ОКТОМВРИйки време не остана, коя ще бъде първата ни мама? - еп.15

• 37 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
Ниана, успех и от мен  Hug Praynig
Първият учебен ден мина перфектно  Simple Smile ЖК - също, тонове ритмични, мерките са добре. Това от мен, на ехото не са ме гледали. Другат седмица няма да я има моята лекарка, така че точно след две седмици пак на ЖК, ако разбира се не съм родила.
Хубав следобед  Hug

# 646
Az ot dnes sum 35 sedmica bqh na tonove I yltrazvuk vsichko E nared Samo deto vurvi Edna sedmica nazad 2043 grama e dok kaza che nqma problemi stiga da ustiskame do 1 vi kaza I che nai veroqtno shte si rodq normalno  Whistling no shte go obsudim sledvashtiq put sled pochivnite dni

# 647
Нианка успех имаш стиснати палци и от мен  Hug Heart Eyes
Аз във петък ще ходя на преглед да видят как са с килограмите прегледи и пак тонове  Crazy
И чакам моя момент да дойде ама то пък от никъде признаци  Mr. Green Никакви контракции,болежки,оплаквания бе все едно не съм бременна в 9-ти месец  Laughing
Даже имам чувството,че ще родя и след датата на термина  Whistling
При нас е много хубаво времето и мисля да си направя една разходка из парка,че ми е много скучно в нас  newsm78

# 648
Честит първи учебен ден и от мен! Налегнало ме е тъжно чувство от сутринта - за първи път от както съм започнала първи клас, не празнувам 15-ти септ. и ми е криво. Не се стърпях и наминах да поздравя колегите и да им пожелая успешен старт.
Току-що си взех 45-дневния(със задна дата) и официално и без угризения ще си почивам.Пуснаха ми и последните изследвания и утре рано ще ходя да давам кръв. Дано поне хемоглобинът е добре, че ме съмнява - от няколко дни ми се вие свят от време на време,а кръвното е нормално.
 Да ви попитам някоя мама да се маже с Гармастан? Имате ли отзиви за него, предписаха ми го,но виждам,че задължително е да се отмие преди кърмене. Дали да не си го взема сега и като родя друг, или още сега да го сменя?

# 649
Здравейте на всички, аз днес обикалях по задачи, за които ММ ме прати, документи разни, че той нали работи и все изпуска работното време на държавните администрации. И без това нещо да свърша, че вече ми се изчерпа търпението съвсем с това чакане, само го мисля и вече се побърквам.

Гледам наближаваме края на темата, аз бях измислила няколко заглавия като се роди талисманчето, ама сега имаме две, не знам и на двете имената ли да сложим евентуално?  newsm78 Ето моите предложения:

Октовмрийският бебевалеж започна вече, Ния е първото ни мъничко човече!
Талисманчето ни Ния вече се появи, октомрийските бебоци сбъдват майчини мечти.

Нианка - усещам, че часът на срещата май е много близо, много се вълнувам за твоите бебоци! Да ни зарадваш с новината при първа възможност, аз от сега съм в непрекъснат палцестис!  Heart Eyes Шмокси и Бобишана и вас не ви забравям!

# 650
Niana супер са си бебоците стискам палци  Praynig
venelina и аз така си мисля че ако трябваше да си чакам термина можеше и да пренося,но честно казано вече нямам търпение да идва датата за секциото,много почна да ми тежи ама предвид това как растат тези бебета нормално.
Паниката и страха от време на време доста ме обсебват,но като цяло гледам да се държа мъжката  Grinning

# 651
Благодаря ви за куража и хубавите думи  Hug Аз също виках...ох да идва вече датата но като наближи друга песен запях 😃 Честно казано и аз и док мислим че мога да избутам още малко но не ни се рискува.
Стискам палци на всяка една от вас и на всичи желая леко раждане и едни прекрасни бебоци  Hug

# 652
Есен чукa нa врaтa, ОКТОМВРИйче скоро ще е нa мaмa във ръкaтa.

ОКТОМВРИ бързо нaближaвa, мaмa бaгaжa зa болницaтa до врaтaтa постaвя.

# 653
Хехеее, Шмокс, и мойта мацка така с боксониерата Laughing Laughing Кихам , връщам, други дейности извършвам - тя се инати и се крие. Като писа за Пришълеца и точно визуализирах движенията на малката терористка и как всеки момент чакам да се отвори кожата и тя да се покаже оттам hahaha hahaha hahaha
Гармастан съм ползвала и мога да потвърдя, че е много ефективен, хем го ползвах при адски разранени зърна(кръв течеше, буквално). Кофти е, че трябва да се отмива преди кърмене, но за подготовка и тежки случаи е идеален. По време на самото кърмене, ако е необходимо по-бих препоръчала Лансинох - щадящ е и не е необходимо да се отмива.
Аз започвам сериозно да се ядосвам. Всеки ден ще се намерят поне 7-10човека, които да ми се обадят или видят по улиците и да ме питат няма ли да раждам. А пък ако не се вясна пред блока, веднага се започват едни разпити да не съм отишла да раждам и всичко наред ли е ooooh!

# 654
Всички заглавия са хубави...гласувам за това: ОКТОМВРИ бързо нaближaвa, мaмa бaгaжa зa болницaтa до врaтaтa постaвя  Simple Smile

# 655
  • София
Здравейте и от мен!
Нианка, така ти се радвам и така се вълнувам за теб!  Ще чакаме да се похвалиш съвсем скоро с Б1 и Б2 наяве вече:)) герой си ти, а за хемоглобина- направо чудно!
Аз утре в 10 ще ходя при частния лекар, че нали лекарката по ЗК е в отпуск до29, ра поне да видим беборанка как е, добре ли и е вътре, още ли е с главата надолу, колко е порастнала и такива неща. Не сме се "виждали" от края на юли и някак много се вълнувам:)))
За Грамастан-а ме млга да кажа лично мнение, но и аз знам че е много ефективен при тежки случаи.
Аз лично за подготовка си купих Лансонокс и установих, че много омекотява, а и ако има раничка бързо заздравява- на мен мисе бяха сцепили устните и не зарастваха, но от две намазвания с този крем всичко премина:))
Хайде стискайте палци за утре, после ще намина да се отчета:)

# 656
И едно заглавие от мен:

ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама

# 657
Здравейте,
Честит първи учебен ден !!!

Нианка стискам палци, всичко ще е наред, ще чакаме новини , Успех ! Hug  bouquet
ladyjj Веднага казвам за Тотемата, 10 дни * 2 на ден сутрин и вечер преди ядене някъде 30 минути ........постарах се и го пих така, без да го разреждам със сок, а те са си големки ампули  Peace

Браво на всички с хубави  резултати  Hug  bouquet

ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама +1  Peace

Аз днес ходих до офиса, че им бях обещала да свършим едни неща, ама ха това, ха онова .....цял ден си изкарах  Mr. Green и утре пак , ама добре ми дойде малко да се разсея, че иначе ме хваща мързела.

# 658
И едно заглавие от мен:

ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама
+1  Heart Eyes Много ми харесва

# 659
  • Pleven, Bulgaria
ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама +1  newsm07 smile3541

Общи условия

Активация на акаунт