След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 178

• 44 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • На юг от тук
И нещо за тези,които искат да пътуват за празниците.Избор има,но трябва и  доза смелост.

http://fishki.net/1713716-13-neverojatno-strashnyh-ajeroportov-m … oitsja-letat.html

# 691
  • На юг от тук
Щастливи момичета.

# 692
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Алекс Hug мерси за хубавото и усмихнато кафенце което си ни сервирала   smile3521
Снощи понеже бях будна до към 2 часа видях и една по-дълга реклама на Парченцата по БТВ.Има кадри от първи епизод-там където Джансу бяга и една кола я прегазва и после  в болницата  когато Джихан и Дилара научават ,че Джансу не им е дъщеря и Джихан вика моя е моя е .Изобщо почват сериозно с рекламата и н и подготвят за 9 ноември  smile3521
Кати Hug мерси за снимките  smile3521Мурат изглежда чооооок ,чооок добре  smile3521
Нашия братовчед е много сладък и как се кокори само  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи даже се нагажда да го решат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА от летищата най-са интересни тия в Азия и летището в Гибралтар -директно на пътя си паркират самолетите икой може да им каже нещо никооооой  smile3521

Скрит текст:
Аз днес съм без шевски надзор и работа нямам много и си сърфирам из интернет свободно  smile3521
Вижте какви смешни нещица намерих във ФБ  smile3521

# 693
  • На юг от тук
Ени,по-често да имаш такива дни.

# 694
Дано,дано Кати   newsm17 smile3521

# 695
 wavey wavey wavey

Ени,  Hug Кати,  Hug Алекс,  Hug благодаря за снимките и закачките  Laughing Heart Eyes. Чакаме интервюто на Нургюл, чакаме и други неща...снимки от сет  #Crazy newsm78 Rolling Eyes Чудя се дали те пък не чакат да минат и техните избори в неделя  newsm78

Един интересен колаж с още по-интересен надпис  Peace

Seek Respect,not Attention It lasts longer !!

Скрит текст:
Цени уважението, не вниманието! То е по-дълготрайно.  newsm10 smile3503

# 696
Марти Hug колажа е много хубаво направен ,а надписа му е много интересен и смислен  smile3521
Откакто гледам Парченцата все се чудя къде съм гледала артиста който е в ролята на Озкан и днес мистерията се разбули след като видях този колаж  smile3521От Великолепния век го знам ,там обаче беше с голяма брада и беше адмирал на Сюлейман Великолепни и приятел на шехзаде Мустафа  smile3521

Брат и сестра идиоти  smile3511А да не би Озкан да има и друго дете  newsm78защото ми попаднаха едни снимки където с Кериман се размотават  едно бебенце  newsm78

Озан и той какво се пени  newsm78Аз последно изгледах 13 епизод и там горката Гюлсерен беше принудена да се прибере в къщи и Озкан и се беше наточил ама ще му излезнат сметките криви щото Гюлсеренчето хич нема да му се даде  smile3513

И последно  това колажче ,че ми харесват Гюлсерен и Джихан как са се прегърнали  smile3521

# 697
# 698

Добро утро, момичета!

Пожелавам ви прекрасен ден!

Скрит текст:

Ени,  Hugмного си назад с парченцата. Да появи се още едно бебе, братче на Джансу.

# 699
  • На юг от тук
Хриси,добро утро и на теб.Радвам се,че се появи.

# 700
Привет и от мен!  Hug

Аз видях, че Хриси рано-рано сложи картинка с хубавата Нургюл  Hug  и се успокоих, че мога да намина и по-късничко.  Grinning

Днес в Турция честват Денят на Републиката и явно в сета на Парченцата са го отпразнували много весело.  Коментарът към снимката, която е публикувал приятелят-адвокат на Джихан, е: Много е приятно да сме заедно. Нурсел Кьосе и Елвина също са я репостнали и са честитили празника. Еркан не се вижда, но гледам, че и гаджето на Нургюл също присъства - май е станал неразделна част от екипа.  Joy Joy Joy

А рускините най-после са превели онзиденшната статия за излъчването на Парченцата в Румъния - правилно съм разбрала за опустяващите улици  Laughing:

Покоряет страны!

Сериал "Вдребезги" начал свою трансляцию в Румынии и приобрел большую популярность. Сериал в Румынии идет под названием "Ураган на берегу". Также, как и в Турции сериал занял самые высокие позиции и получил очень хорошие отзывы. Поговаривают, что когда начинается сериал,улицы Румынии пустеют и никого там не остается. Напомним, сериал "Вдребезги" уже продан 50 странам и создатели ведут переговоры еще с 30 странами о продаже прав на показ.

Ени, добре, че ме подсети къде съм гледала Озкан преди, че и аз се напрягах, но все не успявах да си спомня.  Grinning А тези, които са гледали вече новия сериал Черна любов /аз все още само му се каня, но не съм стигнала до него/, вероятно са забелязали, че там участва и нашият Бешир ага - този път е костюмиран и не е гримиран с дебела очна линия да плаши всичко живо. Не знам каква му е ролята - дали ще е лош, или добричък, но скоро мисля да проверя.  Grinning

И Мурат е честитил празника.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 10:45 от Alex_B

# 701
  • На юг от тук
Алекс,благодаря за трудът ти,винаги да носиш пресни новинки.
Да днес е празник при съседите,но за поредна година няма да се чества пищно,както правеха преди-със заря и концерти.Бащицата яко го тресе страха,че в неделя пак ще загуби.
Вчера четох,че две деца на около 10-14 г.могат да бъдат осъдени на 4г.затвор,затова че скъсали плакати на ердолерчо.Те отговарят,че искали да ги предадат за вторични суровини.Добре,че нашите закони не са толкова средновековни.

# 702
  • На юг от тук

# 703
Кати, наистина треска го тресе Бащицата - вчера са тарашили офиси на свързани с опозицията вестници и телевизии, пак е имало протести по улиците... Сигурно днес не им е много празнично на комшиите.

А това е от инстаграма на режисьора на ККК 2 - напомня ни за премиерата на 01 януари и щели да продължат оттам, където са спрели.  Grinning

From Kivanc Baruonu's Instagram - the director of KKK 2
Macera kaldığı yerden devam ediyor!!!! Hani benden duymuş olmayın ama bu sefer çok daha eğlenceli... Ortalık fena karışıyor, 1.ocak'ta sizi mutlaka bekliyoruz:) Duyanlar duymayanlara söylesin... Şimdiden programlar yapılsın ! #kocankadarkonuş @ezomola @mrtyldrm @pelinekincikaya @bkmonline @kocankadarkonusfilm

# 704

Алекс, Кати!  Hug Hug

"Paramparca" еп.39 трейлър 2

http://vbox7.com/play:537575b10b

Общи условия

Активация на акаунт