Пазаруване от Асос - тема 59

• 145 765
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Хасково
Не, писах им няколко пъти и теми пращат линкове към My Orders, Create Return, Help и т.н. А след като вече веднъж си създал статус Връщане за един артикул, не можеш повторно да го създадеш. И на мен вече ми се изчерпаха артикулите за връщане Sad и не вярвам, че някога ще получа този измъчен Етикет за безплатно връщане.

# 451
  • Варна
My orders->
View order->
returns information->
Create return - тук те връща на страницата с всичките ти поръчки но срещу всяка има вече три бутона, третия е Create return - натискаш го и се отваря само поръчката от която ще връщаш. Чекваш артикулите които ще връщаш. Попълваш Reason for Return. След него е Find a drop-off point: - говорихме го, избери адрес в Хасково, на бул. България напр. . След това натискаш бутона отдолу  Place return. Появява се страница с Return Summary. Тук вече трябва да си получила имейла с етикета на мейла с който си регистрирана в сайта. Освен това на тази страница отдолу има голям бутон View my returns. Натискайки го на новата страница са продуктите които връщаш с опция бутон Download label.

Не е прегледно ама това е процедурата ... дано помогне.
Не може да не може.
Цитат
А след като вече веднъж си създал статус Връщане за един артикул, не можеш повторно да го създадеш.
- може, правя го, опитай отново.

# 452
  • София
Хм...два пъти си генерирах етикет, защото ми беше за пръв път и нещо ме притесни в адреса. И пуснах втори, с нов баркод.
Жалко че не става при теб Sad

# 453
Здравейте! Досега не съм правила поръчка от Asos. При регистрация, името на регистрирания и името на притежателя на картата трябва ли да съвпадат?

# 454
  • Sofia
Аз пазарувам с картата на моя мъж, а има и Paypal.

Редактирам се - сега влизам в сайта за връщане и не виждам БГ от падащото меню, а преди със сигурност беше там:
https://asos.intelligentreturns.net/main/step3
Да не са променили нещо наистина?
На сайта все още пише, че има безплатно връщане с БГ пощи.

Да помрънкам, че чакам рокля, а не идва. На 25.09 изпратена с DHL, имам номер, но дава, че виси в Германия от 26-ти. Ето тази чакам:
https://www.asos.com/vesper/vesper-square-neck-pencil-dress-in-r … taRef=my%20orders

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 23:07 от NBM

# 455
  • sofia
Аз пазарувам с картата на моя мъж, а има и Paypal.

Редактирам се - сега влизам в сайта за връщане и не виждам БГ от падащото меню, а преди със сигурност беше там:
https://asos.intelligentreturns.net/main/step3
Да не са променили нещо наистина?
На сайта все още пише, че има безплатно връщане с БГ пощи.

Да помрънкам, че чакам рокля, а не идва. На 25.09 изпратена с DHL, имам номер, но дава, че виси в Германия от 26-ти. Ето тази чакам:
https://www.asos.com/vesper/vesper-square-neck-pencil-dress-in-r … taRef=my%20orders
Много е стилна и секси 😍
А за колко време пристигат по принцип?

# 456
  • Хасково
Писах в чата им за проблема с връщането и един Мат ми помогна. Изпрати ми този линк: https://asos.returnsplatform.com/main/step3 и оттам си генерирах етикет и получих потвърдителен автоматичен имейл.
Ако имате някакви проблеми или въпроси, най-добре им пишете в чата. Отговарят бързо и адекватно.

# 457
Не "виси" в Германия, дотам показва проследяващия номер. След това минава в някаква международна куриерска услуга на рапидо и се получават чрез спиди. Не знам за какво са тези врътки, но последната половин година май така идват.
Миналия месец поръчвах нещо, бързо дойде, не помня, но максимум за десетина дни.

# 458
  • Sofia
Явно при мен наистина е имало забавяне, защото от вчера има движение, отново в Германия. Повече от 10 дни стоя там, ако някой бърза с пратка да има предвид. Ето това ми е движението:
Fr, 12.10.2018 18:48 Köln, Deutschland
Die Auslands-Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.
Mi, 26.09.2018 14:41 Köln, Deutschland
Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Di, 25.09.2018 16:33 --
Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.

# 459
  • Добрич
Здравейте, черен петък дали ще има ли в сайта?

# 460
  • Варна
Има 20% на всичко, кода хваща и намалените вече стоки. Аз се чудя на едни ботушки тяхната марка....изкуствена кожа са...но излизат 50евро.... "Faux-leather upper. Let's be honest, no one can tell the difference"LaughingLaughingLaughing

# 461
Има 20% на всичко, кода хваща и намалените вече стоки. Аз се чудя на едни ботушки тяхната марка....изкуствена кожа са...но излизат 50евро.... "Faux-leather upper. Let's be honest, no one can tell the difference"LaughingLaughingLaughing
50Е е доста за марка Асос,за изкуствени пък ,да не говорим. Ех,какви находки имаше преди години..

# 462
  • Варна

Мани, мани..още не мога да преглътна и javari... но сега висок равен ботуш под 150 евро не мога да харесам....

# 463
Погледни Амазон,излизат хубави неща,ако се разровиш..

# 464
  • София
Идеи откъде да намеря тези ботуши - 40 номер?

Първите ги мернах само тук, но нямат номер.
А вторите само в топшоп.ком излизат, но нямат номера...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт