Мислех да чета за аспектите, но отворих точно на Нептун и реших, че е знак
Наистина - имах съзнание и простор да прочета и възприема информация
...Прави ми впечатление, че Нептун някак се игнорира
Подминава се, а е значим и важен, макар да не е лична планета
Споделям с Вас страничките в книгата и ще се радвам да го усетите в картата си - къде се намира - дом и знак, прави ли аспекти, къде сега се пада и транзитния и т.н.

При мен е У1, намира се в духовните Стрелец и 9 дом, в на върха на огнения тригон с Юпитер от 1 дом и Луната от 6 дом ....
Дава отговор за големия ми идеализъм, за желанието за съвършенство и за непризнаването на граници - чисто философски за мен светът е глобален, не разбирам патриотизма, достойнствата по държави, различията по езици и вяра са ми условно ... За мен хората са хора, независимо къде са родени, какъв език говорят и какво са владели/постигнали предишните поколения .... Избягвам да засягам такива теми, защото рядко срещам разбиране.
Сега Нептун е на път да премине през асцендента. Чета, че хората губят себе си в този момент - кои са, от къде идват и на къде отиват .... Има време при мен - все още не са ми на дневен ред тези въпроси
Надявам се да ми даде освободеност и доброта

благодаря

в дирекции напрегнати аспекти почти няма единствено дирекционен нептун опозижия към луната тригон дирекционни венера и меркурий към натален юпитер, явно всичко е било в моя полза