Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз пък от всичко искам да има пък  Crossing Arms Mr. Green

# 451
  • в 1001-та нощ
Ама да е само хубаво Simple Smile

# 452
  • София
Оххх а дано  Praynig дай боже всеки му  Praynig

# 453
  • в 1001-та нощ
Ще ти разгледам картата по-внимателно довечера Simple Smile

Да се похваля, че от снощи имам ЗЕТ 9 ГЕО - още не мога да се опомня и не мога да повярвам - подарък ми е от човек, който дори не ме е виждал, веднъж ми подаде ръка за нещо, сега отново. С думите:"Човек получава това, което заслужава!" ... Останах безмълвна, дори сега ми е трудно повярвам, че всичко това се случи Simple Smile

Снощи набързо разцъках програмката - много ми харесва - освен всичко, което съм очаквала има и планетарните възврати, но има време да я поразуча Simple Smile Повече ми харесва от астро.сом - където за аспекти трябваше да смятам и броя Simple Smile

# 454
  • София
Астрото е идеално за през тел бърза проверка   Simple Smile честито Алена  Party поста ти е като продължение на предния ми пост  Party

# 455
В астро.ком над графиката има additional tables (PDF), в които всичко си е сметнато.

# 456
  • в 1001-та нощ
Зная ги таблиците, но друго си е да виждаш всичко директно в картата Simple Smile

Лейла  Hug

# 457
  • Варна
Честит подарък А.l.e.n.a  .  Hug
Явно съдбата си знае работата .  Flutter

# 458
  • SF
Сега на Алена ще й бъде по-лесно да ни прави хороскопи и да ни гледа транзитите, дирекциите, прогресиите, соларите и лунарите. Simple Smile

# 459
  • София

Уран, за разлика от Венера - не е лична планета  Peace
Кои са лични?А другите какви са?
И още нещо да попитам:в астро.ком какво трябва да задам за да видя дирекциите?

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 08:58 от Магика

# 460
  • в 1001-та нощ
Бързите планети са лични - Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс ... Те имат по-индивидуален отпечатък върху личността.

Докато бавните, особено транссатурновите са "колективни". С позицията си оказват влияние на едно поколение. Всички родени в годините около мен имат Плутон на едно място. По неговата позиция по знак не се различаваме. Различаваме се по мястото на личните планети във всяка една карта. Мястото по знак допълнително нюансира Simple Smile

# 461
  • Sofia
Здравейте и усмихната нова седмица  Heart Eyes

Вижте преди малко на какъв астро-материал попаднах: http://www.edna.bg/horoskopi/planetata-koiato-izgriava-e-bogyt-k … ti-pomaga-4639828 - Планетата, която изгрява, е богът, който ти помага.

На Асцендента ми е полегнал блажено Уран /откъм 1 дом/, в Скорпион, а след това е Луната ми в Стрелец, отново в 1 дом. А при вас кои са изгряващите планети и съгласни ли сте с описанието им?

# 462
  • София
Вихрогонче много убав таз ми ти статия аз имам в първи дом на 5 градуса от АСЦ меркурий и венера и в 12 дом на 11 градуса от АСЦ - слънце  Mr. Green
Голяма чаровница явно мога да съм  Joy

# 463
идвам да се оплача
ретро меркурий квадрат натална венера (У3) -> прибира ни пътна помощ в събота

# 464
  • в 1001-та нощ
Еххххх, нали все пак Вие сте добре?

По другата тема - при мен е Юпитер и мисля, че са познали Simple Smile

Цитат
Юпитер е мъдрецът. Той ще огледа ситуацията от всички страни, ще направи взаимовръзките и ще предложи стратегически план за действие. Ще търси нови подходи и ще направи всичко възможно да избегне старите изтъркани модели. Ще се допита до чуждестранни източници, ще попътува, ще събере нови впечатления, знания и опит, и накрая ще напише книга, за да могат прозренията му да достигнат до по-широка публика.

Общи условия

Активация на акаунт