Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София близо до Витоша
Аз да се похваля за РД получих книгата на Светла Балтова - Астрлогия и Астропсихология за всеки.
На пръв поглед ми се стори интересна, имате ли отзиви за нея.

# 226
Alena, ще се радвам да видя част от книгата, щом е добре написана, може да я потърся и да я взема. Преди съм купувала разни книги по темата, ама нещо усещам, че не са точните... и карам на инфо от там и от интернет. Но така много непълно се получава.
Цвети, много много успех и щастие да дойде и да си стои при теб!

# 227
Дадох на един познат сканирана книга да я направи в Word файл. Ако успее, ще направим и тази.

# 228
И аз току що се сдобих с книгата на Сю Томпкинс, днес имам време и ще опитам да почета повече.

# 229
  • в 1001-та нощ
Страхотна е  Peace

# 230
  • София
За соларния хороскоп тук ми се струва понятно разяснено.
Ето го линка за солара, на мен ми допадна как е обяснено Simple Smile

# 231
  • Sofia
И на мен също, цялата тема е прекрасна   bouquet

Ето за моя соларен асцендент в Скорпион какво пише:

Мощни чувства ще излезнат на преден план и ще завладеят цялото ви същество. Те може да са от положителен или отрицателен характер, но винаги ще са свързани с хората от непосредственото ви обкръжение. Затова за вас ще е много важно да контролирате емоциите си и да не се поддавате на афекти. Ще се наложи да мобилизирате най-дълбоките си резерви, за да съхраните своята устойчивост и сила. Една смяна на жилището е много вероятна. Промяната на професионалния статут също така може да се окаже привлекателна за вас. Времето е напълно подходящо за целта. Моментът е много подходящ за създаване на собствена фирма. Можете да станете господар на съдбата си и да проявите невероятна инициатива. Периодът също така е много подходящ за брак. Разгледайте положението на Марс и Плутон в хороскопа. Ще ви подскажат в кои области на живота трябва да разгърнете енергията си. Редно е при това да обърнете по-голямо внимание на Марс.

Соларното ми Слънце е в 4 дом:

Четвърти дом

Домът, семейството, недвижимите имоти и родителите ще са главната тема през такава година. Времето е много подходящо за осигуряването на финансова стабилност и вътрешно равновесие. Работете над себе си –така ще подобрите чувствително собствения си имидж.
През такава соларна година би трябвало да се върнете към корените си и да установите кой сте вие в действителност. Тъй като 4 дом освен всичко друго и е домът на завършека, вие бихте могли да доведете до успешен край някои от вашите начинания. Подсигурете си бъдещо спокойствие –положението на планетата, управляваща асцендента, ще ви подскаже как може да стане това.

При мен също така:

Ако Соларният АЦ попада в 1 радикален дом: през предстоящите 12 месеца ще се повтори цялата тематика, присъща на радикалния хороскоп. Означава и личностно израстване, съзряване, усъвършенстване.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 14:33 от vihrogonche

# 232
  • София
Аз да се похваля за РД получих книгата на Светла Балтова - Астрлогия и Астропсихология за всеки.
На пръв поглед ми се стори интересна, имате ли отзиви за нея.
Аз я имам. Като за абсолютно начинаещи е добра, т.е. да започнеш с основни понятия и разяснения.

# 233
Може ли някой да сподели какви биха могли да бъдат кармичните изпитания , когато в радикса плутон е в съвпад с луната (тя е в 12 дом) и с ацседента (стрелец). Освен това Плутон, който е и господстваща планета в картата  е ретрограден и управлява домовете ХІ и ХІІ? Благодаря    bouquet:

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 23:37 от take a smile

# 234
  • София близо до Витоша

Поздравления за линка, изчетох от край до край.

# 235
пак съм аз........извинявам се......току що прочетох, че моето дете е талантливо, но с разочарования в живота. Самотен непризнат гений, който много ще загуби в живота. Вечни грижи и огорчения, обиди и тъги. Тежък трудов път и често в последните години прекарват или в лудницата, в дом за възрастни хора, или в самота....... Cry Cry Cry Това заради 12-я градус в 10 дом, където му е Медиум Цели.
Асцедентът му пък е в 19 градус на стрелец и там е катастрофално- ограничения, голяма опасност от затвор, плен, резки промени...  Моята астроложка ми прати хороскопа най- сетне.....и само загатва за кармични проблеми......които Плутон щяло достатъчно да осигури . Но без никакви подробности. Някой може ли да ми помогне?

# 236
Може. Смени си астроложката  ooooh!

# 237
  • София
Това ли са въпросните критични градуси:
КРИТИЧНИ градуси за различните модалности са:
За кардиналните / Овен, Рак, Козирог, Везни /- 0, 13, 26
За подвижните / Риби, Дева, Близнаци, Стрелец / - 4, 17
За неподвижните / Телец, Лъв, Скорпион, Водолей / - 8-9, 21-22
 newsm78 да се хващам да ровя още за тях, че нищо не знам  Embarassed
Ако да при мен луната е на 25 градус и 52 мин 15 мин по-късно раждане и станава на 26. Плутон е критичен на 26 градус.
Уран се разминава и той за един градус  Mr. Green
Венера и меркурий и те за един градус се разминават  Mr. Green
Аз да ви кажа почнах май да си приемам картата замислих се че всъщност положението на тао-квадратите (опозиция слънце луна в квадрати към сатурн и плутон, слънцето и луната съвпадат с възлите) ми 6-8-12 дом хич не е толкова лошо даже за такава "хубава" конфигурация ако трябва да избирам домове май тези са доста добре. Вие как мислите  Mr. Green

# 238
За конфигурирането на pdf файл в word документ - може да стане, но изчезват схемите. Но всъщност за четене и сканирания текст става Simple Smile

# 239
take a smile, дори и да има такива показатели, сега като ги знаеш, може да ги обърнете в плюсове по някакъв начин. Не се отчайвай и не "обричай" детето с тези мисли. Колко е годишно детето?

Къде мога да прочета за някакви индикации за стартиране на собствен бизнес? Предполагам, че и соларния хороскоп ще дава информация кога точно би било добре да се стартира? Него ли да погледна?
Питам, тъй като съпругът ми от известно време има такива мераци. Аз хем искам, хем и се притеснявам, защото не знам дали ще има търсене на подобни неща в нашия град. И двамата влагаме много емоция и любов в евентуалния проект, представяме си какво, що.. Simple Smile защото искаме да е много красиво, приятно. Да го направим както трябва, а не просто ей така. И си викам - дали да не му погледна в хороскопа нещо, което би подсказало дали да се захванем, или по-скоро не.
Насочих се към неговия хороскоп основно, защото това, с което е свързана идеята, е негова страст и той е по-убеден.

И още нещо мислех да ви питам, свързано с българите като цяло. Но ще го оставя за друг пост.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт