♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 468
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Ох, от къде да започна?   Crazy

От поезията на Славенка  Laughing  Стихотворението е шедьовър! Браво, Славенче!   bouquet
Посмях се от сърце  Hug  Продължавай в същия дух!  Hug

Новата снимка на Баръш и сие ... Хммм ...  Thinking  Нещо взе да ме съмнява това момче  Whistling  Снимки с Гупсе пред търговски център вчера, днес - с колегите, ама като никой път и Елчин там  Crazy  В инстаграма му не съм виждала досега тяхна обща снимка  Whistling Гупсе-то да го мисли  Mr. Green  Тя ако разбере и за помислите на Тинчето и Горгонка, не в дебелариум, ами в психиатрия ще иде, ми се струва  Mr. Green

И за финал: Джан  Crazy  Ако тръгнете до Истанбул, за да му налеете малко акъл на момчето, да ме чакате - идвам с вас  Flutter  Ще му дам и аз някой и друг урок Sunglasses

# 91
неЖ ,то е ясно ,че ще "прогледва",но цената я плаща Айше , а не той ...

Коментирам епизодите  до сега .....в бъдеще ,ясно че ще му "помогне" СЛАВЕНА..... fight

Софи, и той си плаща цената за любовта  Peace  Първо: несподелена към Елиф, там гледа как тя въздиша по Мурат, а той е само носна кърпичка  ooooh!  А сега му предстои да си плати дълга и към Айшегюл Wink
Извинявам се, че намесих бъдещи епизоди  Peace

Лаве  Hug  Къде се губиш цял ден, къз? Няма кой една Безмилостна порция да сервира  Mr. Green

# 92
  • Пловдив
Нежност, тя тази снимка на Баръш с Гюпсето не е нова всъщност, пуска се за пълнеж.От началото на лятото е, когато се раздуха историята с фенката и ги снимаха след като си купили плейстейшън от някакъв МОЛ и се писа, че скандала се разминал.Тя вчера и днес поства снимки от различни места в Турция в Инстаграма си, не вярвам дори да е в Истанбул.Ама си права де, че в неговия Инст-м пък нямат общи снимки.

# 93
  • Разград

# 94

неЖност  Hug относно Джан бей  мислим еднакво. Peace  Джан вече е влюбен в Айшегюл,но не иска да си го признае все още.

Славенче  Hug аферим сана. За стиха в спойлера    bouquet  smile3501Страхотна си.

Какво да си признае?!?!?! Той не знае какво е любов ...стигнал е само до "шофьор"на Елиф и си вози "любовта" берабер с нея....
Софи  Hug  ,след думите на Мурат ще се отърси бързо от тази заблуда и ще я свали от колата си  русата  и таз "любов" ........... Той вече и отвори вратата ......... - " имам нужда от теб" - /си каза/осъзнава ,че Айшегюл му е нужна. Остава да чакаме да и каже "слизай" от колата Naughty

# 95
Горгонка, да разбирам, че снимката от поста на Катина е стара, а не вчерашна?  Peace
Ако е да, става още по-интересно  Mr. Green

Баръш и приятелката му пред търговски център,миналата вечер.

# 96
  • София
Момичета, лекинка от мен! Hug Hug Hug
И умната с баклавите!!! Naughty Joy Joy Joy

# 97
  • Пловдив
Да, снимката е стара, но е постната като вчерашна.
В съседната тема я разконспирираха много бързо..
Днес във Туитър е постната пак тяхна обща снимка, още отпреди да са почнали снимките на Ашк-а

# 98
Момичета, лекинка от мен! Hug Hug Hug
И умната с баклавите!!! Naughty Joy Joy Joy

Тинче, то днес беше много постно откъм баклави  Crossing Arms  Ама ти чети тук какво става с Баръш и Гупсе, че като идеш тези дни в Истанбул, да си подготвена  Wink  Laughing  

Лека вечер и от мен!  Hug

# 99
Скрит текст:

Коментирам епизодите  до сега .....в бъдеще ,ясно че ще му "помогне" СЛАВЕНА..... fight
Софи, и той си плаща цената за любовта  Peace  Първо: несподелена към Елиф, там гледа как тя въздиша по Мурат, а той е само носна кърпичка  ooooh!  А сега му предстои да си плати дълга и към Айшегюл Wink
[/spoiler]
Лаве  Hug  Къде се губиш цял ден, къз? Няма кой една Безмилостна порция да сервира  Mr. Green
Бях на служебната тръстика ,джанъм. Но шимди съм тук и за лека нощ мисля да ви сложа една Безмилостна порция ............ Mr. Green

Тинче  Hug лека.

# 100
Скрит текст:

Бях на служебната тръстика ,джанъм. Но шимди съм тук и за лека нощ мисля да ви сложа една Безмилостна порция ............ Mr. Green

Тинче  Hug лека.

Е, как да заспя сега  Crazy   hahaha  Първо ще видя какво си ни приготвила, че иначе сън няма да ме Фане  Mr. Green

# 101
        "Без милост "

Бекле бираз. /почакай малко/

# 102
# 103
  • Пловдив
И аз се засилих да лягам, ама ще изчакам порцията Simple Smile
Малии , Лаве, пак ще са ми 18+ сънищата  smile3521

# 104
Докато чакаме Лавето да ни сервира, един сладур  Heart Eyes

Tarkan - "Kayıp" / Таркан - "Изгубен"

За всички изгубени ..... в превода и баклавата Laughing