Пазаруване от Асос - тема 59

• 145 746
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте
Точно и аз влизам да се оплача, че са ми пратили размер по-малък от обувки, които вече са аут оф сток. Много ме хвана яд, според тяхната система съм си поръчала юк6, а аз съм си поръчала номер 40, а те са ми изпратили 39. Това означава ли, че следващия път трябва да си поръчам размер по-голям, за да съм сигурна, че ще дойде точния? Много съм ядосана, с такъв мерак ги чаках.

# 481
Rain, ако си поръчала Uk 6, това е 39. 40 е UK 7. Освен ако не си поръчала 7, пък те да са ти изпратили 39, но тогава едва ли в системата им щеше да е 6.

# 482
Поръчах #40. Прекрасно си спомням, че нямах избор на номер по английски стандарт, само по европейския.

# 483
Ясно. Може би някъде при “конвертирането” е станала грешка. Не си спомням кога последно поръчвах обувки и по коя номерация ги избирах.

# 484
Поръчах #40. Прекрасно си спомням, че нямах избор на номер по английски стандарт, само по европейския.

Грешката е в "облика" на сайта. Явно според държавата или опциите ти се определя какъв размер да ти показва в прозорчето за избор при поръчка. Скоро и аз имах същия проблем. Излиза ми европейска номерация да избера когато поръчвам, избирам размер 37,5 на Найки (всичките ми Найки са 37,5). След това получавам обувки 38 номер и ми казват, че причината е, че съм избрала еди кой си английски размер (който на мен изобщо не ми се показва по време на избора). Просто те са комбинирали по неточен начин двата стандарта за размер. Аз разбрах това, чак когато избрах опцията връщане на продукт и там вече виждах английската номерация. Ако става въпрос да поръчаш същите обувки отново ще знаеш кой номер да поръчаш, но за различен модел ще налучкваме надявайки се да няма разминаване между европейската и английската номерация Simple Smile

ПС: Да споделя и резултата от връщането, че ми беше за първи път.  Последвах съветите от темичката, направих заявка, генерирах кода, отидох до пощата приемаща безплатно връщане, изпратих ги на 11,12 и на 31,12 получих потвърждение от тяхна страна, че ми възстановяват сумата.

ПС: Истинският размер който трябваше да поръчам (според сайта 37 ЕУ) отдавна беше аут ъф сток Simple Smile Но поне не се наложи да плащам транспотрни и ми възстановиха цялата сума безпроблемно Simple Smile

Успех с налучкването на размерите Hands V

# 485
Да, те и от съпорта така ми казаха въпреки, че им дадох скрийншот, че съм поръчала размер 49, а не юк 6

# 486
  • sofia
По пощата или с куриер пристигат нещата от АСОС? Simple Smile

# 487

Рапидо/Спиди/ Peace

# 488
  • Шумен

Моите поръчки пристигаха с DHL. Говоря за миналата година. При пускане на поръчката веднага става ясно как пристигат. Има си проследяващ номер.

# 489
  • sofia
Благодаря и на двете. Имам вече тракинг, DHL.

# 490
  • Sofia
Здравейте, не съм пазарувала отдавна от тук, но преди ми пращаха кодове за допълнителни намаления. Дали има сега някое кодче или да изчакам?

# 491
Има кодеве,но много рядко.

# 492
# 493
Мога ли да пусна поръчка с paypal на друго лице, а за получаване да напиша моето име?

# 494
  • Варна
Мога ли да пусна поръчка с paypal на друго лице, а за получаване да напиша моето име?

Можеш, да.

Общи условия

Активация на акаунт