Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 364
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте вече съм шести месец и се чудя кога да започна с покупки за бебето и какво е най необходимо да се купи за начало?

Най - добре си намери един списък, в интернет има достатъчно, сортирай си това, което мислиш, че ще ти трябва (защото определено има и излишни неща) и се подготвяй постепенно. Няма точен срок кога да започнеш, когато поискаш и имаш възможност  Simple Smile

# 271
Лале в дъжда, благодаря ти!  Hug

# 272
  • София
Някой имал ли е цистит през бременността? Излезнаха ми резултатите и май натам отиват работите Sad

# 273
Някой имал ли е цистит през бременността? Излезнаха ми резултатите и май натам отиват работите Sad

Ох, много е гадно това нещо. Аз доста често страдам от него. Започвай цистостоп рапид ако е позволено.

# 274
Докторът ще ти изпише подходящ медикамент и всичко ще е наред.

# 275
Аз преди да забременея имах няколко пъти. Преди да отидеш на лекар, може да почнеш да пиеш чай от мечо грозде и повече течности като цяло.
Аз ей сега малко се притесних.. Лежа си тук с племенника ми, който е на почти 3 годинки. Все ме кара да му показва корема и да го милва.Обаче докато ми се радваше, ме натисна малко под пъпа и леко ме заболя от самия натиск.. Но моментно, сега не ме боли. Ама нали съм паника...

# 276
 Здравейте Мами  в 32 седмица сме и тежим  само 1,541гр и се притеснява да не родя мн малко бебче първа бременност ми е до сега съм качила 11 кг .

# 277
Здравейте Мами  в 32 седмица сме и тежим  само 1,541гр и се притеснява да не родя мн малко бебче първа бременност ми е до сега съм качила 11 кг .
Има достатъчно време. Бебето наддава най-много в последните седмици.

# 278
  • Варна
Buhtetoр
не виждам повод за притеснение... В 31 г.с. + 4 д. на ехографа моето бебе беше около 1400 гр. Тези измервания са ориентировъчни.
Криси`,
ми нормално е ако натиснеш повечко да те заболи. Нищо страшно не е станало, не ти е набило кроше детето все пак Hug

# 279
Живея в Англия и тук малко повече обръщат внимание  казах че и главичка та е малка. И аз така се успокоявам че има още време до раждането. Благодаря ви мами .

# 280
Момичета, моля за малко помощ. В момента съм 11 г.с. + 4 дни.(т.е. четири дни от 12 г.с. са минали )За ранен биохимичен скрининг ме викат чак на 20.10. Мислите ли че тази дата е ок. не е ли малко късно, според вас?!

# 281
Момичета, моля за малко помощ. В момента съм 11 г.с. + 4 дни.(т.е. четири дни от 12 г.с. са минали )За ранен биохимичен скрининг ме викат чак на 20.10. Мислите ли че тази дата е ок. не е ли малко късно, според вас?!

По мои изчисления тогава ще си 12+5, а скрининга се прави до 13+6, така, че не - няма да си закъсняла  Peace

# 282
А според вас 11г.с + 3 дни рано ли е за ФМ?

# 283
  • Варна

Не е рано  Peace

# 284

Не е рано  Peace

По учебник не е рано, ама ако док измери бебето за по-малко може да те върнат за следващата седмица. Понякога се случват несъответствия в размерите на бебето спрямо последната менструация. Не можеш ли да дочакаш още седмица примерно?

Общи условия

Активация на акаунт