ОКТОМВРИйки време не остана, коя ще бъде първата ни мама? - еп.15

• 37 272
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама  Hug

Нианка Браво на теб и мъжете!

Да докладвам за прегледа вчера при ЖК, при 13 дни преди термин  #Crazy- см не са се променили, все си е 1, но главияката вече е изцяло в канала, а шийката -скъсена на 70%, док така ме поразръчка  #Crazy , че и кръв текна. После май ми допадна тапата, цял ден ми беше едно такова...  опиянено ,ама до там  Laughing Пак нищо не се случва  Laughing

# 661
  • Сливен
Здравейте  Hug
Добавих анкета - гласувайте!
Забравих вчера да ви кажа, че ми изписаха - Гиназол за гъбите, снощи си сложих след три дни пак. Вече усещам ефект, явно е доста ефективен този крем.
Днес вече съм сама - баткото на у-ще, малкта продължава с ДГ, та така - скоро ще се промени ситуацията, но имам малко време за почивка.
Хубав ден  Hug

П.С. Редактирам си поста, че е последен да не пускам нов - Щъркелова вест, днес след спешно секцио мама alex_15, роди  бебе Сандра -2700гр. и 48см. Да са живи и здрави и двете!!!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 09:48 от roxanna

# 662
Ехаа отново прекрасни новини !
Честито на мама Алекс  Hug Да е жива и здрава Сандра и да расте много палава и щастлива Simple Smile
Охх момичета много е хубаво така през ден два да си имаме нови бебчета  Heart Eyes

ПП: Аз не знам какво става с мен но напоследък спя като пор  Laughing Ей сега към 10 и 30 се събудих....чак се засрамвам от себе си  Mr. Green Но още малко ....след няколко дни и да искам такъв сън ....нямааа Simple Smile

# 663
Три за щастие! Честито на мама Алекс, нека Сандра я радва цял живот и расте едно щастливо и здраво бебе!   bouquet

# 664
Честито на мама alex_15  Grinning

Eos, стискам палци да се похвалиш след прегледа!

sof4e, наближава и твоя момент!

# 665
  • Пловдив
Ехее, трета мома си имаме вече, честито на мама Алекс, да е здрава и послушна бебе Сандра.
Момичета, аз от вчера почнах да пера и да сортирам дрешките, уж не съм се преумпрявала, а днес съм с контракции, та се чудя Бракстън Х ли да са, други ли са. Аз пия магнерот от седмица, защото доктора твърди, че имам контракции, а аз не ги усещам. Та сега съм легнала и си мисля бебка да си стои на топло поне до средата на 9-я, ама и аз с това повръщане онзи ден, може да съм направила нещо?!

# 666
*Soulmate*, ако не са болезнени сигурно са подготвителни. Почивай си, а с това повръщане може и да си се обезводнила малко и това също води до контракции, така че пий повече вода  Peace

# 667
Чувала съм, че стомашни проблеми могат да предизвикат истински контракции, защото нали там всичко е едно до друго и както контракциите водят до тоалетната често, така и тоалетната може да води до контракции, на тази логика се базира и един коктейл тук, който хебамите дават на родилки преминали датата за раждане. Но пък не знам повръщането също така да действа  newsm78

Но ако не стават по-силни или по-чести сигурно са подготвителни, наблюдавай ги и най-добре питай АГ ако се съмняваш. Стискам палци да отмине всичко и бебето да почака още някоя седмица!  Hug

# 668
Аз изобщо не съм компетентна на тема контракции и не мога да кажа. Аз до момента така и не съм имала...или ако съм имала не съм разбрала  Mr. Green
Бързичко да се оправяш  Hug

# 669
Определено в тази отчетна дамите са по- нетърпеливи да излязат bowuuЯко почнах да се замислям за моята г-ца Joy

# 670
Поздравчета на мама alex_15! Да е жива и здрава малката Сандра!  Heart Eyes

Аз два пъти вече слагам Гиназол, но честно казано все си имам течение. Не знам дали е нормално  newsm78 Днес съм на преглед и тонове, та ще питам.

# 671
  • София
Здравейте мамита, честита дъщеричка на мама Алекс! Да се възстановява бързо от секциото и да се радва на малката Сандра!
Аз да дам отчет от прегледа: започнахме със запис на тонове- 20 минути с тия коланчета, обаче беба заспа моментално и док каза че нищо не сме направили със записа. Теябвало за ее записва когато бебето е активно, каза че би повторил записа, но в моя случай няма смисъл, защото следва да гледаме беба на видеозон.
Таа като дойде момента за водеозона, госпожицата започна да раздава ритници и крошета и си показа магариите Joy Joy
Плацентата ми е в отлично състояние, док каза че за него си е първа степен, но я пише втора, защото на едно две места е започнала да задтарява. Околоплодните води също са чудни, доплера също. Каза ми че предполагаемото тегло е 2160, което ми се стори малко ниско. Като цяло не дъм от тия дето се шашкат на тема тегло, ама се надявам да родя около 2500 кг бебе, не по малко. Все пак док не беше притеснен ни най малко от това тегло, каза че има време да си наддаде, а и че апаратурата не мери съвсем точно. Та така, казах му моя избор на лекар, те се познават с д-р Киров, и той каза че Киров е много търпелив и вероятно ще се съгласи с изискванията ми:)
Споделих за желанието ми за отложеното клампиране, той лаза, че това по последни проучвания наистина е препоръчително, ноо обикновено по гъстата кръв води до по тежка бебешка жълтеница. Все пак подкрепя идеята:)
Та това е, другата седмица пак тонове..

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 14:47 от Eos

# 672
Eos, има достатъчно време беба да си наддаде и да стане и повече от 2500 гр. (стига да си изчака почти до края де), а и ехографите наистина не мерят точно  Wink

# 673
Честитa бебкa нa мaмa Aлекс, дa им е живa и здрaвa и много дa ги рaдвa. Нa мaмa бързо възстaновявaне.
Еос, имa време бебето ще порaсне още. Средно рaстaт с около 300 грaмa нa седмицa.

Aз дa дaм отчет - тaзи нощ се събудих от достa силнa и болезненa контрaкция  Shocked И естествено си викaм - ето почнa се... Ноооо до тук  #Crazy Сегa от сутринтa съм с болки в коремa кaто все едно съм в цикъл, но нямaм стягaния. Aко продължaт още мaй ще се отбия до Шейново...

# 674
Мда, като казах да ми е здрав бъдещия батко и ето го на, в къщи и на антибиотик. Много ме е яд, но трябва да го излекуваме,преди да ме е заразил😓,това е вторият АБ откак се е родил.
Бях на тонове и изследвания, ще трепя стрептокок долу, а си мислех че съм чиста или най-много някакви гъби.😯
Но сред всичките тези истории има и положителна, вчера купихме кола😀 Сега се притесняваме да я шофираме с ММ, че сме свикнали на по-малка и доста различна 😁 Почерпете се от мен! Дано ни е безаварийна!

Общи условия

Активация на акаунт