В момента чета...41

• 59 696
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Съвсем случайно попаднах на един португалски класик-Еса де Кейрош,и не мога да оставя "Братовчедът Базилиу"....много ми напомня на Маркес,бавно се чете,защото се обръща голямо внимание на описанията,на детайлите, много е приятна.

# 586
  • Варна
Аз отметнах "Гърдата" на Рот и ако не бях чела други негови романи, едва ли щях да проявя любопитство какво още е написал авторът. При все, че ми е любимец, в случая - слабо изпълнение за мен, спокойно може да бъде пропусната книгата, въпреки съвсем скромния й обем.

Сега чета "Твърди Перейра", след дълго отлагане.

# 587
Чета "Паула" на Исабел Алиенде.
Обичам я тази жена!  Heart Eyes

# 588
  • Benelux / Varna
Чета " Безкрайният план" на Исабел Алиенде.
Обичам я тази жена! Wink

# 589
  • На високо
А аз започнах "Инес, моя душа" на Алиенде  Flutter
Така че и аз я обичам тази жена! Heart Eyes Grinning

# 590
Аз приключих "На изток от рая" и се чудя какво да хвана сега  newsm78
Между другото чета "Приказки за пораснали деца" на Мадлен Алгафари, но нещо не е точно моята книга.

# 591
Приключих 'Японски детектив'. Много ми хареса, романът ''Плюшеното мече'' на Сейчи Моримура които е включен в книгата.Започнах 'Смъртта на дукесата'' на Елизабет Айер, продалжавам и ''Автобиография'' на Агата Кристи.

# 592
Съвсем случайно попаднах на един португалски класик-Еса де Кейрош,и не мога да оставя "Братовчедът Базилиу"....много ми напомня на Маркес,бавно се чете,защото се обръща голямо внимание на описанията,на детайлите, много е приятна.
Заинтригува ме много, отдавна ми се чете нещо в стил Маркес.

И аз в момента съм на португалска класика, чета Жузе Сарамаго, Евангелието по Исуса Христа. Интересното е, че през 1992 г. португалското правителство забранява предстаявнето книгата на европейски литературен конкурс, а авторът обиден се оттегля в уединение да живее на испански остров. Няколко години по-късно получава нобелова награда за литература.
Честно казано дотук не виждам защо е била тази цензура, но съм някъде по средата. Чете се учудващо леко, стил изящен, тънко чувство за хумор. Добър разказвач.

# 593
Ще започна "Благодаря за преживяното" от Валери Трирвайлер

# 594
  • София
Приключих "Колибата", може да се води бестселър, но изобщо не е моята книга, на инат я дочетох.
Започнах "Миниатюристът"

# 595
И аз се чудя какво да започна след "Дар" на Даниел Стийл.
Бихте ли ми препоръчали нещо подобно ?  bouquet

# 596
  • на североизток от Рая
 Момичета, някъде по-напред имаше постове с коментар за Исабел Алиенде. Не ги намирам,  а ми трябват. Бихте ли помогнали да ги намеря?!

# 597
Момичета, някъде по-напред имаше постове с коментар за Исабел Алиенде. Не ги намирам,  а ми трябват. Бихте ли помогнали да ги намеря?!

Бихме, ама ги няма ...  Rolling Eyes
Изпарили са се ...   #Crazy
Някой с нещо е нарушил правилата ли?  newsm78

# 598
  • на североизток от Рая

Бихме, ама ги няма ...  Rolling Eyes
Изпарили са се ...   #Crazy
Някой с нещо е нарушил правилата ли?  newsm78

Как така ги няма? Не виждам причина да бъдат изтрити. Сектантско ли за звучали, какво?!?

# 599
Да,няма ги... Confused
Не,че бяха кой знае какви коментари. По-скоро се получи интересно съвпадение ,че няколко момичета четат в момента Алиенде и можеше да се получи дискусия по темата. А и беше предизвикателство от моя страна към Зори,да разкаже за предстоящата среща с нея.  Peace
Не знам кой и с какво се е подразнил,но мисля,че няма лошо да прочетем и нещо интересно и по-различно (разбира се по темата) ,освен чисто информативните постове кой какво чете,прочел е или започва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт