♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
"бана  не"...  Ти какво ? /Теб какво те засяга ? ПП ...Грешка..... ooooh!

Но турски разбиращите да пишат по-точно....

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 22:20 от sofia26

# 61
  • София
"бана  не"...Ти какво ? /Теб какво те засяга ?

Но турски разбиращите да пишат по-точно....
"Какво ми направи/стори?" Hug Hug

# 62
Стремежа му към  предпазване от тази уязвимост го прави ограничен......има си маркировка и от там ни навън ,ни навътре....
Много символично ми се видя сцената с чадъра ...Обяви публично ,че е влюбен в Айше,целуна я , "ожени "се за нея за да нарани Елиф  и като разбра ,че няма да се "излекува " от тази зараза ,захвърли Айше.....Взе чадъра да се предпази от дъжда и като не успя ,го захвърли..... Joy Joy Joy Joy

Софи, не съм съгласна, че Джан "захвърли" Айшегюл, както направи с чадъра  Peace  Точно той, който пръв тръгва да иска извинение от нея след разправиите им; точно той, който бяга като луд след автобуса; точно той, който хукна в дъжда да я търси. Това не е мъж, който е захвърлил жена си.

Софи, Тинче благодаря за разяснението!   bouquet  Прочетох го в пост на Весето и не разбрах какво искаше да каже  Blush

# 63

Тинче, Гавина, сега заради вас май ще загледам и четвърти сериал  Whistling  Как ще им смогна?  Crazy  Там баклавите на ниво ли са?  Mr. Green

Там има толкова смях, че забравяш за баклави. Актьорите са симпатични, а актрисите - още повече. Май не съм срещала толкова много красота събрана  в един сериал, права ли съм, Тинче?

# 64
  • София

Тинче, Гавина, сега заради вас май ще загледам и четвърти сериал  Whistling  Как ще им смогна?  Crazy  Там баклавите на ниво ли са?  Mr. Green

Там има толкова смях, че забравяш за баклави. Актьорите са симпатични, а актрисите - още повече. Май не съм срещала толкова много красота събрана  в един сериал, права ли съм, Тинче?
Напълно. Актьорите са невероятни и са едни от най-талантливите, които съм срещала - такава комедия досега не съм гледала, особено в турски сериал. Гавинка, сериалът е по книга, в която даже едната героиня е българка, дошла в Турция преди 89та (около Възродителния процес) - просто сериалът е модернизиран сега. Whistling

Но пък има баклави от време на време, да. Whistling (Най-вече визирам Ялън, Гавинка.)

# 65
Бана не-какво ми пука,не ми дреме

# 66
Връщам се да споделя още нещо: дъждът и Айшегюл и Джан...нали казват, че дъжда измива/изчиства негативното, дава ново начало. Дали този похват не е използван и сега, ново начало за главните герои

Джан да се научи да цени

Айшегюл да е избрала правилния човек

Елиф накрая да си остане сама с логотиите

Мурат да си намери своята лолитка

Медиха да се научи най после да бели лук и да вари чорба

Таксин да се научи да разбира жените / Джан пък дали не е наследил нещо и от тати/

Дядо Исмаил все така да цени малката снаха

Едже и Ефе, най после да се съферясат

# 67
неЖ , факта ,че ѝ каза ,че не са нищо един за друг???????? Айше зарадва ли се от това признание??????

При все истината  с висящата на рамото му цяла вечер Елиф ,и той най-гадно ѝ каза да не го чака ,да не се притеснява за него защото .......да не цитирам отново.....

# 68
  • София
Веси, ne yaptın е "какво направи" (в бързата разговорна реч е n'aptın - като при нас "к'во направи"), sen е "ти", bana е "на мен". Wink Hug
Ако е сама фразата "bana ne", тогава е "на мен какво ми дреме?" Grinning

# 69
Веси, ne yaptın е "какво направи" (в бързата разговорна реч е n'aptın - като при нас "к'во направи"), sen е "ти", bana е "на мен". Wink Hug
Ако е сама фразата "bana ne", тогава е "на мен какво ми дреме?" Grinning
Е добре го обясни Peace Peace Peace Peace
Аз не мисля че съм написала нещо коренно различно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 70
За мен Джан е оконтурен в рамка и много аКъЛ ще му трябва за да я разчупи , а от къде ще го вземе ....не се наемам да гадая

# 71
За мен Джан е оконтурен в рамка и много аКъЛ ще му трябва за да я разчупи , а от къде ще го вземе ....не се наемам да гадая
Дано да е от баща му,че на майка му не се доверявам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 72

Напълно. Актьорите са невероятни и са едни от най-талантливите, които съм срещала - такава комедия досега не съм гледала, особено в турски сериал. Гавинка, сериалът е по книга, в която даже едната героиня е българка, дошла в Турция преди 89та (около Възродителния процес) - просто сериалът е модернизиран сега. Whistling

Но пък има баклави от време на време, да. Whistling (Най-вече визирам Ялън, Гавинка.)

Тинче, коя е българка - снахата ли? Ялън ми е много чаровен, другия чаровник ми е Йомер от любов под наем. Мурат е в друга категория - него си го харесвам отделно. Всичките бие Съткъ - с очилата и забрадката  Joy Joy Joy

# 73

Ами аз ще отида да му влея малко акъл  fight

# 74
Здравейте,  доста време ми трябваше да  изчета всичко  Grinning Радвам се че има толкова много хора които гледат Семейството, аз още преживявам епизода от събота  Cry
Новата тема е страхотна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт