 970

Мен ако питаш, нашите леви на практика са по-скоро десни, а в някои отношения важи обратното /доколкото изобщо има някаква разлика, а мисля, че няма/, но в крайна сметка агитацията наистина не е за тази тема.

+1

# 49 971
  • Под звездите

Аз пък реших да агитирам да се сетим най-после, че сме българи.

Ето какво е преживяла една българка днес, за пореден път от "добричките и милички" гости и не само:

Няма да напомням за битите български момчета от предната седмица. Няма и да напомням за подигравката, която се прави с 3,5 милиона българи гласували за рефендум. И всеки който се опитва да ме агитира за изнасилената Европа искам преди да го направи да си спомни - кой го е родил Европа или българка и да си прегледа родословното дърво от къде е произлязъл.

И аз предпочитам онези с 15% процента, но тях ги няма на балотажа.

Утре други българи ще бъдат на мястото на тази жена и на мястото на младите момчета и всеки, който го иска това да продължава, ами да се подмие за да е готов за ....

България няма нужда от външни врагове, защото всички българи сме врагове на България.

Модераторите ако искат могат да ме изтрият с това само ще докажат предното ми твърдение.

# 49 972
  • София
И управниците ни се усетиха, че приказките за това колко трябва да бъдем състрадателни и колко сме виновни за войните и мизерията по света няма да им доведат гласове на изборите, за това сега се разтичаха да доказват как се борят с незаконната миграция - единият ще запечатва граници, другата ще връща афганистанците...  Дай боже да стане де, ама защо ли не им хващам вярата?  Wink
МВР се е договорило да връща нелегалните афганистанци
През следващия месец МВР планира първия полет, с който в Афганистан трябва да бъдат върнати нелегални мигранти. Връщането на хората трябва да се организира от Европейската агенция за гранична и брегова охрана, чийто старт бе даден в България.
JWF е документът "Съвместен път напред по миграционните въпроси между Афганистан и ЕС", подписан с цел връщане на нелегалните имигранти обратно. Той засяга хората, които не отговарят на условията за закрила в европейските страни. "Изрично е посочено, че с него не се създават правни задължения и правомощия, а се поставя началото на един структуриран диалог и сътрудничество по миграционни въпроси. Афганистан се е съгласил да стартира диалог на високо равнище по миграцията. На базата на подписания документ ще се създаде съвместна работна група, която ще работи в полза на прилагането на набелязаните цели", пише в отговора на Бъчварова. Първата среща на работната група трябва да се проведе този месец в Кабул.

Афганистан нямал бил задължения да си приеме обратно гражданите, ама ако много се помолим - може пък да си прибере няколко човека за парлама. А ние продължаваме да ги пускаме тук да влизат със стотици. Задачката за басейна, дето се пълни от сто тръби, а се изпразва от едно чучурче, всички сме я решавали. А и дали ще излети този самолет през декември - кой знае, може и да излети някога, през някой декември...  Wink

# 49 973
  • The QC to be!!!
За да връщат мигранти в Афганистан, не трябва ли някакви подписани хартийки да има, едно такова споразумение? Вайпър, има ли таквоз животно подписано? До съвсем скоро нямаше.

# 49 974
# 49 975
Хм, много ми е странно: да се регистрира нов потребител, само за да ни набие канчетата, да си изясним цветовете и посоките и за да ни се скара да не правим агитации за предстоящите избори. Кой се крие зад това? Прилича ми на човек от ГЕРБ. Те са най заинтересовани, а и стилистиката прилича на тяхната.

Такааа, ако тук има коментари кой от кандидатите за президент е по- подходящ, то е само с оглед на най-наболелия проблем, дискутиран и в тази тема - мигрантските цунами, което поставя под въпрос съществуването на родината ни, това в никакъв случай не са агитации. Ако спечели Цецка, повече от сигурно е, ще ще се напълним с мигранти, а Радев уж обещава, че ще спре инвазията. Това са разликите между двамата, от които пишещите тук се вълнуваме. Цветовете много отдавна така се сляха, че вече няма синьо и червено, нито ляво и дясно. Както вчера сполучливо определи във ФБ актрисата Теодора Духовникова: определящите се като десни всъщност са много леви, с тази разлика, че силно мразят Кремъл.

И малко смях за разведряване - срещнах го във ФБ:

"Петър Москов: Ако в неделя Цачева не спечели, програмата за пръстови отпечатъци се отменя и в болниците ще се влиза само с клизма."

# 49 976

"Петър Москов: Ако в неделя Цачева не спечели, програмата за пръстови отпечатъци се отменя и в болниците ще се влиза само с клизма."

Ай стига агитация, бре! Mr. Green ГБТ ще се наредят на опашки пред болниците, а като се има предвид, че са поне 80% от населението, победата на ГЕРБ е вързана в кърпа.

Слушам в момента вицето на Цеца за политиката им по граничната охрана. Както и очаквах - границата се пази идеално, най-вече от Фронтекс Joy

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 08:48 от Анонимен

# 49 977
  • София
Спецсили на България и САЩ демонстрират как се спират мигранти
Началникът на отбраната генерал Константин Попов ще наблюдава днес действията на формирования от специалните сили на България и САЩ в рамките на съвместната българо-американска подготовка, която се провежда на Специализирания учебен център "Црънча" край Пазарджик. Той ще изслуша и доклада на командира на 68-а бригада Специални сили бригаден генерал Явор Матеев за изпълнението на задачите от формированията на българските специални сили за възпрепятстване на нелегалното навлизане на територията на страната на мигранти.
Хм, дали х'американците ще споделят своя опит по охраната на своята граница с Мексико? Може пък да ни е от полза.  Wink
И още ми е любопитно как се пише "Црънча" на английски.  Simple Smile

Тръмп май печели изборите! Трябват му още 6 гласа, а на Клинтъновица - 55.

# 49 978
244 е спечелил, трябват 270. Значи - 26 гласа. Сега чакат Пенсилвания - 20 гласа.

# 49 979
264 са гласовете на Тръмп вече (според повечето световни агенции).

Общи условия

Активация на акаунт