БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 59 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аз, също ,я намазвам с мъничко мазнина.

# 586
  • София
И един малко странен въпрос от мен: на какви ястия слагате куркума?

Куркума най-често слагам на Карфиол с тиквички, нахут и подправки

# 587
  • София
И един малко странен въпрос от мен: на какви ястия слагате куркума?

Куркума най-често слагам на Карфиол с тиквички, нахут и подправки

Хммм, доста интересна рецепна. Мерси! Peace Ще я пробвам.

# 588
Донесоха ми 3 килограмова пита овчи кашкавал. Мога ли да я  нарежа на по-малки парчета и ги прибера във фризера? Не сме много по кашкавала и  оставя ли я в хладилника като режа по-малко от нея съм сигурна, че половината ще я хвърля.

# 589
Снощи  имах  гости  и  ми  останаха  много  свински  пържоли,  печени  на  скара.  Дали  мога  да  ги  сготвя  по  някакъв  начин,  защото  така  няма  да  се  хапнат  и  днес?

# 590
  • София-Младост
Донесоха ми 3 килограмова пита овчи кашкавал. Мога ли да я  нарежа на по-малки парчета и ги прибера във фризера? Не сме много по кашкавала и  оставя ли я в хладилника като режа по-малко от нея съм сигурна, че половината ще я хвърля.
Можеш.

# 591
Можеш.
Чудесно, благодаря!

# 592
Снощи  имах  гости  и  ми  останаха  много  свински  пържоли,  печени  на  скара.  Дали  мога  да  ги  сготвя  по  някакъв  начин,  защото  така  няма  да  се  хапнат  и  днес?
можеш

# 593

[/quote]
можеш
[/quote]
Предложения?

# 594
можеш
Може да им направиш някакъв сос, зеленчуков, само с картофи или бешамел.
Пък, ако са толкова много, може да ги замразиш във фризера и след няколко дни да ги предложиш отново./като ги претоплиш в микровълнова или обикновенна.

# 595
можеш да ги нарежеш и да сготвиш част от тях на яхния с картофи, или друга част с лук - като шишчета по селски, или пък във фурната с ориз - вариантите са твърде много.... дори и яхния със сини сливи и т.т. т.н.

# 596
Освен другите предложения... Запечени на грил тиган зеленчуци - лук нарязан на шайби, праз лук,  тиквички, моркови, тиквички на пръчици,   броколи, гъби..Каквито  имаш. После малко бяло вино и 2-3 скил чесън и във фурната за 30-тина мин.

# 597
Благодаря за съветите- половината сложих в гювеча със много зеленчуци- тиквичка, патладжан, морков, чушка и грах. Другата половина сготвих на пъстра картофена яхния с месце.

# 598
куркума тук се слага на много неща, ориз, яхнии - арабски и индийски. Куркумата е част от много смеси заедно с карамфил, кимион, кориандър, джинджифил..

# 599
Търся рецепта за най-лесната френска селска торта Peace Предложения?

Общи условия

Активация на акаунт