След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 178

• 44 175
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
 Танче Hug ,мерсаж за питиетата ,ще си взема  от чайчето  smile3521
Марти HugКати HugБоби HugАлекс Hug
И сега какво в неделя и избори и смяна на времето в едно ще имаме newsm78Тц,тц,тц да бяха сложили изборите на друга дата ,че на мен като ми се развали съня и не  мога да мисля ,ще взема да направя грешен избор и после цели  4 години ще трябва да си понасям този свой избор  smile3518 smile3511 smile3521

# 646
Алекс,  Hug много хубави снимки  Peace

Ени,  Hug затова мърдаме времето от днес с Кати. Остави мисленето, важно е нещо да се движи  Thinking Laughing

Боби,  Hug някъде от декември, но кога  newsm78

Танче,  Hug това, което не виждаш е гифче от твой любим сериал  Peace

Той, името му е с начална буква „С”, е сгафил и не е отишъл на среща. След това я търси у тях, но тя не му отваря, прави се че я няма. Името й започва с „Я”. Той стои под дъжда, а тя тайно поглежда от прозореца. Не издържа дълго и с едно червено чадърче излиза под дъжда  при него. Гифчето хваща нещата от тук……….романтика изиграна с изключителна смелост и самоотверженост!  newsm10 newsm09 smile3501

И понеже от кралския двор новини и снимки йок, ето една от Мерием. Много се надявам, че не ни показва  истанбулско задръстване, а ни намеква, че пътува към Трабзон
С нея още не съм постигнала телепатичен контакт  smile3503 #Silly

# 647
Танче,  Hug това, което не виждаш е гифче от твой любим сериал  Peace

Той, името му е с начална буква „С”, е сгафил и не е отишъл на среща. След това я търси у тях, но тя не му отваря, прави се че я няма. Името й започва с „Я”. Той стои под дъжда, а тя тайно поглежда от прозореца. Не издържа дълго и с едно червено чадърче излиза под дъжда  при него. Гифчето хваща нещата от тук……….романтика изиграна с изключителна смелост и самоотверженост!  newsm10 newsm09 smile3501

Марти  smile3534 smile3534 smile3534

# 648
Добро съботно утро на всички!  Hug

Днес май се очертава, че може да не си вземаме чадърите, ако излизаме навън - пожелавам ви приятни и релаксиращи почивни дни, а кафето можете да си го изпиете и в позата на Саваш!  Grinning Heart Eyes Hug

И от инстаграма на Нургюл - май Парченцата ще го гледат скоро и в Гърция или вече го гледат, нищо не разбирам от надписите в пресата, а това, което е написала тя, гугълчо ми го преведе Съседите в небето #Paramparça...

Komşuda yer gök #Paramparça ❤😍 @paramparcadizi @erkanpetekkaya #Greece

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 11:31 от Alex_B

# 649
 wavey wavey wavey

Алекс,  Hug при нас се появи слънце дори  Peace Нургюл дали ще разбере, че и при другите комшии (за тук говоря  Laughing) започва излъчване на дизито  #Crazy Laughing

Танче,  Hug  newsm10 smile3521 newsm03 Как точно си ме разбрала  Laughing Heart Eyes

Ведър и слънчев ден!

# 650
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugМарти Hug
Марти чудесен колаж си ни донесла  smile3521Аз нося нещо много красиво  от бг фейса на Мурат  smile3521

# 651
# 652
  • На юг от тук
Алекс,Марти,Танче,Ени Hug Hug Hug Hugе

Ние сме неповторими в увлечението си по ЛиН.Но вижте и какви девочки има.

Здравствуйте милые дамы🌹 Я родилась на Украине,Луганская область,г.Ровеньки. Живу в России город Нижневартовск. Люблю наш город. Замужем и есть дочка Ясмина. Имя я первый раз услышала в сериале - Любовь и наказание это был первый сериал который я посмотрела и подсела на сериалы. Смотрела 6-7 раз))))) и дальше пошло ......

Приятни почивни дни.

# 653
Ени,  Hug Кати,  Hug много мило признание  Grinning Heart Eyes

Алекс, правилно предвидихме  newsm10 smile3521 smile3506

"Старбъкс" - Адана

# 654

Кати, Марти, Ени, Алекс  Hug Hug Hug Hug

Марти, значи стигнахме пак до Старбъкс и Адана...  hahaha hahaha hahaha Почивка ли имаме? newsm78 Grinning

Кати, тази мацка направо ме разби. #Crazy Вече съм спокойна за себе си. Joy Joy Joy Joy Joy Има и по-зле от мен, а аз се притеснявах. Joy Joy Joy Joy

Ени, не се притеснявай със смяната на времето, ще размишляваш един час повече и няма да сгрешиш. А аз този път ще ги пропусна и ще наблюдавам отдалече какви машинации ще има. hahaha hahaha hahaha

И от инстаграма на Парчетата...

https://instagram.com/p/9OoMgpN-4v/?taken-by=paramparcaa_

Хайде мислете и умната утре...

# 655
 Добро утро!

Аз ли съм най-раннобудна? newsm78 Joy Ами като съм забравила да направя това. Grinning А вие забравихте ли?

И като съм първа, ще ви и подкрепя, за да може да вземете правилното решение. Simple Smile

Хубав и слънчев ден! При мен вече грее.  Nature Sun With Face

# 656
  Превода на Парченцата от мамашите  Simple Smile

https://vk.com/paramparca?z=video-100436229_171441047%2F159673da573378d47c

# 657
  • На юг от тук
Привет на всички и Hug Hug Hug
Танче,да се отчета:мислих,мислих newsm78 newsm78 и гласувах.Довечера резултата.
А сега стягам куфара и към Адана.Мястото на срещата е ясно,остава да уточня и часа и ще пия аданско кафе в любима компания.
Който е свободен да заповяда.
Слънце днес в големи дози и при мен.

# 658
  • На юг от тук
Информация от рускините.Надявам се да е вярна.

Съемки сериала "Королева ночи"/"Gecenin Kraliçesi" с 25.10.2015 перенеслись на Черноморское побережье Турции - в Трабзон. Турецкое побережье Черного моря тянется почти от самого Стамбула до границы с Грузией и делится на восточную и западную части. Восточную часть побережья посещает гораздо больше людей, чем западную. Отчасти это объясняется тем, что здесь больше достопримечательностей, отчасти тем, что сюда легче добраться. Воротами в регион является романтический, отлично спланированный, с памятниками Средневековья и хорошим автобусным сообщением - Трабзон. Среди прочих достопримечательностей нам сейчас интересен особняк, в котором предполагаются съемки ожидаемого нами сериала. Находится он в в деревне Гюльтепе, квартал Сюрмене (Gültepe Köyü/Sürmene/Trabzon) - называется: 99 Pencereli Haşim Ağa Konağı - Особняк 99 окон Хашим Ага, построенный в 1895 году. Дом имеет 450 квадратных метров, в котором 10 комнат, 5 холлов, 2 кухни, 6 каминов, 3 туалета и 3 ванных комнат. Для повседневной жизни туриста - в особняке предоставляется полный пансион. В народе этот дом называют "9999 имен Алла

И снимки

# 659
  • На юг от тук
https://vk.com/murayildirim?z=video-66097855_171495744%2F079a7d946a6f76aa73

Общи условия

Активация на акаунт