♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
За мен Джан е оконтурен в рамка и много аКъЛ ще му трябва за да я разчупи , а от къде ще го вземе ....не се наемам да гадая

Ами аз ще отида да му влея малко акъл  fight

Славенка, по-голямо дърво вземи, че с това няма да му е достатъчно. На него му трябва малко за акъл и малко за проглеждане и повечко за оцеферване в новата ситуация.

# 76
  • София

Тинче, Гавина, сега заради вас май ще загледам и четвърти сериал  Whistling  Как ще им смогна?  Crazy  Там баклавите на ниво ли са?  Mr. Green

Там има толкова смях, че забравяш за баклави. Актьорите са симпатични, а актрисите - още повече. Май не съм срещала толкова много красота събрана  в един сериал, права ли съм, Тинче?
Напълно. Актьорите са невероятни и са едни от най-талантливите, които съм срещала - такава комедия досега не съм гледала, особено в турски сериал. Гавинка, сериалът е по книга, в която даже едната героиня е българка, дошла в Турция преди 89та (около Възродителния процес) - просто сериалът е модернизиран сега. Whistling

Но пък има баклави от време на време, да. Whistling (Най-вече визирам Ялън, Гавинка.)

Тинче, коя е българка - снахата ли? Ялън ми е много чаровен, другия чаровник ми е Йомер от любов под наем. Мурат е в друга категория - него си го харесвам отделно. Всичките бие Съткъ - с очилата и забрадката  Joy Joy Joy
Това е Ръфкъ. Съткъ е Пинокио. Joy Joy Joy
На мен любимец ми е Чънар. Flutter
А иначе, в сериалната версия няма българка (поне не са я казвали), а книгата не съм я чела, само синопсиса. Но в сериала семейството са грузинци - просто са сменили народността. Wink Предполагам, че в книгата "Барутчу" са българите. Joy

# 77
За мен Джан е оконтурен в рамка и много аКъЛ ще му трябва за да я разчупи , а от къде ще го вземе ....не се наемам да гадая

Ами аз ще отида да му влея малко акъл  fight

........добра си...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 78
  • София
Ето какво е пуснал Баръш bishop в инстаграм кажи-речи току-що: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Това е Ръфкъ. Съткъ е Пинокио. Joy Joy Joy
На мен любимец ми е Чънар. Flutter
А иначе, в сериалната версия няма българка (поне не са я казвали), а книгата не съм я чела, само синопсиса. Но в сериала семейството са грузинци - просто са сменили народността. Wink Предполагам, че в книгата "Барутчу" са българите. Joy
[/quote]
Тинче, права си. Барутчу живеят в прогимназия на апартаменти - типично по български, а другите си живеят заедно в една къща.  Joy

Ще ме измъчат тези Ръфкъ и Съткъ  Joy Joy Joy

# 80
неЖ , факта ,че ѝ каза ,че не са нищо един за друг???????? Айше зарадва ли се от това признание??????

При все истината  с висящата на рамото му цяла вечер Елиф ,и той най-гадно ѝ каза да не го чака ,да не се притеснява за него защото .......да не цитирам отново.....

Беше много тежко за Айшегюл което и каза Джан,и гадно, и не заслужено.
Остави я сама у родителите си,за да е с Елиф. Чака го цяла нощ за пореден път ,когато е до Елиф.
Но истината е точно такава, колкото и да се грижи за него, тя не му е жена,което пък не значи,че  Джан трябва така да се държи с нея.  Тепърва той  ще осъзнава,че се влюбва в нея.

# 81
Ето какво е пуснал Баръш bishop в инстаграм кажи-речи току-що: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Коя е 6-та особа.............. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78   

# 82

Аз и аз
Скрит текст:
Това за мен е приключение
пък и някакво увлечение.
Живота за мен е игра
понякога лоша или добра?
Една жена аз обичам
и подир нея все си тичам...
Друга законна наричам
и пред света я обичам.
Ама нали съм си дърво голямо
все падам на дясно коляно...
Едната хич не ме бръсне
другата и иде с кофа да ме блъсне...
Защо са толкова сложни жените?
Сигурно аз не разбирам
или с егото мое остава да избирам.
Сърцето или душата да послушам...
Май засега само ще се ослушам...

Лека нощ дами, страхотни сте!

И ще си дочакам превода на Семейството до утре Rolling Eyes

# 83
  • София
Славенка hahaha hahaha hahaha
Ей на това вече с глас почнах да се смея:
"Едната хич не ме бръсне
другата и иде с кофа да ме блъсне..." - то всички от темата кофи мятаме по него. Crossing Arms
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Страхотна си! Hug Hug Hug

# 84
неЖ , факта ,че ѝ каза ,че не са нищо един за друг???????? Айше зарадва ли се от това признание??????

При все истината  с висящата на рамото му цяла вечер Елиф ,и той най-гадно ѝ каза да не го чака ,да не се притеснява за него защото .......да не цитирам отново.....

Софи, пак ще се повторя, че и потретя сигурно  Mr. Green ама пак да си кажа. Това беше за защита. Опита се да издигне стена помежду им, ама се прецака, защото Айшегюл му отвърна подобаващо, а той не очакваше това.
И още нещо - ако е захвърлил Дребосъчка, защо иска нов договор? Защо, когато във фрагмана я прегърна наум си каза "Айшегюл, ти си ми нужна"? За него тя е вече въздуха, който диша, не може без нея. Влюбен е. Влюбен в Айшегюл.

Жани, аз постнах снимките на Онур и Таркан, ама освен цвета на очите, друга прилика не откривам  Peace

ПП: питах за "Бана не" , че ми стана интересен коментара на Весето за Баръш и Гупсе Peace

ПП: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
Много ме радвате  Hug  

# 85
Тин, в "Парчетата" направо си приватизирала БДЖ...композиция ,до композиция ...вагоните чет нямат .....Само гледай да не упУщиш "Ориент експрес"-А..... Naughty

# 86
  • София
А, неЖност, пропуснала съм това с "бана не" - извинявай, Веси. Hug Hug

Тин, в "Парчетата" направо си приватизирала БДЖ...композиция ,до композиция ...вагоните чет нямат .....Само гледай да не упУщиш "Ориент експрес"-А..... Naughty
Баръш ли е - мой е. Naughty Joy
bishop

# 87

неЖност  Hug относно Джан бей  мислим еднакво. Peace  Джан вече е влюбен в Айшегюл,но не иска да си го признае все още.

Славенче  Hug аферим сана. За стиха в спойлера     bouquet smile3501Страхотна си.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 23:00 от лава

# 88
неЖ ,то е ясно ,че ще "прогледва",но цената я плаща Айше , а не той ...

Коментирам епизодите  до сега .....в бъдеще ,ясно че ще му "помогне" СЛАВЕНА..... fight

# 89

неЖност  Hug относно Джан бей  мислим еднакво. Peace  Джан вече е влюбен в Айшегюл,но не иска да си го признае все още.

Славенче  Hug аферим сана. За стиха в спойлера    bouquet  smile3501Страхотна си.

Какво да си признае?!?!?! Той не знае какво е любов ...стигнал е само до "шофьор"на Елиф и си вози "любовта" берабер с нея....

Общи условия

Активация на акаунт