Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 54 705
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте какво Ви е мнението за доктор Симеонова в клиника Олимед Варна за следене на бременността

Предната бременност почнах да се следя при нея. В началото много ми помогна, всичко беше ок. Нооо акушерката и една с къса руса коса, страшно много ме изнервяше и вдигах кръвно от нея. По някое време стана една такава отвеяна... после пък спря да ми пише болнични, щото видиш ли можели на проверка от НОИ да им минат  ooooh!, а бремеността ми беше високо рискова, с това спиране на болничния ми костваше -150-200 лв месечно от майчинските. Почти винаги си тръгвах разплакана от кабинета и заради реплики "какво е това кръвно", от това бебе нищо няма да стане и т.н. най-накрая се записах при друг лекар Simple Smile Но аз съм си такава - чувствителна Wink инъче си дава направления за други специалисти ако е необходимо, пуска изследвания, гледа на ехо...

# 121
quote author=svetl@ link=topic=868767.msg31607245#msg31607245 date=1442492977]
Здравейте какво Ви е мнението за доктор Симеонова в клиника Олимед Варна за следене на бременността

Предната бременност почнах да се следя при нея. В началото много ми помогна, всичко беше ок. Нооо акушерката и една с къса руса коса, страшно много ме изнервяше и вдигах кръвно от нея. По някое време стана една такава отвеяна... после пък спря да ми пише болнични, щото видиш ли можели на проверка от НОИ да им минат  ooooh!, а бременността ми беше високо рискова, с това спиране на болничния ми костваше -150-200 лв месечно от майчинските. Почти винаги си тръгвах разплакана от кабинета и заради реплики "какво е това кръвно", от това бебе нищо няма да стане и т.н. най-накрая се записах при друг лекар Simple Smile Но аз съм си такава - чувствителна Wink иначе си дава направления за други специалисти ако е необходимо, пуска изследвания, гледа на ехо..

.Благодаря ти питах защото почнах при нея да ходя но ми направи впечатление че от други мами знам че ги теглят кръвно им мерят а на мене нищо такова не ми прави, набързо ме преглежда и това е питам я колко е голямо бебето и отговора е не мога да кажа , само казва засега е наред, няколко пъти я питах за фетална морфология и казва няма да ходиш на такива неща и затова реших да  разпитам за нея.   bouquet
Б
Благодаря ти п
[/quote]

# 122
  • Варна
Ехаа, да каже " няма да ходиш на такива неща" много не сериозно ми звучи от уста на лекар, още повече дори и Проф. Кременски винаги съветва да не се пропуска тази част с феталните морфологии.  Аз успоредно с нея си ходих на прегледи при лекаря, при когото бях решила да раждам. А на ФМ по него време тя ми каза най-добре в София. Сега на ФМ ходя при д-р Давидков, много съм доволна, много.

# 123
Бях чула преди добър отзив от позната за въпросната докторка. Обаче от разказаното от вас оставам с друго мнение.
Gerinka20 Намери си друга докторка. Как така няма да ти казва колко е голямо бебето?
А относно ФМ ти си отиди някъде другаде на частно, така ли иначе се плаща.

# 124
Сиси, още си 2 в 1 Simple Smile Не съм била права явно, ама така или иначе то не остана.

Свети@, нормално е. Щом няма бактерии, всичко е наред.

# 125
Фея, още да. Sad
Стискай палци да е днес!

# 126
Фея, още да. Sad
Стискай палци да е днес!
Стискам! И да се похвалиш Simple Smile

# 127
Здравейте , да се запиша и аз ! Днес видях двете чертички !

# 128
Здравейте , да се запиша и аз ! Днес видях двете чертички !
Първа бременност, нали?

Да е лека и спокойна!

# 129
Здравейте, милички! Най-накрая реших да си сменя АГ, което да ми следи бременността. И за вече 5 месеца видях и чух сърцето на бебока. Докторът ми каза, че тежи 400 гр. Въпросът ми е това дали е нормално, ако сте запознати? Не е ли малко?
И аз се питам какво се случи с Sisi? Дали някой знае дали има вече бебенце?

# 130
Тодичка, не взимай присърце тия 400 гр. Видеозонът дава приблизителни данни. Щом следящият те лекар не е намерил причини за притеснение, значи всичко е в норма.

Предполагам, че Сиси е родила. Чакам търпеливо да се похвали.

# 131
Здравейте, момичета. Аз разбира се все още не съм разбрала...Записах се на ЖК, но не искам повече да ходя. Трябва ли да казвам на някого, или просто спирам да ходя и като стане време за раждане, частният ми АГ ми дава направление и т.н?

# 132
Здравейте момичета! Преди 3 седмици разбрах, че съм бременна. Гинеколожката ми каза че съм в 4г.с. и началото на октомври да отида да чуем  сърцето. Не ми обясни нищо друго, аз съответно не смятам да ходя повече при нея, но въпроса ми е трябваше ли да ми направи някои изследвания? Първа брвменност ми е и нямам идея какво се прави от тук на татък.

# 133
Ами в 4г.с. няма какво толкова да се прави. На тоя етап пиеш фолиева киселина и си чакаш прегледа. Много рано си отишла

# 134
Ами в 4г.с. няма какво толкова да се прави. На тоя етап пиеш фолиева киселина и си чакаш прегледа. Много рано си отишла
Благодаря за отговора! Ще си чакам тогава още малко.

Общи условия

Активация на акаунт