Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Елч, и аз си помислих - защо трябва да има трудности, още повече, щом не усещаш такива - супер Simple Smile
Ира, много благодаря, ще разгледам!
Марбея, да, непостоянни са печалбите. Все пак те са от разни игри, томболи и подобни. Знаеш ли, това ми подхвърля идеята да търся целенасочено доходи от проекти, конкретна работа за свършване и подобни. Т.е. печалби,които не са постоянни, но от друга страна биха били добре дошли и биха подпомогнали семейния бюджет. Даже не съм се усетила, че в момента участвам в нещо, което ми носи допълнителен доход м/удругото. Разговорът тук помага  Hug

Предполагам, че често не си съвсем наясно с финансите си.Може би ти е трудно да следиш разходите си,и често забравяш какъв е дохода ти.Най-хубавото е,че винаги успяваш да се измъкнеш без да банкрутираш.....,но все пак не би било зле да положиш малко повече усилия,за да вкараш в ред финансовите си дела. Joy Joy Joy

# 211
А сетих се нещо друго да споделя (като казахте Юпитер и се сетих).
Скрит текст:
Аз имам голям късмет във всякакви игри, томболи, печеля постоянно предметни награди - от малки неща като карти за игра, до уикенд за двама в Албена  Laughing винаги съм си мислила, че съм голяма късметлийка в тази област конкретно Embarassed

Уран в стрелец във втори дом ти е първа планета от стелиума затова. Както и че Юпитер управляващ 2 и 5 -ти ти е в тригон с Венера (на трон и в 11-ти дом, на успеха). Т.е. дава ти се да печелиш, но не и да съхраняваш /2 дом/ спечеленото. Освен неочакваните печалби /Уран/, може да имаш и такива загуби.

# 212
Уран ми е в втори дом и никога не съм печелила нищо....нито от тото нито предметни награди Управител на 4 дом ми е , Сатурн започва да ми мачка стелиума....като започва от уран , слънцето ,Юпитер, Нептун, луна, Меркурий . Цирка е във 2 дом ....става въпрос за броени дни, само да влезе в стрелец. Дали ще оживея ....не знам , но усещам ограничението му от сега....

# 213
А играеш ли? При нея има връзка между 2-и, 5-и и 11 дом, затова и печели.

# 214
Марбея, има нещо такова, даже си го написала изключително точно. Доста често не знам с какви пари разполагам, но факт, че винаги сякаш са изчислени до последно, за да стигнат  Grinning и това предполага незадържане на пари. А нямам себе си за прахосница, даже хич  Thinking
Неочакваните загуби може би са неочакваните харчове за лекарства. Това се сещам.
Марбея, Грийни, това по аспектите ли го видяхте, или освен тях имате и интуиция?

Благодаря, момичета, че се загледахте в картата. Това всичкото си е "записано" и ви потвърждавам, че е факт при мен. (макар и да не съм осъзнавала точно всичко). Имам желание да разнищя някои неща и да използвам рационално това, което е "зададено" в наталната карта. Ето, в разговора с вас намирам някои идеи.

# 215
  • София
Аленка, ако имаш възможност ще можеш ли да сложиш линка за соларната карта в началото  Embarassed
Ето и линк към въпросния безплатен софтуер http://www.astrowin.org/astrowin.php

# 216
  • в 1001-та нощ
В следващата нова тема ще го добавя Simple Smile Пусни го да го добавя в папката за 1 страница Simple Smile Simple Smile

Аз четох много готина статия на една дама, която много харесвам  http://astra.la/forum/index.php?topic=65.0

И да похваля много, много една книга за аспектите , която Марбея ми препоръча  - на Сю Томпкинс - великолепни пояснения, разкошна е Simple Smile

Ще гледам да преснимам няколко страници - да се ориентирате в стила Simple Smile Започва с планетите - описание така, че да се разбере действето им, после така за аспектите ... за начинаещи е, така, че за мен е идеална, без да е повърхностна и елементарна Simple Smile Стилът е хубав Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 21:36 от a.l.e.n.a

# 217
  • SF
Щом ще преснимаш, още веднъж да помоля някой да я превърне в текст и да ми го прати, за да я направя "готова за четене" за нашите първи страници.
Аз нямам такава програма за мас. От снощи (почти цяла нощ) и днес до обяд търсих. По-бързо би било да ми дадеш да препиша книгата.. Simple Smile Ама сериозно говоря - по-бързо би било.

# 218
  • в 1001-та нощ
Аз ще преснимам няколко странички - няма да е цялата книга Simple Smile

# 219
  • SF
Да де. Аз ще го оформя като книга, за да се тегли и чете.
Скрит текст:
Естествено, че няма да преписвам цяла книга.  Laughing С какво си отваряте тези файлове след това? Ако са окей така, няма да ги правя нищо. Аз не мога да ги чета. Затова искам да ги променям.

# 220
  • София
Есме - акробат рийдър, безплатен е по принцип не знам за мак, аз ей за това не харесвам епъл  Crossing Arms
Аленка ще го сложа после Simple Smile

# 221
  • Sofia
 Hug  Hug  Hug

Не съм ви забравила! Просто съм страшно заета напоследък. И много мисля...  Иначе съм прочела всички ви.

Доста неща ми се случват. Мозъкът ми е уморен. Карам и тежък МЦ. Затова не пиша тези дни.

Желая всичко най-хубаво на патерица на рождениците в темата! Бъдете живи, здрави и много, много щастливи!   bouquet  Heart Eyes

Нека любовта, разбирателството, хармонията, истинските приятели и изобилието бъдат ваши верни спътници  bowuu  Flutter

# 222
Щом ще преснимаш, още веднъж да помоля някой да я превърне в текст и да ми го прати, за да я направя "готова за четене" за нашите първи страници.
Аз нямам такава програма за мас. От снощи (почти цяла нощ) и днес до обяд търсих. По-бързо би било да ми дадеш да препиша книгата.. Simple Smile Ама сериозно говоря - по-бързо би било.

http://bg.pdftoword.org

Това намерих. Опитай, ако и ти не си го намерила вече.

# 223
  • в 1001-та нощ
Мисля, че тя иска от картинка да го разчете, като текст - мисля в началото се правеше с Abby Fine Reader, сега сигурно има и много други, но аз като не се занимавам конкретно с това - не ми е тема, не съм търсила Simple Smile Принципно знам  Blush

# 224
  • София близо до Витоша
А играеш ли? При нея има връзка между 2-и, 5-и и 11 дом, затова и печели.

До преди 2 години аз също много печелих от награди, транзитният Юпитер ми е бил в 4 дом, опоз. с Мерк и тригон Венера. Но в момента късмета ми изневерява, надявам се скоро да се завърне

Общи условия

Активация на акаунт