ОКТОМВРИйки време не остана, коя ще бъде първата ни мама? - еп.15

• 37 292
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Момиченца сега почвам да чета новата тема,но ми направи впечатление че татко ифко се извини че е забравил да каже термина и го написа а още не е добавен.Копирам
 Бременност и раждане / С термин октомври / Re: ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще гушкам малко човече - еп.13   : пн, 17 авг 2015, 07:58
Май съм забравил да кажа нашият термин,18.10.2015  Smile

# 91
  • В къщурката на хълма на феите
Ради аз това съм го проспала в интерес на истината .. като ми остане време ще го преместя на правилното място, ако някой друг не го направи преди мен Peace

# 92
  • Nederland
Е то много мами не са си казали цялото инфо,чудех се един ден колко мами с близнаци имаме,знам за три,май пише четири ..Една мама загуби едното бебче...
Мецани,нямам идея как се справяте с толкова много неща,за което съм благодарна,че темата ни е красива и спретната  Heart Eyes

# 93
  • В къщурката на хълма на феите
всъщност темата ни има 4 ангелчета вече, силно се надявам да не ми се налага да правя корекции от този тип никога повече Praynig Praynig

# 94
  • София
Я да ви питам един пиклив въпрос  Embarassed Embarassed от няколко дни насам на моменти засилено течение, ама си теква все едно препиквам (извинявам се за думите  Mr. Green)  На вас случва ли ви се ?
Хахайа чоко, много се смях на описанието, ама имам го същото:)  Joy течението си отделно, ама едно като водичка ми се случва понякога. На моменти се чудех дали може някакви води да изтичат на порции newsm78
Чакам началотп на другата седмица да ми излязат резултатите от микробиологията, дано всичко да е наред и да не се налага някакво лечение  Praynig
Иначе аз съм супер поспалана, лягаме към 12, сутрин се разбуждам като ММ тръгва за работа, после пак заспивам и така докъм 10. Ама така като стана късно целоя ден се губи, докато закуся и се помотая става обедно време и деня отлита #Cussing out
Иначе днес свърших една добра работа, ходих със сестра ми и племенниците при техния педиатър и той каза като родя да се чуем, ще ме вземе един вид  Mr. Green  Добре че прави частни посещения, защото ми прилоша от висене пред кабинета, отидохме преди да е дошъл, пред нас имаше едно цигане, лекаря като дойд, след две минути дойде и една мама с много малко бебе и влезе с предимство. През това време стана стълпотворение, задух, замириса на пот и така почакахме повече от час  #2gunfire.. Навсякъде ли е така #Crazy това не е нормално..

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 16:20 от Eos

# 95
  • Варна
ох изчетох ви сега да си кажа мъката Simple Smile
Днес е много зле положението,кихам и оп тече отдолу  Shocked не мога да сваря да отида до тоалетната,цял ден само охкам и пръцкам  Embarassed Embarassed Embarassed ама правим със свекървата зимнина и само да се наведа и пръъъъц,от черния пипер кихам и оп пиииш
Май и при мен започна гнезденето - до вчера ме мързеше за всичко а днес прахосмукачки,перални  #Crazy
а мм само върви след мен и прави така  hahaha hahaha

# 96
Да и аз се чудя дали не изтичат по малко така  newsm78 Grinning

# 97
Я да ви питам един пиклив въпрос  Embarassed Embarassed от няколко дни насам на моменти засилено течение, ама си теква все едно препиквам (извинявам се за думите  Mr. Green)  На вас случва ли ви се ?
Хахайа чоко, много се смях на описанието, ама имам го същото:)  Joy течението си отделно, ама едно като водичка ми се случва понякога. На моменти се чудех дали може някакви води да изтичат на порции newsm78

Ами май е възможно...аз онзи ден заради малко по - засилено течение (не точно като вода, но все пак) се озовах при гинеколога и го
питах може ли да са ми изтекли малко околоплодни води и той каза, че по принцип е възможно, но не му се вярва да е това  Rolling Eyes
Прегледа ме, каза, че не вижда изтичане на нищо, бебето имало достатъчно води, но все пак каза да си сложа превръзка и да следя ако има пак да му я занеса, в болницата (а може би и в някои кабинети) могат да направят тест доколкото знам дали са води.
Още не съм го направила, защото не съм имала пак, имам си обичайното течение, което другата седмица ще видя с какво ще лекуваме  Twisted Evil

# 98
  • София
Ама многп е малко според мен за да са води, то е колкото една чаена лъжичка, ама си е бистра водица. Странна работа, отделно цялата бременност си имам по засилено течение..
Ради хахаа аз поне не пръцкам, много неприятно  Joy
Момичета и аз вчера яко се бях разчистила, понеже викахме един човек да пръска за хлебарки, а след това ме трябва да се чисто основно известно време, изчистох цялата къща, въпреки че ММ в неделя беще чистил основно:)

# 99
Eos, моето беше и по - малко от чаена лъжичка, но не ми обръщайте внимание на мен, аз съм си паника  Embarassed особено за тия води много ме е страх, така че...предпочетох да отида отколкото да се побъркам от мисли...

# 100
  • София
Аз доколкото знам водите като текнат си тече доста, аз си го представям като една чаша вода например Simple Smile)

# 101
ама правим със свекървата зимнина и само да се наведа и пръъъъц,от черния пипер кихам и оп пиииш
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Анастасия, как така се запасяваш с повече памперси  #Crazy От къде знаеш кой размер колко време ще се носи  newsm78 newsm78 newsm78

# 102
Аз доколкото знам водите като текнат си тече доста, аз си го представям като една чаша вода например Simple Smile)

Ами може и по малко да текат зависи как се спука мехура. Чела съм го и доктора потвърди, че е възможно. Сега вече не знам ако почнат макар и по - малко после дали ще се усилят задължително или може така да си изтекат. Ама да не се плашим с такива мисли сега  Simple Smile

# 103
Аз си мисля, че на този етап може и малко води да изтекат. Нали на някои им изтичат част, но някакси лекарите спират нещата. Абе знам ли и аз. Сега нали уж намалявали водите...
И аз не бих се запасявала с памперси. Предния път уж вземахме по малко, но толкова бързо омаляват, че един пакет размер 2 остана почти цял неизползван. Сега ще го ползвам с това бебче.

# 104
  • ВАРНА
Много бързо пишете, май си нямате работа  Laughing Mr. Green Шегувам се  Hug.
Благодаря за новата темичка   bouquet.
sunshine_SUNNY, много съжалява з загубата Ви!  Hug
Тапи, води ... нищо не знам, не мога да кажа. Аз като раждала с планово секцио все се майтапя, че не съм раждала. В интерес на истината наистина си нямам понятие от контракции, тапи и т.н.

Много ми е жегааааа. Обожавам лятото, ама това топло ми идва малко в повече вече.  Sad Добре, че морето ми е близо   grinning039 та ден през ден съм на плажа.
Хубав следобяд от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт