След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 178

• 44 178
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Още една вчерашна снимка от университета в Газиантеп

На това дано се намери някой, който да преведе тези арабски надписи...

Алекс, аз се бях сетила за тези снимки, но не ги намерих. От арабски бъкел не разбирам, но си спомням, че и двамата бяха жури на някакъв младежки кинофестивал, който беше проведен след края на Сускунлар и снимките са там. Датата - 9. 04. 2013 - студентите бяха изненадали Мурат с торта за предстоящия му рожден ден. Имаше и кратки клипчета, и папарашко интервю. Също не ги намерих.  doh smile3511 Питаха Мурат защо си пуска брада, а той каза че няма специални планове за брадата си  Peace Joy Joy Joy

Марти, и аз в последствие зацепих откъде ми е позната тази снимка. Преди малко се порових и си открих в архивите папарашкото клипче, за което говориш с превод на сръбски и още няколко снимки от Kristal Klaket Award. В предния пост опитвах няколко пъти, но не пожела да ми вгради клипа, макар че на предварителен преглед си излиза като вграден, да видим дали с този ще се получи...

Murat Yildirim: Kristal Klaket Award 09.04.2013

https://www.youtube.com/watch?v=1FRQrvXbIXc

Да добавя нещо и за Нургюл - първо една днешна снимка от инстаграма ѝ

Sette olağan bir gün😍❤#Günaydın🍀 @paramparcadizi @alinaboz #Paramparça

А освен това - медиите са обърнали внимание на един неин туит от онзи ден, в който тя се беше възхитила от новия канадски премиер, който освен, че е млад - само на 43 г., но и изглежда добре, татуиран е, освен това е бил преподавател по френски и актьорско майсторство, спортува активно, някъде четох, че на младини дори е пушил трева и т.н., с което много се отличава от обичайния премиерски образ и предизвика много коментари и любопитство по цял свят.  Grinning
Скрит текст:

Ето малко инфо за него, на когото му е интересно

http://www.blitz.bg/news/article/369569

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5063555

https://gecce.com/haber-nurgul-yesilcaydan-olay-paylasim

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 11:49 от Alex_B

# 631
  • На юг от тук
Привет в днешния дъждовен ден.
Снимката ще ни върне към мил и любим момент от нашата приказка.

# 632
Здравейте ЛиНки  Hug Hug Hug
Алекс  HugМарти HugКати Hug
Алекс да Кериманчето изглежда ,че трябва да се взима на малки дози защото иначе може да го заболи глава човек от нея или пък ако е по-вкусличичък  да баялдиса  докато я гледа как се тъпче  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaИначе Гюлсерен и Джихан много ми харесват ,дано се вземат на края или даже ако може и по-скоро ,че да се отърват от тия техни гадни половинки Дилара и Озкан  smile3511Джансу също е сладурана ,а Хазалче ох,ох,ох какво да кажа за нея  newsm78да я оправдая не мога ,но ида и се сърдя не мога защото е още много ,много малка и не разбира нищо от живота дано и тя до края на сериала да се очовечи и да не стане копие на истинската си майка и на леля си Кериман  smile3511
А този премиера на Канада дето Нуриш го харесвала снощи го дадоха и по-нашите новини  smile3521Пич та дрънка е няма спор  smile3521
Днес цял ден е студено ,мокро и мрачно на вън затова аз ви нося нещо цветно и усмихнато  smile3521

# 633
# 634
 wavey wavey wavey

Кати,  Hug Ени,  Hug Да, защо ли харесването на Нургюл не ме изненадва  Peace Heart Eyes

Алекс,  Hug Heart Eyes намерила си точно това, което аз неуспешно търсих  Peace

Голяма тишина около "Кралицата...", но да се надяваме скоро да се зашуми. Laughing

Две изостанали снимки от Франция. За първата се питам къде са дългите крака на Мурат бей  newsm78 hahaha Joy Joy Joy

# 635
Привет! Петък е!  Laughing

# 636
  • На юг от тук
В дъждовния и мрачен петъчен ден за усмивки по лицата Ви,скъпи мои дружки Hug Hug Hug

в очакване на Мурат и ароматна компания.

# 637
Кати,  Hug при този студ дали да не обявим тази година по-рано смяната на времето  newsm78 Laughing

Ето защо е била нужна дубльорка  Peace

Пишут о причине почему Мерьем воспользовалась помощью дублёрши. По сценарию Мерьем надо упасть с мопеда.

http://www.televizyondizisi.com/meryem-uzerli-yeni-di..

# 638
  • На юг от тук
Марти и от мотопед съм готова да падам,щом след това ще съм в прегръдките на Мурат,пък и целувките всичко ще излекуват...... Joy Joy Joy Joy

# 639
Кати, много си жертвоготовна в името на изкуството!  Peace Joy Joy Joy

Само че за продължението след падането дубльори не се търсят  Laughing Виж колко е безстрашна Нургюл  Laughing

# 640
  • На юг от тук
Марти, аз и в името на Вас-фенките на Мурат го правя,не само за изкуството. Joy Joyмного време без него на екран,свърши ни чакането.
Нургюл е недостижима величина в съвременното  туркото кино,въпреки че някои не искат да го признаят.Не знам друга актриса изиграла толкова различни персонажи като нея в сериалите,а и в игралното кино.За това дубльори не и трябваха,особено в тези сцени.

# 641
  • На юг от тук
Ха,ха,ха...

Скрит текст:

# 642
Привет в този мрачен петъчен ден.  Hug Hug
Да ви кажа, доволна съм, че "Парчетата" ще видят бг ефир. Само от факта, че е точно от БТВ ще го излъчат не съм, но не ме пита никой. Но както и да е.
Иначе да ви питам - знае ли се вече горе-долу ще пуснат "Кралицата"? Искам да гледам вече Мурат.

# 643
  Привет, Кралици на ...! Hug Hug Hug Hug Hug

Кати, всички оценяваме твоята жертвоготовност.  Grinning Hug  Ще падаме, ще ставаме, ще припадаме... Joy Joy Joy Joy Joy , каквото трябва, там сме. Само да се появи. Praynig

Марти, не виждам фотките ти, но не е от теб, от моя нет е сигурно. А относно смяна на времето-питието, аз ще минавам на тъмно  Grinning , че чичо доктор не дава червено вино.

Боряна, още няма обявено официално начало, според сметките на фенките, очаква се през декември, но да видим... Първо да се появи трея и тогава може би ще напишат и някаква дата.  newsm78

И понеже не виждам има ли- няма ли, да сложа, пък ако се повтори, лошо няма. Това ще е за следобед.  Simple Smile

А това ви е за след края на работния ден. Wink
Скрит текст:

# 644
Привет на всички!  Hug Hug Hug Да се разпиша и аз днес, макар и малко късничко.  Grinning Ето озета на Парченцата и снимки от 38 еп. - повечето са в албума, тук ще сложа само тези с Нургюл.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.764458003700161.107374 … 195115&type=3

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 38- ОЙ СЕРИИ

ДЖИХАН И РАХМИ АРЕСТОВАНЫ!

Не смотря на давление со стороны полиции,Джихан не рассказывает где находится ноутбук с видео,которое помогло бы оправдать его и Рахми бея. Джихан откажется от всего,что бы спасти Хазал и вместе с Рахми будет отправлен в тюрьму. В эти трудные дни,Гюльсерен самая большая поддержка для Джихана.

ПЕРВАЯ ВСТРЕЧА СПУСТЯ 20 ЛЕТ!

Джихан не сможет скрыть удивление встретившись в комнате встреч с Харуном. Откроются старые страницы жизни Джихана и Харуна которые не виделись 20 лет.
Джихан не в курсе опасности которая находится у него под носом.

ХАРУН ПРИХОДИТ В ОСОБНЯК!

Поклявшийся отобрать у Джихана все что ему принадлежит-жену,детей,имущество,Харун хорошо воспользуется возможностями и сблизится с Диларой. Вдвоем они будут наедине в особняке,однако Дилару будет ждать большой сюрприз.

Специально : Paramparça | Вдребезги | Осколки

И още една снимка от сета на сериала

Общи условия

Активация на акаунт