ОКТОМВРИйки време не остана, коя ще бъде първата ни мама? - еп.15

• 37 287
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ниана, много се вълнувам и радвам за вас, вече лека полека се прокрадва идеята в главата ми, че скоро наближава и нашия момент. До сега още не вярвам Simple Smile
Съншайн_Съни много съжалявам за загубата ви, нека Бог да е с вас и да ви дава сили. И много скоро да гушкаш здраво и щастливо бебче.
Аз кафе от както разбрах, че съм бременна не пия, ама и не ми се е пило де. Днес повръщах, ама като гейзер бях, дано не е нещо сериозно и да не вреди на бебето.

# 76
Привет в новата тема -     хубава и цветна, благодаря на момичетата, които се грижат за това! Жалко, че започва с такива новини, но съм сигурна, че пък ще завърши с много, много хубави  Simple Smile
sunshine_Sunni думите са слаби в такъв момент...., съжалявям за загубата ви!

Видях, че сте обсъждали замръзяването на стволови клетки. Ние решихме този път да запазим. При предишната ми бременност имаше проблеми с плацентата, бебето беше по-малко и се наложи секцио 20 дни преди термин. Аз се притеснявах, че ако клампират пъпната връв много бързо ще бъде хем малко, хем с анемия, затова се отказахме. Сега се надявам всичко да е наред и да успеем да съхраним.
Относно консултантките от ЛЛЛ, аз се консултирах след първото раждане и бях много доволна. Освен съвети как да увелича кърмата, получих и много силна психологическа подкрепа, контактувахме по Скайп, въпреки, че и двете бяхме в София, просто така беше по-удобно. Моята консултантка се казва Айла. Би било чудесно, ако има с кой да се съветваме и тук в темата!
Киселини имам още от началото на бременността, независимо какво ям. Спах на високо, на дясно, на незнам си къде, какво ли не ме посъветваха. От около 2 седмици пия таблетки- Омепразол, защото много повръщам от киселините и получавам контракции.
Стискам палци на всички ни за хубави предстоящи прегледи и успешен финал. Хубав ден!  bouquet

# 77
Добро утро  bowuu
Консултатните на ЛЛЛ са страхотни, и на мен много ми помогнаха с първото ми дете. Благодарение на лекциите, които ходих организирани от ЛЛЛ и консултациите по тел. се справихме отлично с кърменето.
Кисилини имах по едно време, сега от седмица и повече не  Rolling Eyes
Кафе не съм спирала да си пия, спрях следобедното, но сутришното ми е като наркотик, не мога без него  Peace

# 78
Добро утро  kaffeetrmker_2

Аз пак рано станах........пфууу явно навик още от ходенете на работа  Laughing

Алекс си спииии сладичко, като стане ще захвана гладене, че в 12 ще дойдат от една фирма да ми перат килимте, дивана, матраци и банята  Mr. Green

Консултант не съм ползвала, явно съм имала късмет да имам кърма.......но е хубаво, че има такива хора да помагат  Hug

Я да ви питам един пиклив въпрос  Embarassed Embarassed от няколко дни насам на моменти засилено течение, ама си теква все едно препиквам (извинявам се за думите  Mr. Green)  На вас случва ли ви се ?

# 79
Аз както казах не ме мъчат киселини, но имам огромни проблеми с газовете... Вечер като хапна и се започва и цяла вечер не може да се седи около мен.... Ужасно е!!! Как мога да ги боря?  Confused

# 80
Привет,  Heart Eyes
   Днес явно ни очаква още един слънчев и топъл ден. Вечер много трудно заспивам от жегата , чувствам се като в големите горещини преди около месец. Но при мен е напълно възможно и да е от хормоните.... Embarassed. Бременелските симптоми ме хващат с малко закъснение, за малко да ме изтърват. Simple Smile
     Продължавам с прането и гладенето. Хич ме няма в работата с ютия. Добре , че е за бебка иначе не бих се подложила на това мъчение.  ooooh!
    Сутрешното кафе ( с многоо мляко) остана моя порок по време на бременността.  
За киселините, бяха ме натиснали по едно време, но сега като съм в къщи и си готвя сама- нямам.  Но усещането е наистина много неприятно. Sick
   Стискайте палци , днес съм на ЖК.  Надявам се всичко да е ОК.

# 81
Ах, момичета, никакъв порок не е кафето, едно кафе на ден си е напълно безпроблемно. Аз не пия, защото и преди не пиех, но ако ми се припие изобщо няма да се и замисля да ви кажа.

Ние с ММ решихме в събота да огледаме вече разни колички по магазините, за да може до седмица-две да вземем решение и евентуално малко преди термин да я купим. Напредваме  Mr. Green

# 82
  • В къщурката на хълма на феите
Чоко аз покрай кандидата миналия месец имах такъв проблем, като я разкарах и се оправи положението Peace
Диамантче еспумизан на капки - най-бързо ще ти подейства, ако изобщо помогне .. за друго не се сещам .. всъщност ти всичко със симетикон можеш да пиеш - лефакс, абоколикен и т.н. тва всичкото по принцип го дават капки за колики при бебета Peace
Скитърче аз на 12ти ще си ходя до село да си взема и аз количката .. за щастие съм имала достатъчно акъл преди време като я оставя, тя да е увита в найлон като мумия, та сега няма да ми се налага и да я пера .. иде ми да си стисна ръката и да се потупам по гърба Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Фокси стискам палци!

# 83
Meci и аз си мисля, че нещо не ми е чиста работата  newsm78 Whistling Аман!

Количката ММ сега я докара, едни приятели я ползваха и казаха, че е изпрана, увита е в найлони, ама пак ще е пера...т.е. ММ ще я пере  Laughing Mr. Green

Диамандче и аз щях да ти кажа като Меци, еспумизан, дано ти помогне  Hug

Аз изгладих една пералня докато беше по хладничко, пуснах една прахосммукачка и край все едно съм копала декар картофи, ужассссссссс, полегнах и това ще е за днес  Whistling

# 84
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз днес си поспах като порче до 10 и 30  Laughing Не , че не ставам цяла нощ до ВЦ-то , но все пак....от около 2 седмици най късно в 9 съм станала , тааа днес прекалих  Mr. Green

Количката.... и ние трябва да я поръчваме тези дни! Все отлагаме  , че то не е лесно да дадеш толкова пари на куп , но няма начин. Спокойна съм понеже казах , че доставката е м/у 8 и 10 дни.

# 85
Като гледам колко работа сте свършили, чак ме хваща срам  Blush Blush
Станах в 10:15 с аларма, но снощи си леглах в 00:30. Определено се чувствам по-изморена и сънлива през третия триместър, но като се появи бебето ще ме "оправи"  Laughing

И днес е голяма жега, дано поне октомври е топличко, че да може да излизаме на разходки с бебенцата  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден от мен и не забравяйте да пиете вода  smile3534 newsm08 newsm08 smile3525

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
Чоко аз не съм я виждала тая количка, ама да ти кажа, щом като хората са я прали и усукали с найлон, си мисля, че няма нужда и ти да я переш .. реално погледнато бебето ти няма абсолютно никакъв досег с повърхността на количката - то ще си е в ескимосче или дебела пеленка и ще му се вижда в най-добрия случай само връхчето на нослето .. аз моята, ако не бях я прала преди, сега щях да го направя, за да й докарам по-излъскан вид и евентуално да махна петната от пюрета по кошчето за кола иначе не ..

# 87
И аз съм от поспаланите, преди 9.30-10.00 не мога да стана. Simple Smile Но пък вечер не лягам преди 01.00 и заспивам едва към 03.00. Много ми е трудно това спане вечер. Аз също се чудя дали да пера зимния кош, беше си опакован, а преди да го приберем е пран. Изпрах столчето за кола, а останалите части са нови та и за тях се чудя.
При мен задуха продължава и вече нямам търпение да ме види док. Беб ли притиска, матка ли, но толкова трудно дишам, че не се търпи.
За утре пак сме планирали едно пътуване малко в планината Simple Smile Тази бременност я изкарах в колата Simple Smile
Палцестис на всички с прегледи днес Simple Smile
И да не забравя едно въпросче - имате ли болка при въртене на бебчо? При мен вечер има моменти, в които не мога да се завъртя и да стана. Разполага се много ниско или странично, не мога да определя и започва да боли. Много странно усещане....

# 88
Ох пак жеги вече не се издържа  Crazy
Цяла вечер не спах едно такова неудобно ми беше , едно тежко ...хубу си беше 5-6месец , а сега ужас по бързо да минава времето , че много почна да тежи туй мъжле . Утре сме на ЖК дано да имаме 3кг.че вече сме в 9месец. ...
Киселини нямам за което много се радвам ...но имам газове вечер отвратително е ... Ама мама лесно не се става ... Все по често имам контракции и то болезнени утре ще говоря с доки то не мога да се завъртя като ме срязва все едно ще ми идва , а като се сетя какъв болезнен и обилен цикъл имах ужас ужас много ми е хубаво без него .
Надявам се другата седмица ремонта да е готов да си подредя всичко , то вече почнах много да се изморявам !  Cry

# 89
Запис.  Laughing Не съм се разписвала скоро, всичко е наред вчера бях на ЖК, бебка тежи 2400 г.
Съни Много съжалявам за загубата ви!  Cry

Така като ви чета, вие още си пазарувате, а аз от вълнение още като разбрах, че чакам момиченце си напазарувах всичко, стаята е готова, количка си имам, дрешки, абе всичко, даже съм се заредила с дрешки и след 3-тия месец, че тогава ще е зима и няма да ми се пазарува в тоя студ с малката.  Tired
Взех 3 бодита за новородено с дълъг ръкав наскоро и едни ританки за новородено, другите дрешки са 1-3 месеца, и сега се чудя дали да купувам още за новородено, при положение, че няма да се носят много дълго  newsm78 От скоро почнах да се зареждам и с памперси, от сестра ми знам, че особено в началото ще трябват мноого, така, че се зареждайте от сега, аз все като ходя да пазаря храна за седмицата купувам по един пакет, че после да не свършат и да купувам наведнъж  Laughing
Нямам търпение вече да си гушна бебчето, чувствам се като камион  Laughing едвам се мъкна насам натам и искам да я нагушкам вече  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт